Classic Polo triko Mascot černé vel.M, L

Přidáno včera - Liberecký kraj - SBAZAR
Classic Polo triko Mascot černé, pánské triko s límečkem pro volný čas, klasický, pohodln... (více v detailu)
Liberecký kraj
49
 Kč

Podobné inzeráty

Classic Polo triko Regatta tmavě modré vel.L
Přidáno včera - Liberecký kraj - SBAZAR
Classic Polo triko Regatta tmavě modré, pánské triko s límečkem pro volný čas, ... (více v detailu)
Liberecký kraj
49
 Kč
Černá trika Craft,Admirál aj.vel.M
Před 6 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Craft Triko Classic Polo černé,nenošené, ámské triko s límečkem pro volný čas,funkční triko s dobrým odvodem potu.Classic Polo triko Admirál černé,dámské triko s límečkem pr... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
triko a trika černá a bílá
Přidáno včera - Hlavní město Praha - SBAZAR
triko. růžové tílko. 199 kč. ve. M. triko langoor. a trika černá a bílá vel. xxl zn. Basic tričk... (více v detailu)
Hlavní město Praha
199
 Kč
Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm SM-R965 LTE černé
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám hodinky Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm SM-R965 LTE černé, koupené v outdoor-shop.cz 27.9.2023, jsou tedy stále v záruce. Plně funkční bez poškození nebo oděrek - na ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 500
 Kč
Černé šaty vel. XS - zánovní
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Elegantní černé šaty vel. XS, délka 103 cm, šířka pod prsy v klidu 32 cm. Lehký, splývavý 100% polyester. ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
220
 Kč
Triko XS Carnight classic velikost L
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím triko XS Carnight velikost L. Nikdy nenošené, protože je mi ... (více v detailu)
Středočeský kraj
300
 Kč
Pánské triko zn: BUGGYRA
Před 5 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Krásné pánské triko černé, bavlněné,1x nošené,1x prané. zn:BUGGYRA vel.5-XL. PC: 1220,-Kč Kdo zná ví že je to známá značka.Míry přes prsa 80 cm,(... (více v detailu)
Ústecký kraj
490
 Kč
2x pánské polo triko C&A (Angelo Litrico) vel. S
Před 4 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Prodám 2x pánské polo triko zn. C&A (Angelo Litrico) vel. S, obě trika jsou v dobrém stavu, prodám obě za 280 Kč... (více v detailu)
Ústecký kraj
280
 Kč
Pánská luxusní košile Polo by R. Lauren/L/2x60cm
Před 3 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Pánská luxusní košile Polo by Ralph Lauren. Top stav, jako nová. Psaná vel. L. Bez kapsy. Custom fit - lehce vyštíhlený střih, je to střih mezi classic fit a slim fit, u této značky. Kvalitní hladký tenký materiál. Spodní lem košile je do oblouku. Barva: modrá, bílá. 100% bavlna. Věnujte pozornost rozměrům: Šíře ramen: 48 cm. Okolo krku: 41 cm. Průramky: 2 x 60 cm. Přes břicho: 2 x 57 cm. Délka přední díl/zad... (více v detailu)
Liberecký kraj
250
 Kč
Everlast - páns. nové krásně černé polo tričko – XL
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Velikost - udávaná vel. XL; foto i s metrem. Vždy fotím i s přiloženým metrem, pevný metr při focení někdy vyskočí, na začátku proto vypadá přesah, pouze optický klam, důležitá míra na konci metru. Materiál - uvedený materiál 100% bavlna. Údržba - uvedeno prát na 40°, doporučuji prát na 30° nebo 40° šetrně po rubové straně. Viz cedulka. Stav - viz foto; (zcela nové s visačkou; pořízené v Anglii za mnohem vyšší kurz než je nyní). Popis - moc krásné polo tričko v barvě krásně černé, říkám tomu sportovní elegance, hezky šité, krásné detaily, vhodné nejen pro sportovně založené pány, ale i pro ty, kteří mají bříško, většina triček jsou krátkých i když jsou to velké vel. – tohle je americká (boxerská) zn. – mají mnohem větší vel., proto vždy raději nabízené zboží fotím i s metrem, tričko opravdu moc hezky sedí, taťka je menší postavy, ale silnější, tričko sedí perfektně, krásně mu zakrývá bříško, které nevyčnívá ve spodní části, už ho má nějaký rok a vypadá pořád hezky, dobrý materiál, ... (více v detailu)
Ústecký kraj
500
 Kč
Trika Tom Tailor,Street One,Papaya,Next.
Před 5 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Triko Tom Tailor vínové, u krku na knoflíky označené Tom Tailor, romanticky řešený výstřih,3/4 rukáv,materiál velmi přijemný,trochu stretch.Délka 68cm,rukáv od krku 53cm,přes prsa 2x52-60cm.Triko Street One zelenkavé výstřih na šňůrku.Triko Papaya stretch s růžemi, výstřih do V l... (více v detailu)
Liberecký kraj
59
 Kč
Pánská luxusní košile Polo by R. Lauren/L/2x60cm
Před 4 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Pánská luxusní košile Polo by Ralph Lauren. Top stav, jako nová. Psaná vel. L. Bez kapsy. Custom fit - lehce vyštíhlený střih, je to střih mezi classic fit a slim fit, u této značky. Kvalitní hladký tenký materiál. Spodní lem košile je do oblouku. Barva: modrá, bílá. 100% bavlna. Věnujte pozornost rozměrům: Šíře ramen: 48... (více v detailu)
