Ochranné holínky Husqvarna Light 28 Vel. 38

Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Výrobce: Husqvarna Model: Nové ručně vyráběné holínky s certifikovanou ochranou proti pořezi. Extra zesílený svršek obuvi s vyztuženou špičkou a kolem podešve. Šněrování na zadní straně vrchu holínky, plus nový vyztužený podpatek speciálně navržený pro ulehčení obouvání a vyzouvání. Bavlněná vložka. Podešev přizpůsobená možnost dodatečného vybavení hroty. Splňuje požadavky EN 345-SB . E 381 3 class 3-28-ms Jsou dokonalou kombinací bezpečnosti, funkčního designu a pohodlí. Kategorie: Ochranná profesionální obuv Výška podpatku: 3 cm Materiál: Svršek pryž - odolný proti pořezu, vodě a nepřízni počasí. Pryžová flexibilní podešev s perfektní přilnavostí k povrchu, odolná proti proražení, s protiskluzovými vlastnostmi, a možností dodatečného vybavení hroty. Stélka z bavlny, se přirozeným odpružením, brání únavě a zvyšuje pohodlí. Barva: Odstín oranžové a černé Design a doplňky: Vnitřní hladká výstelka, Vyztužená špička a pata, tkaničky. Hmotnost: Běžná cena: 3900,00,-Kč (160,00-Eur... (více v detailu)
Zlínský kraj
919
 Kč

Podobné inzeráty

Pánské Zimní Kožené Boty FARM HIGH WINTER Vel. 42
Před 3 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Pánské Kotníkové Zimní Boty FARM HIGH WINTER Velikost - 42 Barva - hnědá Top stav - svršek z kvalitního nubuku - pryžová podešev - bez ochranných vlastností - materiál: nubuk - podešev: pryž - norma: EN 20347 váha: 700 g (platí pro půlpár obuvi ve velikosti 42). Legendární obuv FARM HIGH WINTER vám skvěle poslouží při dlouhých pochůzkách v terénu ... (více v detailu)
Zlínský kraj
450
 Kč
Boty na Tenis Babolat vel. 35.5
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Kvalitní tenisová obuv zn. Babolat, svršek kůže/syntetická kůže/... (více v detailu)
Hlavní město Praha
300
 Kč
Pracovní boty vel. 37.
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Pracovní kotníková obuv s protiskluzovou podešví zn. CXS vel. 37, st... (více v detailu)
Ústecký kraj
290
 Kč
SUPERFIT FLAVIA GTX, 5-09214-20, vel. 33
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám zimní dívčí boty FLAVIA GTX, Superfit, 5-09214-20, šedá, vel. 33 Membrána GORE-TEX® Podšívka a stélka Textil Svršek Kůže Zapí... (více v detailu)
Plzeňský kraj
400
 Kč
Dámská sportovní obuv vel. 39
Před 4 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nošeny jen jednu sezónu. V dobrém stavu. Dámská sportovní obuv CORINA od ALPINE PRO je určena na běžné venkovní a sportovní aktivity, ale i na turistiku v lehčím terénu. Obuv je vyrobena kombinací kvalitní textilie použité na svrš... (více v detailu)
Ústecký kraj
400
 Kč
Dětské zimní boty vel. 23/23, Balíkovna za 39Kč.
