Forclaz kraťasy

Forclaz kraťasy
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám minimálně nošené trekové kraťasy vel.M.Kraťasy jsou ideální na pohodlnou chůzi za hezkého počasí. Vyztužené díly na zónách nejintenzivnějšího tření zlepšu... (více v detailu)
Plzeňský kraj
300
 Kč

Podobné inzeráty

Cyklistický DRES a KRAŤASY - SPECIALIZED
Cyklistický DRES a KRAŤASY - SPECIALIZED
Cyklistický dres : materiál - 100 %polyester Cyklistické kraťasy : materiál - 85% polyester, 15% elastan Velikost - M Made in Italy Cyklistický komplet je jako nový, téměř ne... (více v detailu)
800
 Kč
PlaceholderNo Image
NORTHFINDER Holmfrid softshell kalhoty XL
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nové a nepoužité pánské softshellové kalhoty ve velikosti XL. Všestranné řešení pro outdoorové aktivity v zimním období. Pánské 3-vrstvé softshellové kalhoty disponují skvělými funkčními vlastnostmi. Parametry: WP: 10.000 mm, MVP: 5.000 g / m2 / 24 h. Laserové řezání, technologie lepení je u tohoto modelu samozřejmostí. Díky prodlouženému technickému střihu a elasticitě materiálu se vám výborně přizpůsobují během pohybu. Technické parametry: - YKK ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
900
 Kč
Dámské cyklistické kraťase vel. L
Dámské cyklistické kraťase vel. L
Před 4 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Prodám dámské cyklistické kraťase šedé barvy. Značka Shimano, velikost psaná L. Délka 43 cm, šířka 40 cm v pase. Kraťase jsou hodně elastické, s vysokým pasem. Mají vnitřní vložku na kolo, která se dá vytáhnout. Drží na několika... (více v detailu)
Olomoucký kraj
800
 Kč
Prodam Milwaukee hybridní kožené rukavice
Prodam Milwaukee hybridní kožené rukavice
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodam uplne nove pracovni rukavice,puvodni cena 750kc Vrstva Smartswipe umožňuje používání zařízení s dotykovou obrazovkou bez sejmutí rukavic z ukazováčku. Kůže v oblasti dlaně zajišťuje delší životnost a zesiluje ochranu rukou. Syntetický mate... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
499
 Kč
Nove dětské boty/membrána Keen ,vel. 34 a 36
Nove dětské boty/membrána Keen ,vel. 34 a 36
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
NOVÉ, nenošené trekové boty s membránou zn. Keen, vel.34 stélka 21 cm vel.36 stélka 22,5 cm ve vel. 36 jsou po dvou párech Jsou vyrobené z kvalitní, voděodolné kůže s eko certifikátem. Ta společně s membránou Keen Dry a PFC free impregnací dokonale ochrání vaše nohy i za hustého deště. Patentovaná podrážka KEEN.All-Terrain s hlubokým vícesměrným vzorem umožňuje bezpečnou chůzi i v náročnějším nezpevněném terénu. Unikátní technologie Bellows flex použitá na nártu v místě ohybu boty přináš... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 300
 Kč
Tenisky Sorel velikost EUR 43,5 UK 9,5
Tenisky Sorel velikost EUR 43,5 UK 9,5
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nové zimní zateplené kotníčkové tenisky Sorel Cheyanne Metro hi wp - velikost EUR 43,5 UK 9,5 28,5 cm US 10,5. Voděodolný svrchní materiál (Waterproof), zateplený vnitřek - příjemná fleecová podšívka, odizolovaná podrážka z vulkanizované gumy, protiskluzová podešev. Spolehlivě Vás ochrání před nástrahami zimního počasí. Voděodolný svršek s pryžovou obsázkou zabrání průniku vlhkosti zvenčí a hřejivá fleecová podšívka zajistí příjemné klima uvnitř obuvi. Odizolovaná podrážka z vulkanizované gumy pak dodá potřebno... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 599
 Kč
Švédská zimní Fjallraven Yupik Parka Mens M
Švédská zimní Fjallraven Yupik Parka Mens M
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
- výborný stav, velmi málo nošená - na štítku uvedena vel. S, odpovídá spíše vel. M - cena nové byla 500Eur/12.500Kč Dlouhá parka se syntetickou výplní sahá přes hýždě až do poloviny stehen a spolehlivě vás udrží v teple. Toto vynikající oblečení oceníte v proměnlivém zimním počasí. Poskytuje ochranu vůči větru, dešti a zároveň díky výplni Supreme Micro Loft zahřeje i v nejnižších teplotách. Má odpínatelnou kapuci s měkkou podšívkou z fleece a odpínatelným lem z umělé kožešiny, který ochrání obličej před sněhem. Využít můžete mnoho prakt... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 000
