Bílé dlouhé letní šaty Calliope L

Před 268 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Jsou jako nové, vůbec jsem je nenosila . Bez skvrn či jiných vad. Velikost uvedena L. Pásek není součástí šatů. Vrchní látka je tenká bavlněná fáčovina, vespod mají elasticko... (více v detailu)
Hlavní město Praha
250
 Kč

Podobné inzeráty

Bílé šaty
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízím více šatů. Krátké bílé šaty s růží vel.S 150kč Krátké bílé šaty s krajkou na záde... (více v detailu)
Olomoucký kraj
200
 Kč
Svatební šaty
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Na míru šité svatební šaty. Odpovídají velikosti 42. Šité na postavu: Prsa 91 Pas 79 Boky 105 ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
12 000
 Kč
sváteční šaty zn. Mohito vel. 38
Před 1 dny - Středočeský kraj - BAZOS
prodám 1x oblečené šaty, měla jsem na svatbě. Jsou velice pohodlné, vzdušné, vespod lesklá spodnička, navrchu průhledná lát... (více v detailu)
Středočeský kraj
360
 Kč
BÍLÉ SVATEBNÍ ŠATY DO TANEČNÍCH-POLONÉZA vel.38
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Bílé krásné šaty upravené na přehlídku, na zadní žabičkování na zádech, krásně sedí, mají rozparek. ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 500
 Kč
Modré šaty v. 50/52
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Krásné společenské šaty, barva královsky modrá. Jednou použité. Jako nové. Materiál polyester. Vhodné na postavu vyšší než 165cm, menší by s... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 200
 Kč
dlouhe luxusni saty
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Dlouhe saty, jednou vzate na ples. Spodnicka ma nekolik vrstev, nejsou pruhledne. V prsou vycpavky. Velikost S/M - variabilni, maji na zadech gumu, p... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
300
 Kč
dlouhé společenské šaty
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
nabízím společenské dlouhé šaty modré barvy (královská modrá), vel. S, měřím 162 cm, pas 70 cm, přes prsa 87 cm, k... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
500
 Kč
Only košilové dlouhé šaty
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Dámské halenkové midi šaty zn. Only ✒ celo-propínací na knoflíky ✒ náprsní kapsy ✒ krátké rukávy s ohrnutým detailem ✒ v pase poutka na pásek (pásek není součástí ani na prodej) ✒ materiál nepruží: 100% polyester ✒ ve velmi dobrém stavu (mají i náhradní knoflík) ✒ vel. psaná 38, unosí i 40 (foceno na postavě 38/178), délka 113cm, prsa cca 56cm x2, boky cca 59/60cm x2 + poštovné ideálně Zásilkovna 79 Kč, popř. pro klienty ČP může být i Balíkovna (pokud si objednáte přepravu) PODMÍNKY PRODEJE (prosím čtěte): - v případě zájmu, pište přes formulář pod inzerátem (nabídek mám více, tak ať vidím, o který předmět se přímo jedná) - pokud neobdržíte odpověď na svůj dotaz, prosím, ozvěte se... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
199
 Kč
Nové ručně pletené dámské šaty vel. L-XL
Před 3 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Nové pletené šaty nebo delší teplý svetr k legínám délka 93 cm, přes prsa v nenataženém stavu 120... (více v detailu)
Jihočeský kraj
280
 Kč
Dlouhé šaty zn. Calzedonia, vel. S
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Šířka přes prsa 2x 35-45 cm, délka 147 cm
Pardubický kraj
150
 Kč
luxusní dámské šaty HM
Před 1 dny - Středočeský kraj - BAZOS
tmavě modré, mají lichotivý střih zdůrazní pas a skryjí boky ,vzadu na zip, vel 40 odpovídá rozmezí emko i menší elk... (více v detailu)
Středočeský kraj
320
 Kč
H&M košilové dlouhé šaty s květinami
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Dámské květované halenkové midi šaty H&M ✒ celo-propínací na knoflíky ✒ zakulacený dolní lem, po stranách malé rozparky ✒ dl. rukávy se širokou manžetou a rozparky ✒ lze různě kombinovat, např. přehoz k tílku a kraťasům / džínům / legínám ✒ materiál nepruží: 100% polyester ✒ ve velmi dobrém stavu ✒ pásek a řetízek není součástí ani na prodej ✒ vel. psaná S, ale klidně unosí i M a L (foceno na postavě 38/178), délka 119cm, prsa cca 56/57cm x2, boky cca 61/62cm x2, dl. rukáv 56cm od ramene + poštovné ideálně Zásilkovna 79 Kč, popř. pro klienty ČP může být i Balíkovna (pokud si objednáte přepravu) PODMÍNKY PRODEJE (prosím čtěte): - v případě zájmu, pište přes formulář pod inzerátem (nabídek mám více, tak ať vidím, o který předmět se přímo jedn... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
269
 Kč
dámské letní šaty vel.36/S
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
dámské letní šaty na zavazování za krkem,na zádech řasení,no... (více v detailu)
