bavlněná šatová zástěra na zip 42

Před 105 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
na zádech malý flíček, ve vzoru se ztratí,,, /zohledněna cena/ ji... (více v detailu)
Pardubický kraj
110
 Kč

Podobné inzeráty

Šátek bavlněný - tmavomodrý okraj
Před 2 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Rozměry: 70 × 70 cm, klasický barevný vzor. Málo používaný, nepoškozený - viz foto. Předám osobně,... (více v detailu)
Zlínský kraj
100
 Kč
Šátek bavlněný - žlutohnědý okraj
Před 2 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Rozměry: 67 × 67 cm, klasický barevný vzor. Málo používaný, nepoškozený - viz foto. Předám osobně,... (více v detailu)
Zlínský kraj
100
 Kč
Zimní fusak s Beránkem
Před 2 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Starší zimní fusak do kočárku pro miminka, je v pořádku akorát se z jedné strany nedá zapnout zip je vypadlý, šikovná maminka jistě ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
349
 Kč
Teplá zimní bunda velikost 140 pro holku zn. Esprit
Před 5 dny - Zlínský kraj - BAZOS
nošená, světle fialové barvy, hodně teplá, kapuce chybí /byla oddělávací/, vevnitř teplý flís, zip funguje, celková délka od krku 65 cm, šířka pod průramky 43 cm... (více v detailu)
Zlínský kraj
30
 Kč
Backmed nastavitelný korzet (pás) na záda
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nový, 1x nošený pás na zpevnění zad. Korzet na korekci páteře: Pomáhá dosáhnout a udržovat správné držení těla Pomáhá zbavit se bolesti zad, ramen krční páteře Zabraňuje deformaci páteře a vzniku hrbu Zabraňu... (více v detailu)
Hlavní město Praha
299
 Kč
SPORTOVNÍ BATOH R2 ROCK LEADER ATBP02
Před 4 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Kompaktní cyklistický batoh ROCK LEADER dokazuje, že 9 litrů stačí, pokud jich je prakticky využito. Odměnou za dokonale využitý objem je nízký profil batohu, podporující maximální aerodynamiku jezdce. Anatomicky tvarovaný zádový systém EVAPOUR vyztužený materiálem EVA je koncipován tak, aby záda pevně obepnul, ale zároveň jim umožnil dostatečné odvětrávání. Z výhod materiálu EVA těží i ramenní popruhy. Jsou pevné, lehoučké a díky stálému tvaru batoh vždy snadno nahodíte na záda a vyrazíte RIDE YOUR RACE! A uvnitř? Hlavní kapsa je kompatibilní s hydratačním systémem, přední kapsa s organizérem vám udělá pořádek v nářadí a menší flísová kapsa je vhodná pro úschovu brýlí nebo telefonu. Nechybí ani menší kapsy pro doklady, drobnosti a pláštěnka R2 do nepohody. Barva:černá Objem:9 litrů Hydratační vak R2 k dokoupení > EVAPOUR - Zádový ventilační systém s anatomicky tvarovanou pěnou EVA vyniká vysokou odolností a pružností při zachování maximálního pohodlí RAINCOVER - Integrov... (více v detailu)
Pardubický kraj
999
 Kč
Dámská vesta vel. 42
Před 9 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Značka C&A. Jako nová. Posílám například přes Zasilkovnu, nebo o... (více v detailu)
Plzeňský kraj
200
 Kč
Svatební šaty vel. 38
Před 7 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám krásné, bílé, jednoduché svatební šaty na ramínka. Velikost je 38, rozměry jsou: Šířka prsa 42 cm Šířka pasu 34 cm Celková délka 148 cm a to délka korzetu 38 cm a délka sukně pak 110 cm. Šířka ramínek od sebe je 37 cm. Délka zipu na zádech je 32 cm. Spodnička je v 1 vrstvě látky s rozparkem až ke korzetu, je zavinovací, případně mohu zaslat video s detailem sukně. Max. šířka spodnička v nejširším místě je 112 cm a přes sebe jde zavinutí 30 cm. Na spodnic... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 600
 Kč
vojenské oblečení a vybavení
Před 12 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
UBACS digital 390,- Pouštní kraťasy a košile 490,- Originální zimní spací pytel + letní pro průzkumníky určený do chladných klimatických podmínek.Spací pytel je lehce použitý. stahovatelná ochrana krku na přední straně kapsa na zip zevnitř oranžová signální část poutka na vyvěšení spacáku použití do -20°C (komfo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
12 345
 Kč
Dámské červené šaty vel. 42
Před 13 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Odprodám šaty s elastanem, s hlubokým výstřihem, dlouhé do půli lýtek na vysoké postavě, nošené, možno prát v pračce na 30 stupňů, nežehlí se, v pase decentní řasení s uzlem. Zajem... (více v detailu)