Liberecký kraj
250
 Kč
Pánské polo triko zn. U.S. Polo Assn.
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám pánské značkové polo triko výrazně červené barvy - velikost M. Na pravém rukávu je vyšité číslo 3. Materiál 100% bavlna,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
350
 Kč
Dámská mikina rolák svetr triko nátělník ZDARMA
Před 6 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Vše nošené. Spíš k nošení na doma. 1) černá mikina je vepředu kratší než vzadu (je to takový střih), asi vel. M 2) šedý svetřík je fyzicky spíš vel. M 3) modrý rolák má obří rolák (opět je to takový střih), asi vel. M 4) zelený nátělník má sem tam flíček 5) růžové triko vzor divočina lehoučké 6) triko s květy fyzicky spíš vel. L 7) vínové triko 8) černé triko s nápisem 9) hnědé triko vzor divočina ... (více v detailu)
Zlínský kraj
Zdarma
 Kč
Pánske polo triko zn. Timberland
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám pánské značkové polo triko výrazně zelené barvy - velikost na visačce S, odpovídá ale velikosti M/delší střih. Modré lemovaní kolem límce a r... (více v detailu)
Hlavní město Praha
350
 Kč
Dámské černé funkční triko KP Brno vel. M
Před 6 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Černé funkční triko basketbalového klubu Brno, značka Authentic Jersey, vel M, dlouhý ru... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
80
 Kč
Pánské značkové triko s límečkem Camp David
Před 8 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám pánské strečové triko s dlouhým rukávem, vel.L krásné červené barvy s nápisy a a zdobeným límečkem že z... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 800
 Kč
Polobotky AČR originál černé perforované PRABOS
Před 8 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám polobotky AČR 2005 perforované černé, nové, nerozbalené. Boty perforované vel. 29 1/2. Cena 285, 390,- Kč Boty odpovídají velikosti 43-44. Originální výstroj armády ČR. Inzerát platí do smazaní. Zasílám přes Zásilkov... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
390
 Kč
Triko Tommy Hilfiger černé vel.M
Před 10 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Triko značky Tommy Hilfiger ve velikosti M. Odpovídá spíše velikosti S, širší ramena, hrudník/záda a uzší pas, zkrátka někdo se sportovní postavou, štíhlý. K triku mohu přes whatsapp klidně poslat další fotky, je jako nové a je jednou noše... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
600
 Kč
Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm SM-R965 LTE černé
Před 11 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám hodinky Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm SM-R965 LTE černé, koupené v outdoor-shop.cz 27.9.2023, jsou tedy stále v záruce. Plně funkční bez poškození nebo oděrek - na ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 990
 Kč
Pěkné červené slavnostní triko s černou krajkou, vel. 34
Před 11 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Pěkné červené slavnostní triko s černou krajkou s květy, síťované tříčtvrteční rukávy s potiskem, zajímavý vzhled, slušivý střih, vel. 34, šíře pod ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
99
 Kč
Polo triko Thor Steinar černé vel.L
Před 13 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Triko je zachovalé
Středočeský kraj
400
 Kč
pánské polo triko KTM XL*
Před 15 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
velmi pěkné a zachovalé triko s límečkem u krku na knoflíčky,neoriginál,65% bavlna,35% polyester,barva černá/oranžová nit s vyšitým l... (více v detailu)
Plzeňský kraj
100
 Kč
8 x červené triko - SLEVY
Před 15 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Tričko dole na zavazování - 3.fotka, délka 62 cm, šířka 47 cm, velikost L. Na donošení - jedna vada - v podpaží vidět známky po nošení. Cena 40 Kč. Červené triko s dlouhým rukávem - délka 67 cm, šířka přes prsa 56 cm, dole slabší guma, ta samá i na rukávech. Délka rukávů 65 cm. Cena 79 Kč. Červené triko s dlouhým rukávem, 7.fotka - vel. L/XL - délka 56 cm, šířka přes prsa 46 cm, elastické. Cena 59 Kč. Červené t... (více v detailu)
Jihočeský kraj
29
 Kč
Nové polo triko Helikon UTL TOPCOOL zelené - XL
Před 16 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodávám pánskou taktickou polokošili (polo triko) značky Helikon-tex - UTL Topcool, typ "PD-UTL-TC-02-B06". Barva zelená (olive green). Velká prodyšnost díky funkčnímu materiálu TopCool, klasický límec a zapínání na 3 knoflíky, prodloužená za... (více v detailu)
Ústecký kraj
500
 Kč
Další nabídky najdete zde: Oblečení