REJECT kožené boty (sneakersky) vel.38 NOVÉ

Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodáme: nízké lehounké boty zn. REJECT Velikost: EUR 38 (vnitřní stélka o délce 241mm). Svršek: khaki broušená kůže (semiš) s hydrofobní úpravou v kombinaci s zelenými panely. Hmotnost: pouze 680g/pár. Nové, jen vyzkoušeny, ale malé. Vrátit nelze -jelikož nemáme účtenku (byl to dárek). Kupujete a obdržít... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
400
 Kč

Podobné inzeráty

Dvoučinná pumpa na čluny o objemu 2 x 2L - zánovní
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám vodáckou dvoučinnou ruční pumpu. Tlak: 1,3 bar Objem: 2 × 2,0L Celková délka/výška : 47cm Vhodná foukaní lodí i na matrace, apod. Obsahuje několik druhů koncovek, které umožní nafouknout ledacos. Pro svůj dostatečný objem a přitom kompaktní rozměry je ideální k huštení nafukovacích lodí jako jsou kanoe Baraka, Pálava, Scout, Rio, Yukon, Fileta, apod. nebo packraftů. Díky svým rozměrům v lodi nebude překážet. Po prohození hadice na druhou koncovku umožní rychle a d... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
220
 Kč
přilba/helma SPECIALIZED vel. M - velmi pěkná
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Přilba/helma zn. SPECIALIZED, model AirForce 3 na MTB nebo jakékoliv kolo, koloběžku, skate, inline, apod. Značená velikost = pro obvod hlavy 50-58m. Evropská bezpečnostní certifikace od zkušebny TÜV CE EN-1078:2012 + A12012. konstrukce: In-mold Polycarbonate Shell (pevná skořepina s polystyrenovou vložkou a polstrováním). Vzadu dotahovací segment pro dokonalé přizpůsobení obvodu hlavy + upínací systém pod bradou s rychlodotah... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
450
 Kč
ZEPTER VacSy vakuovačka+2poklice - použité, ale výborný stav
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám sadu ZEPTER - možno i jednotlivě. -ZEPTER VacSy vakuovačka + svářečka Použitá,ale vše funguje, jak má. Nese jen minmální známky používání, odzkoušeno. Cena: 1200CZK -ZEPTER VacSy poklice průměr 20cm. Lze použít na nádoby o průměru 20-23,5cm. Použitá, ale vše funguje, jak má. Těsnění OK, měkké nepopraskané nezteřelé. Nese jen minmální známky používání. Cena: 600CZK -ZEPTER VacSy poklice průměr 24cm. Lze použít na nádoby o průměru 24-27,5cm. Použitá, ale vše funguje, jak má. Těsnění OK, měkké nepopraskané nezteřelé. Nese jen minmální známky používání. Cena:... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 000
 Kč
polní láhev (SSSR) + obal (US Army)+ starý nůž
Před 6 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám tyto věci: -Polní láhev, čutora RA - hliníková, ruská z dob SSSR (CCCP/Rudá Armáda) hezká, nepomačkaná, nesmrdí, celkově velmi pěkný stav. Ideální pro reenacting. Cena: 250CZK -Obal na polní láhev - podle typu kamufláže a uchycení na molle systém soudím, že asi USA ... nicméně na výše uvedenou čutoru pasuje jak ulitý. Cena: 50CZK - Starý myslivecký/lovecký/trempský nůž. Délka = 250mm, tloušťka čepele = 2mm. Zřejmě domácí výroba. Cena 200czk Při koupi všeho přeprava gratis. ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Prodam nové celorocni kožené kotnikove boty vel. 42
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodam úplně nové 2024 ještě v krabici. Kožené celoroční kotnikove boty. Velikost 42. Původní cena 2600,- https://www.boty-gruna.cz/boty-a-doplnky/kotnickovka-gruna-resistant/ Kvalitní kožená kotníková obuv GRUNA české výroby Celoroční voděodolná obuv se všitým jazykem a TEX membránou Rozsah velikostí 37-50 v šířce kopyta H Čern... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 700
 Kč
Nové zimní kožené boty PALLADIUM v.40
Přidáno včera - Středočeský kraj - SBAZAR
Pouze vyzkoušené doma. Orig. krabici, ani účet nemám. Měkoučká kůže s huňatým kožíškem uvnitř - jsou super teplé. Jednoduše nazouvací s gumovými vsadkami na bocích. Vyšší traktorová podrážka a gumová špička. Naměřená délka vnitřní stélky 25,5-26cm. Celková výška b... (více v detailu)
Středočeský kraj
890
 Kč
Dámské kožené boty nové
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Nové damské kožené boty velikost 38 sneakeresy jopp. Původní cena 4200kc
Hlavní město Praha
1 400
 Kč
Kožené boty RIEKER v.37 jako nové
Před 2 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
1x obuté, jsou opravdu jako nové - stav viz. foto. Na šněrování i na zip. Uvnitř vyteplené heboučkým sametovým flísem. Kulatá špička - širší prostor pro prsty. Naměřená vnitřní vyměkčená stélka 24cm, podrážka 2-2,5cm. Poš... (více v detailu)
Středočeský kraj
690
 Kč
Kožené sportovní nové boty
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodam kožené sportovní úplně nové nenosene boty značky Baťa. Velikost 41/7 Původní cena - 2550kc
Hlavní město Praha
400
 Kč
Kožené boty LIZARD v.39
