Hodinky WALKER & SCOTT.

Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji zcela nové, pánské hodinky s moderním designem. Materiál na hodinkách je z pravé oceli, ciferník černé barvy, ukazují datum a mají nastavitelný pásek. Tři chronog... (více v detailu)
Pardubický kraj
300
 Kč

Podobné inzeráty

Pánské sportovní hodinky
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám nové, pánské, sportovní hodinky Grand Touring. Chronografy jsou dekorativní. Kožený pásek.
Středočeský kraj
270
 Kč
Dámské hodinky Armani Ex. bílá/ růžové zlato
Přidáno včera - Karlovarský kraj - SBAZAR
Dámské hodinky Armani Exchange. Téměř nenošené, bez vad. Ciferník a pout... (více v detailu)
Karlovarský kraj
780
 Kč
Pánské sportovní hodinky
Před 6 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám nové, pánské, sportovní hodinky Grand Touring. Chronografy jsou dekorativní. Kožený pásek.
Středočeský kraj
270
 Kč
Sportovní voděodolné hodinky - Nové
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím k prodeji nové sportovní hodinky. Hodinky jsou voděodolné do 30m. Kromě klasického ručičkového ciferníku mají hodinky také podsvícený display, který ukazuje např. datum, lze skrze ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
200
 Kč
Dámské hodinky stříbrná barva
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Prodám dámské nové hodinky ve stříbrné barvě. Průměr ciferníku 2,5cm, celková délka 19cm. Bytel... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
130
 Kč
Prodej pánských dizajnových hodinek Vestal
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji dizajnové pánské hodinky Vestal Peregrine. Hodinky jsou z černé oceli, vodotěsné do 50m a přes ciferník mají na sklíčku lasere... (více v detailu)
Ústecký kraj
500
 Kč
Ženské hodinky Guess Spiral
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Krásný dobrý den, přenechávám nerozbalené ženské Guess Spiral hodinky. Důvod prodeje: koupil jsem to jako dárek pro kamarádku, ale nevyšlo to jako v plánu. Doba vracení bohužel vypršela. Elegantní dámské hodinky Guess Spiral vynikají svým moderním a sofistikovaným designem. Ciferník je ozdobený jemnými detaily, které přidávají hodinkám na luxusu, zatímco kovový řemínek s lesklou povrchovou úpravou podtrhuje jejich stylo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 500
 Kč
Casio G-Shock DW-003 RED BLACK
CENA 100 EUR. PREDÁM HODINKY CASIO G-SHOCK DW-003. HODINKY SÚ ČISTO NOVÉ, NENOSENÉ, V 100% STAVE VHODNÉ AJ PRE ZBERATEĽA ALEBO NA POUŽÍVANIE. NA HODINKÁCH ... (více v detailu)
HODINKY ORIENT, VĚČNÝ KALENDÁŘ, AUTOMAT, PĚKNÝ PŮVODNÍ STAV
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Dobrý den, nabízím z pozůstalosti japonské automatické hodinky Orient s věčným kalendářem. Stav původní, sklíčko čisté, dny v týdnu knoflíkem přeskakují, datum korunkou i otočné nastavení jde samozřejmě také. Strojek po zatřesení funkční, délka chodu nesledována, prů... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 400
 Kč
HODINKY EDOX CO-1 SE ZÁRUKOU
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím NOVÉ hodinky EDOX CO-1 v kompletním balení a s 5ti letou zárukou. Zakoupeno 30.5.2024 v Hodinky365 Ostrava. Vhodné jako dárek. Původní cena 31 500,- Stav 10/10 - chronograf - 45mm titanové p... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
25 999
 Kč
Dětské dotykové hodinky
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám krásné dotykové dětské silikonové hodinky různé druhy a barvy. Ukazují čas,datum a sekundy. Př... (více v detailu)
Olomoucký kraj
150
 Kč
Hodinky "Geneva"
Před 5 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Dámské náramkové hodinky Geneva z nerezové oceli, napájení na baterie, průměr pou... (více v detailu)
Hlavní město Praha
450
 Kč
DÁM. HODINKY Junghans-cena s poštovným
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Staré, maličké, dámské, mechanické hodinky JUNGHANS GERMANY. Průměr 17 mm, s korunkou 19 mm. Jdoucí, 15 kame... (více v detailu)
Jihočeský kraj
680
 Kč
Prodám svoji sbírku hodinek zn.PRIM-TISSOT
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Hodinky zn. PRIM 4.500,-Kč.(zlaté) SWIIS NADE 10001 TISSOT 1853 T. 461, 5000,-Kč,(bílé). TOMMY HILFIGER TH .335, 4000,-Kč, SWIS MADE TISSOT V 8. 5.000,-Kč .(hnědé.) PRIM 10185 5.900,-Kč() PRIM CHRONO... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Pánské hodinky TISSOT T101417 A