Hlavní město Praha
400
 Kč
krátká šatová bavlněná zástěra vel.40
Před 14 dny - Pardubický kraj - BAZOS
míry délka 83 cm, šířka přes prsa obvod 106 cm Nová,, nenošená podívej... (více v detailu)
Pardubický kraj
150
 Kč
Dětská termobunda zn.Tchibo - vel.110/116
Před 13 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Pruhovaná termobunda zn.Tchibo ideální na jaro/podzim. Byla nošená a je to znát hl na okrajích rukávů, kt jsou trochu ošoupané, ale bez dírek a některé reflexní prvky jsou trochu sloupané (viz.foto). Bunda je z kvalitního šusťákového materiálu - nepromokavá, větruvzdorná a prodyšná, se zatavenými švy. Odolá vodnímu sloupci 3.000 mm. Uvnitř fleece. Má odepínací kapuci, stojáček, dlouhý zip s ochranou ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
150
 Kč
Dětská termobunda zn.Tchibo - vel.110/116
Před 13 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Pruhovaná termobunda zn.Tchibo ideální na jaro/podzim. Byla nošená a je to znát hl na okrajích rukávů, kt jsou trochu ošoupané, ale bez dírek a některé reflexní prvky jsou trochu sloupané (viz.foto). Bunda je z kvalitního šusťákového materiálu - nepromokavá, větruvzdorná a prodyšná, se zatavenými švy. Odolá vodnímu sloupci 3.000 mm. Uvnitř fleece. Má odepínací kapuci, stojáček, dlouhý zip s ochranou... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
150
 Kč
Tenisová raketa Wilson + tenisový bag Wilson RF
Před 13 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Dobrý den, nabízím k prodeji: Tenisovou raketu Wilson Ultra 97 v1 Parametry: Velikost hlavy: 97 in (626 cm2) Váha: 310 g Velikost gripu: 3 Vyvážení: 315 mm Vzor výpletu: 16x19 V horní části kousek odloupnutého laku - viz. foto, jinak v pořádku Cena: 1200 Kč Ten... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
800
 Kč
Puma sportovní , cestovní taška
Před 14 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Puma sportovní , cestovní taška Nedostatky jsou označené jinak bezva stav, zipy v pořádku 3x kapsa + 1na velká Délka 60cm, Š 30cm a V 35cm zhruba Na otázky ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
350
 Kč
nová krojová halenka BPC 44*
Před 16 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
nová,nenošená,vhodná ke koženým bavorským kalhotům,hezká a neponičená,podšitá,zapínání vpředu na zip a šněrovačku,barva modrobílá kostička,vel.44,délka 64cm,šíře mezi průra... (více v detailu)
Plzeňský kraj
190
 Kč
Orsay květinové bavlněné letní šaty
Před 15 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Dámské květované společenské krátké šaty Orsay ✒ áčkový střih, dělají pěknou postavu ✒ na zádech dlouhý zip ✒ mini rukávky ✒ poddajný materiál: 97% bavlna, 3% elastan ✒ ve velmi dobrém stavu ✒ pásek a řetízek není součástí ani na prodej ✒ vel. psaná 38 (foceno na postavě 38/178), délka 87cm, prsa 45 - cca 51cm x2, pas 37 - cca 40cm x2, boky volné + poštovné ideálně Zásilkovna 79 Kč, popř. pro klienty ČP může být i Balíkovna (pokud si objednáte přepravu) PODMÍNKY PRODEJE (prosím čtěte): - v případě zájmu, pište přes formulář pod inzerátem (nabídek mám více, tak ať vidím, o který předmět se přímo jedná) - pokud neobdržíte odpověď na svůj dotaz, prosím, ozvěte se znovu (st... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
299
 Kč
Bavlněná džínová bunda na zip s kapsami SAM ve.134
Před 17 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Jarní/podzimní bavlněná džínová hnědá bunda s kapsami vpředu na zip značky SAM v dobrém stavu.Délka je 50.cm.Vhodná pro chl... (více v detailu)
Ústecký kraj
59
 Kč
Batoh Assault I malý 30l ve vzoru AČR VZOR 95 CZ MAX FUCHS
Před 16 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Voděodolný batoh malý 30 litrů od spol. Max Fuchs AG, která je nyní jedním z největších velkoobchodů v Evropě pro venkovní a vojenské oblečení a vybavení. vyroben dle maskovacího vzoru Armády České republiky VZOR 95 CZ po celém batohu množství pevných popruhů k připevnění M.O.L.L.E. výstroje – lze ale připojit i MODULAR a ALICE klipy! dohromady čtyři oddělení – dvě velké, jedno střední, jedno malé uvnitř množství kapes, síťkových i na zipy všechny prostory jsou uzavřeny robustním 2-pásmovým zipem uvnitř pogumovaný ergonomicky tvarované ramenní popruhy jso... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 500
 Kč
