Opakovaně použitelná látková maska na obličej

Před 403 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
FM London Accessories Opakovaně použitelná látková maska na obličej, černá, jedna velikost (balení po 50 ks). 1 ks = 1 Kč. 100 ks = 60 Kč. K disp... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1
 Kč

Podobné inzeráty

Zbytek látky bavlna - nová
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Nová, nepoužitá látka. Šířka 140 cm a mám dva ks po 280 cm. Cena za 1 m ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
70
 Kč
opakovaně použitelná sada balónového oblouku,
Před 26 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
opakovaně použitelná sada balónového oblouku, stojan na balónek, stolní balónový oblouk, bezplatná úprava velikosti balónkový oblouk Ideální pro narozeninové dekorace, svatební dekorace, party potřeby O produktu - Obs... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
240
 Kč
Korálky srdíčka magnetit 1 Kč/ks
Před 34 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Korálky jakoby z magentitu, pravý magnetit to není, ale vypadají tak. Mám dvě sady, které jsou si velice podobné a dají se použít i dohromady. Jedněch mám 170 ks, druhých 18... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1
 Kč
Zlatý řetízek 585/1000, 1,12 g, 48 cm, RB34
Před 34 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
14-ti karátové zlato, ryzost 585/1000, váha 1,12 gramů, délka 48 cm. Stále dobře použitelný řetízek za vybornou cenu díky skutečnosti, že je již na 2 místech letovaný. V jeho požívání to však nijak nebrání. Dárkové balení zdarma ...... Poštovné 80,- Kč při platbě předem na účet. Dob... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 390
 Kč
Přenosný háček pro kabelku, nový
Před 48 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Krásný den, nabízím na prodej nový přenosný háček pro kabelku. Robustní kovový háček na kabelku. Háček lze umístit na povrch pro zavěšení tašky Stav viz reálné foto O dostupnosti a aktuálním počtu ks, (většinou mám i více ks), mě neváhejte kontaktovat. Při odběru vice ks nebo druhu zboží, je možna sleva, vše je o dohodě Pokud budete mít zájem i o jiné zboží, co zde nenajdete (nové i použité) neváhejte se mě zeptat, podívám se do velkoobchodů a k dodavatelům Posílám Zásilko... (více v detailu)
Středočeský kraj
49
 Kč
Pletení -knihy, časopisy, příručky, vzory, jehlíce
Před 58 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízím z pozůstalosti: kniha Škola ručného pletenia aj pre laváčky, 2. vydání 1985, 224 stran, dále časopisy Lidová tradice v módě-střihová služba (vloženo) plus 4 ks starších časopisů o pletení, a další časopisy 4x časopis Sabrina + Vesty + Strick & Schick (pletení svetrů ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
150
 Kč
Transparentní obličejový ochranný štít s brýlemi
Před 350 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
PETHREE Transparentní obličejový ochranný štít s brýlemi/pro dospělé a děti, Face_Shield_Visor lze vyčistit, vyměnit a znovu použít (se 6 rámečky brýlí + 12 štíty proti zamlžování). Opakovaně použitelné průhledné štíty pro dospělé a děti k ochraně očí a obličeje. Transparentní, lehký, pohodlný, prodyšný, ideální pro... (více v detailu)
Hlavní město Praha
80
 Kč
Další nabídky najdete zde: Doplňky a šperky