Filtry



Doplňky a šperky

Více než 10 000 výsledků

Hřejivá šála pašmina s třásněmi se vzorem paisley
Před 315 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Jemná šála / pašmina s třásněmi se vzorem paisley v harmonických barvách: starozlatá, pistáciová, smaragdová na černém pozadí. Šála je dvou... (více v detailu)
Ústecký kraj
100
 Kč
Náramek s nerezovým srdíčkem
Před 315 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Náramek s nerezovým srdíčkem z minerálu růženín 6mm ,vnitřní obvod 15cm navlečené na bílé pružence Růženín je kámen lásky, čistí a otevírá srdce na všech úrovních, s jeho pomocí se začnete mít rádi, otevírá dveře sebelásce, hojí bolavé srdce a citová zklamání, výb... (více v detailu)
Olomoucký kraj
130
 Kč
knoflíky druhy nýtovací knoflíky olivka DIY
Před 315 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
knoflíky druhy nýtovací knoflíky olivka DIY. Třeba se někomu bude hodit. Vše za ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
30
 Kč
Nová károvaná čelenka s mašlí zn. H&M, vel. uni
Před 315 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám novou károvanou čelenku s mašlí zn. H&M, vel. uni. Nová, nenošená, v původním stavu, bez vad. Barevná, s ko... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
104
 Kč
Náramek s nerezovým srdíčkem zelený
Před 315 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Náramek s nerezovým srdíčkem z minerálu achát zelený 6mm ,vnitřní obvod 15,5cm navlečené na bílé pružence Achát učí ušlechtilému přímému jednání vůči bližním i nepřátelům a vede nás k nalezení správných s... (více v detailu)
Olomoucký kraj
130
 Kč
brýle dámské GIANFRANCO FERRE GF434-03 52-15-145mm
VÝPRODEJ doporučená maloobchodní cena (DMOC): cca 3400 Kč garance originality zboží vrácením peněz stav: nové / outlet (ex-display brýle - původně vystavené a zkoušené v kamenné optice) brýle obsahují původní vzorová čirá skla bez dioptrií / tato skla Vám v optice vymění za požadovaná dioptrická skla Made in Italy (vyrobeno v Itálii) - špičková kvalita a top design Určeno pro: ŽENU Materiál: acetát / plast Barva: hnědá - viz foto Velikost brýlí: 52-15-145 mm R... (více v detailu)
689
 Kč
Plzeňský kraj
35
 Kč
brýle 1+1 ZDARMA BETTY BARCLAY 0502 50-17-130 mm
VÝPRODEJ: za cenu 749 Kč získáte 2 kusy tohoto modelu ve stejné barvě a velikosti - viz foto DMOC (doporučená maloobchodní cena): 2600 Kč za 1 kus garance originality zboží vrácením peněz stav: nové brýle obsahují původní vzorová čirá skla bez dioptrií / tato skla Vám v optice vymění za požadovaná dioptrická skla Určeno pro: ŽENU Materiál: nerez ocel (rámeček), acetát / plast (stranice) Barva: oranžová, hnědá, čiré zirkony - viz foto Velikost brýlí: 50-17-1... (více v detailu)
749
 Kč
brýlová obruba dámská SUPERDRY Kitty 51-17-140 mm
VÝPRODEJ doporučená maloobchodní cena (DMOC): 3300 Kč garance originality vrácením peněz stav: nové / outlet (ex-display (původně vystavené v kamenné optice a zkoušené zákazníky)) brýle obsahují původní vzorová čirá skla bez dioptrií / tato skla Vám v optice vymění za požadovaná dioptrická skla Určeno pro: ŽENU Materiál: acetát / plast Barva: hnědofialová, slonovinová kost - viz foto Velikost brýlí: 51-17-140 mm Rozměr 1 skla (očnice): šířka: cca 51 mm, výšk... (více v detailu)
589
 Kč
dámské švýcarské náramkové hodinky COVER Co34
Před 315 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám dámské švýcarské náramkové hodinky COVER Co34. Vodotěsné do 30m, pouzdro i řemínek z nerezu. Hodinky jsou no... (více v detailu)
Hlavní město Praha
735
 Kč
Dámské retro rukavice
Před 315 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám dámské jelenicové rukavice (nenošené), barva slonová kost, velikost 6-7, dámské rukavice s ornamenty, jemná kůže, barv... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Starší peněženky
Před 315 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Černá a červená z kůže, světle hnědá koženka
Hlavní město Praha
100
 Kč
Nákrčník "Fialové pokušení "
Před 315 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Pletený nákrčník "Fialové pokušení" nový Na 2 omotání kolem krku, středně velký z příjemné nekousavé pružné příze 45%bavlna+55%akryl. N... (více v detailu)
