Batoh Tasmanian Tiger Base Pack 75 IRR

Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji zcela nový/nepoužitý batoh Tasmanian Tiger Base Pack 75 IRR. Jedná se o nevhodný dárek. Možné osobní před... (více v detailu)
Pardubický kraj
6 500
 Kč

Podobné inzeráty

Batoh BURTON - TREBLE YELL PACK FLAME TRIPLE RIPSTOP
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
dobrý den, mám na prodej tento stařší ale zachovalý batoh značky burton jedna kapsa je vevnitř trocha popsána od tužek, ale to by mělo jít bez preoblému vyčistit, jiné defekty... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
300
 Kč
Kalhoty Woodsman Helikon-Tex, Taiga green, S
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji jednou nošené kalhoty Woodsman Helikon-Tex ve velikosti S. Dostal jsem je jako nevhodný dárek, protože mi nesedí velikost. Mo... (více v detailu)
Pardubický kraj
700
 Kč
Tasmanian Tiger- Pathfinder MkII
Před 5 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám batoh Tasmanian Popis: Plnohodnotný bojový batoh pro vícedenní použití. Na přední straně batohu je velký, variabilní kompresní klopa pro přilby, apod. Systém MOLLE na bocích pro připojení dalších pouzder. Nosný systém V2 Batoh se sněhovou zábranou Odnímatelná část mezi hlavním a spodním oddílem Fixace na turistické hole nebo cepíny Výškově nastavitelný hrudní pás (chybí jedna část, dá se dokoupit cca 200kč) Boční kompresní popruhy Komprese po obvodu základny Klapka s proměnným objemem, např. k přip... (více v detailu)
Pardubický kraj
5 500
 Kč
Batoh - BEZ POTISKU
Před 7 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám zánovní batoh Base Block Roll- Top ( BEZ POTISKU)- použitý párkrát- nevyužiji.Cena 150 +poštovné.
Pardubický kraj
150
 Kč
batoh Michael Kors, vel. L
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám stylový dámský batoh Michael Kors. Typ: JAYCEE LG Backpack Monogram Brown. Tento originál MK batoh má dvě velké kapsy na zip, jednu přední též na zip + posouvatelné popruhy. Nový, pouze... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 000
 Kč
Victoria Secret - PINK batoh cerny
Před 8 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodavam uplne novy batoh syte cerne barvy znacky PINK (spadajici pod Victoria Secret znacku) do skoly, prace ci na vylety. Batoh ma 2 hlavni zipy s vnitr.prihradkami a 3 zip je... (více v detailu)
Hlavní město Praha
790
 Kč
Batoh UCON ACROBATICS Lotus Hajo Medium
Před 10 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám zcela nový batoh UCON ACROBATICS Lotus Hajo Medium tmavošedý Důvod prodeje: nevhodný dárek Včetně faktury a zár... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 750
 Kč
Batoh Tasmanian Tiger Base Pack 75 IRR
Před 16 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji zcela nový/nepoužitý batoh Tasmanian Tiger Base Pack 75 IRR. Jedná se o nevhodný dárek. Možné osobní před... (více v detailu)
Pardubický kraj
6 900
 Kč
Batoh na notebook - NOVÝ
Před 15 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám batoh na notebook. Úplně nový, nikdy nepoužitý - nevhodný dárek. Díky stylovému potisku vhodný pro kluka i holku. Hlavní kapsa na zip s od... (více v detailu)
Kraj Vysočina
469
 Kč
Batoh Dankine WNDR Pack 25L
Před 16 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ospravedlňujem sa, ale na SMS nereagujem. Predám ročný batoh Dankine WNDR Pack o objeme 25L. Zachovalý, bez poškodenia, čistý - nedávno vypratý. Veľmi ľahký, má aj priehradku na laptop (do 15"). Rozmer 51x30x17cm. Vhodné do mesta či na... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 000
 Kč
NOVÝ KINDER BATOH BATŮŽEK, PONOŽKY FIDORKA a TOFFIFEE
Před 16 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Při koupi 3 věcí nebo sad nebo mix + 1 věc navíc zdarma jako dárek 1 FOTO - Krásný Kinder batoh batůžek z limitované edice 600ks ve tvaru a designu Kinder vajíčka - zadní část vyměkčená pro pohodlné nošení a přední část pevná, celkově je velmi kvalitní, nový a vhodný i jako dárek. Víc fotek pošlu mailem. Cena = 1500Kč 2 FOTO - Fidorka ponožky v kovové krabičce plechovka dóza, limitovaná edice, nové - cena za kus 200Kč / na ukázku ponožky z růžové krabičky, ostatní jsou také podle barev krabičky / rovnou pište, jakou barvu a velikost chcete - 35-38, 38-42, 43-45 3 FOTO - Hezké barevné ponožky Toffifee. Uni model vhodný pro muže i ženy. Nové a vhodné i jako dárek. K dispozici je 1 pár vel. 39-42. Cena = 200Kč 4 FOTO - Krásná fialová šeříková kabelka je pevná a uvnitř je jedna malá přihrádka a jinak celý prostor. Dá se nosit na rameni nebo v ruce a nebo na předloktí. Rozměry: 38 x 29cm + ucha. Nová. Koupená v Itálii. PC vysoká. Cena = 2500Kč 5 + 6 FOTO - Adventní kalendář plný různýc... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Batoh Guess
Před 18 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Nový. Barva šedá. Nevhodný dárek. Uvnitř dvě oddělené casti a uprostřed jedna na zip
Pardubický kraj
1 490
 Kč
Levis batoh ruksak jako nový
Před 52 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Batoh jako nový, nenošený , rozměry 42x36x12 / bez přední kapsy/ cm, nevhodný dárek. Balíkovna v říjnu za 39 Kč.
Hlavní město Praha
570
 Kč
Dámský batoh Vuch, modrý, nový
Prodám krásný, zcela nepoužitý batoh Vuch modré barvy. Nevhodný dárek. Původní cena 2.700Kč, nabízím za 500 Kč. P... (více v detailu)
500
 Kč
Nový turistický batoh Patagonia Terravia Pack 22
Před 139 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám nový turistický batoh Patagonia Terravia Pack 22 Záruka 12 měs. Nevhodný dárek PRODYŠNÁ ZÁDA Konstrukce zad ze síťoviny poskytuje vynikající proudění vzduchu a zabraňuje hromadění vlhkosti. Materiál z recyklovaného nylonu je vysoce odolný. Prodyšné ramenní popruhy zajistí maximální komfort. Kapsy na bederním páse uchovají potř... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 999
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní oblečení