Turisticky batoh Progress 45l

Přidáno včera - Hlavní město Praha - SBAZAR
Zcela nový a nevyužitý batoh. Pro mě je zbytečně velky. Má naprosto vše, přípravu na hydrovak, odvetravana zadá... (více v detailu)
Hlavní město Praha
799
 Kč

Podobné inzeráty

Batoh Meatfly Objem 26L
Před 2 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Meatfly batoh s velkou hlavní kapsou, kam je možné uschovat notebook až 16" velký. Dále má vyztužená záda, vhodný i do školy, jako školní batoh. Boční síťované kapsy na pití a na svačinu. OBJEM: 26L ROZMĚRY: 4... (více v detailu)
Zlínský kraj
550
 Kč
Zánovní školní batoh
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Školní taška z hravé edice Think of Me s oddělenou kapsou na notebook s lepenou kapsou. ergonomicky tvarovaná záda, plně nastavitelné ramenní kompresní popruhy pro optimální p... (více v detailu)
Ústecký kraj
350
 Kč
Bagmaster školní batoh pro kluky-modrý od 3.třídy
Před 3 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Prostorná hlavní komora se separační kapsou na učebnice nebo školní desky. Uvnitř hlavní komory všité polstrované výztužné bočnice (výška 18 cm), na suchý zip, které zpevní celý batoh. Druhá komora vhodná pro A4 (školní desky). V přední horní hlubší kapse přehledný organizér kapsička na mobil, klip na klíče, síťovaná kapsička na gumu a větší kapsička na zip. Spodní kapsa na zip vhodná na svačinový box ne... (více v detailu)
Plzeňský kraj
800
 Kč
Batoh turistický 40l
Před 5 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Batoh jako nový použitý jen 2x na víkend. Součástí je pláštěnka (umístěna dole), polstrovaná záda, reflexní prvky, nahoře větší kapsa na zip. Objem nevím přesně tipla ... (více v detailu)
Středočeský kraj
490
 Kč
Columbia košile s krátkým rukávem, vel. L
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám kvalitní letní košili s krátkým rukávem zn. Columbia, barva bílá, materiál 100%nylon - velmi lehká, chladivá. Má dvě kapsy na suchý zip, odvětrávaná záda, lehce prodloužený zadní díl. Je jak... (více v detailu)
Středočeský kraj
470
 Kč
Cyklo / turistický NOVÝ batoh HALFAR MOVE, černý
Před 6 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
ergonomicky střižený batoh. Polstrované popruhy, nastavitelný břišní a prsní popruh, přední kapsa se zipem, vnitřní plochá kapsa vhodná pro v... (více v detailu)
Hlavní město Praha
200
 Kč
Nádherný holografický, metalický batoh - nový
Před 6 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám nový geometrický, holografický batoh. Uvnitř jedna malá kapsa na pen... (více v detailu)
Pardubický kraj
399
 Kč
turistický batoh
Před 8 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
KILPI ROLLER 40, nepromokavý, rolovací vrch, integrovaná pláštěnka, příprava na hydrovak, dvě kapsičky na bederním páse, dvě boční kapsy (jedna na zip), vnější kapsa na zip, vnitřní kapsa na zip, objem 40l, úchyty na trekové hole, popis zde - https://www.kilpi.cz... (více v detailu)
Plzeňský kraj
700
 Kč
Novy turistický batoh
Před 7 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Zulu Summit 45l Turistický batoh Zulu Summit 45l má komfortní zádový systém a obsahuje všechny důležité prvky na víkendové výlety. Oceníte především praktický bočním vstup. Turistický batoh Zulu Summit 45l má komfortní a prodyšný zádový systém s ergonomicky tvarovanými ramenními popruhy. Na bederním pásu se nachází dvě kapsičky na tyčinku, mobilní telefon nebo další drobnosti, které chcete mít okamžitě po ruce. Na víku batohu je jedna vnitřní i vnější kapsa na doklady, klíče a jiné vybavení. Do batohu se dostanete i bočním vstupem, c... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 700
