Černobílá květovaná lehounká sukně Laura Ashley

Před 307 dny - Královéhradecký kraj - EMIMINO
DVĚ VRSTY - PRNÍ POLOPRŮHLEDNÁ VRSTVA - RYCHLESCHNOUCÍ MATERIÁL - VZDUŠNÝ A LEHOUNKÝ - ČERNOBÍLÁ KOMBINACE KVĚTŮ - DRUHÁ VRSTVA BÍLÁ S ČERNÝM PUNTÍKY - LESKLÁ A CHLADIVÁ - UKONČENÁ KRAJKOU. PO STRANĚ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
80
 Kč

Podobné inzeráty

Dívčí bunda LAURA ASHLEY
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Dívčí bunda velikost 116
Hlavní město Praha
150
 Kč
Dívčí puntíková bunda zn. Next, vel. 146-152
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám dívčí puntíkovou bundu zn. Next, vel. 146-152. Nošena, v dobrém stavu, pouze vepředu nenápadný flíček, lehce světlejší barva ze spodní strany konců rukávů a z vnitřní strany levého průramku je švadlenou spravený šev nášivkou se srdíčky. Barva červená, krémově béžové puntíky, límec stojáček, zapínání na kovový zip, 2 funkční spodní kapsy a 2 horní falešn... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
289
 Kč
Bunda do deště i každého počasí, vel. 122/128, Tchibo
Před 16 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Větruvzdorná a nepromokavá díky povrchové vrstvě a zataveným švům, odolná vodnímu sloupci do 1500 mm, oblast těla se síťovinou, rukávy s taftovou podšívkou, odepínací kapuce. Odepín... (více v detailu)
Hlavní město Praha
399
 Kč
Armani Junior-Frajerská šusťáková bunda, vel. 164 (14 let).
Před 20 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Kapuce schovaná v límci. Málo nošená, moc pěkná, jen se loupe z vnitřní strany spodní vrstva šusťáku-ale j... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
490
 Kč
Dívčí letní květované šaty vel.110 + 98/104
Před 176 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Krásné květované šaty - lehká, hladká a splývavá látka - šifon. Ideální pro mnoho příležitostí. Šaty mají podšívku, pak jsou 2 sukýnky z tylu a navrchu je vzorovaná látka Šaty jsou v pasu svázané saténovou mašlí. Na zadní straně je zip. V pase jsou nařa... (více v detailu)
Pardubický kraj
110
 Kč
Nepoužitý set ZARA 122 podzim zima sukně + tričko
Před 376 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Nepoužitý podzimní / zimní set Zara vel. 122. 1) šedé žebrované tričko - drobné kytičky 2) vínová úpletová pružná sukně - pas na gumu, 49 % viskoza, stav nepoužitý, ale POZOR na jedné straně vepředu trochu... (více v detailu)
Zlínský kraj
499
 Kč
2x sukně pro malé slečny vel. 74 a 80/86
Před 132 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Prodám 2 sukně pro malé slečny. Meruňková velmi bohatá tylová sukýnka (podšívka + 2 vrstvy tylu) v pase do gumy. Velikost 86, ale možná trochu menší (určitě lze 74 - 80/86). ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
30
 Kč
KRÁSNÉ ŠATY - vel.6-9 měs.
Před 433 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Nabízím krásné šatičky zn.PEACH vel.6-9 měs. Barva růžová, 3 vrstvá sukýnka, ozdoba mašle. Zapínání na knoflíky na z... (více v detailu)
Jihočeský kraj
159
 Kč
Nová bílá pin-up godetová cíchová sukně Mexx vel.38
Před 561 dny - EMIMINO
