Luxusní dárková sada Jesou pro muže

Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Sada obsahuje: Hodinky Peněženku Sluneční brýle Pásek Propisku Klíčenk... (více v detailu)
Olomoucký kraj
999
 Kč

Podobné inzeráty

Sluneční brýle PRADA
Před 4 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám originální sluneční brýle PRADA - úplně nové pouze vyzkoušené - 100% originální -... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 000
 Kč
Garmin Fenix 6 Pro Solar
Přidáno včera - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Prodám sportovní hodinky: - Důvod prodeje: Koupě nového modelu - Stav hodinek: Hodinky ok, běžné opotřebení. Pouze pásek je více opotřebovaný. - Baterka: (Výdrž ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 900
 Kč
Nafukovací kostým mimozemšťan
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Jedná se o nové zboží ! Velikost: Výška pro dospělé 150 až 190 cm Obsah balení: 1x Nafukovací kostým 1x ventilátor 1x držák baterie Vyžaduje baterie AA (nejsou součástí balení) detail produktu: Materiál: Polyester Speciální použití: Halloween kostým pro d... (více v detailu)
Olomoucký kraj
999
 Kč
Mystery Box - Skvělý dárek
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Mystery Box je plný překvapení! Může v něm tedy přijít cokoliv! Díky tomu zažijete skvělý pocit, jako když jste se jako děti těšili na dárek. Předměty do Mystery boxu vybíráme tak, aby byly užitečné a udělaly vám radost. Budete žasnout, co všechno může Mystery box obsahovat! Na výběr ze 3 velikostí: Malá za 249,- Střední za 399,- Velká za 599,- Máte špatný den? My vám ho zlepšíme! Zaručujeme vám, že ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
249
 Kč
Luxusní pánské hodinky Jaguar J861/6
Před 5 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
SLEVA Luxusní pánské hodiny Jaguar J861/6 Hodinky byly nevhodný dárek - jako nové. Hodinky jsou z oceli. Prodej je včetně originální krabičky a záručního ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
6 900
 Kč
ROXY - BATOH, KABELKA a RŮZNÉ DOPLŇKY
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Batoh Roxy barevný s puntíky a černá kabelka Roxy - obojí nové s visačkou a vhodné i jako dárek. Originál! Cena = 900Kč / kus. Látková taška růžovo-bílá, barevná taška s ibišky a batoh bílý, barevný UŽ NENÍ! Ostatní nové věci Roxy na dotaz - přívěšek klíčenka s přívěšky 1500Kč, klíčenka šňůra visačka 1600Kč, přívěšek bota teniska 600Kč, bota pantofle žabka tmavá 600Kč, svétlá žabka 500Kč, špendlík s přívěšky 500kč. Kabelka Roxy 2v1 - otáčí se naruby a je se srdíčky nebo s nápisem, cena = 900Kč Roxy pouzdro obal na MP3 - černé s růžovým zdobením, cena = 300Kč Sluneční brýle Roxy - fialové zvenku a uvnitř modré, cena = 1600Kč ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Nové luxusní automatické modro-zlaté hodinky značky Raoul U.
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Dobrý den, prodávám tyto nové luxusní automatické modro-zlaté hodinky od značky Raoul U. Braun. Jedná se o velmi elegantní kousek, který má automatický strojek. Hodinky jsou z nerezové oceli, vodotěsnost... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 599
 Kč
Nové dámské hodinky korkového vzhledu Skagen
Před 8 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nové dámské hodinky korkového vzhledu Skagen. Nové s visačkou. Aaren Naturals Nestíhám unosit. Krásné elegantní. Ciferník 3,5 cm, šíře pásku 1,6 cm. Vodotěsné 5ATM. Pouzdro nerezová oce... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 199
 Kč
Elegantní 4dílná sada doplňků
Před 9 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám novou 4dílnou sadu doplňků 1) Batůžek 25x8x30cm - Moderní vzhled, vhodný k mnoha outfitům - Atraktivní imitace kůže se snadnou údržbou - Hlavní a vnitřní kapsa se zipem, přihrádka vpředu - Praktický magnetický uzávěr - Nastavitelné popruhy 2) Peněženka 16x9,5x2cm - Vzhled a m... (více v detailu)
Plzeňský kraj
390
 Kč
NOVÉ HODINKY, TRIČKA, KABELKA GUESS ATD.