Hlavní město Praha
50
 Kč
Shein viskózové dlouhé šaty - NOVÉ
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Dámské květinové maxi šaty s dlouhými rukávy zn. Shein ✒ úplně nové, nenošené (špatně zvolená velikost) ✒ ideální jako dárek (předám v originálním balení) ✒ véčkový překládaný výstřih ✒ v pase žabičkování, přizpůsobí se postavě ✒ dl. rukávy na zápěstí gumička tvoří volánek ✒ po stranách rozparky ✒ velmi příjemný materiál, nepruží: 100% viskóza ✒ pásek a řetízek není součástí ani na prodej ✒ vel. psaná XL, unosí i L (foceno na postavě 38/178), délka 139cm, prsa cca 55 - 57cm x2, pas cca 42 - cca 59cm x2, boky cca 73cm x2, dl. rukáv 69cm od ramene + poštovné ideálně Zásilkovna 79 Kč, popř. pro klienty ČP může být i Balíkovna (pokud si objednáte přepravu) PODMÍNKY PRODEJE (prosím čtěte): - v případě zájmu, pište přes formulář pod inzerátem (nabídek mám více, tak ať vidím, ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
279
 Kč
Květované šaty
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím krásné květované šaty Dlouhý rukáv s průstřihy na ramenou, vázačka u krku, v pase guma.... (více v detailu)
Hlavní město Praha
299
 Kč
Dlouhé společenské šaty vel. 46
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Moc hezké dlouhé společenské šaty vel. 46. Přes prsa 2x55-56 cm,... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
440
 Kč
Šaty letní Tatuum velikost S
Před 1 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Vzdušné viskózové šaty s motivem pavího oka a volného střihu. Model se šíří od ramen, dvouvrstvý s bílou viskózovou podšívkou. Bez zipu a bez pásku, odpovídá velikosti S. U... (více v detailu)
Středočeský kraj
480
 Kč
Letní šaty s tropickým vzorem, velikost S/M
Před 1 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Letní šaty s tropickým vzorem, vel. S/M (délka 88cm, obvod šatů přes prsa 80-85cm, přes pas 75cm, přes spodní lem šatů 110cm). Příjemný chladivý materiál, zapínání na zip na boku. Jedná se... (více v detailu)
Středočeský kraj
400
 Kč
Dámské šaty s geometrickým vzorem, vel. 38
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Elegantní šaty s dlouhým rukávem a efektními přiznanými zipy. Nadčasový vzor. Rovný střih, dlouhý rukáv, teplejší materiál - něco mezi svetrem a mikinou. Látka nekouše a mírně pruží. Velikost 38, již nevím značk... (více v detailu)
Hlavní město Praha
200
 Kč
letní šaty
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Šaty krasne, lehké Délka nad kolena Nošené Značka Orsay Velikost s... (více v detailu)
Jihočeský kraj
120
 Kč
Společenské šaty Magic Nights, vel.38/40
Před 1 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
NOVÉ Nádherné, bohužel mi jsou úzké. Uvedena vel.42, ale jsou menší, cca 38/40. Dvojitá saténová spodnička, není potřeba podprsenky. Barva-odstín slézová růže, popelavě růžová, nejsou fialové-foťák zkreslil, bar... (více v detailu)
Karlovarský kraj
899
 Kč
Dámské růžové dlouhé šaty s puntíky vel uni
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nové, nenosene šaty ještě s visackou. Velikost UNI (délka 132cm, prsa 2x 46cm). Ohledne místa předání neváhe... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
370
 Kč
FB Sister bílé svetrové krátké šaty
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Dámské chlupaté / teplé úpletové šaty FB Sister ✒ ve velmi pěkném stavu ✒ heboučký teplý úplet ✒ pásek a řetízek není součástí ani na prodej ✒ vel. psaná L, ale jsou takové univerzální, unosí S - L/XL (foceno na postavě 38/178), délka 95cm, prsa 34 - cca 54cm x2, boky 37 - cca 60cm x2, dl. rukáv cca 75cm od ramene (lze ohrnout) + poštovné ideálně Zásilkovna 79 Kč, popř. pro klienty ČP může být i Balíkovna (pokud si objednáte přepravu) PODMÍNKY PRODEJE (prosím čtěte): - v případě zájmu, pište přes formulář pod inzerátem (nabídek mám více, tak ať vidím, o který předmět se přímo jedná) - pokud neobdržíte odpověď na svůj dotaz, prosím, ozvěte se znovu (stává se zde... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
259
 Kč
Různé šaty a minišaty - letní i k legínám - vel. XS, S
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízím různé šaty, minišaty, vel. S, velmi elastické, pružné. Černé a červeno černé šaty - poslední dvě fotky velikost XS. Cena 40Kč/... (více v detailu)
Olomoucký kraj
40
 Kč
dlouhé šaty Star Night
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám zánovní smetanově-bílé společenské,svatební šaty i na normální nošení Star Night, 100% Polyester,vel.38,délka 162cm ( i s r... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 200
 Kč
Další nabídky najdete zde: Společenské oblečení