Nové chytré hodinky mi band M7

Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Stav: nové Baterka: dobijecí Barva: černá Baleni: krabička, displej, na... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
350
 Kč

Podobné inzeráty

Pánské hodinky - NOVÉ
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Pánské hodinky - nové, nenošené, neponičená krabička, černý řemínek. Doklad o koupi nemám, byl ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
400
 Kč
Nové chytré hodinky Samsung Galaxy Watch 6 40mm
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízím nové chytré hodinky Samsung Galaxy Watch 6 40mm zlaté s ovládáním v češtině, AMOLED displej, GPS, telefonování z hodinek přes spárovaný telefon (v dosahu Bluetooth), NFC platby skrze Google Pay, měření tepu, měření EKG, monitoring spánku, tlakoměr, krokoměr, oxymetr, barometr, přehrávač hudby v hodinkách, ovládání přehrávače hudby v mobilu, režim spánku/nerušit, obchod s aplikacemi, vlastní ciferníky, navigace, always On Display, detekce pádu, SOS tlačítko, bezdrátové nabíjení, vodotě... (více v detailu)
Pardubický kraj
4 900
 Kč
Aligator Watch PRO chytré hodinky
Před 3 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Prodám tyto chytré hodinky Aligator Watch PRO, nabízejí plně dotykový 1,3 IPS displej, měření aktivity, spánku, ušlých kroků vzdálenosti a spálených kalorií, měřením srdečního tepu, měření kyslíku v krvi a tlaku (experimentální funkce), odolnost IP67/68, notifikace z telefonu a až 24 sportovních režimů. Výdrž až 10 dní. Kompletní příbal samozřejmostí vše co vidíte na foto. Preferuji osobní předání, ale není problém zaslat. NEJSOU NIKDE POŠKOZENÉ ANI POŠKRÁBANÉ JAKO ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
800
 Kč
Swarovski ikonický prsten modrý
Před 10 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
SWAROVSKI prsten Materiál: sklo, stříbro Velikost: 50 Barva: modrá O... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 990
 Kč
Prodám novou černou peněženku ve stylu borsetta
Před 9 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Nabízím novou, elegantní černou peněženku ve stylu borsetta. Tento stylový doplněk je ideální pro každodenní použití nebo jako sofistikovaný dárek. Peněženka je prostorná a praktická, navíc ni... (více v detailu)
Jihočeský kraj
230
 Kč
Pánské hodinky Armani Exchange
Před 11 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Informace o produktu Materiál a péče Vyhotovení řemínku: Ocel Provedení pouzdra: Ocel Sklo: Minerální Vodotěsnost: 5 ATM Detaily produktu Výrobce: Armani Exchange Model produktu: Hampton AX2104 Index: 4051432506857 Design a Styl Barva: Černá Barva stanovená výrobcem: Black/Black Typ mechanismu: Quartz Ur... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
990
 Kč
chytre hodinky
Před 13 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám nove chytre hodinky viz obrazek znacka RoHS . Havirov Staci SMS 702 800 666
Moravskoslezský kraj
299
 Kč
Dámské chytré hodinky 45 mm. NOVÉ
Před 13 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nové, pouze vybalené. v angličtině. Balíkovna 69,Zásilkovna 79.
Olomoucký kraj
1 500
 Kč
Prodám designové hodinky Storm s koženým řemínkem
Před 13 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám málo nošené digitální designové hodinky Storm Pheric. Nová baterie. Kožený široký řemínek. Modré podsvícení displeje, Hodinky jsou vyrobeny z nerezové oceli, vodotěsné do 50m. K hodinkám přidám další věci tak jak jsou na foto, jmenovitě: pánský nerezový prsten Halada, fitness náramek, spony na kravatu 2kusy. Cena je pevná, a je za vše co je na foto. Ideálně osobní odběr, ne... (více v detailu)
Jihočeský kraj
950
 Kč
Aligator Watch PRO chytré hodinky
Před 14 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Prodám tyto chytré hodinky Aligator Watch PRO, nabízejí plně dotykový 1,3“ IPS displej, měření aktivity, spánku, ušlých kroků vzdálenosti a spálených kalorií, měřením srdečního tepu, měření kyslíku v krvi a tlaku (experimentální funkce), o... (více v detailu)
Karlovarský kraj
900
 Kč
Chytré hodinky nové Ultra Thin Body NOVÁ
Před 17 dny - Liberecký kraj - BAZOS
S měřením tlaku, pásek je vyměnitelný
Liberecký kraj
500
 Kč
Damske hodinky Fossil AM4483 - 40,- Euro/ nové
Predám dámske hodinky značky Fossil. Hodinky sú nové, originál, farby viď. foto, k hodinkám je originál krabička, návod, balenie, taška Fossil, hodinky majú pól roka, sú ešte v záruke 2,5 roka. K hodinkám je aj blok. Hodinky majú kovový remienok, ktorý sa dá upraviť podľa potreby, hodinky majú chronograf, vodeodolné 5 ATM/ 50 metrov. Vlastnosti: Funkcie. stopky / chronogra... (více v detailu)
1 000
 Kč
Chytrý mobilní telefon Honor 10 + DÁRKY zdarma
