Barevná taška - síťovka

Síťovky jsou IN. Kabelky ve stylu síťovka si právem nacházejí cestu k srdcím svých uživatelů. Jsou totiž nejen praktické (zaberou málo místa), ale i velmi pěkné. Mohou se stát i doplňkem dokonalého outfitu. Kabelky využijete na nákupy, ale i na nošení věcí do práce nebo třeba do školy. Taška jednoduše nahradí neekologickou igelitku a vy... (více v detailu)
355
 Kč

Podobné inzeráty

Háčkovaná taška, síťovka šedá - doprava zdarma
Před 15 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Ručně háčkovaná síťovka z příjemné příze, je skladná a lze ji používat opakovaně, krásně se vejde i do kabelky a tím je kdykoli připravena na Váš nákup. Určená na nošení v ruce. Nová, nepoužívaná. Síťovka je jednobarevná - šedá, má obdéln... (více v detailu)
Hlavní město Praha
349
 Kč
ORIGINÁL Síťovka bílo-zlatá
Síťovky jsou in. Kabelky ve stylu síťovka si právem nacházejí cestu k srdcím svých uživatelů. Jsou totiž nejen praktické (zaberou málo místa), ale i velmi pěkné. Mohou se stát i doplňkem dokonalého outfitu. Kabelky využijete na nákupy, ale i na nošení věcí do práce nebo do školy. Taška jednoduše nahradí neekologickou igelitku a vydrží rozhodně víc... (více v detailu)
355
 Kč
Kabelka Gucci Soho Disco
Před 67 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Tato kabelka je nezbytnou součástí Tvého dokonalého outfitu. Díky unikátnímu designu se stala oblíbeným doplňkem mnoha světových celebrit a módních ikon. Rozměry kabelky jsou 21x15x7cm, materiál je telecí kůže. Dopravné je 119 Kč při doručení na adre... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 599
 Kč
Staré nákupní tašky a síťovky
Před 364 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Staré nákupní tašky a síťovky
Jihomoravský kraj
120
 Kč
2 nové tašky - tzv. SÍŤOVKY přírodní materiál
Před 224 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
ZAKOUPENY VE ZNÁMÉM NÁBYTKÁŘSKÉM OBCHODĚ tzv. Síťovky - 2 tašky prodávána sada 2 ks přírodní materiál bavlna nové nepoužité Nemusíte používat igelitové tašky. Vyberte si šetrnější řešení, kter... (více v detailu)
Hlavní město Praha
90
 Kč
LANCOME NOVÁ VELKÁ TAŠKA KABELKA
Před 382 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Lancome kabelka taška je pevná, velká, kombinace barev bílá + růžové dno a okraj, růžová ucha uprostřed a uvnitř je celá růžová. Rozměry: 55 x 33cm, šířka dn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 500
 Kč
Dámská síťovka, síťová taška na nákup * nová
Před 571 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Síťovka je nová, nevhodný dárek. Pro milovníky této designovky vřele doporučuji. Pojme sk... (více v detailu)
Jihočeský kraj
265
 Kč
Síťovka
Před 318 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Síťovka - skvělý pomocník na každodenní nákupy, můžete ji používat opakovaně, je skladná, rozměry má v nenataženém stavu 35 cm x 18 cm, vypadá být tedy velmi drobná, přesto se až překvapivě natáhne a vejde se do ní spousta věcí. Délka uší 16 cm - určená na nošení v ruce. Nosnost minimálně 5 kg, na běžné nákupy tedy zcela postačující. Lze ji prát v ruce. Více síťovek - jednobarevné, vícebarevné i mnohobarevné, z klasické příze i z příze strečové, s kratkým uchem i dlouhým uch... (více v detailu)
Hlavní město Praha
299
 Kč
Další nabídky najdete zde: Oblečení