 Kč
Batoh DAKINE černošedý
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
značkový lehký "DAKINE"- Urban/Sport, objem cca 35 litrů, rozm. cca 50x38x18 cm, černý s šedými pruhy, mnoho oddílů/kapes (na zip): 2 hlavní-tj. 1 velká "zadní" (odkopná-např. na ntb, doklady ap.) a 1 velká s omyvateným vnitřkem, a pak 5 menších/malých - v tom 1 "horní" s fleecovou výstelkou (na brýle / fotoaparát) ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 590
 Kč
Batoh Vivess
Před 7 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Šedý batoh Vivess (50x33x20 cm) má jednu velkou kapsu, uvnitř jednu oddělenou a jednu malou síťovanou kapsu na zip. Batoh má délkově regulovat... (více v detailu)
Pardubický kraj
150
 Kč
Retro turistický batoh - Prodáno
Před 8 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízím zachovalý retro batoh. Batoh je bez děr a kožené popruhy nejsou zpuchřelé O... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
250
 Kč
Batoh YOUNGSTER vz.95
Před 7 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Prodám úplně nový/ pouze rozbalený batoh Youngster ve vzoru 95. Důdod prodeje, batoh je pro mě malý. Osobní vyzvednutí nebo zašlu skrze zásilkovnu. Zájemce platí poštovné! univerzální menší batoh do města i do přírody nastavitelné, polstrované ramenní popruhy s D-kroužky nastavitelný hrudní popruh polstrovaná oblast zad polstrování z prodyšného síťovaného materiálu 1 rukojeť nahoře 1 velká hlavní přihrádka na 2cestný... (více v detailu)
Karlovarský kraj
400
 Kč
Batoh Vivess
Před 8 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Šedý batoh Vivess (50x33x20 cm) má jednu velkou kapsu, uvnitř jednu oddělenou a jednu malou síťovanou kapsu na zip. Batoh má délkově regulovat... (více v detailu)
Pardubický kraj
150
 Kč
FOTO BATOH LOWEPRO Vertex 100 AW profesionalni, nepouzity
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám krásný fotobatoh, vyhlášený jako jeden z nejlepších na trhu. Již není v prodeji. Mám ho již dlouho, ale nepoužíval jsem ho. Včetně etiket. Původní cena přes 5000 Kč. Unikatní vlastnosti batohu: Integrovany All weather Cover – vestavěná pláštěnka chrání obsah batohu při silném dešti SlipLock system - poutka na ramenním popruhu a bederním pásu umožňují rozšíření kapacity batohu pomocí praktických pouzder kompatibilních s tímto systémem Adjustable 6-point harness system - přizpůsobitelný 6-bodový upínací systém ramenních popruhů poskytuje zádům maximum komfortu Compression straps - kompresní pásky napomáhají rovnoměrnému rozložení hmotnosti YKK Zippers - voděodolné YKK zipy chrání vaše fotovybavení před vodou a vlhkostí Glide-Lock -unikátní nastavitelný systém pro upevnění příslušenství jako je stativ či outdoorové vybavení na přední stranu batohu Tough, water resistant outer fabric - odolná a voděvzdorná vnější konstrukce je vhodná i do nejdrsnějších podmínek Technické specifi... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 500
 Kč
Columbia košile s krátkým rukávem, vel. L
Před 9 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám kvalitní letní košili s krátkým rukávem zn. Columbia, barva bílá, materiál 100%nylon - velmi lehká, chladivá. Má dvě kapsy na suchý zip, odvětrávaná záda, lehce prodloužený zadní díl. Je jak... (více v detailu)
Středočeský kraj
490
 Kč
Studentský batoh
Před 13 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Studentský batoh Oxybag Nový studentský batoh Oxybag sport - neon green. Ještě s vysackami. Bohužel na syna velký. Polstrovaná záda, reflexní prvky, kapsy na zip. Velka ka... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 200
