Khaki top

Před 200 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Hladký měkký materiál bavlna+elastan, rukávy vsazené od krku jsou na vázačku, spodek je vykrojený do obla. Ozdobné knoflíky, okolo výstřihu nařasená široká, jemná guma.Na bocích je zůžená, dceři byla velká. Nošená minimá... (více v detailu)
Karlovarský kraj
175
 Kč

Podobné inzeráty

Retro košile-halenky
Před 18 dny - Karlovarský kraj - HYPERINZERCE
Bavlněné košile-halenky. První růžová, propínací, delší zadní díl, dvě kapsy schované pod klopami, které jsou od ramen. Boky vykrojené do obla. Prošívané švy.Značka viz foto, vel. se píše 36 ale je myslím větší. Nošená málo. D.vepředu-66cm, vzadu od krku-71cm, pr... (více v detailu)
Karlovarský kraj
Neuvedeno
Khaki zelený top About you vel. 44/46
Před 28 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Khaki zelený top About you, vel. uvedená 48, ale je trošku menš... (více v detailu)
Hlavní město Praha
75
 Kč
Halenka s krajkou
Před 74 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
-Halenka zelená, trochu byh řekla do tyrkysova, s kvalitní krajkou, zn. viz foto, mater. viscoza+acetát, vycpávky, přední cípy delší, propínací, propáslá, nošená minimálně, vel. na Vás asi větší, ale dá se bez problému zúžit, pokud jste zručná... (více v detailu)
Karlovarský kraj
Neuvedeno
Tunika s plisé a krajkou a s perličkami
Před 111 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Splývavá bílá tunika s krajkou okolo výstřihu a s našitým plisovaným předkem .Zn. River Island. Rukávy nabírané široké do paspulky.Plisé je našito trošku šikmo-viz fota.Rukávy a záda a podšívka pod plisé jsou z pružné viscozy ,okolo výstřihu krajka, plisé je 100%pes.Vel.XS-S, řidte se mírami. d-77cm průr.-40-44cm a ještě se natáhnou ruk.od výstř.-71cm. Šedá tunika. Volné rukávky.d-82cm průr-47-52cm, pružná... (více v detailu)
Karlovarský kraj
Neuvedeno
Stříbrošedý top a starorůžový top
Před 111 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Mačkaný mater.95%viscoza+5%elastan. Zn. Marks&Spencer. Posunovací ramínka.Flitříky na vršku.Minimálně nošený, dceři velký v průramcích, je tam širší-je to vidět na fotu, jak je mačkaný tak je v těle užší ale krajka je volnější, proto odstává pod paží.Focen na XS.Vel.S-M, míry zašlu. Volnější topík na špagetky, lát... (více v detailu)
Karlovarský kraj
Neuvedeno
Lehké svetříky
Před 115 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
1-Měkký, pružný, příjemný tenčí materiál, složení nevím.Nošený, pěkný.Roll-up rukávy, funkční zip, zadní díl delší a do obloučku.Vel. se píše S,měřte-d.vzadu od průkrčníku-63cm, ruk.od výstř.-69cm, průr.-40-60cm. 2--Pružný a příjemný, tmavší petrolejové barvy.Materiál je měkký, drží si tvar... (více v detailu)
Karlovarský kraj
Neuvedeno
Topy
Před 136 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
1-Pružný barevný top s výstřihy, prsní díl podšitý, rukávy nabírané s poloprůhledného materiálu, který je jiný než hlavní díl-složení nevím, je poddajný a příjemný.Na bocích tkaničky na zavázání.Velikostně S-M, míry zašlu. 2-Umělý materiál jako mačkaný silon se vzorem který je natištěný.Trochu drsnější na omak ale složení bohužel nevím, dcera ustřihla štítek.Částečně ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
Neuvedeno
Propínací halenky
Před 100 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
1-Pružné a příjemné na nošení.Velikost L-XXL, dle nároku na volnost.Jsou nošené, prvnímu už krajka tolik nepruží a není jasně bílá 2-Druhá má už trochu opraný potisk, prací žmolíček ale na doma jsou fajn.Míry zašlu. pošt.dohodou. .Druhá je zdarma při... (více v detailu)
Karlovarský kraj
Neuvedeno
Letní šaty
Před 440 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
1-Tričkové oranžovobílé šaty z měkké bavlny.Na bocích všitý pásek.Trojstupňová sukně je nabraná.Jsou minim.nošené ale mají vadu, první stupěň sukně je křivě našit -viz foto, jinak bez vad.Vel.S-M, míry zašlu. 2-Zn.Vero Moda.Měkký, příjemný materiál-bav... (více v detailu)
Karlovarský kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Ostatní oblečení