Před 21 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Stav: použité (jako nové) Původní cena: 11 304 Kč Cena nyní: 3 900 Kč DÁRKY! – 2 ks krytů, 3 ochranná skla displeje, ochranné sklíčko fotoaparátu Chytrý mobilní telefon Honor 10 Dual-SIM 64GB Prodám z důvodu nevyužití včetně kompletního originálního příslušenství (nové) a balení. Bez jediného škrábance či odření na displeji. Kabel i adaptér nebyli nikdy používané. Zdarma k telefonu přidám: - 3 ks ochranných skel displeje - 1 ks ochranného sklíčka na zadní fotoaparát - Originální kryt telefonu Honor Smart View Flip Cover (v hodnotě 314 Kč) - Silikonový kryt - 5,84" (2 280×1 080 px) TFT IPS displej - 16+24 Mpx zadní fotoaparát - 24 Mpx přední selfie fotoaparát s obličejovým senzorem - 64 GB vnitřní paměť - 8jádrový procesor Huawei Kirin 970 (4×2,36 GHz + 4×1,86 GHz) - 4 GB paměti RAM - odemykání pomocí obličeje nebo ultrazvukovou čtečkou otisků prst... (více v detailu)
Zlínský kraj
3 900
 Kč
NOVÝ náramek na hodinky XIAOMI MI BAND 5 a 6
Před 25 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Stav: NOVÝ (nepoužito, koupeno jako náhradní) Cena: 20 Kč (bez poštovného), původně 99 Kč, lze zaslat jako dopis (35 Kč) Barva: Fialová Ukázka stavu a funkčnosti samozřejmostí. Převzetí osobně v Bohdíkově (okr... (více v detailu)
Olomoucký kraj
20
 Kč
Nový nepoužitý náramek Xiaomi Mi Band 3
Před 36 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Nabízím nové nepoužité chytré hodinky kompatibilní s mobilním telefonem. Model: xmsh05hm Podporovaný OS: Android + iOS Typ baterie: Li-Ion Baterie s kapacitou 110 mAh vydrží více než 20 dní Typ voděodolnosti: 5 ATM (50m) Krokoměr, sledování vzdálenosti, počet spálených kalorií, senzor srdečního tepu a monitoring spánku Dotykový OLED displej s úhlopříčkou 0,78″ Rozlišení... (více v detailu)
Hlavní město Praha
390
 Kč
dětské hodinky jako chytrý náramek
Před 40 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Vypadají jako chytrý náramek, ale jsou to jen digitální hodinky, ideální pro děti, nové
Plzeňský kraj
40
 Kč
Chytré hodinky nové Ultra Thin Body
Před 47 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
S měřením tlaku, pásek je vyměnitelný
Liberecký kraj
500
 Kč
Nová modrá kravata OnFire
Před 72 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
POPIS: klasický styl kravaty STAV: nová - včetně štítků BARVA: mo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
150
 Kč
Nová souprava šperků a hodinek
Před 88 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Řetízek, náramek, prstýnek, náušnice a hodinky
Jihočeský kraj
200
 Kč
B016_ Souprava, Páv - náhrdelník a náramek, nové
Před 206 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
B016_ Souprava, Páv - náhrdelník a náramek, nové Stav: viz foto, nový, 1x použitý, barva modrá s duhovými odlesky, výroba: ruční práce na zakázku, nepoškozený. Náhrdelník: obvod kolem krku 48 cm bez prodlužovacího řetízku. Náhrdelník: obvod kolem zápěstí 17 cm bez prodlužovacího řetízku. Poštovné a balné: Balíkovna 90,-Kč, Zásilkovna 90,-Kč, Č... (více v detailu)
Středočeský kraj
75
 Kč
hodinky digitální NOVÉ
Před 929 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nevyužité, nenošené hodinky s motivem kytiček. Jako náramek, po zmáčknutí se rozsvítí čas. Možnost osob... (více v detailu)
Hlavní město Praha
99
 Kč
Moderní, stylové nové hodinky pánské
Před 411 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Možne vyzvednout Praha 10 pripadne zásilkovna
Hlavní město Praha
999
 Kč
Nový zlatý ŘEMÍNEK na náramkové hodinky
Před 163 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Zlatý pásek, ŘEMÍNEK na náramkové hodinky, originál obal, dobrý stav ... ... cena za balení: 120... (více v detailu)
Hlavní město Praha
120
 Kč
hodinky dámské GUESS W0564L2 JET SETTER nové
garance originality vrácením peněz stav: NOVÉ, nenošené v krásném originálním balení značky GUESS Značka: GUESS Model: W0564L2 JET SETTER Určeno pro: ŽENU Strojek hodinek: Quarz - bateriový Pouzdro: nerez chirurgická ocel - zlatá barva / OSAZENO ZIRKONY - luxusní design Řemínek: silikon - oranžová barva Sklíčko: minerální Ciferník: bílá barva - vi... (více v detailu)
1 499
 Kč
hodinky pánské s.Oliver SO-15151-LQR DMOC: 3300 Kč
garance originality vrácením peněz stav: NOVÉ, v originálním balení Značka: s.Oliver Model: SO-15151-LQR Určeno pro: MUŽE Strojek hodinek: Quarz - bateriový Pouzdro: nerez chirurgická ocel - černá barva Řemínek: pravá kůže - světle hnědá barva Sklíčko: minerální Ciferník: barva: černá - viz foto Vodotěsnost: 5 ATM - koupání / plavání ROZMĚRY: Pouzdro: průměr: cca 42 mm, hloubka: cca 10 mm Řemí... (více v detailu)
1 249
 Kč
Další nabídky najdete zde: Doplňky a šperky