Pánské Kotníkové Zimní Boty FARM HIGH WINTER Vel. 42

Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Pánské Kotníkové Zimní Boty FARM HIGH WINTER Velikost - 42 Barva - hnědá Top stav - svršek z kvalitního nubuku - pryžová podešev - bez ochranných vlastností - materiál: nubuk - podešev: pryž - norma: EN 20347 váha: 700 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42). Legendární obuv FARM HIGH WINTER vám skvěle poslouží při dlouhých pochůzkách v terénu... (více v detailu)
Zlínský kraj
450
 Kč

Podobné inzeráty

Pánské Zimní Boty FARM HIGH WINTER Vel. 42
Přidáno včera - Zlínský kraj - SBAZAR
Pánské Kotníkové Zimní Boty FARM HIGH WINTER Velikost - 42 Barva - hnědá Top stav - svršek z kvalitního nubuku - pryžová podešev - bez ochranných vlastností - materiál: nubuk - podešev: pryž - norma: EN 20347 váha: 700 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42). Legendární obuv FARM HIGH WINTER vám skvěle poslouží při dlouhých pochůzkách v terénu ... (více v detailu)
Zlínský kraj
499
 Kč
Treková obuv Mammut Kento Advanced High Gore-Tex
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Skvělý stav, skoro jako nové, jen lehce špinavé. Původní doporučená cena 7890 Kč. Vel. 44 2/3, délka vnitřní vložky 28,5 cm. Pánská obuv Mammut Kento Advanced High GTX M z z odolné nubukové kůže je ideální na horské túry, túry a via ferraty, také horo... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 700
 Kč
Zimní kotníkové kožené boty
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nové originál zabalené zimní kotníkové celokožené boty ROAD GRAND CXS WINTER (farmářka) bez ocelové špice. Svršek z kvalitní hovězinové úsně... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
690
 Kč
Profesionální taneční boty High Heels
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Profesionální taneční boty pro High Heels - sametová podrážka - podpatek 9.5 cm - velikost od 33 do 46 - cena ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Adidas HOOPS MID Dámské / Dívčí Boty Vel. 38
Přidáno včera - Zlínský kraj - SBAZAR
Adidas HOOPS MID Dámské Dívčí Boty Velikost: 38 cm Délka stelky: 24 cm Colour: šedá / bordó Basketbalový styl obuvi adidas HOOPS MID 2.0 K je vhodný pro všechny aktivní děti. Svršek je vyrobený ze syntetické kůže a středně vysoká konstrukce skvěle zpevní nohu a dodá oporu při nošení. Nesmí chybět tři kontrastní pruhy adidas a klasické šněrování. Díky z... (více v detailu)
Zlínský kraj
500
 Kč
Dámské boty Tamaris vel. 38
Přidáno dnes - Středočeský kraj - SBAZAR
Pěkné boty Tamaris. Velikost 38. Stélka délka 24. Chvíli nošené,ale stále pěkné. Kombinace hladké černé s jemným prošíváním a ... (více v detailu)
Středočeský kraj
800
 Kč
5th Avenue dámské kotníkové boty vel. 40 kožené
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Téměř nenošené kožené dámské kotníčkové boty 5Th Avenue, vel. 40, délka stélky 25,5cm, kvalitní materiál, svršek odolná poddajná ušlechtilá hladká useň, interiér příjemný úplet, kožená stélka, pryžová podešev, vnitřní a vnější postr... (více v detailu)
Hlavní město Praha
490
 Kč
5Th Avenue dámské kotníkové boty vel. 40 kžené
Přidáno včera - Hlavní město Praha - SBAZAR
Téměř nenošené kožené dámské kotníčkové boty 5Th Avenue, vel. 40, délka stélky 25,5cm, kvalitní materiál, svršek odolná poddajná ušlechtilá hladká useň, interiér příjemný úplet, kožená stélka, pryžová podešev, vnitřní a vnější postr... (více v detailu)
Hlavní město Praha
490
 Kč
Nike Dunk High SE Stadium Green vel. 42
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
NIKE DUNK HIGH SE STADIUM GREEN nošené rok, koupeno z Internetové... (více v detailu)
Hlavní město Praha
999
 Kč
PUMA VIKKY Zimní Boty s Ovčí Podšívkou Vel. 37
Přidáno dnes - Zlínský kraj - SBAZAR
PUMA VIKKY STACKED MID Zimní Boty Zateplené s Ovčí Podšívkou Velikost - 37 Barva - černá PC - 1897,- kč Top stav Ideální model na zimu. Svršek vyrobený z vysoce kva... (více v detailu)
Zlínský kraj
650
 Kč
Kotníkové sportovní boty zn. TrollKids, vel. 33
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízím nošené, ale stále ještě pěkné a použitelné kotníkové sportovní boty zn. TrollKids, vel. 33, velikost stélky od kraje ke kraji je 21,5 cm, podle kresby na stélce je bota vhodná pro nohu o rozměru 19,5 cm. Svršek bot je kůže v kombinaci s textilem, podrážka gumová v naprostém pořádku, z... (více v detailu)
Pardubický kraj
150
 Kč
Adidas Dívčí Boty Tensaur Sport Vel. 34
Přidáno včera - Zlínský kraj - SBAZAR
