Taktická blůza CZUB 4M

Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Velikost S Barva: FDE Cena za blůzu: 2100 Nikdy nenošené, v původním obalu s vysačkama Taktická blůza CZ 4M je určena pro provádění všech typů vojenských nebo bezpečnostních speciálních operací. Je vyrobena z materiálu odolávajícího mechanickému poškození a zároveň s vysokou prodyšností. Dokonalou volnost pohybu umožňuje speciální anatomický design rukávů a zádové části bez nutnosti použití pružných pásů tkaniny, jak je tomu u konkurenčních výrobků. Rukávy umožňují vložení všech dostupných typů chr... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 100
 Kč

Podobné inzeráty

Blůza UBACS AČR 2012 vel. v textu
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Originální nová blůza pod balistickou ochranu UBACS AČR 2012 se zeleným potiskem rip-stop UBACS / Under Body Armour Combat Shirt - bojová košile k nošení pod ochrannou vestou. stojáčkový límec ze zapínáním na zip součástí jsou vyjímatelné chráničové vložky z PU pěny pro oblasti ramen, loktů a předloktí rukávové kapsy s velcro panely pro připevnění nášivek na každém rameni velká kapsa se zapínáním na suchý zip a knoflík s horizontálním vstupem a na ní menší kapsa s vertikálním vstupem se zapínáním na zip ze zadní strany kapes je úchyt na lightstick manžety na rukávech se zapínáním na robustní knoflíky, které umožňu... (více v detailu)
Středočeský kraj
890
 Kč
Blůza vz.95 AČR modernizovaná letní a kalhoty vz.95 letní
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám novou, nenošenou maskáčovou blůzu AČR, modernizovanou celoroční, vzoru 95, ve velikosti 182-92. A kalhoty vz.95 orig. AČR, ve velikosti 182-78 taktéž nové. Důvod prode... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Nová pánská lyžařská bunda
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Nová pánská, vysoce kvalitně lyžařská bunda Killtec. Velikost XL. Rozměry jsou uvedeny na fotkách. Moderní vysoce kvalitní a hřejivý materiál z dokonalou prodyšností a voděodolností. Zelená s černou a bílou kombinací, zapínání na zip + velkro z patentkami, 2 boční a 1 ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500
 Kč
UBACS - blůza pod balistickou ochranu vz.95
Před 5 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
UBACS - blůza pod balistickou ochranu vz.95 Cena uvedena za 1 kus. Nová, nepoužitá. Možnost pře... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
600
 Kč
Taktická (blůza) košile UBACS vz.95, rip-stop
Před 4 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám tento UBACS. Dostupnost celkem: 1ks Stav: Nový UBACS velikost: 182/100 (V/Š) INZERÁT PLATNÝ DO SMAZÁNÍ! Popis: Název UBACS je anglický akronym pro slova Under Body Armour Combat Shirt, přeložen do češtiny znamená bojová košile pod ochrannou vestu, zkráceně tedy taktická košile, nebo taktické triko. Rukávy jsou ze stejného materiálu jako běžná letní maskovací uniforma. Trupová část ve vyrobena z polyesteru, který zajišťuje správnou termoregulaci těla, odvádí pot a neumožňuje vytvoření mikroklimatu mezi tělem a oděvem. To že taktická košile UBACS vz.95 vychází z britského modelu je více než zřejmé, česká verze je však ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
500
 Kč
Softshell bunda zn.CRV vel.S
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám softshell bundu,nepromokne,neprofoukne.Propinaci na zip ochrana zipu u krku,stojáček.2xkapsa na zip,levý rukáv kapsa na zip.Zad... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
300
 Kč
dámská sport.bunda s kapucí S/M zn. Heldre
Před 2 dny - Liberecký kraj - BAZOS
délka vpředu 65cm vzadu 71 cm rukáv 61cm přes hrudník 102-115cm po stra... (více v detailu)
Liberecký kraj
100
 Kč
Nová lyžařská bunda, vodní sl. 8000mm, vel.S/164, zn.Killtec
