Softsheel bunda MILL No Wind vel.M

Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
100%stav ,příjemná na nošení voděodolná ,”softsheel no wind “ material Prsa 60 cm Záda 70 Rukavy 70 MOC 1890 kč
Liberecký kraj
429
 Kč

Podobné inzeráty

Softshellová bunda Warmpeace vel.M
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
100%stav prodloužená záda prsa 65cm délka zad 70cm
Liberecký kraj
349
 Kč
Bunda TERMO 2010 vel.176/92
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Nová zateplovací TERMO softshellová bunda 2010, perfektní do nepříznivých povětrnostních podmínek. zapínání na voděodolný dvoucestný zip krytý légou z vnitřní strany 2 přední kapsy se zapínáním na voděodolný zip 1 menší přední kapsa se zapínáním na voděodolný zip 2 vnitřní menší kapsy výztuha loktů a ramen na každém rukávu je velcro panel cca 15,5 x 10 cm na pravé straně velcro na jmenovku cca 13,5 x... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 490
 Kč
Zateplovací bunda
Před 2 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Hezká bunda v těle zepředu prožívaná, rukávy a záda slabší softshell. Vhodná na sportovní aktivity . Vel. L
Plzeňský kraj
179
 Kč
Dámská bunda vel.M
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízím dámskou bundu vel.M, šířka 2x46 cm, délka rukávu 59 cm,... (více v detailu)
Jihočeský kraj
49
 Kč
Cyklistická bunda Craft Surge Rain Jacket 3XL
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Cyklistická bunda Craft Surge Rain Jacket 3XL Coat Rain Jacket je pokročilá větruodolná a nepromokavá cyklistická bunda. Bunda je vyrobena z lehké, elastické, větru a voděodolné tkaniny (WP 10 000/MVP 10 000) pro větší volnost pohybu a má podlepené švy pro plnou ochranu před po... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 900
 Kč
Bunda hnědá.
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Tmavě hnědá kožená bunda sako. Značka Calypso. Vel. 42. Rozměry šířka pod rukávy 54 cm, d... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
350
 Kč
Halenka-košile Reserved, vel.M
Přidáno včera - Jihočeský kraj - SBAZAR
Halenka košilového střihu z přírodní látky s originálním kupónovým potiskem - květy nahoře, světlý dole, firma "Reserved", skrytý zapínání, vel.M, materiál - 100% viskóza. Na rukávech jsou knoflíky a poutka... (více v detailu)
Jihočeský kraj
80
 Kč
Pánská CRAFT XC Performance Light vel.L
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám excelentní bundu Craft PERFORMANCE Light je ultralehká, vysoce prodyšná, větruodolná bunda. Má ukončení rukávů i bundy dole do pružné paspule. prsa 54 cm délka zad 74 cm (přední zip 68 cm) Materiál: 100% PES v přední části a rukávech, 92% Elasthan a 8% Spandex - na zadním dílu - bunda je větruodolná v přední části a ... (více v detailu)
Liberecký kraj
890
 Kč
Kalas / W&W Zimní bunda AMBITION X3 | modrá - NOVÁ
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Pánská bunda s odepínacími rukávy z membránového materiálu Wind&Water Bridge určená pro zimní extrémy a chladná období ( –10°C až +10°C) -vodoodpudivý zip na předním dílu -horní překrytí zipu pro lepší komfort nošení -dvoudílná elastická kapsa na zadním dílu včetně malé kapsy (mobil, klíče, peníze) s reflexním zipem -nastavitelná guma v pase -vnitřní strana límce z materiálu FLEECE... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 950
 Kč
Kalas / LADY Zimní bunda W&W AMBITION X3 | aqua
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
PRODÁM NOVOU BUNDU !!! Dámská bunda s odepínacími rukávy z membránového materiálu Wind&Water Bridge určená pro zimní extrémy a chladná období ( –10°C až +10°C). -anatomicky tvarovaný dámský střih -vodoodpudivý zip na předním dílu -horní překrytí zipu pro lepší komfort nošení -velká kapsa s reflexním zipem na ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 950
 Kč
Nová dívčí zimní bunda REVER, vel. 158-164
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám novou dívčí zimní bundu s voděodolnou úpravou španělské firmy REVER, uvedená vel.16 (španělské číslování), odpovídá 158-164. Odepínací ka... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500
 Kč
Nová dívčí přechodová bunda LEGO WEAR, velikost 158
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám novou dívčí voděodolnou malinovou prošívanou bundu LEGO WEAR. Rozměry: Délka záda 57,5cm, rukáv od krku 70,5cm (spodní rukáv 49cm), šíře pod rukávy 45cm. Má dvě předn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
