Prodám lyžařskou bundu, vel.152 zn. Mc KINLEY

Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
velikost: 152; barva: tmavomodrá/oranžovočervená; vodní sloupec: 10 000 mm; prodyšnost 10 000 g/m2/24 h; AQUAMAX Premium; zapínání na zip i suchý zip vč. ochrany proti větru; vysoký límec pro ochranu krku a brady; odnímatelná kapuca; 2 postranní přední kapsy (zapínání na zip); vnitřní náprsní kapsa (zapínání na zip); venkovní náprsní kapsa (zapínání na zip) vč. hadříku na u... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 200
 Kč

Podobné inzeráty

Prodám podzimní bundu Head vel.XS
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám podzimní bundu Head vel.XS, černá barva, dva jezdci, odepínací rukávy, dvě kapsy na zip po stranách, jed... (více v detailu)
Hlavní město Praha
250
 Kč
Prodám lyžařské kalhoty, vel.164, zn. BRUNOTTI,
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
velikost: 164; barva: modrá; vodní sloupec: 8 000 mm; prodyšnost: 5 000 g/m2/24h; větruodolné; nastavení obvodu pasu pomocí suchého zipu; zapínání na druck; 2 postr... (více v detailu)
Hlavní město Praha
690
 Kč
dámská vesta Kenvelo, vel. XS
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám hřejivou prošívanou vestu značky Kenvelo, velikost XS, petrolejově zelené barvy, top stav. Zapínání na zip s krytou légou s druky. Dvě přední kapsy se zapínán... (více v detailu)
Pardubický kraj
550
 Kč
Dámská lyžařská bunda Luhta
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Dámská lyžařská bunda Luhta, velikost 38. Voděodolná, větruodolná, prodyšná a hřejivá. Odepínací kapuce s hřejivou podšívkou. Vnitřní límec z hřejivého materiálu, vnitřní náprsní kapsa, vnitřní síťovaná kapsa. 2 vně... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 500
 Kč
Prodám softshellovou bundu, vel.164 zn.NORTHVILLE,
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
velikost: 164; barva: tmavomodrá; s fleecem a kapucou; zapínání na zip; 2 postranní přední kapsy (zapínání na zip); 1 náprsní přední kapsa (zapínání na zip); 1 kapsa na rukávu (... (více v detailu)
Hlavní město Praha
490
 Kč
Softshell bunda vel. 134 Ardon
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Oranžovo-šedo-černá softshellová bunda s reflexními prvky vel. 134, oddělitelná kapuce. Kap... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
89
 Kč
Zimní lyžařská bunda zn. SAM 73 vel.152
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Chlapecká zimní bunda se stáhnutelnou kapucí a spodním lemem skrytou gumičkou a rukávy suchým zipem, 3 kapsy na zip v přední části, 1 kap... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
300
 Kč
Přechodová zateplená bunda Hikis vel. 98
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Ideální na jaro/podzim, zateplená plyšem. Šířka 36cm, délka od ramen 43cm, rukáv 38cm. Zapínání na zip, kapsy otevřené. Náprsní kapsička i kapsa na rukávu na zip. Dvě náprsní kapsičky na suchý zip. Spousta místa na drobnosti :) V límci j... (více v detailu)
Středočeský kraj
50
 Kč
Lyžařská dámská bunda Meatfly XS
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Lyžařská dámská bunda Meatfly XS Vybavení: voděodolný a větruodolný materiál 15.000 mm vodní sloupec + 10.000 mm náprsní kapsa, náprsní audio kapsa s výstupem, odnímatelný sněhový pás s oky na kalhoty, neodnímatelná kapuca se stahováním, kapsa na zip pro skipass, kapsy na zip, nastavitelné o... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
800
 Kč
dívčí lyžařská bunda Alpine pro
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám dívčí lyžařskou bundu po jednom dítěti super stav -velikost 152/158 cca 10-15 let. Uvnitř flece zateplení. Sněhový pás, kapsička na skipas kapuce vnitřní kapsa na telefon, 2x kapsa + j... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
750
 Kč
Sportovní zimní bunda BURTON L
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Kvalitní zimní bunda (ideálně na snowboard či lyže) od značky Burton. Bunda je vyrobena z dvouvrstvého materiálu DRYRIDE Durashell™ s voděodolností 10.000MM a prodyšností 5.000G a je zateplena pomocí technologie Thermolite®, která nabízí skvělý poměr tepla a hmotnosti (poměr - 80 g tělo, 60g rukávy a kapuca). Bunda dále nabízí kapuci s jednobodovým stahováním, zvýšený límec z příjemného microfiber fleece materiálu (proti odření brady)... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 850
 Kč
DESIGUAL - bunda zimní dámská - vel. 38
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
*** NEPRODÁVÁM přes třetí stranu !!! *** *** NEPOSÍLÁM na DOBÍRKU !!! *** *********************************************** * TOP stav * krásné detaily * líbivý materiál s květy tón v tónu * ušita ve slušivé projmuté linii * okolo kapuce huňatá kožešinka (plyš) * 2 kapsy s patkou + 2 náprsní na zip * zapínání - silný kovový zip ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 000
 Kč
