Crossbody KABELKA taška látková

Před 221 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Nabízím pěknou univerzální látkovou crossbody kabelku tašku. Hlavní přihrádka na zip + jedna kapsa na suchý zip. Přední část pod poklopem má kapsu na suchý zip, skladatelná. Ramenní popruh je d... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
99
 Kč

Podobné inzeráty

DKNY Original Logo Jacquard Crossbody Kabelka
Před 1 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
ORIGINAL DKNY Logo Jacquard Crossbody Kabelka PC- 3100,- Kč Hnědá vzorovaná crossbody kabelka s detaily ve zlaté barvě. Přiznejme si to. Malá crossbody kabelka je něco jako malé černé šaty ve vašem šatníku. V tom případě se vždy vyplatí vybrat to nejlepší. Značka DKNY je to nejlepší. B... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 299
 Kč
crossbody kabelka a peněženka
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
světle růžová crossbody kabelka Maria Marni, šxvxh 24x19x10cm, vnitřní kapsa na zip, ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
50
 Kč
Pěkná crossbody KABELKA zn. L.CREDI, 18x26cm
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím pěknou univerzální koženkovou crossbody kabelku od zn. L.CREDI. Malá, ale šikovná. Hlavní přihrádka na magnet + jedna odkrytá kapsa, destička s logem. Přední část velurová. Ramenní popr... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
149
 Kč
Taška přes rameno zn. BOGNER "Pukie" černá
Přidáno včera - Karlovarský kraj - SBAZAR
Taška přes rameno zn. BOGNER "Pukie" černá Stav: použitá jako nová textilní svrchní materiál délkově nastavitelný ramenní popruh další kapsa na zip... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 150
 Kč
Kabelka crossbody
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Damska crossbody kabelka, mensi, ale vejde se do ni spousta veci. Jedna hlavni kapsa na zip, uvnitr mensi na zip na drobno... (více v detailu)
Hlavní město Praha
200
 Kč
Černá taška s potiskem
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Černá taška s potiskem nová s visačkou, šíře cca 42 cm, výška bez ucha cca 31 cm, hlavní kapsa na zip... (více v detailu)
Hlavní město Praha
380
 Kč
Prostorná velká kabelka taška
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Ma latkovou podsivku. Hlavní uzavírání na zip. Kabelka má Crossbody remen (odnimatelny a prizpusobitelny). Jinak přes rameno krat... (více v detailu)
Zlínský kraj
499
 Kč
Červená crossbody kabelka
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Červená crossbody kabelka, 25 x 27 cm, zapínání na zip, nenošená.
Jihomoravský kraj
60
 Kč
DÁMSKÁ/DÍVČÍ KABELKA CROSSBODY PETROLEJ
Před 1 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
použitá málo,koženka+nepromokavý potisk,uvnitř jedna velká a menší kapsa,v předu další kapsa na zip,... (více v detailu)
Jihočeský kraj
150
 Kč
Nike Elemental Premium Crossbody Bag
Přidáno včera - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízím k prodeji novou originál černou tašku přes rameno Nike Elemental Premium Crossbody Bag (DN2557-493). Taška Nike Elemental Premium Crossbody Bag Black je vyrobena z odolného materiálu a nabízí několik částí pro uložení všeho potřebného. Nastavitelný popruh přes rameno zajistí pohodlné nošení, k... (více v detailu)
Hlavní město Praha
700
 Kč
Nová kabelka vak hobo crossbody Nalí
Před 2 dny - SBAZAR
Nová kabelka vak hobo crossbody Nalí Nová, na kratsim popruhu odparana kdysi nejaka ozdoba,ale nakonec jsem nenos... (více v detailu)
150
 Kč
Crossbody kabelka Vuch - NOVÁ
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Crossbody kabelka Vuch - nová, čistá, s visačkami, v původní krabici (neponičená), top stav (lze použít jako dárek), v nekuř... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
450
 Kč
Crossbody kožená taška kabelka přes rameno
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Jako nová, měla jsem ji jen jednou, zbytečně mě doma leží. Rozmě... (více v detailu)
Zlínský kraj
699
 Kč
Taška přes rameno - BALÍKOVNA 39 Kč
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Pěknou kabelu s popruhem přes rameno, šířka 36 cm, výška 32 cm, hl. 10 cm, pod klopou kapsa na zip, ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