Před 2 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám nošené zimní boty, sněhule Coqui MIKI. Svršek je z voděodolného nylonového materiálu VIN-... (více v detailu)
Kraj Vysočina
80
 Kč
Lasocki dámské polokozačky vel. 39 kožené
Před 2 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Téměř nenošené dámské kožené polokozačky Lasocki, vel. 39, délka stélky 25cm, kvalitní materiál, svršek poddajná ušlechtilá hladká useň, iteriér zateplený příjemným fleecem, vnitřní zip pro snadné nazouvání, stabilní blokový podpatek 5,5cm, odolná pryžová pode... (více v detailu)
Hlavní město Praha
490
 Kč
Pracovní obuv kat. S1 s kovovou špičkou vel. 46
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
● Antistatická obuv ● Podešev odolná vůči palivu a oleji ● SRA - protiskluzová podešev zabraňující uklouznutí a zakopnutí o keramické povrchy ● Na suchý zip Nové, nenošené Možnost ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
399
 Kč
ASICS GEL, GORE TEX treilové boty vel. 38
Před 4 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Ve stavu nových, jen odzkoušené, označuji nové, špatně zvolená velikost. DÁMSKÉ TRAILOVÉ TRETRY ASICS GEL-FUJISETSU. Zimní model Gel-Fujisetsu představuje speciální obuv určenou pro náročný terén. Jak napovídá samotný název (Setsu = sníh) a osazení podešvi dvanácti kovovými hroty, jedná se o obuv speciálně určenou pro výběh nebo výšlap na promrzlém a zasněženém terénu, stejně tak je oceníte v náročném nezpevněném blátivém terénu. Boty jsou lehké díky použití moderní technologie dvou vrst... (více v detailu)
Kraj Vysočina
530
 Kč
PANTOFLE Dr.FEET vel. 40
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Vyměkčená velurová anatomická stélka vel. 26, protiskluzová podrážka, zapínání na nastavitelný suchý zip se sponou. Materiál - svršek kůže, stélka velur. Podešev - lehká, plastová. Klínek vysoký cca 7c... (více v detailu)
Plzeňský kraj
550
 Kč
Zimní gumové holínky
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám Pánské zimní gumové holínky DEMAR NEW TRAYK S FUR jsou ideální do zimního počasí. Barva gumových holínek je zelená. Jsou vhodné pro práci v lese a lov. Gumové holínky jsou velmi pohodlné a lehké. Materiál je odolný kopolymer EVAkterý funguje jako dobrý izolant. Mají vyjímatelnou vložku z pravé ovčí vlny. Vícevrstvá vložka - lépe udržuje teplo. Gumové boty lze používat i bez vložky. Po každém nošení je ... (více v detailu)
Středočeský kraj
500
 Kč
STYLOVÉ LODIČKY ARA vel. 39
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Vysoce kvalitní stylové lodičky - stélka 26cm, hadí vzor, výška podpatku 4cm, materiál kůže. Barva světlounce šedavá, bílá. Lem v obvodu pro optimální padnutí obuvy na nohu. Podajná podšívka, extra... (více v detailu)
Plzeňský kraj
950
 Kč
Dámské lodički STIVAL vel. 38
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám dámské kožené lodičky tělové barvy od známého českého prodejce obuvi STIVAL. Boty jsou v TOP s... (více v detailu)
Olomoucký kraj
399
 Kč
ADIDAS PROPHERE "TRIPLE BLACK" Pánské Sportovní Boty Vel. 42
Před 3 dny - Zlínský kraj - BAZOS
ADIDAS PROPHERE "TRIPLE BLACK" Pánské Sportovní Boty Top stav PC: 3190,- Kč Velikost: 42 2/3 Svršek Textilie: pevný materiál, jenž je nabízen ve velmi široké barevné škále. Podeš... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 500
 Kč
POLOBOTKY GORE-TEX
Před 5 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám nevyužité, kožené polobotky GORE-TEX, velikost č. 8 a 1/2, jsou určeny pro celoroční nošení. Obuv je polobotková, celopodšívkovaná, s monolitní podešví a uzavíráním na šněrování. Svršek je celousňový, jazyk a límeček polštářované. K uzavírání jsou použ... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 499
 Kč
Zdravotní sandály Santé, vel. 38, jako nové, levně
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám velmi málo používané, jako nové, zdravotní sandály zn.Santé, vel. 38, vrchní mat. kůže pro prodyšnost a komfort, mají anatomicky tvarovanou stélku a podprstovou řasu pro podporu klenby a prevenci plochých nohou, zapínání na 2 pásky pro perfektní dopasování na no... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
