Dámské trenky Represent vel S-M

Před 253 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Trenky jsou spodní prádlo, ale byly nošené jako klasické trenky. Osobní odběr nebo zaslání Zásilkovnou. V nabídce mám dětské oblečení, dá... (více v detailu)
Středočeský kraj
90
 Kč

Podobné inzeráty

Boty D.d.step vel 22
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Dětská barefood obuv značky D.d.step Celoroční obuv, nosena. Barva opotřebena, ale jinak jsou boty zcela v poradku. Při i... (více v detailu)
Hlavní město Praha
370
 Kč
TEPLÉ SNĚHULE PRO MUFLON VLNA HOLÍNKY, vel 27
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Zateplená dětská obuv, Sněhule, vel 27. Nošené. Vyrobeno z kvalitních materiálů, ideální na cesty ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
150
 Kč
Nová dámská mikina s kapucí Crivit - M
Prodám novou dámskou mikinu značky Crivit. SPECIFIKACE: barva tmavě fialová s decentním vzorem (v reálu barva tmavší); materiál (vnější, vnitřní): 100 % polyester, membrána: 100 % polyuretan; vnitřní poutko; pevná kapuce; 2 přední kapsy na zip; pevné zipy; krytka proti oděru brady; pružná zakončení rukávů a spodního lemu mikiny ROZMĚRY: velikost: M (40/42); šířka ramen: 44 cm (dle naznačení); délka rukávu od... (více v detailu)
319
 Kč
Damska kozena bunda, vel S-M
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Dobry den, prodam cernou kozenou bundu, vel S-M, spise M.
Hlavní město Praha
450
 Kč
Nový dámský svetr Willard - L
Prodám nový dámský svetr značky Willard. SPECIFIKACE: barva: tmavě modrá - červená - bílá; pruhovaný; materiál: 100 % bavlna, pružný materiál; pružné zakončení rukávů a spodního lemu svetru; přední logo na hrudi; "V" kolem krku ROZMĚRY: velikost: L; celková délka: 72 cm; šířka ramen: 42 - 46 cm; délka... (více v detailu)
349
 Kč
Nová pánská mikina s kapucí Jack&Jones - M
Prodám novou mikinu s kapucí značky Jack&Jones. POPIS: šedá barva; přední klokaní kapsa (spojená, otevřená); kapuce na šňůrky; menší potisk na hrudi; velký potisk na zadní straně; pružné zakončení rukávů a spodního lemu mikiny; materiál: 65 % bavlna, 28 % polyester, 7 % viskóza ROZMĚRY: velikost: M; celková délka (měřeno pod kapu... (více v detailu)
199
 Kč
Nový dámský svetr Willard - M, na zip
Prodám nový dámský svetr značky Willard. SPECIFIKACE: barva: růžovo-fialová-červená s šedým doplněním; pruhovaný; materiál: 100 % bavlna; zip u krku; stojáček; pružné zakončení rukávů a spodního lemu svetru ROZMĚRY: velikost: M; celková délka včetně stojáčku: 73 cm; šířka ramen (nejsou pevně naznačena): cca 46 - 47 cm; délka rukávu od ramene:... (více v detailu)
349
 Kč
Nové dámské sportovní kalhoty Crivit - č. 38
Prodám nové dámské kalhoty značky Crivit. Vhodné na běžně nošení, tak i na turistiku apod. SPECIFIKACE: tmavě černá barva; zapínání na 1 kovový knoflík a zip; 2 přední otevřené kapsy se síťovinou uvnitř a 1 menší samostatná přední kapsa na drobnosti na zip; 1 zadní kapsa na suchý zip s vnitřní síťovinou; materiál: 96 % polyamid, 4 % elastan; lehký, rychleschnoucí materiál; poutka na opasek; sp... (více v detailu)
299
 Kč
Nové pánské jeans košile John Banner-41/42 - tm., sv. modré
Před 6 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám úplně nové pánské košile značky John Baner v tmavě modré (v reálu tmavší námořnická barva) a světle modré barvě, u obou se vzorem lehce seprané modré. Košile byly pouze složeny. SPECIFIKACE U OBOU: zapínání na kovové patenty; kovové patenty na koncích rukávů a na kapsách; náhradní sada kovových patentů ke každé košili; 2 přední kapsy na zapínání; decentní prošití košil; materiál: 100 % bavlna; logo značky na kovových patentech ROZMĚRY... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
489
 Kč
Nové dámské košile s dl. rukávem - Pimkie, Tantum O.N.
