stylový kabátek z pravé ovčí kůže, nový

Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Tento stylový kabát je vyroben z pravé ovčí kůže a je navržen tak, aby přitahoval pozornost svým výrazným vzhledem. Kabát má na ramenou, rukávech a přední části výrazné třásně, které dodávají odvážný, bohémský nádech. Po celé délce rukávů a podél předního dílu jsou kovová očka, která podtrhují robustní design. Na přední ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 500
 Kč

Podobné inzeráty

Stylový kabátek z pravé ovčí kůže, nový
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Tento stylový kabát je vyroben z pravé ovčí kůže a je navržen tak, aby přitahoval pozornost svým výrazným vzhledem. Kabát má na ramenou, rukávech a přední části výrazné třásně, které dodávají odvážný, bohémský nádech. Po celé délce rukávů a podél předního dílu jsou kovová očka, která podtrhují robustní design. Na přední... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 500
 Kč
Lehký perový kabát, novy
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Tento dlouhý péřový kabát v modré, khaki, černé a krémové barvě je skvělou volbou pro chladnější dny, když chcete zůstat v teple, aniž byste ztratili pocit lehkosti a pohodlí. Kabát je lehký, což ho činí velmi komfortním i pro každodenní nošení. Kapuce je praktickým doplňkem, který poskytuje ochranu před nepříznivým počasím, a navíc dodává kabátu moderní vzhled, má polepené švy, které zabraňují přesouvání peří do jiných částí kabátu, což zajišťuje rovnoměrné rozložení tepla. Díky této ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 200
 Kč
Lehký perový kabát, nový
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Tento dlouhý péřový kabát v modré, khaki, černé a krémové barvě je skvělou volbou pro chladnější dny, když chcete zůstat v teple, aniž byste ztratili pocit lehkosti a pohodlí. Kabát je lehký, což ho činí velmi komfortním i pro každodenní nošení. Kapuce je praktickým doplňkem, který poskytuje ochranu před nepříznivým počasím, a navíc dodává kabátu moderní vzhled, má polepené švy, které zabraňují přesouvání peří do jiných částí kabátu, což zajišťuje rovnoměrné rozložení tepla. Díky této... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 200
 Kč
Hnědý dlouhý kabát ze 100% velbloudi vlny, NOVÝ
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Jedná se o elegantní kabát v hnědé barvě, vyrobený ze 100% velbloudí vlny. Kabát má jednoduchý, nadčasový design s páskem, který zvýrazňuje pas. Přední část je vybavena límcem, který lze zapnout, kabát se zapíná na jeden knoflík a jeho střih je volnější, což zajišťuje pohodlí i při nošení přes jiné vrstvy oblečení. Má také dvě praktické kapsy po... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 800
 Kč
Dámský zimní kabát (nový)
Před 4 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Krásný kabát s kožíškem, který se dá celý sundat. Úplně nový i s visačkou. Velikost S, ale je větší sedí spíš na M/L.
Liberecký kraj
2 000
 Kč
Hnědý stylový kabát
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Tento elegantní kabát v hnědé barvě je ideální volbou pro ty, kteří hledají stylový a sofistikovaný kousek do svého šatníku. Jeho design kombinuje eleganci s praktičností. Design a barva: Kabát je v krásném hnědém odstínu, což z něj dělá univerzální a nadčasový kousek, který se snadno kombinuje s různými outfity. Bez zapínání: Tento kabát nemá klasické zapínání, což mu dodává uvolněný a moderní vzhled. Pásek: Kabát je opatřen páskem, který lze uvázat a tím zvýraznit pas, což dodá outfitu strukturovaný a ženský vzhled. Kapsy: Na přední straně jsou dvě prakti... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 500
 Kč
PŘEKRÁSNÝ OBOUSTRANNY 3/4 KABAT STYL PARKA 100% STAV
Před 3 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Kamarádka nabízí tento nádherný 3/4 kabát styl párka Bohužel je jí velký písnu nový jen 2x oblečený vyzkoušený Velikost psaná L ale může nosit i velikost XL Já ho zkoušela a mám velikost přes prsa 108 cm XL a sedí mi dobře Doklad k němu bohužel není Byl to dárek a darující ho již nemá Kupovaný byl loni NENOŠENÝ letos vyzkoušený a bohužel je jí velký přes prsa Je opravdu luxusní Z jedné straný prošitý do bu... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 370
 Kč
Hnědý dlouhý kabát ze 100% velbloudi vlny, NOVÝ