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám výbornou lyžařskou bundu, zn. Killtec, vel. značená 164, vhodná i pro vel. S. Bunda je bezvadně propracovaná, černá barva, zelené detaily, reflexní bezpečnostní pásky. Kvalitní nepromokavý a větruodělný materiál, vodní sloupec 8000mm, větruodolnost na maximum. Zapínání na zip až do zvýšeného límce, zip je krytý légou, nahoře a dole druky s logem firmy, nahoře u zipu ochrana před skřípnutím. Límec je z vnitřní části podšit teplým příjemným fleecem. Kapuce s mírným kšiltem proti sněžení nebo sluníčku, zevnitř po stranách jemný fleec, uprostřed lesklá síťovina, pravděpodobně s funkcí termoochrany. Na jednom rukávu gumová reflexní ozdoba s logem firmy. Na předním díle dole 2 kapsy na zelený zip, další nahoře podél hlavního zipu, výrazná tá... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 999
 Kč
Kalas / LADY Zimní bunda W&W AMBITION X3 | aqua
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
PRODÁM NOVOU BUNDU !!! Dámská bunda s odepínacími rukávy z membránového materiálu Wind&Water Bridge určená pro zimní extrémy a chladná období ( –10°C až +10°C). -anatomicky tvarovaný dámský střih -vodoodpudivý zip na předním dílu -horní překrytí zipu pro lepší komfort nošení -velká kapsa s reflexním zipem na ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 950
 Kč
Dámská košile bluza vel. 46 48 50 / oversize
Před 1 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Dámská košile bluza vel. 46-48-50 nebo oversize. Krásné syté barvy. Je mi moc velká, bohužel. Délka 83 cm, šířka hrudníku 63,5 cm, délka rukávu od krku 71 cm. Rozpa... (více v detailu)
Středočeský kraj
400
 Kč
Švédská zimní Fjallraven Yupik Parka Mens M
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
- výborný stav, velmi málo nošená - na štítku uvedena vel. S, odpovídá spíše vel. M - cena nové byla 500Eur/12.500Kč Dlouhá parka se syntetickou výplní sahá přes hýždě až do poloviny stehen a spolehlivě vás udrží v teple. Toto vynikající oblečení oceníte v proměnlivém zimním počasí. Poskytuje ochranu vůči větru, dešti a zároveň díky výplni Supreme Micro Loft zahřeje i v nejnižších teplotách. Má odpínatelnou kapuci s měkkou podšívkou z fleece a odpínatelným lem z umělé kožešiny, který ochrání obličej před sněhem. Využít můžete mnoho prakt... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 000
 Kč
Zánovní košile Fjallraven Skog Shirt M
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
- zánovní stav, pouze vypraná a jednou oblečená - vel. L, barva True Red - cena nové je 130Eur/3300CZK Košile s dlouhým rukávem na každodenní nošení úzkého střihu je vyrobena ze silného flanelu. Model má dvě náprsní kapsy s klopami, knoflíky a kapsičky na p... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 000
 Kč
Kalas / W&W Zimní bunda AMBITION X3 | modrá - NOVÁ
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Pánská bunda s odepínacími rukávy z membránového materiálu Wind&Water Bridge určená pro zimní extrémy a chladná období ( –10°C až +10°C) -vodoodpudivý zip na předním dílu -horní překrytí zipu pro lepší komfort nošení -dvoudílná elastická kapsa na zadním dílu včetně malé kapsy (mobil, klíče, peníze) s reflexním zipem -nastavitelná guma v pase -vnitřní strana límce z materiálu FLEECE... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 950
 Kč
Bunda TERMO 2010 vel.176/92
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nová zateplovací TERMO softshellová bunda 2010, perfektní do nepříznivých povětrnostních podmínek. zapínání na voděodolný dvoucestný zip krytý légou z vnitřní strany 2 přední kapsy se zapínáním na voděodolný zip 1 menší přední kapsa se zapínáním na voděodolný zip 2 vnitřní menší kapsy výztuha loktů a ramen na každém rukávu je velcro panel cca 15,5 x 10 cm na pravé straně velcro na jmenovku cca 13,5 x... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 490
 Kč
Nová Fjallraven Greenland Winter Parka M Black
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - SBAZAR
- parka je nová, nepoužitá - velikost M, barva black - byť je parka nová tak jsem ji před prodejem nechal pro nového vyprat a hlavně naimpregnovat ve specializované čistírně (viz doklad) - nová stála 12500Kč/500Eur Dlouhá, podšitá parka inspirovaná klasickým modelem Fjällräven z roku 1972. Dokonalá vnější vrstva pro chladnější měsíce roku, stejně vhodná pro každodenní nošení i na výlety do lesa nebo do volného terénu. Vyrobeno z odolného G-1000 Silent, který je odolný proti větru ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
7 000
 Kč
Dámské mikinošaty