Olomoucký kraj
240
 Kč
Náramek s rondelkami a achátem
Před 315 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Náramek s rondelkami ze zinkové slitiny a minerálu achát bílý matný 6mm,vnitřní obvod 15cm navlečené na bílé pružence Achát učí ušlechtilému přímému jednání vůči bližním i nepřátelům a vede nás k nalezení správ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
120
 Kč
Náramek se sovičkou a ametystem
Před 315 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Náramek s sovičkou ze zinkové slitiny z minerálu ametyst matný 6mm ,vnitřní obvod 16cm navlečené na černé pružence Ametyst Tento kámen zmenšuje podlitiny, léčí rány a pomáhá odstraňovat otoky. Pomáhá rovněž při ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
180
 Kč
Náramek s hvězdičkami a ametystu
Před 315 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Náramek s mosaznými křížky které jsou pokovené slitinou přírodního zlata a stříbra z minerálu ametyst matný 6mm ,vnitřní obvod 15,5cm navlečené na černé pružence Ametyst Tento kámen zmenšuje podlitiny, léčí rány a pomáhá odstraňovat o... (více v detailu)
Olomoucký kraj
200
 Kč
brýlové rámečky dámské GS MILANO PX8025 51-17-135
doporučená maloobchodní cena (DMOC): cca 2400 Kč garance originality zboží vrácením peněz stav: nové / outlet (ex-display (původně vystavené v kamenné optice a zkoušené zákazníky)) brýle obsahují původní vzorová čirá skla bez dioptrií / tato skla Vám v optice vymění za požadovaná dioptrická skla Určeno pro: ŽENU Materiál: acetát / plast Barva: hnědá, modrá - viz foto Velikost brýlí: 51-17-135 mm Rozměr 1 skla (očnice): šířka: cca 51 mm, výška: cca... (více v detailu)
489
 Kč
brýle dámské / dívčí KANGOL OKL14-9 49-15-135 mm
doporučená maloobchodní cena (DMOC): cca 2400 Kč garance originality vrácením peněz stav: nové / outlet (ex-display - původně vystavené a zkoušené zákazníky v kamenné prodejně) brýle obsahují původní vzorová čirá skla bez dioptrií / tato skla Vám v optice vymění za požadovaná dioptrická skla Určeno pro: ŽENU / dívku (úzký obličej) Materiál: acetát / plast Barva: vínová - viz foto Velikost brýlí: 49-15-135 mm Rozměr 1 skla ... (více v detailu)
399
 Kč
NOVÁ Masívna zlatá retiazka Kráľovský vzor - Korai
Před 315 dny - AVIZO_CZ
NOVÁ! Masívna zlatá retiazka je vyrobená kombináciou žlto-bielych očiek. Kráľovský vzor majú v obľube tak páni, ako aj mnohé dámy. Retiazka sa zapína pomocou be... (více v detailu)
Zdarma
 Kč
NOVÁ Prekrásna zlatá retiazka Celebritka - Korai
Před 315 dny - AVIZO_CZ
NOVÁ! Ani vo Vašej šperkovnici by nemala chýbať krásna zlatá retiazka zdobená príveskami v tvare štvorlístkov, ktoré pripomínajú známu značku. Čierny prívesok je široký 10mm, ďalšie dva zlaté, vyrezané prívesky sú široké 6mm. Re... (více v detailu)
Zdarma
 Kč
Náramek
Před 315 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Moravskoslezský kraj
145
 Kč
brýle / obruba dámské JAI KUDO 466 M10 51-16-135mm
doporučená maloobchodní cena (DMOC): cca 2600 Kč VÝPRODEJ garance originality zboží vrácením peněz stav: nové / outlet (v originálním balení - viz foto) brýle obsahují původní vzorová čirá skla bez dioptrií / tato skla Vám v optice vymění za požadovaná dioptrická skla Určeno pro: ŽENU (menší obličej) Materiál: kov Barva: vínovo-fialová - viz foto Velikost brýlí: 51-16-135 mm Rozměr 1 skla (očnice): šířka: cca 51 mm, výška: cca 24... (více v detailu)
499
 Kč
Moravskoslezský kraj
129
 Kč
Štrasové spony k dekoraci
Před 315 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Štrasové spony k dekoraci . Cena za vše 290.-Kč Pošlu nebo osobně Praha 5 Anděl.
Hlavní město Praha
240
 Kč
Náramek se srdíčky
Před 316 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Náramek se srdíčky z minerálů růřenín 8mm+jadeit fialový 8mm+jadeit bílý 8mm+křišťál 8mm s korálkem srdíčka ze zinkové slitiny ,vnitřní obvod 16,5cm navlečené na bílé pružence Jadeit především pomáhá nemocem předcházet, ale také posiluje nervový a imunitní systém, funkci srdce, ledvin, krevního oběhu. Pomáhá při problémech s otěhotněním, usnadňuje porod, tiší migrény a bolesti, snižuje teploty. U mužů působí při poruše reprodukce, u dívek pomáhá s anorexií. Růženín je kámen lásk... (více v detailu)
Olomoucký kraj
155
 Kč