Dívčí boty Adidas Tensaur Sport Training Lace Jr Velikost: 34 Dětská obuv adidas se osvědčí jak na cestě do školy či školky, tak p... (více v detailu)
Zlínský kraj
390
 Kč
Dívčí kotníkové boty Timberland vel. 34
Přidáno dnes - Středočeský kraj - SBAZAR
Kvalitní, málo nošené podzimní kotníkové boty Timberland, vel. 34. Délka stélky po přeměření 22 c... (více v detailu)
Středočeský kraj
390
 Kč
Dětské boty - sněhule Crocs
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Dětské zimní boty Crocs™ Kids' Velikost 24-25. Winter Puff Boot – Užijte si zimu - běžte ven v těchto všestranných příjemných botách. Jsou lehké a sportovní a tak akorát teplé, aby se v nich dalo stylově chodit po městě. • Zateplený nadých... (více v detailu)
Středočeský kraj
400
 Kč
Pánské zimní boty DVS
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Pánské zimní kotníkové boty značky DVS model WESTRIDGE, parkrát nošené, povrch je z voděodolného a pevného materiálu, podšívka kvalitně zateplená, snadno omyvatelné, vyztužený jazyk a oblast ... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 000
 Kč
Kotníkové boty pro chlapce či dívky vel. 31
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám lehce zateplené kotníkové boty vel.31, lehce odřené na ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
150
 Kč
Pánské zimní boty Lange Podium Soft vel.45 mod.2022/23
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám panské,uplně nové,zimní(jarní) zateplené tenisky Lange Podium ,které Vás ochrání proti vodě,sněhu ,mrazu i v zimě.. Nový design,odvozený od závodní boty ze světového poháru v alp. lyžování! Lange, které se dají nosit každý den? Pánové zbystřete! Značka Lange si pro Vás připravila zimní tenisky, se kterými můžete vyrazi... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 499
 Kč
Dětská podzimní / zimní vel. 36
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám novou (nenošenou) dětskou zimní obuv značky pepperts! ve velikosti 36. Praktické zapínání na suchý zip. Hnědá barva pro kluky i holky. ◼️ měkká a hřejivá látková podší... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
90
 Kč
Nové pánské kožené kotníkové boty Baťa vel 42
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Nové pánské kožené kotníčkové boty Baťa vel 42
Olomoucký kraj
800
 Kč
Kožené boty zn. Santé, vel. 26
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízím nošené, ale stále ještě pěkné a použitelné kožené boty zn. Santé, vel. 26, velikost stélky od kraje ke kraji je 16,5 cm. Svršek bot je kůže /nubuk/, podrážka gumová vpředu zvýšená proti okopu, barevná kombinace starorůžové se šedou, podrážka v pořádku, zapínání na funkční s... (více v detailu)
Pardubický kraj
150
 Kč
The North Face Boty Nepromokavé pohorky Vel. 37
Před 1 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
The North Face Boty Nepromokavé pohorky Chilkat V Lace Vel.37 PC - 2290,- kč Vypadají jako běžné pohorky, ale nové Chilkat Véčka využívají nepromokavé a prodyšné struktury, která vás udrží v suchu. Na zimu ideální podrážky TNF Winter Grip vás budou hnát kupředu, a to mimo jiné díky pevným límcům, očkům k obouvání/vyzouvání. Boty Chilkat IV jsme taky zateplili materiálem Heatseeker, který vás pořádně zahřeje. Podrážky jsou také tvarovány tak, aby zadržovaly teplo a při kontaktu... (více v detailu)
Zlínský kraj
750
 Kč
Lasocki Dámské Zimní Kožené Boty Polokozačky Vel. 40
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Lasocki Dámské Zimní Kožené Zateplené Polokozačky Velikost: 40 Model: WI23-MURANO PC - 1199,- Kč Barva: hnědá Celková výška: 23 cm Výška platformy: 3.5 cm Váha boty: 415 g Material: Sv... (více v detailu)
Zlínský kraj
550
 Kč
TURISTICKÉ NEPROMOKAVÉ BOTY SH 500 WARM Quechua vel. 36
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Pekny stav. Zakoupene v Decathlonu. Koupene za 999KcBoty na pravidelnou turistiku na všech typech zasněženého povrchu. Maximálně pohodlná obuv na turistiku za chladného... (více v detailu)
Olomoucký kraj
399
 Kč
Zimní boty zn. Catwalk - vel. 42
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Zánovní, pohodlné, teplé, nepropouští vlhko, měkká imitace kůže, UNI ... (více v detailu)
Liberecký kraj
590
 Kč
Dámské zimní boty TAMARIS - vel. 42
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Dámské zimní zateplené kožené boty značky TAMARIS, velikost uvedená 42. Nošené 1 rok. Vnitřní stélka 27,5 cm. Posí... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
599
 Kč
Další nabídky najdete zde: Boty