Před 9 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Vše je nové, kromě kabelky Guess (použitá viz popis níže). Při koupi 3 věcí + 1 věc navíc zdarma jako dárek. Černé chytré hodinky mají kulatý ciferník, sundavací odnímatelný pásek z obou stran. Řemínek je nastavitelný viz několik dírek. Na sklíčku je ochranná folie. Jsou v hezké černé krabičce. Asi půjdou propojit s chytrým telefonem. Pro mě to byl nevhodný dárek. Cena = 1500Kč Hodinky stříbrné s modrým ciferníkem na baterku - pánské pro muže, cena = 1500Kč Řetížek přívěšek amulet medailon - kov a černá šňůrka, cena = 200Kč Esprit bílé triko s barevným vzorem - 600Kč Modré světlé triko - 350Kč Deštník Pierre Cardin skládací malý - 1000Kč Lancome růžová termolahev termoska limitovaná edice, nová - cena 1000Kč Diesel taška modrá nová pro muže i ženy - cena 2000Kč Zrcátko se stojanem a kabelem, na nejv... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
NOVÉ Garmin Forerunner 255 slate gray
Před 12 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám nové, nenošené sportovní hodinky Garmin forerunner 255 v šedé barvě. Popis a parametry chytré hodinky • 1,39" barevný displej • tlačítkové ovládání • Bluetooth, ANT+ • GPS, GLONASS, Galileo • barometr • akcelerometr • gyroskop • senzor srdečního tepu • výpočet spálených kalorií • krokoměr + měření vzdálenosti a rychlosti • ovládání hudebního přehrávače v telefonu • předpověď počasí • spánek • vzdálenost • notifikace • výdrž až 14 dní (... (více v detailu)
Pardubický kraj
5 790
 Kč
Nové luxusní automatické modro-zlaté hodinky značky Raoul U.
Před 13 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Dobrý den, prodávám tyto nové luxusní automatické modro-zlaté hodinky od značky Raoul U. Braun. Jedná se o velmi elegantní kousek, který má automatický strojek. Hodinky jsou z nerezové oceli, vodotěsnost... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 599
 Kč
Breitling Evolution A13356 MOP+ Brilianty
Před 13 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám (originál) luxusní hodinky ze své sbírky značky Breitling Evolution A13356 44mm s perleťovým ciferníkem,briliantovou stupnici a ocelovým tahem .Top stav. (Tato kombinace je velmi unikátní) Osobní ... (více v detailu)
Středočeský kraj
129 999
 Kč
Sluneční brýle Horsefeathers 390002, nepoužité
Před 17 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Sluneční brýle Horsefeathers 390002, nepoužité Barva: tmavě modrá Materiál: Kov Šířka očnice: 54 mm Rozměr nosníku: 18 mm Délka stranice: 140 mm, Flex odpruže... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 000
 Kč
ORIGINÁLNÍ SADA MONTÁŽNÍCH PŘÍPRAVKŮ NA VOZY ŠKODA FAVORIT
Před 15 dny - Zlínský kraj - BAZOS
K PRODEJI SADA ORIGINÁLNÍCH MONTÁŽNÍCH PŘÍPRAVKŮ NA VOZY ŠKODA FAVORIT/FORMAN/PICK-UP/FELICIA. VŠE OD VÝROBCE ŠKODA A.A.S.OZNAČENÉ DLE KATALOGU JAKO SPECIÁLNÍ SERVISNÍ NÁŘADÍ ŠKODA - ZÁKLADNÍ SADA A DOPLŇKOVÁ SADA.VŠE JE FUNKČNÍ, NĚKTERÉ MONTÁŽNÍ PŘÍPRAVKY NEBYLY A NI POUŽITÉ. VÝROBCE A DODAVATEL BYLA ŠKODA A.A.S.- NÁŘAĎOVNA.PRODÁM POUZE JAKO KOMPLETNÍ SADU.NABÍDKY PŘÍPADNÉ DOTAZY PIŠTE VÝHRADNĚ PŘES PORTÁL BAZOS.CZ. JSEM PRACOVNĚ VYTÍŽENÝ A NEMÁM ČAS NA TELEFONOVÁNÍ A PSANÍ SMS. DĚKUJI ZA POCHOPENÍ. SEZNAM MONTÁŽNÍCH PŘÍPRAVKŮ KTERÉ SADA OBSAHUJE: MP 1 - MOTOR,MP 2 - SPOJKA,MP 3 - PŘEVODOVKA,MP 4 - PEDÁLY A PÁKY,MP 5 - ZADNÍ NÁPRAVA,MP 6 - PŘEDNÍ NÁPRAVA,MP 7 - ŘÍZENÍ,MP 8 - KAROSERIE,MP 9 - OSTATNÍ MP1-107 MĚŘIDLO PŘESAHU VÁLCŮ,MP1-113 OPĚRNÁ DESKA VENTILŮ, MP1-114 PÁKA K MONTÁŽI VENTILOVÝCH PRUŽIN, MP1-157 OROVNÁVAČ DOSEDACÍ PLOCHY VÁLCŮ, MP1-161 FRÉZA K OROVNÁVAČI, MP1-174 NARAŽEČ STÍRACÍHO KROUŽKU DŘÍKU VENTILU, MP1-176 NARAŽEČ TĚSNÍCÍHO KROUŽKU VÍKA ROZVODOVÝCH KOL, MP1-177 PODL... (více v detailu)
