Nové společenské maxi šaty, TFNC London

Před 1 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodám nové dlouhé společenské šaty na jedno rameno značky TFNC London (s visačkou). Materiál svrchní látka: 100% polyeste... (více v detailu)
Jihočeský kraj
350
 Kč

Podobné inzeráty

Dámská bunda Bandit Biker z umělé kůže, vel.38
Před 4 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Vzatá párkrát. Dámská černá koženková bunda, vel. 38, vypasovaný střih, který skvěle padne. Bunda je podšitá, ideální jako přechodová bunda. Materiál svrchn... (více v detailu)
Plzeňský kraj
750
 Kč
Společenské šaty, vel. 10/38
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Černé společenské šaty zn. F&F, vel. 10/38 - délka 84 cm, průramky 2x 4... (více v detailu)
Plzeňský kraj
170
 Kč
Pánské společenské šaty, krásné, perfektní stav,
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám kvalitní pánské společenské šaty, velikost 50, na výšku 175 cm. Za velmi dobrou cenu.
Jihočeský kraj
1 499
 Kč
Nové Mango v. 34 společenské kalhoty
Před 1 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám nové nenošené černé společenské kalhoty značky Mango, vel... (více v detailu)
Hlavní město Praha
100
 Kč
Letní šaty, vel. S/M
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Letní šaty na ramínka, splývavý áčkový střih. Lze využít i na společenskou událost. Materiál 100% polyester. Asi jednou oblečené. Velikost UNI, ideální na velikost S/M - dél... (více v detailu)
Plzeňský kraj
200
 Kč
Nové společenské šaty ŽAKARD RŮŽOVOZLATÉ
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Nové společenské šaty ŽAKARD RŮŽOVOZLATÁ ve velikosti 38, 2024/K15. Nádherné šaty v barvě růžovozlaté. Materiál je neónově třpytivý mírně elastický, šaty jsou na širších ramínkách. Tyto šaty zdůrazní a odhalí Vaši krásnou postavu. Šaty jsou vyp... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 300
 Kč
Nové společenské krátké šaty ŽAKARD RŮŽOVOZLATÉ
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Nové společenské krátké šaty ŽAKARD RŮŽOVOZLATÁ ve velikosti 38, 2024/K15. Nádherné šaty v barvě růžovozlaté. Materiál je neónově třpytivý mírně elastický, šaty jsou na širších ramínkách. Tyto šaty zdůrazní a odhalí Vaši krásnou postavu. Šaty jsou... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 300
 Kč
Nové pánské společenské kalhoty zn.H&M vel.56
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nové černé pánské společenské kalhoty zn.H&M Skinny FIT, pas š.52, délka 108 cm. Velikost EUR 56. Mají skryté zapínání n... (více v detailu)
Plzeňský kraj
550
 Kč
Společenské šaty, vel.M
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Společenské šaty vhodné na jakoukoliv společenskou událost (ples, svatba, promoce apod.). Super propracované s krásnými detaily, moc hezky sedí. Šaty se dají velikostně upravit (zúžit nebo rozšířit) od šikovné švadleny :) Popis: • dlouhé šaty s volány a se spodničkou. • velmi působivý vrchní zadní díl (odhalená záda k lopatkám a ramena). • vyztužený a nabíraný vrchní díl... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Nové letní květinové maxi šaty Ralph Lauren, vel. 40
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nové letní květinové maxi šaty Ralph Lauren, vel. 40. Nové s visačkou. Lehký vzdušný šifon, celé podšité. Délka 158 cm, prsa 48 cm, pas 41 cm, boky volné cca 90 cm. Originál. Cen... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 999
 Kč
Shein společenské dlouhé šaty Abaya
Před 1 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Dámské krásné zdobené saténové maxi šaty / Kaftan Shein ✒ úplně nové, nenošené (objednala jsem si dvě velikosti) ✒ ideální jako dárek (předám v originálním balení) ✒ v orientálním stylu Abaya ✒ volný pohodlný oversize střih ✒ ideální na různé slavnostní příležitosti ✒ vepředu řasený detail s kamínky a perlami ✒ velmi příjemný lesklý materiál, nepruží: 100% polyester ✒ vel. psaná S, unosí S- XL (foceno na postavě 38/178), délka 136cm, prsa cca 122cm, boky 126cm, 3/4 rukáv 61cm + poštovné ideálně Zásilkovna 79 Kč, popř. pro klienty ČP může být i Balíkovna (pokud si objednáte přepravu) PODMÍNKY PRODEJE (prosím čtěte): - v případě zájmu, pište přes formulář pod inzerátem (nabídek mám více, tak ať vidím, o který předmět se přímo jedná) - p... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
415
 Kč
NOVÁ dámská zimní bunda - kabát eur 46 BONITA
Před 1 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Krásná slušivá bunda černo-šedé barvy s odepínací vložkou - zapínání na zip a patenty - vepředu dvě kapsy,jedna je uvnitř - v pase uvnitř ke stažení - kapuce srolovaná v límci - svrchní materiál 100% polyester - podšívka p... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
599
 Kč
Prodám dámskou lyžařskou bundu zn. LOAP
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
velikost: XL/170 cm; barva: růžová/fialová; vodní sloupec: 5 000 mm; prodyšnost 3 000 g/m2/24 h; zapínání na zip; kapuca; 2 postranní přední kapsy (zapínání na zip); venkovní náprsní kapsa (zapínání na zip); vnitřní náprsní kapsa (zapínání na zip); vnitřní síťová kapsa; kapsa pro lyžařskou kart... (více v detailu)