399
 Kč
Taktická zásahová obuv Bennon Light O1 (vel.47)
Před 3 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám nové pánské taktické, zásahové boty Bennon Commodore Light O1 Vel. 47 Vnitřní stélka cca. 30,5cm Hlavní vlastnosti: taktické, lehké, bez kovových součástí vhodné pro služební účely profesionálů i amatérské military sport dvoukomponentní podešev pro účinné tlumení rázů při došlapu opatřeny systé... (více v detailu)
Hlavní město Praha
699
 Kč
Adidas Original Stan Smith Kožené Boty Vel. 38 2/3
Před 4 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Adidas Original Stan Smith Kožené Boty Vel. 38 2/3 Cena: 750 Kč Top stav PC: 1599,- kč Velikost: 38 2/3 Barva: šedá Model: b37921 Ikonické tenisky Stan Smith, pojmenované po jednom z tenisových velikánů všech dob, poprvé vstoupily na kurt v 70. letech... (více v detailu)
Zlínský kraj
750
 Kč
Jana dámské kozačky zateplené vel. 39 kožené
Před 5 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Téměř nenošené dámské kožené kozačky Jana (By Tamaris), zimní zateplené, vel. 39, délka stélky 25cm, kvalitní materiál, svršek poddajná ušlechtilá useň v nubukovém vzhledu, interiér zateplený příjemným hřejivým vlněným beránkem, vnitřní zip pro snadné nazouvání, robustní odolná ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
890
 Kč
Dívčí celoroční boty Superfit vel. 25
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Dobrý den, prodám dětské / dívčí celoroční botičky Superfit ve velikosti 25. Jedná se o kvalitní koženou kotníčkovou obuv na jaro i podzim. Boty mají vyjímatelnou koženou stélku o vnitřní délce 159 mm, disponují membránou Goretex, jsou extrémně lehké s maximálně ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
400
 Kč
Dámská kotníková obuv zn. Gerry Weber, vel. 38
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám dámskou kotníkovou obuv zn. Gerry Weber, vel. 38. Nošeny, v dobrém stavu, pouze běžné opotřebení. Kotníkové, barva khaki zelená, kožené s jemným povrchem, zapínání na zip, 2 okras... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
99
 Kč
Nove dětské boty Gore-Tex ,zn.Ecco 34 a 35
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nové dětské kožené boty od kvalitního výrobce zn. ECCO , s goretex membránou . Velikosti 34 a 35 Vel. 34 .. 21.5 cm pro chodidlo , 22 cm celková délka stélky vel. 35 .. 22.2 cm pro chodidlo, ,22.7 cm celková délka stélky Ve velikosti 34 jsou ve dvou barevných kombinací. Dětská kotníčková obuv ECCO poskytuje oporu a stabilitu, kterou děti potřebují pro zvládnutí drsného terénu. Trvanlivá useň ECCO a textilní prvky jsou spojeny s pryž... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 200
 Kč
Nove dámské boty Adidas Terrex, vel.41
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nove Adidas , vel.41 , stélka dle tabulky od výrobce 26 cm Trailová obuv pro rychlé běžce. Tato lehká obuv je určená pro rychlý běh na nerovném terénu. Odolná gumová podešev zaručí přilnavost na mokrém i suchém povrchu při běhu i turistice. Lehká trailová obuv navržená s ohledem na rychlost. standardní velikost šněrování na tk... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 500
 Kč
Bačkůrky vel. 25
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
- Befado bačkůrky vel. 25 - Délka stélky 166 mm - Růžová barva s motivy kočiček - Svršek i vnitřní část texti... (více v detailu)
Hlavní město Praha
100
 Kč
Tenisky NIKE AIR SOCKRACER FLYKNIT MENS vel. 40.5
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám minimálně používané tenisky NIKE AIR SOCKRACER FLYKNIT MENS STYLE : 898022-700. Stav - viz. foto (JAKO NOVÉ). Velikost: 40.5 EUR, cm 25,5, US 7.5, UK 6.5 Popis: Unikátní teniska z 80. let, Air Sock Racer, model původně debutoval jako běžecká bota, která se může pochlubit elegantní konstrukcí a dvojitou páskou. Silueta, která je věrná zásadám designu, vidí aktualizaci Flyknit, která je tkaná v celém svršku, zdobená prémiovými koženými překrytími pro dotek luxusu. Leh... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 200
 Kč
Další nabídky najdete zde: Boty