ruční práce nové nákupní tašky 44 x 42 cm -8 ks

Přidáno dnes - Hlavní město Praha - SBAZAR
ucha jsou dlouhé na rameno ,také mám pár krátké do ruky.Uvnitř beze... (více v detailu)
Hlavní město Praha
80
 Kč

Podobné inzeráty

Kombinéza 4SR RR EVO III Monster GREEN AR.. NOVÁ
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám 2 dílnou kombinézu 4SR RR EVO III Monster Green AR ve vel.48. Velice povedený, designem propracovaný model, kde bílá perleť se zlatou v kombinaci s fluo červenou a zelenou na černém podkladu, působí nejen na slunci ojediněle ale díky výrazným barvám zabezpečí max.viditelnou v běžném provozu a tím bezpečnost jezdce! Kombinéza má přípravu na Airbag systém a též ve vnějším hrbu možnost vložení hydrovaku. Kombinéza má pouze pár krátkých jízd a celou dobu uschována. Celkový stav je zánovní ve 100% stavu. Původní cena kombinézy 19990kč + dokupován páteřový chránič 990kč (v případě zájmu nechám za polovic tzn.500kč). Upřednostním osobní předání, kde si může kupující před koupí vše prohlédnout a vyzkoušet, po dohodě je možné zabalit a poslat. 4SR dvoudílná kombinéza RR Evo III Monster Green AR Airbag Ready: 1,2 mm silná hovězí kůže / černá, fluorescenční zelená, fluorescenční červená, bílá, zlatá /předsazená ramena a sportovně střižené rukávy umožní zaujmout bezchybnou jezdeckou pozici... (více v detailu)
Olomoucký kraj
12 990
 Kč
Škoda Fabia RS - NOVÝ KOVANÝ MOTOR+DSG, KW CLUBSPORT...
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám Škoda Fabia RS 1.4 TSI DSG Auto je po kompletní přestavbě: Kompletně nově postavený motor od K2 Engines - po kompletní repasi včetně vyleštění sacích a výfukových kanálů. Nové jsou ventily, pružiny ventilů, ložiska a jako přípravu pro další ladění jsme zvolili kované písty i ojnice. Olejová vana je vylepšena o přepážky bránící odlévání oleje v zatáčkách. Teplotu zase snižuje dodatečný olejový chladič a vylepšený přívod vzduchu vodního chladiče i převodovky DSG. DSG je také po kompletním repasu. V motorovém prostoru je ještě pár drobných vylepšení jako například catch can pro odloučení olejových výparů ze sání, pevnější uložení motoru nebo odolnější příruba ovládání dvouspojkové převodovky. Před instalací opraveného motoru prošla drobnou optimalizací také karoserie a komponenty podvozku. Nápravnice jsou ošetřené komaxitem a dostaly pevnější spojení s karoserií, ramena pak tuhé uložení Powerflex. Přední i zadní stabilizátor nahradily H&R s větším průměrem + 3 cestné stavitelné ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
199 999
 Kč
Nová ručně šitá kožená peněženka - Soukup Leather "C"
Před 10 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Mám tu pro vás další kousek ze špičkové hovězí kůže. Krásně ručně šitá kožená peněženka s 6 oddělenými prostory pro platební karty, navštívenky a složen... (více v detailu)
Hlavní město Praha
490
 Kč
Nová ručně šitá kožená peněženka - Soukup Leather "B"
Před 11 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Mám tu pro vás další kousek ze špičkové hovězí kůže. Krásně ručně šitá kožená peněženka se 4 oddělenými prostory pro platební karty nebo navštívenky a 1 velká ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
590
 Kč
Oblečení 122/128, 134,šaty princezna, bunda, 30 ks
Před 11 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Prodám sadu oblečení pro holky vel. 122/128, něco 134, celkem 30 kusů. Věci nošené, ale hezký stav. (pokud není uvedeno jinak) 2 x sukně 1 x pláštěnka 1 x mikina s kapucí (flíček na rukávu) 1 x šedé šaty 1 x krátké kraťasy (pod zadek) 1 x svetr bolerko černý (více nošený) 7 x slabé punčocháče 1 x tepláky (více nošené) 2 x košilka (bílá, druhá se Sky) 1x fu... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
