2x kšiltovka SPECIALIZED

Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
2x pánské kšiltovky, černá a khaki. Nošené cca 3x, super stav. Pc za obe cca 1600,-Kč. Prodám jako komplet. #specialized #specializedaccessories #specializedcycling #specializedksiltovka #ksitovkaspecialized Kšiltovka Specialized S-Logo Trucker Hat - oak green/birch white Kšiltovka Trucker Hat v sobě snoubí dokonalou kombinaci stylu a funkčnosti. Odolná šestipanelová konstrukce se čtyřmi panely z prodyšné sí... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
699
 Kč

Podobné inzeráty

Snapback kšiltovka G Unit
Před 3 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám krásnou snapback kšiltovku v top stavu.
Pardubický kraj
Neuvedeno
Prodám dámskou softshellovou bundu Arcore Karina, vel. L
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Bunda je zcela nová, nenošená, s orig. visačkou. Nevhodný dar. Bunda je vhodná na běžecké lyžování, běh a další sportovní aktivity do chladnějších podmínek. Přirozenou volnost pohybu zajišťuje prodyšný a elastický materiál, který je na spodní části rukávů a zádech. Funkční materiál ochrání před nepřízní počasí. Prodyšný a elastický materiál na spodní části rukávů a zádech. Větruodolný materiál na přední části bundy a rukávech. Dv... (více v detailu)
Liberecký kraj
500
 Kč
dámská/dívčí kšiltovka Puma, jednotná velikost
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám novou dámskou/dívčí kšiltovku Puma, one size (nastavitelný pásek na suchý zip), sytě rů... (více v detailu)
Pardubický kraj
279
 Kč
Dámské moto kalhoty W-TEC
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám dámské moto kalhoty W-TEC. Stav: 2x použité, jako nové. Technický popis: vyjímatelné CE chrániče boků rozměrné ventilační otvory z mesh síťoviny na stehnech, holeních a zadní straně kolen odnímatelná nepromokavá membrána 2 přední kapsy na zipy reflexní prvky (na pravém koleni, na bedrech) zesílené panely v oblasti kolen možnost nastavení v pase manžetou s druky m... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 300
 Kč
Dámská outdoour bundička
Před 2 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
dámskou bundičku na běžky, turistiku ,kolo, zn: ALPINE pro SKIWEAR ,vel. XL - odpovídá velikosti 40 , odolná proti větru , hráškově zelená v kombinaci s černou , kapse kryté na zip, šířka zad pod paží 59 cm , dolní objem 114cm, m... (více v detailu)
Zlínský kraj
500
 Kč
3L Ortler Jacket Men's Ortovox
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Technickou pánskou bundu ORTOVOX 3L ORTLER JACKET M s neporézní membránou můžeš nosit celý den nebo ji mít v batohu jako zálohu, pokud tě přepadne sněžení, déšť nebo vítr je lehká, sbalitelná a zároveň odolná. Výborná prodyšnost a větrací zipy ti zaručí komfort i při náročné fyzické aktivitě. Technické propracování, atletický střih a strečový materiál poskytují dokonalou volnost pohybu.Lehký, nepromokavý, 100% větruodolný a vysoce prodyšný materiál DERMIZAX NX ošetřený voděodpudivou DWR úpravo... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
8 500
 Kč
Dámské boty KEEN KACI III WINTER MID WP W vel. 40
Před 2 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Prodám boty zimní boty Keen v pěkném stavu nošené jednu zimu - nyní potřebujeme větší velikost. SPECIÁLNÍ PRVKY: - voděodolný svršek z prémiové kůže - háčky pro snadné a rychlé nastavení tkaniček - prodyšná podšívka ze síťoviny - vyjímatelná PU stélka pro dlouhotrvající pohodlí - EVA mezipodešev pro lehké odpružení - gumová podešev s vyšší přilnavostí - vý... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 800
 Kč
Prodám lyžařskou/zimní bundu, vel.158/164 zn. FUSALP
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
velikost: 158/164; barva: oranžová/šedá/bílá; vodoodpudivý a prodyšný materiál odolný proti oděru a roztržení; zapínání na zip, druky a suchý zip vč. ochrany proti větru; vysoký límec pro ochranu krku a brady (zapínání na druky a suchý zip); odnímatelná kapuca na zip; 2 postranní přední kap... (více v detailu)
Hlavní město Praha
790
 Kč
Prodám lyžařskou/zimní bundu,vel.158/164 zn.FUSALP
Přidáno včera - Hlavní město Praha - SBAZAR
