Šperkovnice srdce růžové textilní se zrcátkem nová

Před 550 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Šperkovnice srdce růžové textilní se zrcátkem nová, uvnitř samet, v zrcátku se odráží polystyre... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
190
 Kč

Podobné inzeráty

Šperkovnice
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Šperkovnice kufřík pro uložení či přenášení šperků, úplně nová, nepoužitá, šířka 15 cm, hloubka 11 cm, výška zavřená 13 cm, výška při o... (více v detailu)
Hlavní město Praha
150
 Kč
Náušnice Loved velké dámské stříbrné kruhy srdce srdíčka
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nové dámské originální větší náušnice ve tvaru srdce s nápisem Loved - milovaná. Materiál stříbro 925 Lehké duté Slušivé a dobře kombinovatelne a vkusne Vhodné jako dárek Přidám i dárkový pytlicek a nový leštící hadřík na stříbro. Průměr 3 cm Nen... (více v detailu)
Plzeňský kraj
249
 Kč
Nový dámský pásek
Před 8 dny - Zlínský kraj - BAZAR_CZ
Nový dámsky textilný pásek zelené barvy. Délka je 96 cm a šrka 5 cm.
Zlínský kraj
25
 Kč
Nová šperkovnice se šuplíkem
Před 10 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Šperkovnice se šuplíkem a přihrádkami. Nová. K dispozici je 5 kusů, uvedená cena je za 1 kus.
Zlínský kraj
69
 Kč
Nové šperky s pravými minerály, napište si o slevu 30 %
Před 15 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nyní sleva 30 % na všechno zboží z e-shopu až do 15.8. včetně. Napište si o odkaz na stránky. Ceny u uvedeného zboží zde i v obchodě jsou původní, bez slevy. - Amazonit pro romantické dušičky, je vyrobený z kvalitní nerezové oceli. K němu jemný řetízek z oceli o délce 60 cm, dá se zmenšit na délku 50 cm. Velikost přívěsku je 6.5 X 2 cm, velikost samotného amazonitu je 3.3 cm, 1290 Kč. - Přírodní velký jantar - Baltský jantar má přírodní - neupravený tvar tak, jak byl nalezen, pouze je vyleštěný, aby vynikla jeho krása. Jantarový přívěsek je velmi lehoučký, vyrobený z kvalitní nerezové oceli. Ocel nezpůsobuje alergii na nikl. Zavěšený na dlouhé kožené šňůrce, každý si tak může upravit svoji oblíbenou délku. Velikost přívěsku je 4.5 X 4 cm, cena 799 Kč. - Pěkně zachovalá druhohorní fosílie zubu žraloka z Maroka, druh Otodus obliquus, rozměry zubu jsou 3 X 2.5 cm + očko, k němu kožená šňůrka dlouhá 80 cm na suk pro vlastní úpravu délky. Vyrobeno z kvalitní nealergické oceli, 590 Kč. -... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pudrově růžová kabelka LYDC LONDON - nová
Před 16 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Luxusní kabelka LYDC LONDON - NOVÁ! S visačkou a originálním dust bagem Materiál: syntetická kůže Barva: pudrově růžová Rozměry: cca 25 x 20 cm Odepínací dlouhé ucho přes rameno Původní cena: 50 GBP Perfektně ladí s lodičkami ANSWER, které n... (více v detailu)
Hlavní město Praha
799
 Kč
Pandora 2 klipy ruzove pave srdce
Před 22 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodam uplne nove klipy ruzove pave srdce 800/kus Vhodne jako darek,jiz se nevyrabi nove s krabickou a certifikatem pravosti Mam overene uc... (více v detailu)
Středočeský kraj
800
 Kč
Náramek ZLATÉ SRDCE
Před 22 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Ručně vyrobený náramek ZLATÉ SRDCE Délka cca 17-18 cm Vyhovuje pro obvod zápěstí cca 15,5-16 cm Velikost korálků 6 mm Spojen střapcem Náramek navlečen na ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
99
 Kč
Náramek TYRKYSOVÉ SRDCE
Před 23 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Ručně vyrobený náramek TYRKYSOVÉ SRDCE Délka cca 17-18 cm Vyhovuje pro obvod zápěstí cca 15,5-16 cm Kvalitní české korálky Preciosa Velikost korálků 3 mm + 4 mm Náramek... (více v detailu)
Hlavní město Praha
99
 Kč
Náramek DRAČÍ SRDCE
Před 23 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Ručně vyrobený náramek DRAČÍ SRDCE Délka cca 17-18 cm Vyhovuje pro obvod zápěstí cca 15,5-16 cm Velikost korálků 4 mm Spojen červeným achátem 6 mm Náramek navlečen na elastické lycře, která je pružná, snadno se nasazuje i sundává. V dárkovém balení i pro vaše blízké. V případě jakýc... (více v detailu)
Hlavní město Praha
99
 Kč
Čakrový náramek SRDCE
Před 23 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Ručně vyrobený čakrový náramek SRDCE Délka cca 17-18 cm Vyhovuje pro obvod zápěstí cca 15,5-16 cm Kvalitní skleněné korálky Velikost korálků 4 mm Náramek navleč... (více v detailu)
Hlavní město Praha
99
 Kč
Náramek TŘPYTIVÉ SRDCE
Před 23 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Designový, ručně vyrobený náramek TŘPYTIVÉ SRDCE Délka cca 17-18 cm Vyhovuje pro obvod zápěstí cca 15,5-16 cm Velikost korálků 4 mm Spojen Avanturínem 6 mm Náramek navlečen na elastické lycře, která je pružná, snadno se nasazuje i sundává. V dárkovém balení i pro ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