Hlavní město Praha
990
 Kč
Nové pánské společenské košile C&A - M (39-40)
Prodám nové společenské košile s krátkým rukávem značky C&A, a to v jemně šedé barvě s černými tečkami a modré barvě s decentním tečkovaným vzorem. Obě ve stejné velikosti. SPECIFIKACE: klasický střih (regular fit); velikost: M (39-40); materiál: 65 % polyester, 35 % bavlna; 1 přední kapsa RO... (více v detailu)
329
 Kč
Dámské šaty, halenky ,saka
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
dívčí letní šaty viz.1 foto- cena 100/kus, krémové společenské šaty s černými puntiky zn.:Creativity vel.36,délka 77cm,holé záda, vázaní na krku - cena 150kč, tmavě-zelené společenské šaty na širší ramínka LONDON GIRL V-38,zdobený pas D-80CM,přes prsa 74cm - cena 150kč, dívčí šaty na ramínka-černo-bílá kostka V-S ,D-63cm- cena 70kč Růžová proužkovaná košile, značka: Marks&Spencer, velikost: 36 S/M, 3/4 rukáv - cena: 70kč, Pruhovaná košil... (více v detailu)
Hlavní město Praha
150
 Kč
39,- Kč za balíkovnu. Zara. Nové šaty s visačkou. XL/ L
Před 4 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Elegantní společenské šaty. Značka ZARA. Velikost XL 42 14 / L40 12. Figurína má velikost XL 42 14, přesprsa = 99 cm, přesboky má 103 cm. Nové s visačkou. Zip. Černá podšívka. ... (více v detailu)
Ústecký kraj
400
 Kč
Mintové společenské šaty H&M
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Mintové dívčí šaty H&M s volány, spodnička (neprůsvitné), gumička v pase, délka lehce pod kolena, vel. 170 (sedí XS/S), kupované do tanečních, využité naprosto... (více v detailu)
Středočeský kraj
200
 Kč
Nové společenské šaty MISSY LUX ŠAMPAŇ
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Nové společenské šaty MISSY LUX ŠAMPAŇ 2024/K12 ve velikosti 36. Nádherné šaty v barvě šampaň s růžovým nádechem. Materiál je třpytivý, na širších ramínkách. Tyto šaty zdůrazní a odhalí Vaši krásnou postavu. Šaty jsou vypodšívkované... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 700
 Kč
Shein květinové midi šaty s dlouhými rukávy
Před 1 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Dámské kvítkové letní dlouhé šaty Shein ✒ véčkový překládaný výstřih ✒ v pase gumičky ✒ sukně se spodničkou ✒ materiál nepruží: 100% polyester ✒ ve velmi dobrém stavu ✒ pásek a řetízek není součástí ani na prodej ✒ vel. psaná 1XL/44, unosí i 42 (jen pro představu foceno na postavě 38/178), délka 123cm, prsa cca 65cm x2, pas 42 - cca 61cm x2, boky cca 70cm x2 (měřeno na spodničce, svrchní látka volnější), dl. rukáv 61cm od ramene + poštovné ideálně Zásilkovna 79 Kč, popř. pro klienty ČP může být i Balíkovna (pokud si objednáte přepravu) PODMÍNKY PRODEJE (prosím čtěte): - v případě zájmu, pište přes formulář pod inzerátem (nabídek mám více, tak ať vidím, o který předmět se přímo jedná) - pokud neobdržíte odpověď ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
269
 Kč
Prodám dámskou lyžařskou bundu zn. LOAP
Před 4 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
velikost: XL/170 cm; barva: růžová/fialová; vodní sloupec: 5 000 mm; prodyšnost 3 000 g/m2/24 h; zapínání na zip; kapuca; 2 postranní přední kapsy (zapínání na zip); venkovní náprsní kapsa (zapínání na zip); vnitřní náprsní kapsa (zapínání na zip); vnitřní síťová kapsa; kapsa pro lyžařskou kart... (více v detailu)
Hlavní město Praha
900
 Kč
Elegantní krajkové šaty - L
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prosím, nevolejte mi a nežádejte mě o slevu ani osobní předání. Při objednání více věcí platíte jen jedno poštovné. ------------ Nové a nepoužité. Nemusí úplně odpoví... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
469
 Kč
Společenské šaty nové Veramont značkové
Před 6 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
prodám značkové krásné společenské šaty VERAMONT, koupila jsem si ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 900
 Kč
Nové společenské dlouhé modré šaty VALENTINA
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Nové top modré společenské šaty VALENTINA 2024/K8 Tyto šaty jsou ve velikosti 42, šaty mají jemný vzdušný materiál, jsou krásného jednoduchého střihu v modré barvě, šaty mají 2 cm široké ramínka a spadlý rukávek, na prsou střižené do véčka, krásně zdůra... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 300
 Kč
Plesové (společenské) šaty
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím plesové (společenské) šaty. Velikost: S - M (pro střední velikost prsou), délka přední části ( od korzetu ke konci sukně) cca 125 cm, pas cca 78 cm. Barva: fialová. Šaty mají gumičky na ramena ( ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
800
 Kč
Nové společenské šaty MISSY RŮŽOVÉ
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Nové společenské šaty MISSY LUX RŮŽOVÉ 2024/K10 ve velikosti 36 a 2024/K11 ve velikosti 38. Nádherné šaty v barvě růžové se třpytem. Šaty jsou na širších ramínkách. Tyto šaty zdůrazní a odhalí Vaši krásnou postavu. Šaty jsou vypodšívkované. Vzadu jsou šaty na zip. Výrobek byl vyroben z vysoce kva... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 700
 Kč
Další nabídky najdete zde: Společenské oblečení