150
 Kč
Recy džínová taška
Před 18 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Velká recy džínová taška Celková šířka 52 cm, výška 48 cm ke dnu, odšité dno šířka 13 cm. Dlouhé ucho přes rameno délka až 125 cm. Nová bavlněná po... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
399
 Kč
DESIGUAL 3x KABELKA, 2x ŠÁTEK, 1x PŘÍVĚŠEK a RŮZNÉ ZN. VĚCI
Před 18 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Kabelka Desigual je v kombinaci tmavě modré + světlejší modré, dá se nosit v ruce, na předloktí, přes rameno nebo křížem přes tělo. Dlouhý popruh se dá odepnout. Má hodně kapes, je velice prostorná. Použitá max. 3x, je jako nová. PC byla přes 3900 Kč. Cena = 2500Kč Přívěšek klíčenka Desigual - krásný kousek, cena = 600Kč Desigual kabelka velká černá (pravá nebo umělá kůže nebo imitace kůže, něco z toho - nepoznám to) v přední časti vzor 5 květin mandal a u kraje zdobení + kovové doplňky v zlatém designu (zipy, přesky, nápis, atd.) - rozměry: 45 x 30cm, má široké dno, hodně se do ní toho vejde, celkem 6 různých přihrádek kapsiček včetně jedné velké hlavní, má 2 ucha + dlouhý popruh na nošení přes rameno nebo křížem (popruh lze odepnout), byla 1x použitá a je jako nová, PC hodně vysoká, nyní cena = 3500Kč Desigual kabelka hnědá s barevnými prvky skrz vzor květin (model Amorina Tromso topo medo) , 27 x 16cm, má hodně přihrádek kapsiček, krátké široké ucho se zdobením a také dlouhý popr... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
NOVÝ KINDER BATOH BATŮŽEK, PONOŽKY FIDORKA a TOFFIFEE
Před 19 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Při koupi 3 věcí nebo sad nebo mix + 1 věc navíc zdarma jako dárek 1 FOTO - Krásný Kinder batoh batůžek z limitované edice 600ks ve tvaru a designu Kinder vajíčka - zadní část vyměkčená pro pohodlné nošení a přední část pevná, celkově je velmi kvalitní, nový a vhodný i jako dárek. Víc fotek pošlu mailem. Cena = 1500Kč 2 FOTO - Fidorka ponožky v kovové krabičce plechovka dóza, limitovaná edice, nové - cena za kus 200Kč / na ukázku ponožky z růžové krabičky, ostatní jsou také podle barev krabičky / rovnou pište, jakou barvu a velikost chcete - 35-38, 38-42, 43-45 3 FOTO - Hezké barevné ponožky Toffifee. Uni model vhodný pro muže i ženy. Nové a vhodné i jako dárek. K dispozici je 1 pár vel. 39-42. Cena = 200Kč 4 FOTO - Krásná fialová šeříková kabelka je pevná a uvnitř je jedna malá přihrádka a jinak celý prostor. Dá se nosit na rameni nebo v ruce a nebo na předloktí. Rozměry: 38 x 29cm + ucha. Nová. Koupená v Itálii. PC vysoká. Cena = 2500Kč 5 + 6 FOTO - Adventní kalendář plný různýc... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Dlouhý kabát na vysokou postavu, vel. 40 - 42
Před 21 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Dlouhý kabát tmavě šedý, velikost 40 - 42, na hodně vysokou postavu, min. 185 cm. Je ze salónu Helena Fejková, sitý na míru, ale už nenosím vysoké podpatky a mám jej až na zem. Nošený velmi málo, teplý, vzadu rozparek, na vysoké postavě ve... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500
 Kč
Velká taška CoolPack - NOVÁ
Před 25 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Velká CoolPack taška černá s růžovými květy - NOVÁ nenošená, ještě v originálním balení s visačkou. Popruh přes rameno a nebo dlouhý nastavitelný popruh přes záda. Pevn... (více v detailu)
Středočeský kraj
420
 Kč
Středně velká taška CoolPack - NOVÁ
Před 25 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Středně velká CoolPack taška černá s růžovými květy - NOVÁ nenošené, jedna ještě v originálním balení. Popruh přes rameno a nebo dlouhý nastavitelný popruh přes záda. Pev... (více v detailu)
Středočeský kraj
380
 Kč
hnědá kabelka
