modrobílé květované šaty tunika 128/134/140

krásný stav - nové, neprané, bavlna zn. KIDS (NKD), vel. 134/140: délka 66 cm V Ostravě mohu předat oso... (více v detailu)

Podobné inzeráty

Lauren Vidal zavinovací letní šaty
Před 15 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Dámské volánové krátké šaty zn. Luren Vidal ✒ klasický zavinovací střih s vázacím páskem ✒ volánový lem ✒ 3/4 rukávy s volány ✒ materiál nepruží: bavlna, len ✒ ve velmi pěkném stavu ✒ vel. psaná S, unosí i M/L (foceno na postavě 38/178), délka 92cm, prsa cca 44cm x2, pas cca 49/50cm x2, boky 55cm x2, 3/4 rukáv 42cm od ramene + poštovné ideálně Zásilkovna 79 Kč, popř. pro klienty ČP může být i Balíkovna (pokud si objednáte přepravu) PODMÍNKY PRODEJE (prosím čtěte): - v případě zájmu, pište přes formulář pod inzerátem (nabídek mám více, tak ať vidím, o který předmět se přímo jedná) - pokud neobdržíte odpověď na svůj dotaz, prosím, ozvěte se znovu (stává se zde,... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
279
 Kč
Letní květované šaty
Před 17 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám tmavě modré šaty s květovaným vzorem. Vhodné na léto. Značka: orsay. Velikost: 36. Šaty ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
79
 Kč
Dámské vínové šaty s carmen výstřihem vel. 40
Před 17 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Odprodám takřka nenošené šaty s elastanem, vel. 40, délky ke kolenům. Cena 300 korun. Posílám přes zásilkovnu, b... (více v detailu)
Hlavní město Praha
300
 Kč
Dámské barevné společenské šaty vel. 42
Před 17 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Odprodám nošené šaty velikosti 42, s elastanem, možno prát na 30 stupňů, dlouhé 136 cm, s hlubokým výstřihem, s nařaseným pasem. Vhod... (více v detailu)
Hlavní město Praha
400
 Kč
Dámské vínové šaty vel. 40/42
Před 17 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Odprodám šaty, párkrát nošené, dlouhé 136cm, s elastanem, vhodnější na plná prsa. Ramínka širší krajková, hluboký výstřih. Možno prát v pračce na šetrný ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
290
 Kč
Dámské šaty Desigual vel. 40
Před 17 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Odprodám nedávno zakoupené šaty značky Desigual, vel. XL , odpovídající konfekční velikosti 40. Barva blok modročerná. Cena 500 Kč, nenošené, jednou vyprané. Materiál ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500
 Kč
Dámské šaty vel. 40
Před 17 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Odprodám nové nenošené šaty, vel. 40 vhodné do divadla, na koncert, na ples. Na velmi štíhlou postavu, barva vínová se třpytem, původně zakoupeno na Aboutyou, z důvodu změny postavy... (více v detailu)
Hlavní město Praha
400
 Kč
Sweet Miss květované krátké šaty
Před 19 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Dámské bavlněné květinové letní šaty zn. Sweet Miss ✒ v pase přestřižení, nabíraná sukně ✒ zboku zapínání na zip ✒ materiál nepruží: 100% bavlna ✒ ve velmi pěkném stavu ✒ pásek a řetízek není součástí ani na prodej ✒ vel. psaná L (foceno na postavě 38/178), délka 88cm, prsa cca 49/50cm x2, pas cca 43/44cm x2, boky volné + poštovné ideálně Zásilkovna 79 Kč, popř. pro klienty ČP může být i Balíkovna (pokud si objednáte přepravu) PODMÍNKY PRODEJE (prosím čtěte): - v případě zájmu, pište přes formulář pod inzerátem (nabídek mám více, tak ať vidím, o který předmět se přímo jedná) - pokud neobdržíte odpověď na svůj dotaz, prosím, ozvěte se znovu (stává se zde, ž... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
199
 Kč
Clockhouse květované šaty s dlouhými rukávy