Před 1 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Lehké, pohodlné, mírně polstrované. Okolo kotníků pružná manžeta. Voděodolné s membránou OUT*DRY. Nošené ve velmi dobrém stavu, mají pouze mírné běžné opotřebení - vše viz. foto. Nemají orig. vložky, ale jsou v nich kvalitní, zdravotně tvarované vložky s jemným chlupem. Naměřená délka ... (více v detailu)
Středočeský kraj
520
 Kč
Pánské kožené boty TIMBERLAND v.44
Před 1 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Nošené s mírným běžným opotřebením, bez vad - stav viz. foto. Silná kůže s podšívkou, slabě polstrované. Naměřená vnitřní stélka 29cm (délka vyndané vložky). Pošta: 100,- Kč za doporučený bal... (více v detailu)
Středočeský kraj
790
 Kč
Splachovací tlačítko TECE v stříbrné barvě - NOVÉ
Před 6 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám dvojčinné ovládací tlačítko na splachovaní vestavěného WC modulu. Výrobce/značka: TECE Barva: stříbrná / matný chrom Rozměr: 22 x 15cm Standardní a tedy kompaktibilní s většinou modulů všech výrobců jako Geberit, Jika, Alca, Grohe, apod. Zabalené v originál balení. Nové nepoužité, bez jakýchkoliv známek opotřeb... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
350
 Kč
Nové boty Nike Air Max
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám nové boty Nike Air Max, velikost 45 Důvod prodeje: Nevhodný dárek Poř... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 200
 Kč
Černé kožené boty JOSEF SEIBEL vel. 41
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám černé dámské kožené polobotky zn. Josef Seibel vel. 41. Stélka 26,7 cm. Tkaničky mají šedou barvu. Jednou na sobě, jako nové. Původní cena EUR ... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 799
 Kč
Zimní boty Lasocki kotníkové vel.38 zateplené vlnou
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Kožené, podrážka má vysoký vzor (viz foto), téměř nenošené. Vnitřní délka cca 24.5cm, zateplené ovčí vlnou. Zavazování možné na tkaničku nebo je z... (více v detailu)
Hlavní město Praha
350
 Kč
Zimní kožené boty NIK (Polska)
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Zimní kožené boty NIK (Polska) Velikost: 41 Materiál: kůže, uvnitř zateplené Stav: použité, v dobrém stavu Cena: 500... (více v detailu)
Zlínský kraj
500
 Kč
Pánské kožené boty DIESEL v.44
Před 2 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Nošené ve velmi dobrém stavu, mají pouze mírné běžné opotřebení. Jsou na šněrování i na zip. Silná kůže s podšívkou. Vysoká pořizovací cena - 250 euro. Naměřená délka stélky 30cm. Pošta: 100,- Kč za dop... (více v detailu)
Středočeský kraj
920
 Kč
Atraktivní kožené boty MACIEJKA v.37 - top stav
Před 1 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Asi 2x obuté v super stavu - vše viz. foto. Uvnitř podšité černým flísem. Jsou na šněrování i na zip. Naměřená vnitřní stélka až do špičky 25cm, podpatek 2,5cm. Pošta: 100,- Kč za doporučený b... (více v detailu)
Středočeský kraj
690
 Kč
Kotnikove boty Stradivarius, vel.38
Před 4 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Krasne cerne snerovaci boty Stradivarius. Nosene minimalne, maji par vypadlych cvocku jinak jsou... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500
 Kč
Nove dívčí zimní kožené boty Bisgaard, vel. 37
Přidáno včera - Středočeský kraj - SBAZAR
Nové Kožené dívčí boty /kozačky oteplené ovčí vlnou , zn. Bisgaard , vel. 37 ..délku stélky doplním.
Středočeský kraj
1 700
 Kč
Nové dětské kožené boty vel 31
Před 2 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nové celokožené ergonomická vložka Koupené v Španělsku Vel 31
Hlavní město Praha
250
 Kč
Pracovní boty kožené zimní 46 - NOVÉ
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Zimní, Nové, lehké, kožené, bez kovové výztuhy ve špičce, pravá kůže , zateplené, včetně krabice. Veli... (více v detailu)
Hlavní město Praha
490
 Kč
Skvělé kožené boty GEMINI v.42 - top stav
Před 1 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
2x obuté, jsou jako nové - stav viz. foto. Velmi lehké a pohodlné ze silné kůže s podšívkou, lehce vyteplené (polstrované). Naměřená vnitřní vyjmutelná a vyměkčená stélka 26,5 - 27cm, šířka stélky 8,5cm - boty jsou spíše na užší ... (více v detailu)
Středočeský kraj
720
 Kč
Kožené kotníkové boty Easy street, vel. 38
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Kožené kotníkové boty Easy Street, vel. 38. Černá jemná kůže, zateplení. Včetně origo krabice. Balíkovna 39 Kč, pl... (více v detailu)
Středočeský kraj
300
 Kč
Nove dětské boty Superfit, vel.28
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nove , vel. 28 , stélka 18,5 cm ( dle tabulky od výrobce ) šírka W V - středně široká až širší obuv GORE-TEX membrána zajišťuje trvalou nepromokavost obuvi, čím je zabezpečený komfort i během dažďa a nepříznivého počasí, zároveň je obuv průdušná a nohy sa nepotí - kvalitní průdušná obuv Certifikovaná-zdravotně nezávad... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 150
 Kč
Další nabídky najdete zde: Boty