Neobvyklá bohatá dvouvrstvá sukně Mexx, nabraná do sedla, které se zapíná na řadu kovových knoflíků. Svrchní materiál vypadá jako cícha - bílá s modrými tenkými proužky (97% bavlna, 3% elastan). Spodní vrstva je užší, bílá a na d... (více v detailu)
416
 Kč
Karneval - šaty létající jednorožec - 3-4 roky
Před 262 dny - Královéhradecký kraj - EMIMINO
JAKO NOVÉ - NOŠENÍ NENÍ SKORO ZNÁT. MOTIVY NOČNÍHO LÉTAJÍCÍHO JEDNOROŽCE. PŘEDNÍ SEDÝLKO FLITROVÉ - VELKÝ JEDNOROŽEC - PŘEKRYTÉ SÍŤOVINOU. SUKÝNKA MÁ JEDNÁ PRŮHLEDNOU VRSTVU A CHLADIVOU SPODNIČKU 100% PES. KRÁSNÉ KŘIDÝLKOVÉ RUKÁVY NA GUMIČKU... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
220
 Kč
Dívčí zavinovací sukně
Před 909 dny - Jihočeský kraj - EMIMINO
Dívčí zavinovací sukýnka z odlehčené džínoviny, na předním díle kapsička, v pase je na vlečena regulovatelná guma, z jedné strany je vyvlečena, stačí znova navléct, kosmetická to vada, jinak je sukýnka zcela v pořád... (více v detailu)
Jihočeský kraj
65
 Kč
Super modré tílko s puntíkama
Před 907 dny - Královéhradecký kraj - EMIMINO
SUPER STAV, NOŠENÍ NEPOZNÁTE. MODRÁ BARVIČKA A BÍLÉ PUNTÍKY - VPŘEDU NAŠITÝ MAŠLIČKA. PĚKNÝ STŘIH. MOC PŘÍJEMNÝ VZDUŠNÝ MATERIÁL - 100% BAVLNA. SPODNÍ OKRAJE DO KULATA. D... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
95
 Kč
Luxusní delší přírodní kraťasy Safari styl L/XL
Před 909 dny - Královéhradecký kraj - EMIMINO
JAKO NOVÉ - NOŠENÍ SKORO NEPOZNÁTE. BÉŘOVÁ PŘÍRODNÍ BARVIČKA - SAFARI STYL. VELMI PŘÍJEMNÝ NA DOTYK CHLADIVÝ MATERIÁL 100% BAVLNA. V PASE POUTKA PRO PŘÍPADNÝ PÁSEK, KNOFLÍK A POKLOPEC SE ZIPEM. VPŘEDU DVĚ OTEVŘENÉ KAPSY - PO STRANĚ NOHAVICE DVĚ VELKÉ SKLÁDANÉ KAPSY - VZADU DVĚ KAPS... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
180
 Kč
Super khaki kraťasy ve stylu Safari - velikost 48
Před 909 dny - Královéhradecký kraj - EMIMINO
NOVÉ - JEN BEZ CEDULKY. VELMI PŘÍJEMNÝ NA DOTYK CHLADIVÝ MATERIÁL - 100% BAVLNA. KHAKI PŘÍRODNÍ BARVA. STŘIH VE STYLU SAFARI. V PASE PO STRANĚ GUMKY - POUTKA PRO PŘÍPADNÝ PÁSEK -KNOFLÍK A POKLOPEC SE ZIPEM. VPŘEDU DVĚ OTEVŘENÉ KAPSY - PO STRANĚ NOHAVIC D... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
180
 Kč
Luxusní bavlněné tyrkysové puntikaté šaty
Před 910 dny - Královéhradecký kraj - EMIMINO
NOVÉ - JEN BEZ CEDULKY. MATERIÁL 100% STŘEDNĚ SILNÁ BAVLNA. NÁDHERNĚ BAREVNĚ SLADĚNÉ DO PUNTÍKŮ - TYRKYSOVÉ, FIALOVÉ A ČERVENÉ. POHYBLIVÁ PROTAŽENÁ RAMÍNKA -KRÁSNĚ TO VYPADÁ. MÍRNĚ ROZŠIŘUJÍCÍ ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
160
 Kč
Luxusní růžovočervený květovaný letní overal
Před 909 dny - Královéhradecký kraj - EMIMINO
JAKO NOVÝ - NOŠENÍ NEPOPZNÁTE. VELMI PŘÍJEMNÁ TAKOVÁ CHLADIVÁ LÁTKA - 100% VISKOZA. KRÁSNĚ BAREVNĚ SLADĚNÉ BARVIČKY - TAKOVÁ RŮŽOVOČERVENÁ BARVIČKA A BÍLÉ KVÍTKY. PŘEDNÍ SEDÝLKO ZDOBENÉ KNOFLÍČKAMA - PŘEDĚL NA TKANIČKY. VELIKOST... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
150
 Kč
Luxusní hnědožluté kraťasy alias plavky Hurley
Před 909 dny - Královéhradecký kraj - EMIMINO
JAKO NOVÉ - NOŠENÍ NEPOZNÁTE. RYCHLESCHNOUCÍ NEMAČKAVÝ MATERIÁL - VHODNĚ JAKO PLAVKY NEBO ŠORTKY - 100% PES. V PASE TKANIČKY K REGULACI. PO STRANĚ NOHAVICE VELKÁ KAPSA NA SUCHÝ ZIP. NÁDHERNĚ SLADĚNÉ - ČOKOHNĚDÁ A ŽLUTÁ. ZNA... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