Před 19 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Dámské žerzejové květinové krátké šaty zn. Clockhouse ✒ volný, pohodlný, nepatrně áčkový střih ✒ velmi příjemný pružný materiál: 97% polyester, 3% elasten ✒ ve velmi dobrém stavu ✒ pásek a řetízek není součástí ani na prodej ✒ vel. psaná XL, unosí i L (foceno na postavě 38/178), délka 88cm, prsa 50 - cca 60cm x2, boky 62cm x2 v klidu, dl. rukáv 63cm od ramene + poštovné ideálně Zásilkovna 79 Kč, popř. pro klienty ČP může být i Balíkovna (pokud si objednáte přepravu) PODMÍNKY PRODEJE (prosím čtěte): - v případě zájmu, pište přes formulář pod inzerátem (nabídek mám více, tak ať vidím, o který předmět se přímo jedná) - pokud neobdržíte odpověď na svůj dotaz, prosím, ozvěte se zno... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
189
 Kč
H&M květované šaty s dlouhými rukávy
Před 19 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Dámské květinové krátké šaty zn. H&M ✒ za krkem průstřih a zapínání na knoflíček ✒ dlouhé rukávy se stahovací šňůrkou - tvoří volán (šňůrka na levém rukávu je o něco delší, ale lze zkrátit) ✒ materiál nepruží: viskóza ✒ ve velmi pěkném stavu (odstraněné cedulky) ✒ pásek a řetízek není součástí ani na prodej ✒ vel. L/40 (foceno na postavě 38/178), délka 90cm, prsa cca 51cm x2, boky cca 55cm x2, dl. rukáv 55cm od ramene ✒ černá kabelka / psaníčko Jenny Fairy také v nabídce + poštovné ideálně Zásilkovna 79 Kč, popř. pro klienty ČP může být i Balíkovna (pokud si objednáte přepravu) PODMÍNKY PRODEJE (prosím čtěte): - v případě zájmu, pište přes formulář pod inzerátem (nabídek mám více, tak ať vidím, o který předmět se přímo jedná) - poku... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
199
 Kč
Boohoo květované úpletové mini šaty
Před 19 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Dámské svetrové krátké šaty Babydoll zn. Boohoo ✒ véčkový překládaný výstřih ✒ v pase guma ✒ úplet: 95% polyester, 5% elastan ✒ ve velmi dobrém stavu ✒ pásek a řetízek není součástí ani na prodej ✒ vel. psaná 38, unosí i L/40 (foceno na postavě 38/178), délka 82cm, prsa 45 - cca 55cm x2, pas 28 - cca 55cm x2, boky cca 61cm x2 v klidu, dl. rukáv 65cm od ramene ✒ černá kabelka / psaníčko zn. Jenny Fairy také v nabídce + poštovné ideálně Zásilkovna 79 Kč, popř. pro klienty ČP může být i Balíkovna (pokud si objednáte přepravu) PODMÍNKY PRODEJE (prosím čtěte): - v případě zájmu, pište přes formulář pod inzerátem (nabídek mám více, tak ať vidím, o který předmět se přímo jedná) - pokud neobdržíte odpověď na svůj... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
229
 Kč
Ručně šité šaty
Před 20 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám nové, nenošené, originální, ručně kvalitně šité šaty. Velikost 42, mate... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 400
 Kč
Dámské šaty tunika s kapucí Himalife M 38
Nabízím dámské šaty/tuniku zn. Himalife, vel. M, v oblasti zadku jsem našla světlou skvrnu viz foto - všimla jsem si až při focení. Jinak top stav, téměř nenošené. Barva černá + zelená + bílá + šedá. Složení 100... (více v detailu)
349
 Kč
ŠATY - TUNIKA S VOLÁNKY vel."44/2XL"
Před 23 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Krátké šaty - tunika s volánky na rukávech Velikost : 44 / XXL Podpaží 2x 53-60cm Celá délka 76cm Délka z podpaží 55cm ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
129
 Kč
Nové krásné letní tunika šaty EGYPT XL