velikost: 158/164; barva: oranžová/šedá/bílá; vodoodpudivý a prodyšný materiál odolný proti oděru a roztržení; zapínání na zip, druky a suchý zip vč. ochrany proti větru; vysoký límec pro ochranu krku a brady (zapínání na druky a suchý zip); odnímatelná kapuca na zip; 2 postranní přední kap... (více v detailu)
Hlavní město Praha
790
 Kč
Pánské trekové boty Salewa Pedrock Air - vel 43
Před 5 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Prodám minimálně nošené pánské trekové boty Salewa Pedrock Air Velikost 43 Délka stélky 28,0 cm PC 3.900 Kč Cena 1.990 Kč Poštovné 80 Kč - Zásilkovna Lehké a pohodlné pánské turistické boty Pedroc Air od značky SALEWA byly navrženy pro rychlý a zároveň bezpečný pohyb na horách i během horkých letních dní. A proto jsme je pro tebe otestovali přímo v Dolomitech. Jejich prodyšný pletený svršek ti umožní komfortní pohyb a postará se o to, aby tvoje nohy byly v suchu i během... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 990
 Kč
FJÄLLRÄVEN KEB ECO-SHELL JACKET M
Prodám bundu fjallraven Fjallraven keb eco-shell ve velikosti L (řekl bych že odpovídá spíše XL), bunda je stále v záruce, osobní předání a vyzkoušení možné v Chebu. Bunda pro náročná dobrodružství v proměnlivých povětrnostních podmínkách po celý rok. Vyrobeno z pružného materiálu Eco-Shell pro vysoký výkon a nízký dopad na životní prostředí. Materiál je odolný a zároveň přirozeně sleduje pohyby těla a odvětrává vlhkost, která se uvnitř hromadí, když jste aktivní. Ideální volba pro trekking a skitouring, kde minimalistický design bundy usnadňuje posun vpřed a zároveň máte spolehlivou ochranu i za opravdu špatného počasí. Střih je pečlivě propracován, aby perfektně sedl a měl volnost pohybu. Dobře padnoucí kapuce má prostor pro helmu a lze ji nastavit tak, aby poskytovala dobrou ochranu, aniž by omezovala výhled nebo pohyb hlavy. Otevírání bundy má obousměrný voděodolný zip s vnitřní ochrannou klopou, kterou lze na obou koncích snadno rozepnout pro větrání. Prostorné náprsní kapsy se s... (více v detailu)
7 500
 Kč
Cyklistické tretry Northwave -
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Telefon: 608804414 Na SMS zprávy neodepisuji. Můžete využít možnosti KONTAKTOVAT INZERENTA, která je u každého zveřejněného inzerátu :-) Inzerát vždy platí do smazání! Děkuji :-) Northwave Razer dámské MTB tretry se XC10 podrážkou, která má index tuhosti 10. Tretry mají ve strategických místech TPU vložky, které poskytují vyšší odolnost proti opotřebení. Unibody konstrukce kombinuje síťované panely a ultralehkou výztuhu, která dodává výbornou prodyšnost a stabilitu. V oblasti paty a špičky je další vyztužení pro ještě vyšší ochranu nohy. Asymetrické šněrování snižuje tlak z horní části nohy. Horní bezeševá konstrukce snižuje tlak na nohu a slouží pro komfortní jízdu. 4 prodyšné síťované vložky po celé botě zajišťují optimální ventilaci. SLW2 kolečko a velcro popruh nabízí přesné a snadné dotažení a povolení tretry jedním tlačítkem. Hlavní p... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 900
 Kč
Mammut kšiltovka
Před 9 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nová kšiltovka Mammut Massone ve velikosti L-XL
Moravskoslezský kraj
399
 Kč
kšiltovka Chilli - Gorol / edice BE CHILLI HEAD
Před 10 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
typ BEAT Baseball snapback typ BRYCE Trucker snapback typ BOLT Baseball cap doprava: Zasilkovna / Balikovna / PPL
Moravskoslezský kraj
460
 Kč
Divčí sportovní boty- vel. EUR-36 - Under Armour
Před 8 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodam po dceři boty na basketbal, boty byly málo nošené, jen v predni části boty se malinko jakoby odlupuje barva. Dětská obuv Under Armour má prodyšnou svrchní část obuvi v kombinaci s tvarovanými syntetickými... (více v detailu)
Pardubický kraj
450
 Kč
FJÄLLRÄVEN KEB ECO-SHELL JACKET M
Prodám bundu fjallraven Fjallraven keb eco-shell ve velikosti L (řekl bych že odpovídá spíše XL), bunda je stále v záruce, osobní předání a vyzkoušení možné v Chebu. Bunda pro náročná dobrodružství v proměnlivých povětrnostních podmínkách po celý rok. Vyrobeno z pružného materiálu Eco-Shell pro vysoký výkon a nízký dopad na životní prostředí. Materiál je odolný a zároveň přirozeně sleduje pohyby těla a odvětrává vlhkost, která se uvnitř hromadí, když jste aktivní. Ideální volba pro trekking a skitouring, kde minimalistický design bundy usnadňuje posun vpřed a zároveň máte spolehlivou ochranu i za opravdu špatného počasí. Střih je pečlivě propracován, aby perfektně sedl a měl volnost pohybu. Dobře padnoucí kapuce má prostor pro helmu a lze ji nastavit tak, aby poskytovala dobrou ochranu, aniž by omezovala výhled nebo pohyb hlavy. Otevírání bundy má obousměrný voděodolný zip s vnitřní ochrannou klopou, kterou lze na obou koncích snadno rozepnout pro větrání. Prostorné náprsní kapsy se ... (více v detailu)