 Kč
Batoh Deuter Guide Lite 30+ (1x nošený ) černá barva
Před 12 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Deuter Guide Lite 30+ Pohodlný technický batoh Deuter Guide Lite 30+ nabízí alpský systém se zádovou výztuhou do U pro optimální rozložení váhy a maximální pohodlí na vysokohorských túrách. Původní cena 4400 Kč. Batoh Guide Lite 30+ značky Deuter je vyrobený z polyamidové tkaniny, díky které bylo možné enormně snížit hmotnost. Materiál disponuje těsnou strukturou, čímž dělá tkaninu odolnou proti roztržení. Alpský systém se zádovou výztuhou do U zajišťuje pohodlí a optimální rozložení váhy. Komfort dále zaručují polstrovaná záda, tvarovaná a polstrovaná rameny, odnímatelný bederní pás, kompresní popruhy a nastavitelný hrudní pás s píšťalkou pro bezpečné umístění. Jistě oceníte velké množství úložného prostoru, zejména čelní a boční kapsa na zip, elastické vnitřní... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 990
 Kč
Batoh Loap Alpinex 25
Před 14 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Turistický batoh Loap Alpinex, vel. 25 litrů. Zádový systém AVS se síťkou proti pocení. Hlavní komora s oboustrannými zipy. Jedna přední kapsa na zip a jedna vnitřní kapsa v hlavní komoře. Úchyty na t... (více v detailu)
Zlínský kraj
375
 Kč
NOVÝ volnočasový batoh Adidas
Před 14 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Tento volnočasový batoh vám dopřeje pohodlí na cestách. Kompresní popruhy zaručí pohodlné nošení. Díky několika přihrádkám na zip budete mít ve věcech přehled. Má dokonce i přihrádku na notebook, takže budete moci vyrazit z tréninku rovnou do práce. Tento produkt je vyrobený minimálně ze 60 % z recyklovaných materiá... (více v detailu)
Liberecký kraj
599
 Kč
KARL LAGERFELD KRÁSNÝ ČERNÝ BATOH II
Před 15 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Černý batoh Karl Lagerfeld ????. Nastavitelné popruhy, uvnitř velké kapsy je kapsička na drobnosti. Klíčenka Karla se dá odddělat a přidat na jinou kabelku / batoh. Stř... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 990
 Kč
KARL LAGERFELD KRÁSNÝ ČERNÝ BATOH
Před 16 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Černý batoh Karl Lagerfeld . Nastavitelné popruhy, uvnitř velké kapsy je kapsička na drobnosti. Klíčenka Karla se dá odddělat a přidat na jinou kabelku / batoh. St... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 990
 Kč
Baagl batoh Skate gold černý NOVÝ
Před 16 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Materiál: 100% Polyester.Barva: černá. Ergonomický školní batoh se třemi samostatně uzavíratelnými komorami s vnitřním organizérem a kapsou na 15palcový notebook či tablet. Ergonomicky tvarovaná záda, plně nastavitelné ramenní, prsní a boční kompresní popruhy pro optimální přizpůsobení postavě. Na přední komoře batohu jsou umístěné dva popruhy na uchycení skateboardu. Boční ka... (více v detailu)
Hlavní město Praha
980
 Kč
Columbia košile s krátkým rukávem, vel. L
Před 18 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám kvalitní letní košili s krátkým rukávem zn. Columbia, barva bílá, materiál 100%nylon - velmi lehká, chladivá. Má dvě kapsy na suchý zip, odvětrávaná záda, lehce prodloužený zadní díl. Je jak... (více v detailu)
Středočeský kraj
500
 Kč
Batoh Meatfly
Před 20 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Ani jednou nenošeny batoh. Je na mě moc velký. 28 litrů objem. Vhodný na tůry. Pořizovací cena 1300 Kč.
Jihočeský kraj
700
 Kč
Další nabídky najdete zde: Oblečení