Zimní péřová prošívaná bunda, vel. M-L, zn. Michael Kors

Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám zimní prošívanou péřovou bundu, vel. značená M, vhodná pro vel. M-L, zn. Michael Kors. Hezká středně modrá barva, prošívaná, zapínání na stříbrný zip až do zvýšeného stojáčku, dobře je chráněn zip v případě větší zimy. Na všech zipech výrazná kovová táhla ve tvaru koleček a nápisy Michael Kors. Na rameni natištěno MK. Dvě vnitřní kapsy na zip. Projmutá v pase, dělá pěknou postavu. Dolní kraj dokula. Bunda je velmi lehká, ale teplá, jemná příjem... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 700
 Kč

Podobné inzeráty

Zimní péřová prošívaná bunda, vel. M-L, zn. Michael Kors
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám zimní prošívanou péřovou bundu, vel. značená M, vhodná pro vel. M-L, zn. Michael Kors. Hezká středně modrá barva, prošívaná, zapínání na stříbrný zip až do zvýšeného stojáčku, dobře je chráněn zip v případě větší zimy. Na všech zipech výrazná kovová táhla ve tvaru koleček a nápisy Michael Kors. Na rameni natištěno MK. Dvě vnitřní kapsy na zip. Projmutá v pase, dělá pěknou postavu. Dolní kraj dokula. Bunda je velmi lehká, ale teplá, jemná příje... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 700
 Kč
Zimní prošívaná bunda, vel. M-L, zn. Lolitas&L
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám zimní prošívanou bundu, vel. značená M, vhodná pro vel. M-L, španělská zn. Lolitas&L. Na černém podkladě bílé různě veliké flíčky, prošívaná, zapínání na zlatý zip až do zvýšeného stojáčku, dobře je chráněn krk v případě větší zimy. Dvě vnitřní kapsy. Bunda je hezky teplá, vhodná na zimní období, velmi lehká. Z černé strany výborný stav, bez vady. Bunda je oboustranná, z druhé strany opačný vzor, na bílém podkladě černý vzor.... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500
 Kč
Zimní prošívaná bunda, vel. XL, zn. F&F
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám zimní prošívanou bundu, vel. značená 46, vhodnější pro vel. 44, zn. F&F. Starorůžový pudrový odstín, prošívaná, zapínání na zip až do zvýšeného stojáčku, dobře je chráněn krk v případě větší zimy. Dvě vnitřní kapsy na zip. Kovové bílostříbrné zipy. Bunda je hezky teplá, vhodná na zimní období, velmi lehká. Materiálové složení odstřiženo, ale bude to polyester nebo polyamid, typově velmi ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500
 Kč
Vínová zimní prošívaná bunda, vel. 38, zn. Regatta
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám zimní prošívanou bundu, vel. značená 38, zn. Regatta. Vínová barva, zapínání na červený zip až do zvýšeného stojáčku, dobře je chráněn krk v případě větší zimy. Na zipu výrazné gumové táhlo. Dvě vnitřní kapsy na zip. Nahoře na rameni reflexní bezpečnostní nápis Regatta Great Outdoor, na rameni reflexní motiv, vzadu dole reflexní logo firmy. V rukávech šedé náplety. Bunda je teplá, vhodná na přechodové a zimní období, do úplně největší ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
590
 Kč
Fialová zimní prošívaná bunda, vel. 38, zn. C&A
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám zimní prošívanou bundu, vel. značená 176, odpovídá vel.38, zn. C&A. Fialová barva odstínem do růžova, není to klasická fialová, zapínání na zip, který vede až do vysokého žebrovaného límce, dobře je chráněn krk před zimou. Přes zip vede léga s druky. Přes vnitřní stojáček je vnější ochrana krku. Nahoře růžově vyšitý nápis Willow Springs a motiv květiny, na rukávu ozdobná nášivka. Dvě vnitřní kapsy s klopami a drukem, uvnitř kapes hřejivá látka. V rukávech jsou žebrované ná... (více v detailu)
Hlavní město Praha
690
 Kč
batoh Michael Kors, vel. L
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám stylový dámský batoh Michael Kors. Typ: JAYCEE LG Backpack Monogram Brown. Tento originál MK batoh má dvě velké kapsy na zip, jednu přední též na zip + posouvatelné popruhy. Nový, pouz... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 000
 Kč
Fleecová červená bunda, vel.L/40, zn. Meru