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám tyto použité hodinky. Čas ukazují, chronografy se točí a ukazují, ale nevím jak přesně mají fungovat. Kovový tah je mírně ohnutý. Stav viz foto. Tissot T-classic Pr 100 Chronograph T1014171104100 Kalibr Pochod Quartz Kalibr/Mechanismus ETA G10.2... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 500
 Kč
Hodinky +náramek v sadě.
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízím hodinky s ciferníkem 4 cm, hodinky jsou okrajem posazeny drobnými kamínky zirconu. Překrásná práce. V barvě růžo... (více v detailu)
Olomoucký kraj
490
 Kč
Hodinky Seiko 5 vyprodaná limitovaná edice
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Limitovaná edice hodinek Seiko SRPB74J1 je další novinkou již tak populární řady Seiko 5. Svým tvarem pouzdra mohou připomínat legendární Seiko Turtle. Hodinky jsou vyrobeny v kombinaci ocelového pouzdra a koženého náramku. Jsou skvělou volbou, pokud hledáte spolehlivé automatické hodinky s rozměrově větším pouzdrem. Model Seiko SRPB74j1 pohání automatický kalibr 4R36 s rezervou chodu až 41 hodin. Jeho precizní provedení můžete sledovat průhledným dýnkem hodinek. Číselník chrání minerální sklíčko Hardlex. Pozlacené ocelové pouzdro hodinek je doplněno hnědým koženým řemínkem. Vodotěsnost tohoto modelu je 100M, s hodinkami tak můžete beze strachu plavat. Nechybí ani ukazatel data a dne. Na hodinkách zaujm... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Casio G-Shock DW-003 21st C.B.
CENA 99 EUR. PREDÁM HODINKY CASIO G-SHOCK DW-003. V POZADÍ OSVETLENÉHO DISPLEJU JE GRANÁT. HODINKY SÚ NENOSENÉ, V 100% STAVE VHODNÉ AJ PRE ZBERATEĽA ALEBO NA POUŽÍVANIE. NA HODINKÁCH NIE JE ABSOLÚTNE ŽIADNY ŠKRABANEC. REMIENOK Z NILONU T... (více v detailu)
Smart hodinky Honor Magic Watch 2
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Chytré sportovní hodinky s elegantním designem, který ledacos vydrží. Hodinky jsou zhotoveny z nerezové oceli a chlubí se voděodolnou konstrukcí. Potěší vás jejich personalizovatelný ciferník i baterie s dlouhotrvající výdrží (min. 7-10 dní). Jsou vybaveny řadou sportovních r... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 500
 Kč
moderní hodinky LIGE CHRONOGRAF GOLD
Před 6 dny - Ústecký kraj - BAZOS
moderní hodinky LIGE CHRONOGRAF GOLD,všechny ciferníky a datum plně funkční
Ústecký kraj
3 490
 Kč
Československé Retro Vintage hodinky PRIM Datumatic 16Jewels
Československé Retro Vintage hodinky PRIM Datumatic 16 Jewels z roku 1963. Typ 57 066 1/015 066 Jeden z prvých modelov značky PRIM s centrálnou sekundovou ručičkou a ukazovateľom dátumu. V hodinkách tiká kaliber 57. Strojček je na manuálne naťahovanie. Rezerva chodu na plné natiahnutie je 36 hodín. Strojček servisovaný dňa 8.10.2024. Chromované puzdro je na svoj vek v skvelom stave a má priemer 32 mm. Univerzálna veľkosť na dámske aj pánske zápästie. Hodinky majú nové sklo, korunku a remienok. Všetky ostatné diely sú pôvodnej výroby. Puzd... (více v detailu)
3 499
 Kč
Hodinky 2
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám hodinky na opravu nebo na náhradní díly jen osobní předání
Jihomoravský kraj
200
 Kč
Panské hodinky
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám panské hodinky značky Guess. Bohužel nevhodný dárek. Hodinky jsou jako nové bez škrábanců. Pouze osobní předání.
Středočeský kraj
5 000
 Kč
Seiko hodinky pánské
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám zajímavý model bateriových hodinek z chirurgické oceli od značky Seiko.Byly dovezeny z U.S.A.Minimálně nošeny,jsou ve stavu nových hodi... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 800
 Kč
Pánské hodinky Certina DS Podium Big Chrono
Před 2 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám použité, plně funkční, pánské hodinky Certina DS Podium Big Chrono Záruka 12 měs. Na obvod ruky cca. 18cm Hodinky Certina C001.617.22.057.00 patřící do modelové řady DS Podium Chrono disponují ukazatelem data, tachymetrem a stopkami, které měří s přesností na 1 / 10 sekundy. Detailně propracovaný ciferník chrání antireflexní safírové sklíčko, jež je odolné vůči ja... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 999
 Kč
Další nabídky najdete zde: Doplňky a šperky