Zlínský kraj
60 000
 Kč
Luxusní peněženka s klíčenkou
Před 19 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Luxusní peněženka s klíčenkou Prodám úplně nové, nepoužité, originální peněženky s klíčenkou z materiálu hovězí kůže. Rozměry: délka je 14 cm, výška je 9 cm. Styl peněženek je klasický, vhodný pro všechny věkové kat... (více v detailu)
Zlínský kraj
199
 Kč
Luxusní pánská souprava
Před 20 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Souprav v balíčku je peněženka brýle pásek parfem hodinky
Liberecký kraj
700
 Kč
Hodinky AUDI + dárková krabička + polštářek
Před 20 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
! Inzerát platí do smazání ! Prodám tyto stylové hodinky AUDI. Materiál kov, pásek kov viz foto. S hezkou dárkovou krabičkou. Prodávám z důvodu likvidace vitr... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 330
 Kč
Nové luxusní sluneční černé brýle Versace
Před 20 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nové luxusní sluneční černé brýle Versace. Nové, nenošené. Koupené v optice, včetně unikátního kódu pro ověření autentičnosti a originality. Model 4285 GB1 /11. U mne nevyužité. Nabízím s výraz... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 250
 Kč
Brýle BMW Pilot style + krabička + příslušenství
Před 20 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
! Inzerát platí do smazání ! Prodám tyto brýle BMW. Ideální doplněk pro fanouška této značky. Precizní provedení, elegantní styl. Balení obsahuje: Ochranný box, dárková krabička, hadřík na čištění brýlí, brýle BMW Skla: Polaroid, černá Obroučky:... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 380
 Kč
Brýle AUDI stříbrné obroučky + Krabička a přísluš.
Před 20 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
! Inzerát platný do smazání ! Prodám tyto brýle AUDI. Ideální doplněk pro fanouška této značky. Precizní provedení, elegantní styl. Balení obsahuje: AUDI box, dárková krabička AUDI, hadřík na čištění brýlí, brýle AUDI Skla: Polaroi... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 395
 Kč
Breitling Evolution A13356 44mm “Panda dial”
Před 20 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám (originál) luxusní hodinky ze své sbírky značky Breitling Evolution A13356 44mm černobílým ciferníkem “Panda dial” nejžádanější model s ocelovým tahem. (Možnost dokoupit kaučukový řemínek s překlápěcí sponou)viz ... (více v detailu)
Středočeský kraj
79 999
 Kč
Nové luxusní sluneční černé brýle Versace
Před 21 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Nové luxusní sluneční černé brýle Versace. Nové, nenošené. Koupené v optice, včetně unikátního kódu pro ověření autentičnosti a originality. Model 4285 GB1 /11. U mne nevyužité. Nabízím s výraznou slevou. Cena pevná. Nepište mi pr... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 250
 Kč
Luxusní sluneční brýle Chanel
Před 32 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Luxusní sluneční brýle včetně kompletního balení. Na objednání Možnost na dobírku
Plzeňský kraj
1 200
 Kč
Luxusní sluneční brýle Chanel
Před 34 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Luxusní sluneční brýle Chanel. Včetně kompletního balení. Na objednání. Možnost na dobírku.
Plzeňský kraj
1 200
 Kč
Další nabídky najdete zde: Doplňky a šperky