1. Prodám novou dámskou košili s dlouhým rukávem značky Pimkie, velikost EUR č. 40. SPECIFIKACE: barva: kombinace modré-šedé-bílé barvy, se vzorem; zapínání na knoflíky; 1 knoflík náhradní; materiál: 50 % viskóza, 35 % polyester; 12 % polyamid; 3 % elastan; boční rozparky ROZMĚRY: šířka ramen: 42 cm; délka rukávu od ramene dolů: 62 cm; hrudník (měřeno pod rukávy, v podpaží): 2x 49 cm, max. 2x 52 cm (lze napnout); šířka spodního lemu košile: 46 cm; celková délka: 63 cm (měřeno s límcem); celková délka: 57 cm (měřeno bez límce) 2. Prodám novou dámskou košili s dlouhým rukávem značky Tantum O.N., veli... (více v detailu)
99
 Kč
RUČNĚ PLETENÝ, NOVÝ, VELMI HEBKÝ, ZELENÝ SVETŘÍK: S-M
Před 14 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Ručně pletený, nový, nenošený, velmi hebký, středně teplý, hodně pružný svetřík s polo-rolákem (zvýšeným rantlem u krku). Kombinace dvou odstínů zelené barvy (extra hebká, dětská, antižmolkující příze značka Nako Ellit Baby). Originální, ruční práce včetně sešití. Upletený podle vlastní fantazie. Výrazný, plastický vzor, který na těle hezky vynikne. (Po dokončení ručně přepraný v šamponu na svetry.) Odpovídá dívčí - dámské velikosti S až M (je dostatečně pružný). Délka: 56 cm. (Nošením rozměry ještě mír... (více v detailu)
Liberecký kraj
700
 Kč
Dívčí gymnastický dres z Decathlonu cel 6 let
Před 19 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Velikost 6let. Lehce umazaný (červeně) na pravém rameni. Osobní odběr nebo zaslání Zásilkovnou. V nabídce mám dětské oblečení, dámské... (více v detailu)
Středočeský kraj
500
 Kč
Nové pánské jeans košile John Baner - 41/42 - tm., sv. modrá
Před 19 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám úplně nové pánské košile značky John Baner v tmavě modré (v reálu tmavší námořnická barva) a světle modré barvě, u obou se vzorem lehce seprané modré. Košile byly pouze složeny. SPECIFIKACE U OBOU: zapínání na kovové patenty; kovové patenty na koncích rukávů a na kapsách; náhradní sada kovových patentů ke každé košili; 2 přední kapsy na zapínání; decentní prošití košil; materiál: 100 % bavlna; logo značky na kovových patentech ROZMĚR... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
489
 Kč
Nahřívací polštářek Bedrohřej Lavandia
Před 23 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Polštářek je NEPOUŽITÝ. Osobní odběr nebo zaslání Zásilkovnou. V nabídce mám dětské oblečení, dámské oblečení, dětské... (více v detailu)
Středočeský kraj
250
 Kč
Polštář Brotex Luxus plus 70x90cm bez zipu
Před 23 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Polštář je NEPOUŽITÝ. Osobní odběr nebo zaslání Zásilkovnou. V nabídce mám dětské oblečení, dámské oblečení, dětské ... (více v detailu)
Středočeský kraj
500
 Kč
Nové pánské jeans košile John Baner - 41/42-modré
Před 21 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Prodám nové pánské košile značky John Baner v tmavě modré (v reálu tmavší námořnická barva) a světle modré barvě, u obou se vzorem lehce seprané modré. SPECIFIKACE U OBOU: zapínání na kovové patenty; kovové patenty na koncích rukávů a na kapsách; náhradní sada kovových patentů ke každé košili; 2 přední kapsy na zapínání; decentní prošití košil; materiál: 100 % bavlna; logo značky na kovových patentech ROZMĚRY U OBOU: veliko... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
489
 Kč
Dámské trenky Represent
Před 26 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Velikost S super stav.
