Batoh černý

Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Velký úložný prostor. Polstrovaná kapsa na notebook. Polstrovaná záda i ramenní popruhy. Postranní síťo... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
299
 Kč

Podobné inzeráty

Batoh maskáčový 50 l
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Maskáčový batoh o objemu cca 50 l. Polstrovaná záda i ramenní popruhy. S bederním pásem. Libovolně nastavitelné ramenní popruhy i bederní pás. Batoh lze nahoře stáhnout tkaničkami. Batoh má dvě postranní kapsy, d... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
299
 Kč
Turisticky batoh
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Prodam málo používaný, turisticky batoh, který je ve výborném stavu. Batoh ma rozměry 44x33 cm, na přední straně ma 2 malé kapsy a 2 velke... (více v detailu)
Pardubický kraj
150
 Kč
Taška batoh na notebook
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám novou nepoužitou brašnu značky ELLEHAMMER (nevhodný dárek) Funkce: Pojme 15.4” notebook Ochranná kapsa na tablet Přední kapsa na zip s organizérem Zapínání na... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
500
 Kč
MAGNUM FOX 25l - Taktický batoh 25 litrů v černé barvě
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
MAGNUM FOX 25l - Taktický batoh 25 litrů v černé barvě Batoh má tři hlavní kapsy a dvě malé kapsy s přihrádk... (více v detailu)
Středočeský kraj
900
 Kč
Batoh s náplní školních potřeb
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Pohodlným společníkem do školy i na kratší cesty. Měkký zádový systém. Prostorná hlavní kapsa. Dvojcestný zip. Po stranách dvě kapsy. V ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
299
 Kč
Cestovní taška na kolečkách 145 l
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
3 kolečka. Madlo pro lepší manipulaci. Vyrobena z voděodolného materiálu Polyes... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
899
 Kč
Batoh Jack Daniel's
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám černý batoh s logem Jack Daniel's, velikost cca 50x50 cm, polstrované popru... (více v detailu)
Středočeský kraj
200
 Kč
Batoh přes rameno
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nový Černo-šedý batůžek přes rameno zn. TRAVELLER. Dvě kapsy na zip, nastavitelný polstrovan... (více v detailu)
Středočeský kraj
550
 Kč
batoh Michael Kors, vel. L
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám stylový dámský batoh Michael Kors. Typ: JAYCEE LG Backpack Monogram Brown. Tento originál MK batoh má dvě velké kapsy na zip, jednu přední též na zip + posouvatelné popruhy. Nový, pouze... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 000
 Kč
Batoh Hannah Wanderer 45l
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Zcela nový dvoukomorový batoh o objemu 45 litrů má horní a spodní vstup do hlavní komory. Posuvný zádový systém Vario na suchý zip lze přizpůsobit délce zad, stejně tak nastavitelné polstrované ramenní popruhy a bederní pás s kapsou. Zádový systém i ramenní popruhy jsou zároveň vyrobené z prodyšné a rychlesc... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 300
 Kč
Cestovní batoh
Před 4 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Víceúčelový batoh lze použít také jako kabinové zavazadlo, které akceptují i nízkonákladové společnosti. Batoh je z pevného, odolného a snadno udržovatelného materiálu. Pro pohodlné uložení věcí je možné rozepnout dvoucestný zip po celém obvodu. Součástí batohu je napájecí USB kabel. Zádové popruhy jsou nastavitelné a polstrované stejně jako zádová část batohu. V zádové... (více v detailu)
Ústecký kraj
750
 Kč
modrý batoh s liškou FJALLRAVEN KANKEN
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
modrý batoh s liškou FJALLRAVEN, model KANKEN. Byl málo použitý, teď jen skladován. Má vnit... (více v detailu)
Hlavní město Praha
800
 Kč
Černý batoh Alpine Pro
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Velmi zachovalý, málo užívaný. Rozměry: výška = 50 cm, šířka = dole 35 cm, nahoře 25 cm, šířka bederního pásu = ... (více v detailu)
Zlínský kraj
230
 Kč
Školní batoh Topgal, penál zdarma