180
 Kč
Teplá čepice s vločkou + flízová šála
Před 907 dny - Královéhradecký kraj - EMIMINO
ČEPICE - HODNĚ PRUŽÍ A PŘIZPŮSOBÍ SE, 100 % POLYACRYL - NEŠTÍPE - PŘÍJEMNÉ . ČEPICE JE DVOUVRSTVÁ - VRCHNÍ VRSTVA PRUHOVANÁ V KOMBINACE SVĚTLE A SYTĚ RŮŽOVÉ. VNITŘNÍ VRSTVA SYTĚ RŮŽOVÁ. VPŘEDU NA RANTLU VYŠITÁ VLOČKA. NOŠENÁ - BEZ VADY. ZNAČKA: DOVOZ NĚMECKO ROZMĚRY: DÉLKA CC 21... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
90
 Kč
Luxusní káro kraťasy alias plavky Protest
Před 909 dny - Královéhradecký kraj - EMIMINO
NOVÉ - JEN BEZ CEDULKY. TAKOVÝ TEN RYCHLESCHNOUCÍ NEMAČKAVÝ MATERIÁL PODOBNÝ ŠUSŤÁKOVINĚ - VHODNÉ JAKO PLAVKY, BERMUDY NEBO KRAŤASY. KRÁSNĚ BAREVNĚ SLADĚNÉ - ZELENÁ,ORANŽOVÁ A BÍLÁ DO KÁRA. VZADU V PASE GUMKA - VPŘEDU TKANIČKY. UVNITŘ BÍL... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
150
 Kč
Luxusní modrozelené lesklé šaty Fabiani
Před 910 dny - Královéhradecký kraj - EMIMINO
KRÁSNÁ MODRO - ZELENÁ - MĚŇAVÁ A LESKLÁ BARVIČKA - HEZČÍ NEŽ NA FOTU. VRCHNÍ MATERIÁL VELMI PŘÍJEMNÝ NA DOTYK CHLADIVÝ - VYPADÁ JAKO HEDVÁBÍ - 100% PES. CELÉ JSOU PODŠITÉ 100% PES PODŠÍVKOU. JEDNODUCHÝ SLUŠIVÝ MÍRNĚ ROZŠIŘUJÍCÍ ÁČKOVÝ STŘIH.VPŘEDU POD VÝSTŘIHEM ELEG... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
290
 Kč
Nádherné sportovní oranžovošedé tričko
Před 907 dny - Královéhradecký kraj - EMIMINO
JAKO NOVÉ, NOŠENÍ VŮBEC NEPOZNÁTE, JEN Z VNITŘNÍ STRANY NAPSANÉ PROPISKOU JMÉNO. LUXUSNÍ SPORTOVNÍ MATERIÁL - NA DOTYK CHLADIVÝ - 65% PES A 35% ELASTEN - HODNĚ PRUŽÍ A PŘIZPŮSOBÍ SE. NÁDHERNÁ JASNĚ SVÍTIVÁ ORANŽOVÁ BARVA - ČE... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
170
 Kč
Exkluzivní zavinovací květovaná sukně - 140-158
Před 909 dny - Královéhradecký kraj - EMIMINO
VELMI PŘÍJEMNÝ VZDUŠNÝ MATERIÁL - 100% BAVLNA. SUKÝNKA MÁ JAKOBY DVĚ VRSTVY - JEDNA Z DROBNÝCH KVÍTKŮ A DRUHÝ Z VĚTŠÍCH KVĚTŮ - VŠELIJAK SE TO PROLÍNÁ A JE TO KRÁSNÉ. KRÁSNÁ KOMBINACE MODRÉ A BÍLÉ. VPŘEDU KAPSIČKA NA ZIP. ZAPÍNÁ SE V PASE NA VELIKÉ PATENTY... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
150
 Kč
Luxusní teplý černobílý káro kabát - vlna
Před 381 dny - Královéhradecký kraj - EMIMINO
SUPER STAV - NOŠENÍ NENÍ ZNÁT. 65% PES, 25% POLYAKRYL, 10% VLNA - KVALITNÍ, DRŽÍ TVAR A NEMAČKÁ SE. CELÝ PODŠITÝ ČERNOU CHLADIVOU PODŠÍVKOU 100% PES. ZAPÍNÁNÍ NA KNOFLÍKY - PÁSEK. VYPASOVANÝ. VPŘEDU K... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
600
 Kč
Krásný béžový elegantní kabát s výšivkami
Před 381 dny - Královéhradecký kraj - EMIMINO
VELMI PŘÍJEMNÝ KVALITNÍ MATERIÁL 65% BAVLNA A 35% POLYAMID. BÉŽOVÁ BARVA. V RAMENOU MÍRNÉ VYCPÁVKY. CELÝPODŠITÝ CHLADIVOU PODŠÍVKOU 100% PES. ZAPÍNÁNÍ NA KNOFLÍKY - JSOU SCHOVANÉ POD LÉGOU , KTERÁ MÁ KRÁSNÉ VÝŠIVKY - ORNAMENTY. VÝŠIVKY MAJÍ TAKÉ KAPSY. JE NOŠENÝ - BEZ VADY - V MOC PĚKN... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
300
 Kč
Bílá černá květovaná černobílá halenka top krátký rukáv
Před 907 dny - Královéhradecký kraj - EMIMINO
Bílá černá květovaná černobílá halenka top krátký rukáv Velik... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
49
 Kč
Další nabídky najdete zde: Oblečení