PRODÁM SPORT TESTER GPS HODINKY

Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
PRODÁM SPORT TESTER GPS HODINKY - 1 PRODÁM ZÁNOVNÍ GPS HODINKY. PÁRKRÁT POUŽÍVANÉ!!! SUUNTO SPARTAN SPORT WRIST HR LIMITED EDITION PERFORMANCE GPS hodinky Suunto Spartan Sport Wrist HR Gold používají jak všestranní sportovci, tak milovníci aktivního životního stylu. Hodinky mají GPS a optický snímač Valencell pro 24hodinový monitoring tepu. K dispozici máte více než 80 sportů. Hodinky mají vynikající poměr cena/výkon. 1. hrudní pás na principu EKG je součástí balení Hlavní parametry Spartan Sport Wrist HR  GPS, kompas, teploměr, akcelerometr, drobečková navigace.  Optický snímač tepu v hodinkách (méně přesný než hrudní pás na principu EKG).  Přesný snímač tepu – hrudní pás Suunto Smart Sensor (je součástí balení)  GPS výškom... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 999
 Kč

Podobné inzeráty

Hodinky Suunto Spartan Sport WRIST HR
Před 2 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodám sportovní hodinky SUUNTO SPARTAN SPORT WRIST HR ve výborném stavu, málo nošené, kompletní balení.
Jihočeský kraj
990
 Kč
Sportovní hodinky Suunto
Před 4 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Suunto spartan trainer wrist hr + nabijecka - 1000 Suunto ambit 3 + nabijecka - 500
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Dětské hodinky s WiFi a GPS sledování dítěte
Před 1 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Prodám dětské hodinky s WiFi a GPS sledování ,dá se vyměnit baterie což je to výhodou. Podporuje S... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 000
 Kč
Chytré hodinky garmin vivosport
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodam nové nepoužité nerozbalne hodinky garmin. Popis produktu Fitness náramek s integrovaným GPS přijímačem a optickým snímačem tepu. Barevný dotykový displej Příjem signálu GPS Opticý snímač srdečního tepu Celodenní sledování aktivity, spánku, tepu a stresu Počítání kroků, vystoupaných pater, spálených ka... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 499
 Kč
Hodinky + řemínky
Před 1 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám hodinky a řemínky že svojí sbírku. Citizen a Seiko jsou automati. Hodinky jsou funkci a přesně
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Chytré hodinky LOTUS L50024/4 Smartime GPS (Festina group)
Predám úplne nové inteligentné smart hodinky Lotus 50024/4 Smartime (Festina group), komplet balenie, nevybalené. Funkcie: Alarm, Barometer (260 / 1.100 hPa), Dajte sa do pohybu, Diaľkové ovládanie fotoaparátu, Dychové cvičenia, Filtrované oznámenia, GPS tracking, Hľadaj telefón, Kompas, krokomer, Meranie krvného tlaku, Meranie srdcovej akt... (více v detailu)
1 000
 Kč
Prim sport 2
Před 1 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Hodinky Prim Sport 2, hodinky jsou funkční, jdou natáhnout a jdou bez probl... (více v detailu)
Středočeský kraj
600
 Kč
Prodam tyto hodinky
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Prodam tyto troje hodinky v kuse jsou v dobrem stavu staci vyměnit baterka
Středočeský kraj
199
 Kč
Omega Seamaster Diver Lady 28mm Quartz hodinky
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím na prodej originální velmi krásné dámské hodinky Omega Seamaster Diver 300M POPIS HODINEK: - Plášť hodinek vyroben z kvalitní oceli. - Průměr hodinek je 28 mm. - Vodotěstnost hodinek značena do 300 metrů. - poháněny Quartz strojkem Omega. Přesné modelové označení hodinek dl... (více v detailu)
Hlavní město Praha
47 500
 Kč
Prodám dámské hodinky zn.Quartz
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám ve 100% stavu nevyužité dámské hodinky zn.Quartz.Hodinky jsou funkční.
Jihomoravský kraj
1 000
 Kč
Prodám 2 x starožitné pánské mechanické hodinky + BONUS
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
POKUD ČTETE TENTO INZERÁT NABÍDKA JE AKTIVNÍ ... Prodám 2 x starožitné funkční pánské mechanické hodinky ... Originál sovětské mechanické hodink... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 999
 Kč
Prodám hodinky Boccia Titanium 604-02
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám hodinky Boccia Titanium 604-02 Hodinky byly použity asi 10x, mají safírové sklíčko a původní baterii. Tělo hod... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
62 300
 Kč
Kvalitní hodinky Casio EQW- A1110DB-1A možná výměna
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Kvalitní hodinky Casio EQW- A1110DB-1A možná výměna za ?, nabidka Pánské hodinky Casio EQW- A1110DB-1A originál Luxusní pánské hodinky Casio řízené rádiovým signálem. Příjem rádiového signálu (EU, USA, Japonsko, Čína). Ať už v Evropě, Sev... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 500
 Kč
Pánské hodinky Tonino Lamborghini PIACENZA
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám náramkové pánské hodinky PIACENZA značky Tonino Lamborghini. Robustní provedení, nepřehlédnutelné díky pásku a pouzdru z nerez oceli. Opatřeny minerálním sklem s ochranou proti poškrábání, časoměřičem a fosforeskujícími ručičkami i indexovým bílým ciferníkem, uloženým v pouzdře, které je vodotěsné do 3ATM. Mají datumovku, kvalitní a přesný japonský strojek Miyota 2035. Opa... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 500
