Kostým, karneval-Komisař Clouseau XL-Růžový panter

Před 332 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Kostým na komisaře Clouseau. Použité na taneční vystoupení - duo Růžový Panter a komisař Clouseau. Velikost kabátu odhaduji na XL, Rozměry:šířka pod průramky: 2x61 cm, délka 100 cm(měřeno od ramen dolů),šířka ramen: 2x54 cm (měřeno v ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
450
 Kč

Podobné inzeráty

Nafukovací baletní kostým PRO MŮŽE I ŽENY
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nafukovací baletní kostým PRO MŮŽE I ŽENY opakovaně použitelný, voděodolný a lehký, nafukovací kostým pro 150190 cm svatby, Vánoce, festivaly, večírky, cosplay parky, venkovní akce (Rose Ballet) Nafukovací baletní kostým je velmi odolný, voděodolný, lehký, opakovaně použitelný a hlavně pohodlný na nošení. KRÁSNÝ VZHLED: Tento taneční baletní nafukovací kostým je módní a... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
500
 Kč
Nafukovací baletní kostým PRO MŮŽE I ŽENY
Před 8 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nafukovací baletní kostým PRO MŮŽE I ŽENY opakovaně použitelný, voděodolný a lehký, nafukovací kostým pro 150190 cm svatby, Vánoce, festivaly, večírky, cosplay parky, venkovní akce (Rose Ballet) Nafukovací baletní kostým je velmi odolný, voděodolný, lehký, opakovaně použitelný a hlavně pohodlný na nošení. KRÁSNÝ VZHLED: Tento taneční baletn... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
500
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní oblečení