7 500
 Kč
Kšiltovka Mammut
Před 10 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám novou ksiltovku Mammut, nikdy nenošená, velikost XXS/XS
Liberecký kraj
300
 Kč
Bunda na motorku Revit Airforce, Silver, Lady 38
Před 7 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám novou, nenošenou bundu na motorku. Vel. S bunda je krásná a nová. Má více vrstev a sundavací vnitřek. Uvnitř bundy jsou chrániče, kapsy, odvětrávání a příjemně sedne na tělo. Popis produktu: Materiál: 3D air síťovina , polyester 450D. Bunda je vyrobena ze 100% materiálu polyester 600D, který je vysoce odolný proti oděru. Bunda disponuje chrániči ramen a loktů SEEFLEX ™ Level 2 CE. Příprava pro použití zádového chrániče SEESOFT ™ CE - level 2 - typ RV. Příprava pro p... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 999
 Kč
Nová kšiltovka Ortovox Logo Air Trucker Cap
Před 10 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Prodám novou kšiltovku Ortovox Logo air Trucker Cap. Design Ice waterfall. Na vnější straně je kombinaci tradičního vlněného lodenu a odolného materiálu PERTEX QUANTUM, do kterého byly laserem vyřezány díry pro lepší větrání. Vnitřní strana kšiltovky je vybavena proužkem z Merino vlny, který zajistí... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
750
 Kč
Kšiltovka Audi RS4 SNAPBACK
Před 11 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám novou kšiltovku Time to RS4. - černá kšiltovka s vyšitým černým 3D logem - The ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
690
 Kč
Ručně vyšívaná kšiltovka
Před 11 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Milé holky a dámy, nabízím vám tuto ručně vyšívanou kšiltovku. Kšiltovka je tmavě modrá,skoro až dočerna.( ostatní varianty barvy ukáz... (více v detailu)
Zlínský kraj
320
 Kč
Dámská Merino Icebreaker bundička velikosti XS
Před 9 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Merino Icebreaker bundička velikosti XS Krásná kvalitní bundička. Ve výborném málo nošeném stavu. Kupovaná v zahraničí kdysi za 6000, prodávám za 2 200 Kč. Dámská kapuce na zip s dlouhým rukávem Helix, navržená jako aktivní alpská střední vrstva pro chladné dny s vysokým výkonem při lyžování, horolezectví, výletech na sněžnicích nebo turistice, kombinuje udržitelné materiály s tvarovaným střihem. Osobní odběr Plzeň Jih, Borovy u Přeštic. Mohu také na náklady kupujícího zaslat. Momentálně nemám chytrý telefon, pokud tedy zaslání má být přes kurýra, kupující si musí sám zajistit, já mohu zajistit jet na poštu. Mnou naměřeno 41 cm od podpaží do podpaží, od ramen dolu 62cm, rukáv 58cm , ale tady přidávám tabulku výrobce .Sizing charts: Cm Inch XS S M L XL Bust 76-82 82-88 88-94 94-100 100-107 Arm length 77-77.5 77.5-78 78-78.5 78.5-79 79-79.5 Waist 58-64 64-70 70-76 76-82 82-89 Hips 84-90 90-96 96-102 102-107 ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 200
 Kč
Adidas dámské sportovní kalhoty tepláky vel. L/XL nové
Před 10 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nové nenošené (pouze vyzkoušené) dámské tepláky Adidas, vel. L/XL, pružný pas s gumou a regulační šňůrkou v klidu 47cm, přední sed 26cm, zadní sed 36cm, délka 98cm, spodní lem nohavic 23cm, kvalitní materiál, prodyšný poddajný úplet polyester s tec... (více v detailu)
Hlavní město Praha
320
 Kč
Ferrari kšiltovka
Před 12 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám originální kšiltovku značky Ferrari která nebyla nikdy použitá. Provedení kšiltovky je velmi odlišný od ostatních a to v mnoha věcech: Přední kšilt má lehkou výpl... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 800
 Kč
dámská/dívčí kšiltovka Puma, jednotná velikost
Před 11 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám novou dámskou/dívčí kšiltovku Puma, one size (nastavitelný pásek na suchý zip), sytě rů... (více v detailu)
Pardubický kraj
279
 Kč
Další nabídky najdete zde: Sportovní oblečení