 Kč
Nove dětské boty/membrána Keen ,vel.34 a 36
Nove dětské boty/membrána Keen ,vel.34 a 36
Před 1 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
NOVÉ, nenošené trekové boty s membránou zn. Keen, vel.34 stélka 21 cm vel.36 stélka 22,5 cm ve vel. 36 jsou po dvou párech Jsou vyrobené z kvalitní, voděodolné kůže s eko certifikátem. Ta společně s membránou Keen Dry a PFC free impregnací dokonale ochrání vaše nohy i za hustého deště. Patentovaná podrážka KEEN.All-Terrain s hlubokým vícesměrným vzorem umožňuje bezpečnou chůzi i v náročnějším nezpevněném terénu. Unikátní technologie Bellows flex použitá na nártu v místě ohybu boty přináší ma... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 300
 Kč
Merino rolák Devold Duo Active Man Zip Neck M
Merino rolák Devold Duo Active Man Zip Neck M
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
- rolák je ve velmi dobrém stavu, běžné známky používání - bez vad a poškození - vel. M, barva ink/námořnická - cena nového byla 2700Kč/105Eur Rolák Devold Duo Active Man Zip Neck obejme tělo svým dokonalým střihem a díky podpoře velmi pružného materiálu umožňuje maximální volnost pohybu. Rolák je ušit ze dvou vrstev, vnější vrstva je z... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 300
 Kč
Ortopedické kožené tenisky Looke Nicolla, vel. 37
Ortopedické kožené tenisky Looke Nicolla, vel. 37
Před 1 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám ručně vyráběné zdravotní boty francouzské značky Looke, model Nicolla v bílé barvě a velikosti 37. Tenisky jsou ve velmi dobrém stavu, jen místy obarvené od riflí, určitě půjde vyčistit. Běžná prodejní cena 2. 190 Kč. Modní obuv ozvláštněna zajímavým vzorem, který ji dodává na prodyšnosti. Kvalitní kůže je již u značky Looke zárukou a pryžová podešev dává botě absolutní komfort. Jednoduše sladíte jak k sukni tak ke kalhotům. Dámské tenisky Looke z pevné kůže, které jsou vhodné i do teplejšího počasí. Boty vyrobeny z kvalitní kůže se vzorovaným perforovaným svrškem, jenž je skvělý pomocník právě při ochlazování Vašich chodidel v teplém jarním i letním dni. Obuv na první pohled vyniká originální podrážkou ve stylu černo bílých čar. O Vaše pohodlí se postará měkčená stélka, která se přizpůsobuje chodidlu. Boty Vás proto neomrzí ani po delší procház... (více v detailu)
Zlínský kraj
369
 Kč
Dámské legíny Puma vel.M nebo L NOVÉ
Dámské legíny Puma vel.M nebo L NOVÉ
Před 8 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám nové dámské legíny značky Puma velikost M nebo L, barva černá. Dámské dlouhé běžecké legíny pohodlného střihu, ušité z vysoce strečového materiálu lze využít k celoročnímu tréninku. Technologie zpracování zejména v anatomicky důležitých oblastech používaná pro atletické oblečení zvyšuje účinnost cvičení. Materiál s vlastností powerCELL používá technologii komprese ve sportovních tkaninách. Materiál ve vrstvách, které jsou... (více v detailu)
Plzeňský kraj
325
 Kč
Klimatex SELENA běžecké kalhoty
Klimatex SELENA běžecké kalhoty
Před 8 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dámské nové větruodolné běžecké leginy na tělo Klimatex SELENA vel. XL Přední část je z pružného materiálu s obsahem membrány, který chrání tělo proti nárazovému a chladnému větru. Lýtko a za... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
690
 Kč
cyklo kalhoty Castelli zimní, originál, vel.L, záruka
cyklo kalhoty Castelli zimní, originál, vel.L, záruka
Před 8 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
kalhoty Castelli Entrata Bibtight Black velikost L nové, nepoužité, s visačkou původní cena: 2890,- Kč nyní sleva více než 30% v záruce Teplé dlouhé cyklistické kalhoty Entrata vás udrží v teple v chladném počasí. Materiál Thermofl... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 990
 Kč
Cyklo kraťasy Rogelli USCIO, černo-stříbrné, L
Cyklo kraťasy Rogelli USCIO, černo-stříbrné, L
