Hedvábné šaty Twin Set - 100% přírodní hedvábí

Přidáno včera - Středočeský kraj - SBAZAR
velikost IT42/M....lze nosit na S,M,L....nafoceno na velikosti S výška 167cm.....míry:prsa 103cm,pas v klidu 66cm natáhne se max.100cm,boky 140cm,rukáv 35cm,délka šatů 133cm,materiál 100% pevné přírodní hedvábí,neprosvítá,barav smíšená-modrá-tyrkysová-světle šedá-růžová-oranžová... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 990
 Kč

Podobné inzeráty

černé šaty vel. M - nové
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Úplně nové/ nepoužité, s cenovkou, elegantní, slušivé, střih princess... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
300
 Kč
Svatební šaty šněrovací
Přidáno včera - Jihočeský kraj - SBAZAR
Širší ramínka, krajkovaný korzet, vzadu na šněrování. Lehoučké, výstřih do V Pro baculky/těhotné Velikost 50 Rozměr... (více v detailu)
Jihočeský kraj
9 000
 Kč
Šifonové šaty
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Jednou nošené. velikostně menší M, ale záleží na obvodu přes prsa. Italský šifon a ... (více v detailu)
Pardubický kraj
800
 Kč
Zánovní sváteční šaty z C&A
Přidáno včera - Hlavní město Praha - SBAZAR
Zánovní sváteční šaty z C&A Měla jsem je tak 2x, původní cena 799 Kč, dobrý stav pouze jsem si všimla při focení mini dírky ve výstřihu viz foto. Šaty ma... (více v detailu)
Hlavní město Praha
150
 Kč
Nove cerne midi saty Asos vel. XS
Cerne midi saty Asos, nove jeste s visackou. Pruzny a velice prijemny material, v... (více v detailu)
Svatební šaty
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím lehké svatební šaty. Zepředu i zezadu je hluboký výstřih do V olemovaný krajkou. V pase je všitá stuha a vzadu mašlička. Barva šatů ivory, spodnička je světle růžová. Délka o... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 500
 Kč
Šaty CASA EMILIA
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám šaty CASA EMILIA sportovního vzhledu, pevný pružný materiál: 65% bavlna, 35% polyester. Délka vepř... (více v detailu)
Hlavní město Praha
90
 Kč
Letní dlouhé šaty vel. L/40 až XL/42, vzhled hedvábí
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízím dlouhé letní šaty, výrobce udává vel. 42, tj. XL, šly by nosit i pro vel. L/40. Délka šatů je 135 cm, obvod přes prsa je 90 - 110 cm, pas 80 - 84 cm. Šaty mají podšívku, která mírně přesahuje ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
290
 Kč
DÁMSKÉ ŠATY ČERNÉ NOVÉ vel.48/50/xxl - SLEVA
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Šaty jsou nenošené, bez poškození, vhodné jako sváteční, do kanceláře nebo pro někoho i na běžné nošení. Na přední straně je ozdobný volně našitý díl + odepínací spona. Vhodné pro plné vnady. 95% polyester + 5% elastan. Sytě černá barva ( nejde mi nafotit) Délka středem ZD 100cm délka do pasu... (více v detailu)
Olomoucký kraj
100
 Kč
Šaty ve stylu Gothic
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám šaty ve stylu Gothic, příjemný pružný materiál. Celková délka od ramen 107cm, hluboce vystřižené: délka od výstřihu vpřed... (více v detailu)
Hlavní město Praha
190
 Kč
Dlouhé propínací šaty S/M, 100% bavlna, délka 130 cm
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízím dlouhé šaty propínací po celé délce, s motivem drobných bílých květů na černém podkladě. Výrobce udává vel. S/36, šly by nosit i pro vel. M/38, říďte se rozměry. Obvod přes prsa je 78 - 80 cm, pas cca 66 cm, délka šatů je 130 cm. Materiál je 1... (více v detailu)
Plzeňský kraj
270
 Kč
Vínové společenské šaty se zlatou nití
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Vínové společenské šaty se zlatou nití. Koupeno v obchodě Jannis, zn. Lynn, velikost 3, bez ramínek, bez podšívky, pouze vyztužená část pod ňadry, se zipem vzadu, rozměry prsa cca 76 cm, pas cca 64 cm, boky cca 80 cm, str... (více v detailu)
Středočeský kraj
200
 Kč
Dvoje luxusní růžové krajkové šaty
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Luxusní růžové krajkové šaty s podšívkou - oboje v top stavu, jako nové, se zapínáním vzadu na zip. První šaty jsou velmi pružné s rozměry: šířka přes prsa 40 cm - 50 cm, šířka v pase 35 cm - 45 cm, šířka přes boky 45 cm - 55 cm, délka rukávu od ramene 61 cm,... (více v detailu)
