Bergans Hogna lovecké kalhoty, L

Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Pas šíře 49cm. Bergans Hogna Pants jsou technické lovecké kalhoty. Kalhoty mají nastavitelné otvory pro nohy a tvarovaná kolena. Pružný a tichý povrchový materiál umožňuje tichý pohyb v lese. Vyro... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 250
 Kč

Podobné inzeráty

Cyklobunda a kalhoty CRAFT ADV Softshell XL + Kšandy Dynafit
Před 15 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Panská Cyklobunda a kalhoty CRAFT ADV Softshell Jacket and Pants XL + Kšandy Dynafit ADV Softshell Jacket XL - je větruodolná a vodoodpudivá cyklistická bunda s česanou zateplenou zadní částí určená pro intenzivní jízdy v chladných a mokrých podmínkách. Bunda je vybavena elastickou větruodolnou a voděodolnou tkaninou s velkou prodyšností vpředu a česanou tepelnou tkaninou vzadu pro lepší ventilaci, odvod vlhkosti a pohodlí. Bunda má navíc elastické konce rukávů pro těsné uchycení kolem zápěstí, límec s česanou vnitřní stranou a čtyři zadní kapsy (jedna na zip). - Větru a voděodolná přední tkanina se skvělou ventilací (WP 10 000 / MVP 8 000) - Česaná tepelná tkanina vzadu pro extra ventilaci a odvod vlhkosti - Elastické konce rukávů pro těsné uchycení kolem zápěstí - Kartáčovaný vnitřní límec - čtyři zadní kapsy (jedna na zip) - Reflexní detaily - T... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 500
 Kč
Bunda Dynafit TLT DST burgundy
Před 196 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
je vyrobena z velmi prodyšného, větruodolného softshellu. Použitý Dynastretch softshell umožňuje velkou volnost pohybu, je větruodolný a díky povrchové úpravě DWR také voděodolný. Dále vyniká vysokou prodyšností, a spolu s perforací v oblasti podpaží zajišťuje zvýšenou ventilaci i při vysoce intenzivních stoupáních. Dvě náprsní kapsy na ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 000
 Kč
Cyklobunda, kalhoty CRAFT Softshell XL + Kšandy
Před 198 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Panská Cyklobunda a kalhoty CRAFT ADV Softshell Jacket and Pants XL + Kšandy Dynafit 1) Větruodolná a vodoodpudivá cyklistická bunda s česanou zateplenou zadní částí určená pro intenzivní jízdy v chladných a mokrých podmínkách. Větru a voděodolná přední tkanina se skvělou ventilací (WP 10 000 / MVP 8 000) Česaná tepelná tkanina vzadu pro extra ventilaci a odvod vlhkosti Elastické konce rukávů Kartáčovaný vnitřní límec čtyři zadní kapsy Reflexní detaily 2) Větruodolné a vodoodpudivé cykli... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 500
 Kč
Další nabídky najdete zde: Oblečení