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Jedná se o elegantní kabát v hnědé barvě, vyrobený ze 100% velbloudí vlny. Kabát má jednoduchý, nadčasový design s páskem, který zvýrazňuje pas. Přední část je vybavena límcem, který lze zapnout, kabát se zapíná na jeden knoflík a jeho střih je volnější, což zajišťuje pohodlí i při nošení přes jiné vrstvy oblečení. Má také dvě praktické kapsy po... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 800
 Kč
Nový kabát Blauer s pravou kožešinou vel.xxl
Před 5 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Nový péřový kabát Blauer s kožešinou pravou. Velikost XxL sedne i na XL.... (více v detailu)
Zlínský kraj
8 500
 Kč
kombinována bunda. nová
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Kombinovaná bunda, která má horní část vyrobenou z umělé kožešiny a spodní část z péřové výplně. Bunda má vysoký stojací límec a zapínání na přední straně je skryté, což dává výrobku elegantní vzhled. Dolní část, stejně jako r... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 800
 Kč
Hnědý stylový kabát, Nový
Před 7 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Tento elegantní kabát v hnědé barvě je ideální volbou pro ty, kteří hledají stylový a sofistikovaný kousek do svého šatníku. Design a barva: Kabát je v krásném hnědém odstínu, což z něj dělá univerzální a nadčasový kousek. Bez zapínání: Tento kabát nemá klasické zapínání, což mu dodává uvolněný a moderní vzhled. Pásek: Kabát je opatřen páskem, který lze uvázat a tím zvýraznit pas, což dodá outfitu strukturovaný a ženský vzhled. Kapsy: Na přední straně jsou dvě prakt... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 500
 Kč
Motorkářská bunda Held z pravé kůže, vel. XXXL.
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Kožená dlouhá motorkářská bunda Held s páskem a odejímatelnou bavlněnou podšívkou. Bunda byla nošená jen nárazově a poté odložena do skříně. Bez poškození, téměř jako nová. Chrániče ramen, loktů a páteře. Vnitřní a vnější kapsy na potřebnosti a doklady. Možnost ventilace podpaždí. Mas... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 000
 Kč
Nový dámský kabátek na zip melír
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Rozměry: prsa 130 cm, boky 115 cm, délka rukáv od krku 68 cm, délka zadní 83 cm, přední 75 cm Jedna univerzální velikost zapínání na zip... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
399
 Kč
Bunda Napapijri
Před 5 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízím kvalitní bundu značky Napapijri, která skvěle kombinuje styl a funkčnost. • Velikost: 170/176 • Stav: NOVÁ • Barva: ŽLUTÁ • Skvěle udržuje teplo, ideální do chladnější... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 800
 Kč
Nová dámská zimní bunda velikost XL-XXL
Před 6 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nové dámská zimní bunda velikost XL-XXL. Lze koupit i jednotlivě. Kus 700 korun Nový zimní delší dámský prošívaný kabát tvořeny kombinací jemné nylonové tkaniny s lehkou náplní a syntetického peří - Doplněný trendovým řasenym elastickým prvkem, který dodá bundě luxusní vzhled - Kabát... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
700
 Kč
THE NORTH FACE NOVÁ DÁMSKÁ BUNDA VEL.S
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
❣️39 KČ BALÍKOVNA PŘI PLATBĚ NA UČET❣️PC:4550❣️Nepromokavá a větruodolná bunda Dryzzle Futurelight značky The North Face, to je váš ideální parťák, ať už vyrážíte do přírody s batohem na zádech a nebo jen na procházku městem. Díky standardnímu střihu s mírně prodlouženým zadním dílem a jemným detailům se v ní budete cítit dobře kdekoliv. Pevná, regulovatelná ka... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 999
 Kč
Nový dámský kabát Willard Hollis velikost XL-XXL
Před 6 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nový dámský hřejivý kabát Willard Hollis. Velikost XL a XXL. Lze koupit i jednotlivě. Kus 700 korun Má praktické kapsy - Odepínací kapuce a zdobí ho lem z umělé kožešiny na kapucí - Super kousek na zimu - Hlavní zip je podložen legou a zakončen ochranou brady vůči oděru - Hlavní zip krytý legou - 2x přední kapsy kryty patkou - 2x ka... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
700
 Kč
Nová dámská zimní bunda velikost XL-XXL