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Originální dámské mikino šaty se stojáčkem Velikost L délka 90cm, prsa 51, boky 52 Velikost S délka 88cm, prsa 46cm a boky 47cm velikost M - délka 89cm, prsa 48cm, pas 50cm velikost XL... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 390
 Kč
Outdoorové softshellové kalhoty, vel. S, zn. Out 4 Living
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám kvalitní outdoorové sportovní kalhoty, vel. značená S, německá outdoorová zn. Out 4 Living. Tmavě šedá barva, zadní část pasu do široké ploché gumy, na bocích pásek se suchým zipem, lze jím upravit šířku pasu. Dvě vnitřní kapsy na zip, táhla pro snadnější rozepínání. Na nohavici našitá kapsa se zipem. V dolním lemu nohavic jsou zdrhovadla, dá se upravit jejich šířka. Záševky na kolenou umožňují volný pohyb. Ma... (více v detailu)
Hlavní město Praha
690
 Kč
Černé kraťasy Crivit
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám černé, dámské kraťasy zn. Crivit ve velmi zachovalém stavu. Elastický a zároveň rychle schnoucí materiál. Velikost 40. Dvě k... (více v detailu)
Středočeský kraj
99
 Kč
Outdoorové funkční kalhoty, vel. L, zn. Hayner
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám kvalitní outdoorové sportovní kalhoty, vel. značená 6, odpovídají vel. L, zn. Hayner. Hezky řešené, barevná kombinace černá, tyrkysová, oranžové kontrastní zipy. Kvalitní funkční materiál, boční části pasu do gumy, na pásku poutka. Dvě vnitřní kapsy na zip, výrazná táhla. Záševky na kolenou ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
650
 Kč
Dívčí bunda s kapucí vel. 146
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám pěknou přechodovou dívčí bundu s kapucí vel. 146, je velmi lehká a zároveň teplá, barva oranžovo/růžová, zapínání na zip +... (více v detailu)
Jihočeský kraj
150
 Kč
Dámské kraťasy Crivit
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám šedé, dámské kraťasy zn. Crivit ve velmi zachovalém stavu. Elastický a zároveň rychle schnoucí materiál. Ve... (více v detailu)
Středočeský kraj
139
 Kč
Pánská CRAFT XC Performance Light vel.L
Před 2 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám excelentní bundu Craft PERFORMANCE Light je ultralehká, vysoce prodyšná, větruodolná bunda. Má ukončení rukávů i bundy dole do pružné paspule. prsa 54 cm délka zad 74 cm (přední zip 68 cm) Materiál: 100% PES v přední části a rukávech, 92% Elasthan a 8% Spandex - na zadním dílu - bunda je větruodolná v přední části a ... (více v detailu)
Liberecký kraj
890
 Kč
Cyklistická bunda Craft Surge Rain Jacket 3XL
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Cyklistická bunda Craft Surge Rain Jacket 3XL Coat Rain Jacket je pokročilá větruodolná a nepromokavá cyklistická bunda. Bunda je vyrobena z lehké, elastické, větru a voděodolné tkaniny (WP 10 000/MVP 10 000) pro větší volnost pohybu a má podlepené švy pro plnou ochranu před po... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 900
 Kč
Růžové kvalitní oteplovačky, vel.L-XL, zn. Brandsdal
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám velmi kvalitní lyžařské kalhoty, vel. uvedená XL, vhodné pro vel. L-XL, zn. norská zn. Brandsdal. Hezká růžová barva, tlumená světlejší fuchsiová, zelené detaily. Kvalitní nepromokavý a větruodolný materiál. Vepředu dvě vnitřní kapsy na zelený zip, pod nimi další dva zipy s odvětrávací síťovinou. Na zipech u kapes ozdobná gumová táhla. Na zadní části pod pasem další kapsa na zip. V zadní části pásku široká guma, natažení se dá upravit bočními pásky se suchými zipy. Lze snadno nastavit potřebnou šířku pasu. Zapínání na dva zelené druky. Odepínací gumové kšandy s možností úpravy d... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 290
 Kč
Strečová bunda/mikina Knus
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Pouze párkrát nošená, odlepená písmena na zádech a předním díle (ten mám, lze nalepit) viz fotky. Zapomněla jsem na ní a teď už mi nesedne. Velmi lichotivý střih, díky detailům je sportovní a elegantní zároveň. Lehce strečová, uvnitř počasaná, ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
500
 Kč
Další nabídky najdete zde: Sportovní oblečení