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám krásnou dámskou bundu, vel. značená L, zn. Meru. Moc hezky šitá, pěkná červená barva, přední vsadka a límec v korálovém odstínu. Nahoře žlutě svítivě vyšit nápis Meru, ve stejné barvě táhla na zipu kapes a dolní lemovka. Zapínání na zip do zvýšeného stojáčku, na hlavním zipu ozdobné táhlo s názvem firmy. Podél zipu na prsou jedna vnitřní kapsa na zip, d... (více v detailu)
Hlavní město Praha
360
 Kč
Chlapecká zimní bunda, vel. 98-104
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
- Chlapecká zimní bunda, vel. 98-104 - Značka WEDZE - Povrch nepromokavý - Uvnitř fleecová teplá podšívka - Pe... (více v detailu)
Hlavní město Praha
150
 Kč
Zimní dámská bunda, vel. M, zn. HRC
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám zimní dámskou bundu, vel. značená M, zn. HRC. Barva slonová kost, hezky šitá, mnoho ozdobných prvků, prošitá kontrastní béžovou nití, některé švy jdou dvojité, trojité. Zapínání na kovový měděný zip až do zvýšeného stojáčku. Na táhle pásek pro snadnější rozepínání. Kapuce, vzadu žebrovaný pás. Výrazné měděné kovové knoflíky a druky s názvem firmy. Nahoře dvě menší našité kapsy s klopou, dole větší kapsy. Dolní lem lze stáhnout kovovými zdrhovadly. Rukávy zakončeny žebrovanou manžetou, na ozdobu pásek s knoflíkem. Rukávy i záda různě prošitá. H... (více v detailu)
Hlavní město Praha
450
 Kč
Pánská zimní prošívaná bunda, kabát Gate vel. M
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Jen vyzkoušený, teplý, dlouhý, oversized. 95 cm délka, 60 cm šířka. Platba předem nebo osobní předání v Opavě.
Moravskoslezský kraj
400
 Kč
Dámská dlouhá zimní bunda, 1 x na sobě, kapuce, vel. XL
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Asi 1 x na sobě, jen visela ve skříni. Lehounká, teplá, na zip i knoflíky, možnost stažení... (více v detailu)
Hlavní město Praha
130
 Kč
Pěkná oranžová zimní bunda, s odepínací kapucí, vel. 116
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Pěkná oranžová zimní bunda, s odepínací kapucí, zapínání na zip + suché zipy, vepředu 3 kapsy na zip, ochrana brady, kapuca a lím... (více v detailu)
Jihočeský kraj
99
 Kč
Zimní prošívaná bunda Zn. Divided by H&M, vel. xS
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Prošívaná lehká bunda s pevnou kapucí s kožíškem, vel. psaná XS Stav: 9/10 (vada viz foto - jakoby vytahané nitky na předním díle dole) Materiál: 100 % polyester Šíř... (více v detailu)
Zlínský kraj
190
 Kč
Michael Kors - dáms. kožené tenisky – vel. 38
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Zn. - Michael Kors. Vel. - sedí na mou vel. 38, foto i s metrem, neboť vel. neoznač. Materiál - kožené boty se vzorem jakoby hadí kůže; (vys. pořiz. cena!). Stav - viz foto; (nošené, velice oblíbené a pohodlné boty, proto již velké známky nošení; na pravé botě bohužel část značky chybí, bohužel někde již popraskané, rozpárané, odřené, špičky se lehce odlepují, stačí přilepit, stav zohledněn na ceně). Popis - krásné detaily a barvy, se vzorem jakoby hadí kůže; v kombinaci barev černé, béž. a zlaté; zn. nejen na podrážce, ale i na zadní části boty – na patě, také na boku, dále zn. na jazyku a dokonce i na tkaničkách, samozřejmě i uvnitř boty, vše nafocené. Info - pokud někomu nevadí tento stav, tak stále se dá v nich chodit, třeba pro některou z Vás, která nemá na nové, drahé a značkové boty, třeba udělají ještě radost, byly pohodlné, ale já jsem perfekcionistka a mě už vadí opotřebovanost bot, když jsem je nosila, tak mi je každý chválil, hned upoutaly pozornost; moc ráda doporučuj... (více v detailu)
Ústecký kraj
200
 Kč
S.Oliver khaki zimní bunda s imitací kožešiny, vel. L
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
- nová, ale bez visačky - velmi zajímavá, hezké provedení - zimní bunda s kapucí s kožíškem (lze odepnout!) - vnitřní kožešina lze odepnout (knoflíky) - 2 dolní kapsy - 2 horní kapsy na zip - za... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 100
 Kč
dívčí zimní bunda Michael Kors, vel. 10/12.