Před 8 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Cyklo kraťasy Rogelli USCIO, černo-stříbrné, L Používané, ale službu určitě ještě udělají. Nesedí už velikost. Vypraný. TOP model cyklistických kraťasů z vysoce elastického a pevného materiálu Lycra PERFORMER s gelovou ergonomicky tvarovanou vložkou s karbonovými vlákny. U této vložky bylo dlouhodobým a pečlivým zkoumáním potřeb cyklistů dosaženo maximálního efektu v oblasti termoregulace a jízdního komfortu. Povrch vložky je vytvořen z prodyšného antibakteriálního materiálu s příměsí karbonových vláken, který zajišťuje odvod potu v klíčových bodech, kde dochází ke styku těla se sedlem jezdce. Vyšší gelové díly z materiálu s paměťovým efektem udrží stabilní komfort i při opakovaném použití a díky promyšlenému členění jednotlivých gelových polštářů si užije... (více v detailu)
Jihočeský kraj
589
 Kč
Dámské triko Adidas vel.M zelené NOVÉ
Dámské triko Adidas vel.M zelené NOVÉ
Před 8 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám nové dámské triko značky ADIDAS, velikost M, barva zelená. Běžecké tričko s krátkým rukávem Adidas Supernova Climachill poskytuje potřebné pohodlí a komfort pro dosažení toho nejlepšího výsledku. Disponuje oválným výstřihem a je vyrobeno z vysoce kvalitního materiálu s technologií Climachill. Tato technologie se postará... (více v detailu)
Plzeňský kraj
180
 Kč
Nové UYN Cross Country Skiing Specter Outwear Blue Sunse
Nové UYN Cross Country Skiing Specter Outwear Blue Sunse
Před 6 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nová lyžařská bunda navržená s ohledem na běžkaře, obsahuje exkluzivní technologii ISODOT, která zajišťuje správnou úroveň tepla a zároveň ventilace. Mikroložiska integrovaná do vnitřního povrchu vytvářejí izolační proudění vzduchu, speciální vlákna odvádějí pot pro dokonalé tělesné mikroklima bez ohledu na podmínky. Při aktivitě intenzivní, vlhkost produkovaná tělem může unikat přes mikroperforovaný zádový panel. Spectre vyniká díky HYPERMOTION konstrukci ramen a rukávů z jednoho kusu látky. Technologie exkluzivní pro UYN, která zaručuje naprostou svobodu pohybu rukou a lepší podporu svalů. Úplná absence švů neomezuje vysokou elasticitu látky a nevytváří nepohodlí při aktivitě. VLASTNOSTI Anatomický vysoký krk pro maximální ochranu před chladem. Oblast ramen je vyrobena technologií HYPERMOTION pro maximální volnost pohybu. Zadní panel z česané mikroperforované látky. Optimální větrání, větš... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Pánské kraťasy NIKE vel.S-XXL 3 barvy NOVÉ
Pánské kraťasy NIKE vel.S-XXL 3 barvy NOVÉ
Před 8 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám nové pánské kraťasy značky NIKE velikost S-XXL, barva oranžová/modrá/červená. Pánské kraťasy Nike určené pro fotbalisty vhodné pro zápasové, tréninkové i každodenní použití byly vyrobeny z nejkvalitnějších materiálů technologie DRI - FIT zajišťující vynikající větrání. Tec... (více v detailu)
Plzeňský kraj
190
 Kč
Mikina Sensor Multistretch, nová, vel. M, cena 1299 Kč
Mikina Sensor Multistretch, nová, vel. M, cena 1299 Kč
Před 8 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám novou pánskou funkční mikinu Multistretch Tecnostretch na zip. Při výrobě této mikiny byl použit značkový italský materiál společnosti Pontetorto, který ideálně plní požadavky druhé funkční vrstvy. Tento skvělý materiál z umělých vláken je lehký, z venku odolný, uvnitř heboučký a navíc skvěle funkční. Vnitřní počesaná strana mikiny Tecnostretch příjemně zahřeje při chladnějším počasí. Vel. M - výška postavy 170 - 178 cm, obvod hrudní... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 299
 Kč
Mikina Sensor Tecnostretch, nová, vel. L, cena 1199 Kč
Mikina Sensor Tecnostretch, nová, vel. L, cena 1199 Kč
Před 8 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám novou pánskou funkční mikinu Tecnostretch na zip. Při výrobě této mikiny byl použit značkový italský materiál společnosti Pontetorto, který ideálně plní požadavky druhé funkční vrstvy. Tento skvělý materiál z umělých vláken je lehký, z venku odolný, uvnitř heboučký a navíc skvěle funkční. Vnitřní počesaná strana mikiny Tecnostretch příjemně zahřeje při chladnějším počasí. Vel. M - výška postavy 176 - 183 cm, obvod hrudníku 98 -... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 199
 Kč
Mikina Sensor Multistretch, nová, vel. M, cena 1299 Kč