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám dívčí školní batoh, tašku, zn. Topgal, vel. 2.-5. třída, vypraný, čistý, používaný, reflexní prvky odřené, v síťované kapse díra – viz. foto, přidám zdarma penál – používaný, lehce vybarvený, cena 200 Kč, prosím jen e-mail, koukněte i na mé ostatní inzeráty, ušetříte na poštovném Popis výrobce: Hlavní předností batohu jsou velmi kvalitně polstrovaná záda, které výborně doléhají. Záda jsou vyztužená lehounkou hliníkovo... (více v detailu)
Jihočeský kraj
200
 Kč
Dámský batoh do města zn. Wittchen
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Tmavě modrý dámský batůžek do města vyrobený z ekologické kůže. Hlavní prostorná komora na dvojitý modrý zip, světlá podšívka s logem WITTCHEN, dvě kapsy uvnitř, z toho jedna... (více v detailu)
Středočeský kraj
160
 Kč
Černý batoh Emporio Armani
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Batoh má drobné známky nošení (u zipu je lehce odřený, viz foto), zohledněno v ceně. Jinak bez vad. Vleze se formát A4. Původní cena 6 799 Kč, samozřejmě originál, koupeno na Answear. Doprava dle dohody. V Praze můžu předat osobně. - V... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 000
 Kč
Batoh Meatfly Objem 26L
Před 4 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Meatfly batoh s velkou hlavní kapsou, kam je možné uschovat notebook až 16" velký. Dále má vyztužená záda, vhodný i do školy, jako školní batoh. Boční síťované kapsy na pití a na svačinu. OBJEM: 26L ROZMĚRY: 4... (více v detailu)
Zlínský kraj
550
 Kč
Nové dámské sáčko MARKS & SPENCER
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám nové dámské, krémově bílé sáčko MARKS & SPENCER, 63% polyester, 33% viskóza, 4% elastan. Velikost 40, délka 71cm, obvod 100cm. Délka... (více v detailu)
Hlavní město Praha
790
 Kč
Batoh Tatonka
Dětský batoh Tatonka od 4 let. Hlavní prostor plus přední na zip, dvě postranní kapsy na pití, pols... (více v detailu)
250
 Kč
Prodám kvalitní batoh TRAVELIE
Před 4 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Moderní batoh Travelite Kick Off Backpack L v jednoduchém stylu s vámi vyrazí do města za sportem, do práce, školy i na výlet do přírody. Prostorná komora pojme složky A4, polstrovaná přihrádka ochrání notebook při přenášení. O přehledné uložení dalších věcí se postará druhá komora a přední kapsa s organizérem na mobil, diář, nabíječku a psací potřeby. Na zádovém panelu je šikovně umístěný popruh pro nasunutí na madlo kufru a tajná kapsa na zip, do níž uschováte mobil či peněženku, které bud... (více v detailu)
Ústecký kraj
500
 Kč
NOVÝ ŠKOLNÍ BATOH
Před 4 dny - Zlínský kraj - BAZOS
DOBRÝ DEN. NABÍZÍM K PRODEJI NOVÝ BATOH ZN. EASY O ROZMĚRECH 46x30x15 CM. MÁ TŘI VELKÉ KOMORY, VČETNĚ KAPSY NA NOTEBOOK. PŘEDNÍ KOMORA JE S ORGANIZÉREM. VPŘEDU A Z BOKU JE MENŠÍ KAPSA NA ZIP A SÍŤKA NA LÁHE... (více v detailu)
Zlínský kraj
399
 Kč
Černý batoh Calvin Klein
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
- batoh s rosegold detaily - rozměry V34xŠ32xH13 - uvnitř je kapsička na zip - na... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 499
 Kč
Victoria Secret - PINK batoh cerny
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodavam uplne novy batoh syte cerne barvy znacky PINK (spadajici pod Victoria Secret znacku) do skoly, prace ci na vylety. Batoh ma 2 hlavni zipy s vnitr.prihradkami a 3 zip je... (více v detailu)
Hlavní město Praha
790
 Kč
školní aktovka batoh pro 1.stupeň, Bagmaster
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Rok použivaný školní batoh zn.Bagmaster vhodný pro první stupeň. Známky běžného používání. Jedna malá vnitřní kapsa je uvnitř lehce natrhnutá stačí však sešít, já už se s tím nezdržuji máme batoh nový. Původní cena 1699,- prodám za 599,- Čtyřkomorový, svými rozměry vhodný i pro drobnější děti 1 boční síťovaná kapsa vhodná na láhev ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
599
 Kč
Víceúčelový batoh
Před 4 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Víceúčelový batoh s možností rozšíření objemu lze použít také jako kabinové zavazadlo, které akceptují i nízkonákladové společnosti Batoh je z pevného, odolného a nepromokavého materiálu. Pro pohodlné uložení věcí je možné rozepnout dvoucestný zip po celém obvodu a tento prostor je možné ještě zvětšit o rozšiřující část. Součástí batohu je napájecí USB kabel. Postranní kapsa je vhodná pro uložení láhve. Zádové popruhy jsou nastavitelné a polstrované stejně jako zádová část b... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 250
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní oblečení