 Kč
Dětské GPS hodinky s voláním Carneo Guard kid+
Před 2 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Používané hodinky s gps lokátorem, možností volání, vzkazů, sledování polohy, vzdáleným odposlechem, fotkami, svítilnou, SOS tlačítkem a pár hrami. Stav pěkný, s pár nedostatky, nějaké menší oděrky a upadl originální kroužek na řemínku, tak dodán podobný. Ke stažení aplikace, která má spoustu možností. Syn používal hlavně hovory, hlasové vzkazy a foťá... (více v detailu)
Olomoucký kraj
900
 Kč
Prodám hodinky Emporio Armani
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám svoje hodinky Emporio Armani. Prakticky nepoužívané, vynikající stav. Včetně krabičky i obalu.
Pardubický kraj
1 200
 Kč
Prodám nejdražší hodinky od JVD a radiem řízené Casio
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
jedny jsou JVD J2021.1 - nošeny cca 1 rok v době covidu - viz účtenka (původní cena 3300 kč) - byly to nejdražší hodinky od JVD v nabídce v té době - titanové a vodotěsné a safírové sklo apod. - cena 1500 kč dru... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Hodinky LOTUS L50024/4 Smartime GPS (Festina group)
Predám úplne nové inteligentné smart hodinky Lotus 50024/4 Smartime (Festina group), komplet balenie, nevybalené. Funkcie: Alarm, Barometer (260 / 1.100 hPa), Dajte sa do pohybu, Diaľkové ovládanie fotoaparátu, Dychové cvičenia, Filtrované oznámenia, GPS tracking, Hľadaj telefón, Kompas, krokomer, Meranie krvného tlaku, Meranie srdcovej akt... (více v detailu)
1 000
 Kč
Československé mechanické vintage retro hodinky PRIM Sport P
Československé mechanické vintage retro hodinky PRIM Sport Humberto Pistácie v novom nerezovom puzdre. Nekatalógové prevedenie ciferníku. V hodinkách tiká strojček kalibru 68.4. na manuálne naťahovanie chodu. Rezerva na plné natiahnutie je 36 hodín. Nové nerezové puzdro má priemer 36 mm. Hodinky majú sklo so zabrúsenou hranou pre čierny armovací kruh. Ciferník teda pekne prilieha. Hodinky sú plne funkčné a držia správny čas. Strojček je po servise. Sú vhodné na každodenné nosenie. Majú nový veľmi pohodlný gumený rally diver náramok. Môžem vymeniť za inú farbu alebo materiál. Originálny retro darček, spomienka na mladosť a kus histórie k narodeninám alebo do zbierky hodini... (více v detailu)
3 999
 Kč
PREDAM, VYMENÍM OUTDOOR HODINKY SUUNTO X6 HR
PREDAM, VYMENÍM OUTDOOR HODINKY SUUNTO X6 HR Predám, vymením športové hodinky SUUNTO X6 HR,plne funkčné, len potreba vymeniť tesniaci krúžok na foto na batériu CR2032, ktorá vydrží až rok! Merajú okrem základných funkcii; - teplotu - atmosférický tlak, predpoveď počasia - nadmorskú výšku - sklon svahu - prevýšenie, stúpanie, klesanie - tep cez pás - kompas Hodinky som takmer n... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodám hodinky Polár m400.
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Dobrej mám na prodej hodinky Polar m 400 s adaptérem. Té.728423360.
Hlavní město Praha
1 000
 Kč
Prodám hodinky G-SHOCK - krásné a praktické, sportovní i mod
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám hodinky G-SHOCK - krásné a praktické, sportovní i moderní, klasika která je stále in Popis například zde: www.hodinky-365.cz/casio-g-shock-g-7710-1er-x123003 Původní cena: 2790 Kč Plně funkční, minimálně nošené - sport u mne prostě nemá šanci ;-) Preferuji osobní předání Děčín, po dohodě Ústí n.L. a okolí. Poštou pouze po platbě předem s poštovným 128 Kč. Popis: Pánské sportovní hodinky Casio G-Shock G-Classic G-7710 jsou vyrobeny ze syntetické pryskyřice. Díky tomuto materiálu jsou velmi lehké a při nošení rovněž pohodlné. Celkově na pánském zápěstí mohou působit drobněji. Hodinky disponují bytelnou konstrukcí, která hravě snáší i silnější nárazy, které jsou zejména při sportu mnohdy nevyhnutelné. Hodinky G-Shock G-7710 se také chlubí některými inteligentními funkcemi, které cílí především na sportovce s vášní pro měření přesných časů svých výkonů. S hodinkami Casio G-7710 budete mít přehled na sportovišti i při dalších volnočasových aktivitách. Technická data: ... (více v detailu)
Ústecký kraj
990
 Kč
Luxusní pánské hodinky Casio řízené rádiovým sig.
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Luxusní pánské hodinky Casio řízené rádiovým signálem. Příjem rádiového signálu (EU, USA, Japonsko, Čína). Ať už v Evropě, Severní Americe a Japonsku nebo ve vnějších úsecích Kanady, Střední Ameriky a Číny . Vždy budete mít přesný čas. Po... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 500
 Kč
Prodám hodinky Prim Sport Legenda automatic
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám nové, nenošené hodinky Prim Sport Legenda. Automatický nátah. Bez známek použití. Nošeny 2x. Keramická luneta. Vodotěsné, šroubovací korunka, ... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 990
 Kč
Hodinky Suunto
Před 8 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Suunto spartan sport wrist hr. Používané na běžné nošení,ne sport. Krás... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Doplňky a šperky