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
dívčí zimní bunda Michael Kors, vel. 10/12. Dovoz z Anglie. Hodně znát známky používání. Dole u zipu, malá dírka v... (více v detailu)
Hlavní město Praha
50
 Kč
Nová teplá zimní bunda, zn. Vingino jeans, vel. 116
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Zcela nová, nádherně teplá bunda italské značky Vingino Jeans, vel. 116 (odpovídá). Pořizovací cena vys... (více v detailu)
Hlavní město Praha
800
 Kč
Zimní bunda Michael Kors
Před 6 dny - SBAZAR
Prodám novou originál zimní bundu zn. Michael Kors, barva zlatá, vel. XS. PC 10tis Kč
5 000
 Kč
Zimní prošívaná bunda, vel. M-L, zn. Lolitas&L
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám zimní prošívanou bundu, vel. značená M, vhodná pro vel. M-L, španělská zn. Lolitas&L. Na černém podkladě bílé různě veliké flíčky, prošívaná, zapínání na zlatý zip až do zvýšeného stojáčku, dobře je chráněn krk v případě větší zimy. Dvě vnitřní kapsy. Bunda je hezky teplá, vhodná na zimní období, velmi lehká. Z černé strany výborný stav, bez vady. Bunda je oboustranná, z druhé strany opačný vzor, na bílém podkladě černý vzor... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500
 Kč
HEALEY péřová bunda, nenošená, vel. L PC 400 EUR
Před 4 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
stav: nenošená oboustranná plněná prachovým peřím barva: 1.) šedá, 2.) černá materiál: šedá: 70% vlna, 30% polyester; černá: 100% polyamid odepínatelná kapuce (zip) zapínání: zip a druky rozparky: 0 vel. L p... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 600
 Kč
Zimní péřová bunda zn. Pimkie, vel. L
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám zimní péřovou bundu zn. Pimkie, vel. L, v hezkém stavu. Cena bez poštovného.
Olomoucký kraj
1 200
 Kč
James a Nicholson softshell bunda, vel. M,s TPU membranou
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám pánskou softshell značkovou bundu James Nicholson JN1020, vel. M, barva černá. Materiál 90% polyester, 10% elastan - vodeodolnost 2000 mm vodní sloupec, prudušnost 2000g/m2, materiál trojvrstvý softshell s TPU membránou. Zapínaní na zip až ke krku s vnitřní klopou, kapsy an zip, prodloužený zadní díl, dolní stahování. Je lehká, super se nosí. Byla nošená ale je v dobrém st... (více v detailu)
Středočeský kraj
330
 Kč
Podzimní delší bunda/parka, vel. 38, zn. Essentiel
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám delší bundu, parku, vel. značená 36, vhodnější pro vel. 38, zn. Essentiel. Černá barva, zajímavá látka, takový matnělesklý odlesk, hezky šitá, ojedinělá bunda. Delší střih. Zapínání na zip krytý légou s kovovými druky, u krku kapuce s možností úpravy šířky pomocí kovových zdrhovadel. Nahoře dvě menší vnitřní kapsy, dole dvě větší našité kapsy s nadrhnutým krajem a kovovým zdrhovadlem. Na konci rukávů ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
550
 Kč
Dámská podzimní bunda Michael Kors / NOVÁ / vel. S
Před 7 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám NOVOU, nikdy nenošenou dámskou prošívanou podzimní bundu značky Michael Kors. - velikost S - tmavě modrá barva - bu... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 999
 Kč
Dámská zimní bunda zn. Fishbone vel. XS
Před 3 dny - SBAZAR
Dámská zimní bunda zn. Fishbone vel. XS - se zateplenou odepínací kapucí (umělá kožešina). Zapínání je na zip + knoflíky. Délka rukáv... (více v detailu)
150
 Kč
Další nabídky najdete zde: Zimní oblečení