Lyžařská zimní bunda zn. Kilpi
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám lyžařskou zimní bundu zn. Kilpi, vel.158
Olomoucký kraj
450
 Kč
Lyžařská zimní bundu zn. Lewro
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám lyžařskou zimní bundu zn. Lewro, vel. 152-158
Olomoucký kraj
350
 Kč
Fleecová červená bunda, vel.L/40, zn. Meru
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám krásnou dámskou bundu, vel. značená L, zn. Meru. Moc hezky šitá, pěkná červená barva, přední vsadka a límec v korálovém odstínu. Nahoře žlutě svítivě vyšit nápis Meru, ve stejné barvě táhla na zipu kapes a dolní lemovka. Zapínání na zip do zvýšeného stojáčku, na hlavním zipu ozdobné táhlo s názvem firmy. Podél zipu na prsou jedna vnitřní kapsa na zip, d... (více v detailu)
Hlavní město Praha
360
 Kč
Lyžařské bunda Hannah vel. 164
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím krásnou zimní lyžařskou bundu Hannah, nosili jsme jen jednu sezonu. Bunda je velmi zachovalá bez viditelných známek užívání. Velikost 164 Barva modrá a červená Délka 67 cm, zadní díl mírně delší Délka rukávu od krku 75 cm Pevná kapuce Kapsa ... (více v detailu)
Středočeský kraj
499
 Kč
Dámská softshellová bunda PROGRESS vel.M
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Softshellová bunda od českého výrobce v jasně červené barvě, 100% stav. Vše jsem se snažila nafotit. Původní cena 1.870,-Kč Odolnost materiálu proti vodě (10.000mm) - vysoká prodyšnost materiálu (10.000g) - anatomický střih - dvě boční kapsy na zip - ... (více v detailu)
Zlínský kraj
955
 Kč
Zimní/lyžarská bunda zn. ICEPEAK - vel. 40
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji dámskou zimní lyžařskou bundu zn. ICEPEAK, vel. 40. - teplá, nepromokavá bunda (práno ve speciálním tekutém prášku na praní) - sněžný pás (odepínací) - kapuce (také odepínací) - v podpaží odvětrání na zip - v rukávech našity vnitřní lemy na ruku s otvory pro palec - 3 přední kapsy ( 2 na ruce, 1 na prsou) - 2 vnitřní síťované kapsy - 1 vnitřní k... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 500
 Kč
Prodám novou pánskou bundu zn. Bugatti, vel.52
Přidáno včera - Karlovarský kraj - BAZOS
Prodám novou pánskou bundu zn. Bugatti, vel.52 , má stahování kapuci, která se dá odepnout. Bunda je na zapínání a knoflíky. Bunda má z každé strany boku 2 kapsy jedna je volná a za ní je uza... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 999
 Kč
Hezká pánská bunda zn. Smog, vel.XL
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Hezká pánská bunda zn. Smog, vel.XL v tmavě modré barvě. Bunda má zapínání na zip. Má odepínací zateplenou kapuci s odmimatelnou kožešinou u kapuce. Náprsní kapsa a dvě ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
700
 Kč
Kvalitní kožená bunda,XS
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám velmi pěknou koženou kratší bundu zn. Mango. Bunda je jako nová, nošená pouze 2 x. Důvod prodeje - velikostně nevyhovuje. Popis: 100% jemná... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 400
 Kč
Nová lyžařská bunda, vodní sl. 8000mm, vel.S/164, zn.Killtec
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám výbornou lyžařskou bundu, zn. Killtec, vel. značená 164, vhodná i pro vel. S. Bunda je bezvadně propracovaná, černá barva, zelené detaily, reflexní bezpečnostní pásky. Kvalitní nepromokavý a větruodělný materiál, vodní sloupec 8000mm, větruodolnost na maximum. Zapínání na zip až do zvýšeného límce, zip je krytý légou, nahoře a dole druky s logem firmy, nahoře u zipu ochrana před skřípnutím. Límec je z vnitřní části podšit teplým příjemným fleecem. Kapuce s mírným kšiltem proti sněžení nebo sluníčku, zevnitř po stranách jemný fleec, uprostřed lesklá síťovina, pravděpodobně s funkcí termoochrany. Na jednom rukávu gumová reflexní ozdoba s logem firmy. Na předním díle dole 2 kapsy na zelený zip, další nahoře podél hlavního zipu, výrazná táhla s logem na všech z... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 999
 Kč
Lyžařská zimní bunda 146/152
Před 3 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodám lyžařskou bundu. Má sněžný pás, kapsu na rukávu na skipas, fleesovou oblast zad, zip krytý legou, odepína... (více v detailu)
Jihočeský kraj
270
 Kč
Dívčí bunda se Snoopym zn. Zara, vel. 140
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám dívčí bundu se Snoopym zn. Zara, vel. 140. Nošena, ve velmi dobrém stavu, pouze pod pravým průramkem lehce rozpáraný horní šev, ale bez díry. Barva zelená, zapínání na kovový zip a druky, 2 kapsy se zapínáním na druky, s mnoha barevnými naš... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
212
 Kč
Další nabídky najdete zde: Zimní oblečení