Aktovka, taška ELEGA

Aktovka, taška ELEGA
Prodám tašku (aktovku) exkluzivní české firmy ELEGA. Jedná se o menší formát aktovky. Rozměr 36 x 28 cm. Pevná kvalitní kůže bez poškození nebo ošoupání. Pouze drobné oděrky. Madlo bez opotřebení. Vnitřní podšívk... (více v detailu)
690
 Kč

Podobné inzeráty

Nová školní aktovka, batoh, taška do školy, motiv fotbal
Nová školní aktovka, batoh, taška do školy, motiv fotbal
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám novou, nenošenou aktovku. Sešly se nám dvě… Fotbalová aktovka z pevného a voděodolného materiálu. Aktovka má jednu prostornou komoru s dvěma přihrádkami. Má také jednu přední kapsu na zip a dvě postranní kapsy. Ramenní popruhy jsou délkově nastavitelné a navíc je aktovka vybavená také hrudním po... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
500
 Kč
Kožená taška WEST - hnědá
Kožená taška WEST - hnědá
Kožená taška na rameno. Je vyrobená z tuhé kůže, která dobře drží tvar. Taška nevyžaduje údržbu. Díky odolné folie na povrchu kůže ji nemusíte impregnovat ani ošetřovat voskem na kůži. Při zašpinění stačí otřít vlhkým měkkým hadříkem. Materiál: hladká kůže Vnější část: kapsa na zip na zadní straně tašky Vnitřní část: kapsa na zip, kapsa na mobil, poutko na ... (více v detailu)
1 500
 Kč
Kožená taška BOSTON - tmavě zelená
Kožená taška BOSTON - tmavě zelená
Prostorná kožená taška do ruky i na rameno. Je vyrobená z hovězí kůže tmavě zelené barvy. Na klopě má taška elegantní jemné prošití ve tvaru vlnky. Materiál: kůže s jemnou strukturou Vnější část: kapsa pod klopou Vnitřní část: kapsa na zip, kapsa na mobil, poutka na pera, poutko na klíče Zapínání: aktovkový zámek Ramenní popruh: nastavitelný, maximální délka 125 cm Rozměry: 35 x 24 x 9 cm Vejde se : formát A4 Barva: tmavě zelená Pro: ženy, muž... (více v detailu)
2 500
 Kč
Kožená taška BOSTON - tmavě zelená
Kožená taška BOSTON - tmavě zelená
Prostorná kožená taška do ruky i na rameno. Je vyrobená z hovězí kůže tmavě zelené barvy. Na klopě má taška elegantní jemné prošití ve tvaru vlnky. Materiál: kůže s jemnou strukturou Vnější část: dvě kapsy pod klopou Vnitřní část: kapsa na zip, kapsa na mobil, poutka na pera, poutko na klíče Zapínání: 2x aktovkový zámek Ramenní popruh: nastavitelný, maximální délka 125 cm Rozměry: 35 x 24 x 9 cm Vejde se: formát A4 Barva: tmavě zelená Pro: ženy, ... (více v detailu)
2 500
 Kč
Taška na noteook Elega
Taška na noteook Elega
Před 35 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Nošená jen párkrát Rozměry: Rozměry: 41 x 31 x 11cm (š x v x h) Max. délka popruhu: 152cm Použité materiály: Hovězinová kůže s vlisem v kombinaci s tříslem Další vlastnosti: Taška na... (více v detailu)
Zlínský kraj
3 200
 Kč
Další nabídky najdete zde: Oblečení