Moravskoslezský kraj
100
 Kč
Dámské trenky na spaní Represent, vel. S
Před 26 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Prodám dámské krátké trenky na spaní Represent velikosti S. Trenky jsou černé s pot... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
75
 Kč
Dívčí barefoot bačkory Ef vel. 31
Před 37 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Osobní odběr nebo zaslání Zásilkovnou. V nabídce mám dětské oblečení, dámské oblečení, dětské knihy, obuv... (více v detailu)
Středočeský kraj
250
 Kč
Nová dámská kožená kabelka Harold's
Před 41 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Prodám novou dámskou koženou kabelku značky Harold's SPECIFIKACE: pravá kůže; hnědá barva; 2 pevná ucha; 1 hlavní komora na zip; 1 vnější kapsa na zip; 1 vnitřní kapsa na zip; kovové prvky a zipy; vnitřní omyvatelné dno ROZMĚRY: d: 40 cm, v... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
599
 Kč
Nová dámská košile Pimkie - č. 40
Před 46 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Prodám novou dámskou košili s dlouhým rukávem značky Pimkie, velikost EUR č. 40. SPECIFIKACE: barva: kombinace modré-šedé-bílé barvy, se vzorem; zapínání na knoflíky; 1 knoflík náhradní; materiál: 50 % viskóza, 35 % polyester; 12 % polyamid; 3 % elastan; boční rozparky ROZMĚRY: šířka ramen: 42 cm; délka rukávu od ramene dolů: 62 cm; hrudník (měřeno pod ruká... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
99
 Kč
Nová dámská taška/kabelka - námořnický motiv
Před 46 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Prodám novou dámskou tašku/kabelku značky Jordan. SPECIFIKACE: kombinace tmavě modré (ve skutečnosti trochu světlejší odstín) a bílé barvy v pruhovaném vzoru; prostorná taška; 2 úchyty z provazu; v místech, kde jsou provlečeny provazy jsou kovová očka; vnější materiál: 100 % bavlna; vnitřní část do žluté barvy, omyvatelná; 1 hlavní komora na zip; malá samostat... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
299
 Kč
Dámské oblečení vel M/L, Gap, G star
Před 51 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Velmi kvalitní dámské oblečení, vše výborný stav, značky Gap Superdry, H&M, G star, Haylis apod cena za vše
Hlavní město Praha
250
 Kč
Nové pánské funkční kraťasy Altisport - č. 50 (XL)
Před 81 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Prodám úplně nové pánské kraťasy značky Altisport, velikost č. 50. Vhodné na každodenní nošení, tj. do zaměstnání, na výlety apod. Pouze vybaleny pro nafocení. POPIS: tmavě černá barva; zapínání na 1 knoflík a zip; 2 přední otevřené kapsy (uvnitř síťované); 1 zadní kapsa na klasický zip (uvnitř síťovaná); logo značky na přední straně; materiál: 90 % polyester, 10 % bavlna; lehký, rychleschnoucí materiál; klasický střih; poutka na opasek... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
399
 Kč
Chlapecká mikina Lupilu vel 86/92
Před 82 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Osobní odběr nebo zaslání Zásilkovnou. V nabídce mám dětské oblečení, dámské oblečení, dětské knihy, obuv... (více v detailu)
Středočeský kraj
80
 Kč
Další nabídky najdete zde: Oblečení