Ústecký kraj
499
 Kč
Svatební šaty
Před 3 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám svatební šaty s hladkou tylovou sukní áčkového střihu, v pase mají pásek s ozdobnou broží.Vrchní ... (více v detailu)
Liberecký kraj
9 000
 Kč
Luxusní saténové značkové plesové a společenské šaty.
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Se zrušeného butiku prodám nádherné nové dámské Italské společenské a plesové šaty. Vystuzene košíčky, skrytý zip s boků. Pružný materiál, pas vykládány krásnými bronz kámeny. Vrchni i spodní díl si můžete narasit do různých tvarů, ale i nemu... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 200
 Kč
Společenské šaty značka Promod
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím tyto velmi pěkné společenské šaty na štíhlou postavu, značka Promod, vrchní díl plus spodnička, jako nové, ne... (více v detailu)
Středočeský kraj
270
 Kč
Šaty do tanečních / společenské - lahvově zelené vel.38
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Šaty byly oblečené 3x do tanečních, takže jsou jako nové v krásné lahvově zelené barvě. Přední vrchní díl je možno zavázat dozadu, případně i dopředu, na uzel či mašli. Pokaždé to v... (více v detailu)
Jihočeský kraj
990
 Kč
Letní / společenské šaty S/36-M/38, umělé hedvábí
Před 5 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nabízím letní nebo společenské šaty v kombinaci černého saténu a lehoučké látky vínové barvy, velikost S/36 až M/38. Šaty jsou vzadu do gumiček a jdou nosit pro obě uvedené velikosti. Délka šatů je 100 cm, z toho od ramen do pasu je to 39 cm, obvod přes prsa je 8... (více v detailu)
Plzeňský kraj
250
 Kč
Letní květované nevšední midi šaty Ralph Lauren, vel. 38
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Letní květované nevšední midi šaty Ralph Lauren, vel. 38. Nové s visačkou. Délka 130 cm, prsa zadní díl 45 cm, přední dle nařasení, pas vyšší 39 cm, boky volné, dle nařasení – zadní díl při natažení cca 68 cm. Velikost US 8, odpovídá naší veliko... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 699
 Kč
Svatební šaty šněrovací
Před 5 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Širší ramínka, krajkovaný korzet, vzadu na šněrování. Lehoučké, výstřih do V Pro baculky/těhotné Velikost 50 Rozměry... (více v detailu)
Jihočeský kraj
9 000
 Kč
Dámské dlouhé šaty vel XXL - svatba, párty apod
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám dlouhé dámské šaty , ke kotníkům , s páskem, výstřih do V, s rozparke... (více v detailu)
Středočeský kraj
700
 Kč
Nové svatební šaty s visačkou vel.42
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám nové svatební šaty ze zahraničí značky Eva Lendel. Jsou jen vyzkoušené. Šaty mají visačkou! Velikost 42 Rozměry: Áčkový střih, hola záda, zapínání vzadu, několik spodniček, dlouhé rukávy. Sirka v pase 38cm. Delka od ramene k lemu sukne je 40cm. Delka rukavu od ramene je 42 cm. Pod pruramky asi 48-50cm spatne se meri. Predni celkova delka satu od ramene je cca 1... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Šaty s růžemi 42
Před 5 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Atraktivní šaty s šifonovou vsadkou s motivem růží s efektem akvarelové kresby na předním díle. Prémiová značka Little Mistress. Opticky zeštíhlují. Černé boky a zadní díl trochu pruží, ale látka se vzore... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 499
 Kč
nové společenské šaty s vlčími máky, vel. 48/50
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
nové, ozkoušené, bavlna+elastan, přední díl je zdobený aplikací se vzorem vlčích máků, jinak jednoduchý střih, přes boky ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
590
 Kč
Svatební šaty
Před 6 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám svatební šaty. Vhodné od velikosti 38 a výš. Šaty jsou šněrování takže rozměrově jsou velkorysé. Méřím 170 a měla jsem co se týče ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Společenské oblečení