Před 24 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Nové lehké šaty příjemně chladivé Pro mne nevyužiji, Šíře v podpaží 67cm, délka 115cm #Nové dlouhé letní tunika šaty EGYPT XL bavlna viskoza s rozparky akce sleva #letní šaty Egypt nové viskoza XXL Praha Brno Ostrava Plzeň Liberec Olomouc České Budějovice Hradec Králové Ústí nad Labem Pardubice Havířov Zlín Kladno Most Karlo... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
550
 Kč
dámské bavlněné dívčí šaty z Nepálu vel. L, nové
Před 31 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Šaty s pěkným ručním potiskem ze 100% příjemné bavlny z Nepálu, vzadu jsou na gumu. Kusová výroba, manufakturní potisk, nenošené, neprané, nekuřác... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
280
 Kč
softshell bunda Crivit 122 - 128
Před 46 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
pěkný stav bez vad modrá zn. PEPPERTS z Lidlu, vel. lomená 122/128 V Ostravě mohu předat osobně. Pře... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
130
 Kč
MODRÁ mikina WOLF vel. 122
Před 46 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
nová s visačkou, MODRÁ vel. 122 Ze 100% bavlny - z vnitřní strany s jemnou smyčkou. Mikina je celopropínací do stojáčku, rukávy a pas do pružného nápletu., 2 kapsy klokanky MODRÁ mikina 47 cm, šířka 40 cm a délka... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
180
 Kč
box desky na sešity A4 Emipo dinosauři nepoužité
Před 46 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
nové, nepoužité, mám 2 kusy desky na sešity ve velikosti A4 s obrázkem dinosaurů jsou opatřeny gumou která zabraňuje samovolnému otevření ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
75
 Kč
box desky s gumičkou na sešity A5 T-REX nepoužité
Před 47 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
nové světle zelené desky na sešity ve velikosti A5 s obrázkem dinosaurů (T-Rex). Tyto desky jsou opatřeny gumou která zabraňuje samovolnému... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
50
 Kč
box desky s gumičkou na sešity A5 DINO nepoužité
Před 47 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
nové desky na sešity ve velikosti A5 s obrázkem dinosaura (Tyranosaurus Rex, Pterodaktyl). Tyto desky jsou opatřeny gumou která zabraňuje samovo... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
50
 Kč
sport. kalhoty -kraťasy odepínací nohavice 128/134
Před 47 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
nové s visačkou, tmavě modré Lehké kalhoty z kvalitního směsového materiálu (mikrovlákna). Klasický rovný střih, nohavice možno zkrátit díky zipům - po odepnutí jsou kraťasy/bermudy. Dole možno stáhnout gumou s olivkami. 8 kapes, v pase pružná guma, pas možno upravit stažením kulatou gumou , na bocích kontrastní proužky s nápisy, výšivka, podkládání kontrastní barvou. složení: 35%... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
130
 Kč
chlapecké sandále vel. 33 PEPPERTS z LIDLu nové
Před 48 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
nové s visačkou, nevyužili jsme je černé s oranžovými prvky délka stélky je 21,5 cm V Ostravě mohu předat ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
120
 Kč
2 bavl. trička dlouhý rukáv vel. 146
Před 48 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
nové s visačkami zn. KUGO, 100% bavlna ROZMĚRY - délka 59 cm, šířka 44 cm, rukáv od krku 64 cm kus Kč 100 V Ostravě m... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
100
 Kč
kraťasy šortky bavlněné vel. 146
Před 48 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
nové s visačkou modrá/petrolejová barva, s malým obrázkem kol zn. KUGO, 100% bavlna, pas je do gumy + stažení šňůrkou, na bocích dvě kapsy, po stra... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
90
 Kč
Další nabídky najdete zde: Společenské oblečení