Mikina Sensor Multistretch, nová, vel. M, cena 1299 Kč
Před 8 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám novou pánskou funkční mikinu Multistretch Tecnostretch na zip. Při výrobě této mikiny byl použit značkový italský materiál společnosti Pontetorto, který ideálně plní požadavky druhé funkční vrstvy. Tento skvělý materiál z umělých vláken je lehký, z venku odolný, uvnitř heboučký a navíc skvěle funkční. Vnitřní počesaná strana mikiny Tecnostretch příjemně zahřeje při chladnějším počasí. Vel. M - výška postavy 170 - 180 cm, obvod hrudníku 90 -... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 200
 Kč
Dámské nové kalhoty Salewa Agner Light 2, vel.XS
Dámské nové kalhoty Salewa Agner Light 2, vel.XS
Před 9 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám nové dámské sport.kalhoty Salewa Agner Light 2 ve velikosti 34/XS. Jde o lehké kalhoty vyrobené z vysoce strečového materiálu odolného vůči oděru. Díky svým vlastnostem jsou vhodné pro turistiku, běh, ale i volný čas. Materiál Durastretch se vyznačuj... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 399
 Kč
Dětská nepromokavá zimní bunda Didriksons Kure Parka 120
Dětská nepromokavá zimní bunda Didriksons Kure Parka 120
Před 5 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodáme prvotřídní dětskou nepromokavou zimní bundu Didriksons Kure Parka rostoucí, v. 120, po jednom dítěti, v perfektním stavu. Je krásně teplá a přitom se v ní dítě díky vysoké prodyšnosti nezpotí. Problémem není celodenní válení se ve sněhu či chůze v dešti. Z vlastní zkušenosti můžeme říct, že kdo jednou značku Didriksons pro dítě vyzkoušel, již nechce nic jiného :) Rostoucí šev je v originálním stavu, nevypáraný. PC:3.300,- vodní sloupec 10 000 mm, prodyšnost 5 000 g/m2/24 hod Text výrobce: Díky materiálu a lepeným švům je naprosto odolná vůči zimě, větru i vodě. Je ROSTOUCÍ, což znamená, že má prodlužovací šev, který stačí vypárat a bunda tak poslouží malým dobrodruhům určitě déle než jednu sezónu. Doporučujeme do velmi chladného počasí. Uspokojí i ty největší zimomřivce. Díky sněžnému pásu v ní malí dobrodruzi udělají parádu nejen ve městě ale i na horách. Speciální povrchová úpravu a lepené švy zajistí odolnost vůči chladu, větru i vodě (vodní sloupec 10 000 mm) a zárov... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 300
 Kč
Hannah chlapecké tříčtvrteční kraťasy Rumex JR
Hannah chlapecké tříčtvrteční kraťasy Rumex JR
Před 10 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Dětské tříčtvrteční kraťasy Hannah RUMEX JR jsou určeny pro malé výletníky a sportovce. Mají oblíbené stahování pasu do gumy s regulací pomocí šňůrky, dvě k... (více v detailu)
Liberecký kraj
350
 Kč
Nová pánská hybridní bunda zn.HEAD NORMAN vel.XL
Nová pánská hybridní bunda zn.HEAD NORMAN vel.XL
Před 8 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nová pánská šedá hybridní bunda značky HEAD NORMAN velikosti XL. Bunda byla pouze vyzkoušená. Bunda je u krku do stojáčku,(výška 8 cm) jsou zde kombinace dvou druhů materiálů. Přední a zadní část bundy je ozdobně prošitá a zateplená kvalitní výplní. Podšívka s nadčasovým designem zajistí dodatečnou izolaci a ochranu před větrem. Rukávy a boční partie jsou z měkkého pružného materiálu a umožní tak komfort při pohybu. Vnitřní strana je pobroušená a hřejivá. Výsledem je spolehlivá ochrana před nepřízní počasí. Perfektně se hodí na veškeré outdoo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
850
 Kč
Nová péřová bunda Fjallraven Singi Down Jacket Mens M
Nová péřová bunda Fjallraven Singi Down Jacket Mens M
Před 11 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
- bunda je nová, pouze vyzkoušená - tmavě modrá barva, velikost L - nevhodný dar - nová stojí 17400Kč/650Eur Hřejivá a odolná péřová bunda v tradičním dlouhém střihu. Klasický dlouhý model z odolného materiálu G-1000 Eco a mimořádně odolného materiálu G-1000 HeavyDuty v oblasti ramenou a sedu. Ideální na nenáročné zimní aktivity v mrazivém počasí. Dvě velké náprsní kapsy na zip s kapsami na knoflíky ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
13 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Sportovní oblečení