Před 370 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
zn. Bagstar barva hnědá veškeré kování v barvě stříbra nepoškozená pouze chybí dlouhé ucho krátká ucha nepoškozená, neodřená rozměry výška 21 cm, šíře 33 cm, dno 10,5 cm ucha 51 cm uvnitř tři boxy dva postraní na velký cvoček uvnitř velký prostor + dvě kapsy příjemná jemná kože... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
50
 Kč
Nákupní taška silná látka/ kůže 440Kč. Ruční práce
Před 583 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nabízím = v Plzni - Doubravce : Ručně šitá taška silná riflovina/kombinace s PRAVOU KŮŽÍ. Velmi kvalitní práce i MATERIÁL. Taška vydrží l... (více v detailu)
Plzeňský kraj
440
 Kč
XUPERDRAUF TURISTICKÁ TAŠKA PŘES RAMENO
Před 396 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Nabízím turistickou tašku přes rameno od zn. XUPERDRAUF, s podšívkou. Mám celkem 4 ks stejné tašky, cena za kus, nové a zánovní. Poštovné od 70Kč. Barva : černá (jako na fotografii). Materiál : 100 % polyester. Taška má vel... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
99
 Kč
AKCE NOVÉ chlapecké sandále D.D. Step, vel.34 a 36
Před 128 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Nové kožené zdravotní sandale od kvalitního výrobce DD Step. vel 34 ...stélka 222 mm ( dle výrobce) , mám je po dvou párech , na pravé stélce mají flíček viz poslední foto . Vel. 36 ...stélka 235 mm ( dle výrobce) , mám je po dvou párech Krásné, kvalitní, certifikované sandálky. Sandály jsou vyrobeny z kůže, mají měkkou koženou tvarovanou stélku. Použité 100% přírodní materiály. No... (více v detailu)
Středočeský kraj
350
 Kč
Chlapecké oblečení vel. 68/74, použité i nové kusy
Prodám velké množství, asi, 192 kusů, chlapeckého oblečení velikosti 68/74. Většinou to je použité, ale je tam i pár nových kousků s visačkou. Použité kousky jsou pěkné, ale samozřejmě tam sem tam může být vada.. Kalhoty: 47x Kraťasy: 6x Overal dlouhý rukáv: 19x Body dlouhý rukáv: 18x Body krátký rukáv: 28x Overal krátký rukáv: 11x Mikina: 13x Tričko dlouhá/krátký rukáv: 19x Bu... (více v detailu)
900
 Kč
Nové montérky - vel 52 - 4 ks
Před 99 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nové nevyužité montérky (firemní), uváděná velikost 52. Myslím, že spíše odpovídá velikosti 54 ;-) Materiál 100% bavlna. Uvedená cena za celý komplet = 2x montérková bunda (á 300 Kč)+ 1x dlouhé kalhoty s laclem (300 Kč) + 1x krátké kalhoty (200 Kč). V závorkách je cena za jednotlivé položky. Rozměry: - bunda: délka zadního dílu od límce 77 cm. šíře mezi průramky 67 cm, délka rukávu vč. manžety 70 cm, šíře ramene 18 cm. Dvě otevřené kapsy na předním díle , dvě kapsy na prsou na... (více v detailu)
Plzeňský kraj
899
 Kč
Recy džínová taška přes rameno
Velká recy džínová taška Celková šířka 52 cm, výška 48 cm ke dnu, odšité dno šířka 13 cm. Dlouhé ucho přes rameno délka až 125 cm. Nová bavlněná ... (více v detailu)
399
 Kč
Velká džínová taška
Před 261 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Velká recy džínová taška Celková šířka 52 cm, výška 48 cm ke dnu, odšité dno šířka 13 cm. Dlouhé ucho přes rameno délka až 125 cm. Nová bavlněná ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
400
 Kč
Nové originální čínské sako-kabátek, 42
Před 596 dny - EMIMINO
Tradiční brokátové čínské sako-kabátek, z červeného brokátu se zlato-červenou vsadkou na límci a ve výstřihu. Zapíná se na patentky, které jsou zajímavě volně všité z rubové strany tak, aby se sáčko nerozevíralo a zároveň přední díly nepřekrývaly. V pase kulatý knoflík a ouško, zapínání ozdobené nádhernou šitou aplikací. Sáčko je podšité, celkově velmi dobře a kvalitně vypracované. Sáčko ne... (více v detailu)
773
 Kč
Další nabídky najdete zde: Oblečení