99
 Kč
Dvojitý náramek SRDCE s andělskými rondelkami
Před 23 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Designový, ručně vyrobený náramek SRDCE Délka cca 17-18 cm Vyhovuje pro obvod zápěstí cca 15,5-16 cm Velikost korálků 4 mm S andělskými rondelkami Náramek navleč... (více v detailu)
Hlavní město Praha
99
 Kč
Růžová šperkovnice z ekokůže
Před 35 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Tato šperkovnice je v sadě s menší cestovní šperkovnicí. Tato luxusní šperkovnice kvalitního provedení bezpečně uschová všechny vaše cennosti! Je oděna do umělé hadí kůže a růžová barva dodává jejímu vzhledu neobyčejný přepych. Šperkovnice je složená ze tří pater a proto poskytuje mnoho prostoru pro vaše šperky a veškeré doplňky. V každé přihrádce je dostatek místa pro všechny prstýnky, náušnice, náramky, náhrdelníky nebo brože. Vnitřek šperkovnice je vystlán jemn... (více v detailu)
Ústecký kraj
899
 Kč
Šperkovnice se 2 zásuvkami černá
Před 41 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Cena šperkovnice uvedená bez doplňku a šperku. Specifikace: - Barva: Černá - Materiál: PU (polyuretan), MDF (dřevovláknitá deska střední hustoty), samet - Velikost prod... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
710
 Kč
Šperkovnice značky Songmics nové
Před 44 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Nové šperkovnice značky Songmics: JBC93W - závěsná šperkovnice za 1980,- JBC239WT za 500,- JWB12BV2 - box na 12 ks hodinek za 850,- JWB06BE - box na 6ks hodinek za 700,- JDS305B za 700,- JBC121B za 900,- JBC1... (více v detailu)
Středočeský kraj
500
 Kč
Nové dívčí šaty srdce H&M 122 128 dlouhý rukáv
Před 48 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Bavlna žerzej dlouhý rukáv Bez gumiček #Nové dívčí šaty srdce H&M 122 128 dlouhý rukáv Délka 69,5 cm Šíře v podpaží 33,5cm R... (více v detailu)
Hlavní město Praha
169
 Kč
Nový přívěsek srdce s jantarem_sleva
Před 61 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Nový přívěsek srdce s kámenem jantaru dokonalý skvost, ruční práce cínované výška 6 cm š... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
350
 Kč
Dámský náhrdelník srdce srdíčko stříbrné nové
Před 570 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Krásné stříbrné srdíčko na krk. Nové, nenošené, hodí se i jako dárek, ráda přidám dárkový pytlicek. Řetízek je dlouhý 50 cm Neměním! Materiál stříbro 925 Jemné ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
250
 Kč
Obří černé srdce filigrán se šatonem oboustranné
Před 288 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Obří černé srdce filigrán se šatonem oboustranné, duté, na speciálním černém lanku, působí jako na "šňůrce/řetízku/bužírce", amer... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
250
 Kč
Dámské stříbrné náušnice 925 srdce srdíčka loved
Před 570 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nové dámské originální větší náušnice ve tvaru srdce s nápisem Loved - milovaná. Materiál stříbro 925 Lehké duté Slušivé a dobře kombinovatelne a vkusne Vhodné jako dárek Přidám i dárkový pytlicek a nový leští... (více v detailu)
Plzeňský kraj
250
 Kč
Náhrdelník Love se 7 srdci zlatostříbrnobronzový
Před 276 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Náhrdelník Love se 7 srdci zlatostříbrnobronzový, překrásný, mladistvý, nový, ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
300
 Kč
Sada dárkových krabiček
Před 773 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Sada čtyř kulatých, oválných a srdíčkových růžovo žlutých krabiček s batikovaným vzorem doplněným o kroužky, čárky, písmo a tečky. Krabičky jsou vyrobeny na dárečky třeba pro svatební hosty, pro kamarádky a nebo na vaše poklady. Mohou ukrývat různé šperky a drobnosti, např. zrcátko pro maminky a svědkyni, manžetové knoflíčky pro tatínky a svědka, přívěšek... (více v detailu)
Plzeňský kraj
150
 Kč
NOVÝ HEZKÝ PŘÍVĚŠEK SRDCE SRDÍČKO
Před 253 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Hezký přívěšek ve tvaru srdce srdíčko. Má červené kamínky a základ je asi z chirurgické oceli. Rozmě... (více v detailu)
Hlavní město Praha
399
 Kč
Desigual šátek růžový galaxy Ocre nový s visačkou
Před 237 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
K prodeji tento nový značkový šátek Desigual galaxy Red Ocre nový růžový s visačkou. Běžná cena je 849 Kč na differentu. Popis produktu Příjemný dámský šátek Galaxyv batikovaném stylu od značky Desigual . Lehký šátek k nošení po celý rok. Šátek zdobí potisk galaktických mandal z jemných zlatých puntíků. Tento slušivý doplněk, který se snadno kombinuje, rozjasní každý Váš den. . Je Velice příjemný na... (více v detailu)
Hlavní město Praha
420
 Kč
Další nabídky najdete zde: Doplňky a šperky