600
 Kč
Swix dámská sportovní bunda na běh, běžky, vel. S
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám dámskou sportovní bundu zn. Swix, vel. S, materiál 100% polyester, barva červená. Bunda je ideální na běžky, běh, kolo a pod. sportovní aktivity. Má dvě kapsy na zip, je jako nová, bez známek obnošení, byla pou... (více v detailu)
Středočeský kraj
230
 Kč
Termotričko Klimatex, vel. M
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám pánské funkční triko s dlouhým rukávem zn. Klimatex, vel. M, barva modrá, materiál 38%polypropylen, 31% bavlna, 31% viskoza. Má prodloužený zadní díl, je starší ale bez poškození, ideální ako první vrs... (více v detailu)
Středočeský kraj
80
 Kč
Černo modrá mikina 158/164
Před 2 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Minimálně nošená, syn ji měl na TV a téměř ji nepoužil. Rukávy jsou pošité jemným dírkovaným jako šusťákem... (více v detailu)
Středočeský kraj
90
 Kč
Dívčí nepromokavá bunda Lupilu - vel.110-116
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Dívčí nepromokavá bunda Lupilu s podšívkou, vel.110-116, nošená asi 3x, moc hezký stav, bez jakýchkoli vad, jako nová. Délka - 49cm Délka rukávu od krku - 47cm Podšité teplým fleecem | do proměnlivého,... (více v detailu)
Středočeský kraj
250
 Kč
Alpine Pro - lyžařský komplet
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodávám lyžařský komplet s membránou. Kalhoty použité jedenkrát, bunda párkrát nošená, trochu zažloutlý límec, (čistírna to napraví). Kalhoty vel. L, dl. 105cm, v pas... (více v detailu)
Jihočeský kraj
500
 Kč
Bunda Fjallraven Sarek vel.M zateplená parka
Před 1 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám skvělou zateplenou parku od Fjallraven. Materiál G1000, na ramenou a zádech zesílený G1000 heavy duty. Všechny zipy v naprostém pořádku. Bunda není ni... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 500
 Kč
Sportovní bunda Craft na běžky/ běh, vel. M
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám pánskou sportovní bundu na běžky, běh a jiné sportovní aktivity, zn. Craft, vel. M, barva modrá. Má dolní stahování, 2 kapsy na zip, zapínání ke krku, manžety na rukávech, prodloužený zadní díl, je s podšívkou - teplejší. Je... (více v detailu)
Středočeský kraj
440
 Kč
softshellova bunda Black canyon 8000 mm , nová
Před 4 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Predám kvalitnu rakúsku softshellovu bundu od Black canyon ,NOVA , neprefukne 8000 mm vodný stlpec kapuca odopínatelna velkosť 44,.chrbát dlžka 70 cm , chrbát šírka 54 cm , rukáv celková dlžka po kapucu 75 cm , rukáv dlžka 65 cm , rukáv vnútorna dlžka 54 cm . Velkosť 42, neprefukne 8000 mm vodný stlpec kapuca odopínatelna... (více v detailu)
Zlínský kraj
690
 Kč
Dámská lyžařská bunda CRIVIT 36/38
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Bunda je nošená minimálně, výborný stav Prodyštný funkční materiál, Ekologická impregnace, vodu odpuzující materiál provedení BIONIC FINISH® ECO, teplé vatování, voděodol... (více v detailu)
Olomoucký kraj
590
 Kč
Šedá mikina Rip Curl Stacked Vibes Crew Raglan vel.M
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Šedá mikina značky RIP CURK Stacked Vibes Crew Raglan velikosti M. Výrobek je vyroben z kvalitního a odolného materiálu s obsahem přírodní bavlny. Tkanina je měkká a pružná. Materiál je dokonale prodyšný a hřejivý, uvnitř je materiál počesaný, takže je vhodná mikina i na chladné dny nebo celoročně. Mikina klasický střih s kulatým výstřihem, rukávy a dolní okraj mikiny jsou ukončeny ma... (více v detailu)
Hlavní město Praha
900
 Kč
bunda zn. Northwille vel. S
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
nepromokava softschellova bunda zn. Northwille vel. S-XS, /na stitku vel. 158/ s kapuci,. modra, pruzna, zihana, zapinani na zip az do kapuce, kapsy se zipy. u ruk... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
220
 Kč
Dětská bunda zn. Neverest
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám dětskou softshellovou bundu zn. Neverest s fleecem uvnitř, vel. 134. Délka rukávu od krku 60 cm, délka zad od... (více v detailu)
Plzeňský kraj
300
 Kč
Lehká péřová bunda Gant
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
velmi dobrý stav, velikost: XS, rozměry: délka - 58 cm, šířka - 40 cm, délka rukávu od ramene - 60 cm, složení: VRCHNÍ MA... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 500
 Kč
Další nabídky najdete zde: Sportovní oblečení