100
 Kč
Dámská šedá crossbody kabelka Le Sands
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Kabelka má zapínání na zip. Uvnitř jsou dvě kapsy a jedna kapsa na zip. Kvalitní látková podšívka. Na zadní straně je jedna kapsa na zip. Součástí kabelky je ozdoba motýl. Šířka kabelky: dole 32 cm, nahoře 29 cm Výška: 29 cm Hloubka: 10 cm Materiál: synt... (více v detailu)
Středočeský kraj
95
 Kč
LONSDALE CROSSBODY MALÁ
Před 5 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
-prodám málo nošenou crossbody Lonsdale -nastavitelný popruh,menší... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
200
 Kč
Kabelka Le-Sands
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Dámská business kabelka Le-Sands s květovaným motivem, šedá. Hlavní prostor je uzavíratelný na zip. Uvnitř má kabelka jednu kapsu na zip a ještě dvě přihrádky na mobil, klíče nebo ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
900
 Kč
kabelka Michael Kors
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
- přihrádka se zapínáním na magnet na zadní straně - velká kapsa na zip + uvnitř zasouvací přihrádka - nastavitelný řemen na rameno (délka asi 95-110 cm) - leštěný kov zlaté barvy M... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 000
 Kč
Přepravní taška pro psy a kočky - NOVÉ
Přidáno včera - Hlavní město Praha - SBAZAR
NOVÁ přepravní taška pro malé a střední psy, kočky nebo králíky s hmotností max. do 12 kg. Taška má odnímatelný ramenní popruh a spojovací pásek ručních popruhů na suchy zip. Čtyřstranné síťované panely zaručují dokonalou prodyšnost. Dno tašky je pevné a vyjímatel... (více v detailu)
Hlavní město Praha
480
 Kč
Černá Kožená kabelka DKNY Madison Park
Před 3 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
- Nastavitelný řemen na rameno do 125cm. - zlaté kovové detaily - Zavírání na zip - Hlavní kapsa na zip, uvnitř přihrádka na zip a zasouvací přihrádka - ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 750
 Kč
PRAKTICKÁ TAŠKA PŘES RAMENO - NOVÁ
Před 4 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Taška z nepromokavého materiálu, vyztužená, výška 28, šířka 34 a hloubka 10 cm. Dostatečně velká, aby se do ní vešel notebook, knihy a složky až do velikosti A4 a další praktické věci. Má hlavní prostornou přihrádku na zip s vnitřní ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
79
 Kč
Kabelka Pepe Jeans
Před 4 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Malá kabelka Pepe Jeans. Nošená cca 2 měsíce, jak nová - top stav, v záruce - PC: 1.900,- Kč. Vyrobeno z eko-kůže. Součástí je i peněženka na mince. Odnímatelný popruh. Přihrádka na zip uvni... (více v detailu)
Pardubický kraj
870
 Kč
Malinová nová kabelka s lebkami, super design
Před 1 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Prodám pouze 1 x vzatá kabelka na akci, dovoz zahraničí, nelze vyfotit pěkně barva malinová, pevný materiál, dlouho vydrží, odjímatelné ucho. Bohužel nevyužiji, dárek. Vevnitř na zip, více přihrádek a i zadn... (více v detailu)
Zlínský kraj
149
 Kč
Kabelka Michael Kors
Před 4 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
- přihrádka se zapínáním na magnet na zadní straně - velká kapsa na zip + uvnitř zasouvací přihrádka - nastavitelný řemen na rameno (délka asi 95-110 cm) - leštěný kov zlaté barvy M... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 000
 Kč
Toaletní taška - Tatonka Small Travelcare Uni
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Dobrý den, prodám zánovní cestovní závěsnou toaletní tašku (taštičku, taštička) známé německé outdoorové značky Tatonka. Konkrétně je to taštička - Tatonka Small Travelcare Uni, barva - navy. Jedná se o kvalitní výrobek. Použil jsem ji jen jedenkrát. Pro mně je velká - koupil jsem si menší. Zrcátko má lehké škrábance - zohledněno v ceně. Taštičku jsem vypral, takže je připravena k použití. Specifikace: Rozměr složené kapsičky - 25x17x4 cm (Š x V x Tl.) Rozměr síťované přihrádky - ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
321
 Kč
Další nabídky najdete zde: Oblečení