Před 7 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Nová dámská zimní bunda velikost XL-XXL. Lze koupit i jednotlivě. Kus za 700 korun Nový zimní delší dámský prošívaný kabát tvořeny kombinací jemné nylonové tkaniny s lehkou náplní a syntetického peří - Doplněny trendovým řasenym elastickým prvkem, který dodává bundě luxusní vzhled - Kabát ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
700
 Kč
Perový kabátek, Nový
Před 7 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Design a materiál: Bunda je vyrobena z kvalitního, hřejivého materiálu s péřovou výplní, která poskytuje vynikající izolaci. Kapuce: Má praktickou kapuci, která chrání před větrem a deštěm. Kapuce se navíc zapíná pomocí magnetky. Zapínání: Přední zapínání na druky je jednoduché a pohodlné. Kapsy: Na přední straně se nacháze... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 900
 Kč
Nový dámský kabát Willard Hollis velikost XL-XXL
Před 7 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Nový dámský kabát Willard Hollis velikost XL-XXL. Lze koupit i jednotlivě. Kus 700 korun Dámský hřejivý kabát Willard Hollis má praktické kapsy - Odepínací kapuce a zdobí ho lem z umělé kožešiny na kapucí - Super kousek na zimu - Hlavní zip je podložen legou a zakončen ochranou brady vůči oděru - Hlavní zip krytý legou - 2x přední kapsy kryty patkou... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
700
 Kč
Nový pánský softshellový kabát WOOX s kapucí - L, záruka
Před 8 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám nový pánský softshellový kabát české značky Woox. POPIS: tmavě šedá barva; vnitřní část tmavě černá; jednoduchý kabát bez zbytečných doplňků; hlavní jednocestný zip; 2 zipy na předních kapsách s voděodolnou úpravou; hlavní zip překrytý légou; pevná kapuce; vysoký přední límec, který chrání před větrem; decentní loga značky; univerzální kabát, který lze využít v zimě, na podzim a na jaře; z pružného a hřejivého materiálu (vnější i vnitřní část: 100 % polyester); vnitřní strana s fleecovou vrstvou; neprofoukne; vodní sloupec: 5 000 mm a prodyšností 5 00... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 899
 Kč
NOVÁ Luxusní zimní dámská oboustranná bunda zlatá/stříbrná
Před 7 dny - Zlínský kraj - BAZOS
NOVÁ Zimní dámská oboustranná bunda zlatá/stříbrná, velikost S (36) Luxusní a teplá delší zimní bunda, NOVÁ, nenošená, bez vady. Bohužel je mi malá. Bunda je oboustranná - jedna strana je prošívaná zlatá a druhá hladká stříbrná. Bunda je na oboustranný zip. Barva: zlatá a stříbrná Vyteplená s vynikající kvalitou syntetického materiálu. Složení vrchní vrstvy i podšívky: 100% polyester. Má stojací límec, který přechází do neodepínatelné kapuce s kožešinou. Kožešinka je také ve zlaté a stříbrné barvě, je příjemná na dotek a je odnímatelná. Na hladké straně je v pase stahující šňůrka, která umožňuje stažení postavy. Bunda má celkem 5 kapes - na prošívané straně jsou 2 kapsy s knoflíky,... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 200
 Kč
Nový pánský softs. kabát s kapucí WOOX - L, záruka
Před 9 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Nový pánský softshellový kabát Woox. Tmavě šedá barva; vnitřní část tmavě černá; jednoduchý kabát bez zbytečných doplňků; hlavní jednocestný zip; 2 zipy na předních kapsách s voděodolnou úpravou; hlavní zip překrytý légou; pevná kapuce; vysoký přední límec, který chrání před větrem; decentní loga značky; univerzální kabát, který lze využít v zimě, na podzim a na jaře; z pružného a hřejivého materiálu (vnější i vnitřní část: 100 % polyester); vnitřní strana s fleecovou vrstvou; neprofoukne; vo... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 999
 Kč
Dámský zimní kabát/bunda Northfinder vel. L NOVÝ
Před 9 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Dámský zimní prošívaný kabát / dlouhá bunda Northfinder Rhitma vel. L Velmi teplý, barva černá, mírně projmutý střih, v horní části bundy a v kapuci je kožíšek, větruvzdorný, odnímatelná umělá kožešina Moderní kabát prodlouženého střihu se syntetickou výplní, která tvarem a vlastnostmi připomíná chmýří. Ochrání vás před c... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 500
 Kč
Bunda Scott JACKET INSULOFT 3M vel. L NOVÁ
Před 10 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Stylová prošívaná zimní bunda SCOTT Insuloft 3M má izolační vrstvu Featherless, která se postará o maximální tepelný komfort. Featherless s plnivostí 600 se chová podobně jako peří, ale má le... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 450
 Kč
Další nabídky najdete zde: Zimní oblečení