Nove dětské zimní boty/kůže barefood Protetika 35

Přidáno včera - Středočeský kraj - SBAZAR
Nové ještě s cedulkou.. Protetika , velikost 35 : Celková délka stélky 22,7 cm Mám je po dvou párech Kožená a barefootová zimní obuv z hladké pravé kůže v kombinaci se syntetickým materiálem na špici ,zateplené syntetickým hustým kožíškem. Zvýšený okop proti odření špičky, prostorná špička, pro normální a širší nohy s normálním i vyšším nártem. Velmi flexibilní a tenká protiskluzová podrážka - gumová - vhodná do zimních měsíců, tužší pod patou a v podélném o... (více v detailu)
Středočeský kraj
850
 Kč

Podobné inzeráty

Nove dětské zimní boty/kůže barefood Protetika 35
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Nové ještě s cedulkou.. Protetika , velikost 35 : Celková délka stélky 22,7 cm Mám je po dvou párech Kožená a barefootová zimní obuv z hladké pravé kůže v kombinaci se syntetickým materiálem na špici ,zateplené syntetickým hustým kožíškem. Zvýšený okop proti odření špičky, prostorná špička, pro normální a širší nohy s normálním i vyšším nártem. Velmi flexibilní a tenká protiskluzová podrážka - gumová - vhodná do zimních měsíců, tužší pod patou a v podélném ... (více v detailu)
Středočeský kraj
850
 Kč
Diaboty - DOURO D79T11 diabetická sportovní polobotky pánské
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
DOURO je pánská sportovní obuv se zapínáním vyrobena pro diabetiky v černé barvě, zcela NOVÉ - NEPOUŽITÉ ! Svršek: Kůže Vnitřek: Textil se s... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 450
 Kč
Ecco dámské bílé tenisky
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám dámské bílé tenisky z bílé kůže hrubozrné vel.37 Délka stélky 24... (více v detailu)
Plzeňský kraj
699
 Kč
Zimní obuv Viking - velikost 36
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Waterproof zimní obuv Viking. Velikost 36. Barva khaki. Zateplen... (více v detailu)
Liberecký kraj
299
 Kč
DĚTSKÉ ZIMNÍ BOTY SALOMON VEL. 35
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
PRODÁM DĚTSKÉ ZIMNÍ BOTY SALOMON S IZOLACÍ THINSULATE VEL. 35. BOTY JSOU VE VELMI DOBRÉM STAVU, BEZ POŠKOZENÍ A NADMĚRNÉHO OPOTŘEBENÍ, PODRÁŽKY VE VÝBORNÉM STAVU VIZ FOTO. BOTY JSOU RUČNĚ VYPRANÉ, VYDESINFIKOVANÉ A KOMPLETNĚ OŠETŘENÉ ŠPIČKOVÝM PŘÍPRAVKEM NA OUTDOOROVO... (více v detailu)
Ústecký kraj
435
 Kč
Zimní Pracovní boty 38 Trod
Před 1 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám pěkné téměř nové kotníkové kožené pracovní boty Trod Z10250 vel.38 (5), zpevněná špička - ne ocel, délka podrážky viz. foto cca 27,5cm, délka vnitřní stélky cca 24,5cm, zateplené, kůže + textil, paměťová membrána REGI-TEX, reflexní prvky, protiskluzová podrážka pohlcující nárazy, oleji odolné. Bo... (více v detailu)
Jihočeský kraj
300
 Kč
dámská obuv TBS -JAZARIA
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám mírně používané světle oranžová dámská obuv JAZARIA vel.40,vel.vnitřní vložky 24,5cm - vyrobeno z recyklovaného polyesteru a kůže - podrážka EVA s nízkou hmotností tlumící nárazy, díky čemuž je neuvěřitelně pohodlná při dlouhodobém nošení - dokonalé cirkulaci vzduchu kolem celého chodidla je obuv mimořád... (více v detailu)
Hlavní město Praha
250
 Kč
Dětské zimní boty vel.26 Santé
Přidáno včera - Olomoucký kraj - SBAZAR
Dětská uzavřená vycházková obuv velikost 26, 170 mm, barva fialová a šedá: Dětské zdravotní zimní sněhule Santé v kombinaci broušené kůže a voděodolné textilie. Obuv je zateplená šedým fleecem. Zapín... (více v detailu)
Olomoucký kraj
600
 Kč
DĚTSKÉ ZIMNÍ BOTY SALOMON VEL. 35
Před 2 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
PRODÁM DĚTSKÉ ZIMNÍ BOTY SALOMON S IZOLACÍ THINSULATE VEL. 35. BOTY JSOU VE VELMI DOBRÉM STAVU, BEZ POŠKOZENÍ A NADMĚRNÉHO OPOTŘEBENÍ, PODRÁŽKY VE VÝBORNÉM STAVU VIZ FOTO. BOTY JSOU RUČNĚ VYPRANÉ, VYDESINFIKOVANÉ A KOMPLETNĚ OŠETŘENÉ ŠPIČKOVÝM PŘÍPRAVKEM NA OUTDOORO... (více v detailu)
Ústecký kraj
435
 Kč
Dětské zimní boty
Přidáno včera - Jihočeský kraj - SBAZAR
Dětské zimní boty, skoro nenošené, asi jen dvakrát..vel.21..kvalitní obuv
Jihočeský kraj
400
 Kč
Zimní boty Protetika vel. 27
Přidáno včera - Středočeský kraj - SBAZAR
Zimní boty Protetika v zachovalém stavu, vnější povrch kůže s kombinací obrácenou, uvnitř ovčí vlna včetně stélk... (více v detailu)
Středočeský kraj
400
 Kč
Dívčí zimní barefoot boty Protetika 27
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nošené jednu zimu. Lehce vyhlazená podrážka na patách. Boty jsou kožené a kr... (více v detailu)
Hlavní město Praha
490