Černo-bílé šaty Babydoll
Před 15 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Dámské černé krátké šaty s bílými lístky ✒ véčkový výstřih, ozdobné knoflíčky ✒ na zádech dlouhý zip ✒ pod prsy přestřižení, nabíraná sukně ✒ dlouhé rukávy zakončené do gumy ✒ lehký materiál, nepruží: 100% polyester ✒ ve velmi dobrém stavu ✒ pásek a řetízek není součástí ani na prodej ✒ vel. psaná M (foceno na postavě 38/178), délka 85cm, prsa cca 46cm x2, boky cca 79cm x2 ✒ černá kabelka / psaníčko zn. Jenny Fairy také v nabídce + poštovné ideálně Zásilkovna 79 Kč, popř. pro klienty ČP může být i Balíkovna (pokud si objednáte přepravu) PODMÍNKY PRODEJE (prosím čtěte): - v případě zájmu, pište přes formulář pod inzerátem (nabídek mám více, tak ať vidím, o který předmět se přímo jedná) - pokud neobdržíte odpověď ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
249
 Kč
Orsay elegantní černé šaty s kapsami
Před 15 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Dámské společenské / profesionální / business áčkové krátké šaty Orsay ✒ lodičkový výstřih ✒ délka ke kolenům, na menší postavu pod kolena ✒ mini rukávky s průstřihy ✒ na zádech dlouhý zip ✒ praktické kapsy ✒ v pase poutka na tenký pásek (pásek není součástí ani na prodej) ✒ pevný poddajný materiál: 66% polyester, 32% viskóza, 2% elastan ✒ ve velmi dobrém stavu ✒ vel. psaná 42 (foceno na postavě 38/178), délka 97cm, prsa 45 - cca 52cm x2, pas 41 - cca 44cm x2, boky cca 72cm x2 + poštovné ideálně Zásilkovna 79 Kč, popř. pro klienty ČP může být i Balíkovna (pokud si objednáte přepravu) PODMÍNKY PRODEJE (prosím čtěte): - v případě zájmu, pište přes formulář pod inzerátem (nabídek mám více, tak ať vidím, o který předmět se přímo jedná) - p... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
259
 Kč
Shein volánové dlouhé šaty - NOVÉ
Před 15 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Dámské maxi šaty s dlouhými rukávy zn. Shein ✒ úplně nové, nenošené (špatně zvolená velikost) ✒ ideální jako dárek (předám v originálním balení) ✒ malý stojací límec na zádech dlouhý zip ✒ volný áčkový volánový střih ✒ široké dlouhé rukávy ✒ krepový materiál: 95% polyester, 5% elastan ✒ pásek a řetízek není součástí ani na prodej ✒ vel. psaná M, ale je to takový oversize styl, padne i L/40 a XL/42 (foceno na postavě 38/178), délka 131cm, prsa 50 - cca 55cm x2, boky cca 83cm x2, dl. rukáv 63cm od ramene ✒ mám je i v petrolejové / safírové barvě + poštovné ideálně Zásilkovna 79 Kč, popř. pro klienty ČP může být i Balíkovna (pokud si objednáte přepravu) PODMÍNKY PRODEJE (prosím čtěte): - v případě zájmu, pište přes formulář pod inzerátem (nabídek mám více, tak ať vidím, o... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
299
 Kč
Shein safírové volánové dlouhé šaty - NOVÉ
Před 15 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Dámské maxi šaty s dlouhými rukávy zn. Shein ✒ úplně nové, nenošené (špatně zvolená velikost) ✒ ideální jako dárek (předám v originálním balení) ✒ malý stojací límec na zádech dlouhý zip ✒ volný áčkový volánový střih ✒ široké dlouhé rukávy ✒ krepový materiál: 95% polyester, 5% elastan ✒ pásek a řetízek není součástí ani na prodej ✒ vel. psaná M, ale je to takový oversize styl, padne i L/40 a XL/42 (foceno na postavě 38/178), délka 129cm, prsa 50 - cca 52cm x2, boky cca 83cm x2, dl. rukáv 61cm od ramene ✒ mám je i ve světle růžové barvě + poštovné ideálně Zásilkovna 79 Kč, popř. pro klienty ČP může být i Balíkovna (pokud si objednáte přepravu) PODMÍNKY PRODEJE (prosím čtěte): - v případě zájmu, pište přes formulář pod inzerátem (nabídek mám více, tak ať vidím, o kte... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
299
 Kč
dámské pracovní kalhoty TOP CRAFT 36*
Před 18 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
velmi hezké a pohodlné cargo kalhoty,vhodné i na outdoor,top stav,robustní,elastické,8 kapes,v pase guma na knoflíčky pro úpravu pasu,větrací zipy na zadních s... (více v detailu)
Plzeňský kraj
390
 Kč
Krásné šaty, šatičky xs/34
Před 30 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Prodám krásně barevné letní šaty, velikost xs/34. Zapínání na zádech na zip (55 cm), délka šatů je 104 cm, př... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
98
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní oblečení