 Kč
nové dětské boty sneakers Bobbi Shoes (28 EU)
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Nová , kvalitní dětská obuv - dětské boty sneakers Bobbi Shoes. Délka stélky 18 cm, odpovídá značení 28 EU Podrážka protiskluzová, měkká a pružná pro pohodl... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
299
 Kč
Dětské zimní boty PRIMIGI 31 s GoreTex membránou
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám zimní boty PRIMIGI s GoreTex membránou, vel. 31. Nošené 1 zimu, impregnované, drobné oděrky na špičce, jinak bez poškození. Cena: 700,-Kč Možný osobní odběr v Brně, popř. můžeme zdarma dovézt Brno a okolí, Jihlava, Praha a okolí, Teplice a okolí... Detailní popis produktu Chlapecká zimní obuv Primigi s GoreTex membránou. Podrážka protiskluzná, flexibilní v patní části má Absorber Shock. Nižší varianta oblíbených zimních bot - Primigi. K oseombinace kůže, mikrovlákna a textilních částí pro maximální odolnost. Na špičce ochrana proti okopu. Vrchní část je z odolné textilie, pro lepší ohebnost a pohodlnější nošení (i tato část je podšitá membránou a je tedy nepromokavá). Boty jsou nižší, končí cca 5cm nad kotníkem, jsou velmi teplé a nepromokavé, a oproti vyšším variantám se v nich lépe chodí. U těchto bot se můžete spolehnout, že bude mít váš klučina nohy v teple i v suchu - díky nepromokavé, prodyšné membráně Gore-... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
700
 Kč
Zimní boty bosé PEGRES B1706 vel.23
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Vysoce ohebné botičky se 100% tkanou vlnou, vhodné do zimy a všech terénů. Vlastní certifikát o zdravotní nezávadnosti. PC - 1590,- Nové zimní „Bosé Pegresky“ pro vaši ratolest, aby si užila zimu hezky v teplíčku. Obuv je kompromisem mez... (více v detailu)
Liberecký kraj
270
 Kč
ZIMNÍ dívčí boty, značka Kilimanjaro - 35
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Nepromokavé dívčí boty, velmi pohodlné a teplé. Vhodné i pro sníh. Podrážka je přizpůsobena kluzkému povrchu. VELIKOST bot j... (více v detailu)
Hlavní město Praha
480
 Kč
Dětská zimní obuv Superfit , vel. 26
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám dětskou zimní obuv od značky Superfit vzor HUSKY1. GORE-TEX membrána. Obuv je lehká.
Středočeský kraj
600
 Kč
Dětská zimní obuv 37
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZAR_CZ
Dětská zimní obuv vyteplená/nepromokavá. Výrobce Richter, řad... (více v detailu)
Hlavní město Praha
250
 Kč
Pánská pracovní obuv, vel.43, NOVÁ
Před 1 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám pracovní obuv, vel.43, NOVÉ. Bezpečnostní kotníková obuv s ocelovou tužinkou, antistatickou a protiskluzovou podrážkou rezistentní pohonný... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
500
 Kč
pánské nové zimní pohorky vel. 44 zn. Century
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
délka stélky uvnitř 29cm délka podrážky 31cm nové nenošené
Liberecký kraj
500
 Kč
Dětská zimní obuv PROTETIKA ALEX blue
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Použité, nošené minimálně. Jako nové (viz foto). Velikost 22. Dětské zimní boty Protetika ALEX Blue s vnitřním zateplením. celokožené, zateplené po celé vnitřní části šněrovací pevný opatek napomáhající držet stabilit... (více v detailu)
Hlavní město Praha
300
 Kč
Nové outdoorové boty/pohorky Keen bridge flex, 34
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Úplně nové Keen ridge flex mid wd, outdoorové nepromokavé botky, nikdy nenošené, pořizovací cena přes 2299,-. Nová dětská technická kotníčková pohorka díky nové unikátní technologii Bellows flex vyniká maximálním pohodlím při ohybu během odrazu. Tato technologie se nachází na nártu v místě ohybu boty. Širší fit ocení malí turisté s širokým chodidlem a vyšším nártem. Kvalitní voděodolná kůže s ekologickým cer... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 290
 Kč
FARE zimní obuv velikot 35
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
FARE zimní obuv velikost 35 výprodej PC 1210 Kč nyní 500 Kč stélka 230mm
Královéhradecký kraj
500
 Kč
Dětské zimní boty Vans, nové vel. 23,5
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Dětské Zimní boty Vans, původní cena 1300,. Sk8-Hi Mte blue depths. Velikost 23,5 nové, Zimní boty vůbec nemusí bý... (více v detailu)
Hlavní město Praha
700
 Kč
pánské nové zimní pohorky vel. 44 zn. Century
Přidáno včera - Liberecký kraj - SBAZAR
délka stélky uvnitř 29cm délka podrážky 31vm nové nenošené
Liberecký kraj
500
 Kč
Další nabídky najdete zde: Boty