Nová bílá pin-up godetová cíchová sukně Mexx vel.38

Před 561 dny - EMIMINO
Neobvyklá bohatá dvouvrstvá sukně Mexx, nabraná do sedla, které se zapíná na řadu kovových knoflíků. Svrchní materiál vypadá jako cícha - bílá s modrými tenkými proužky (97% bavlna, 3% elastan). Spodní vrstva je užší, bílá a na d... (více v detailu)
416
 Kč

Podobné inzeráty

NOVÝ flitrový set TUTU sukně + čepka vel.0-6 měs.
Před 2 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Nabízím nový, flitrový set TUTU sukně + čepka s bambulí vel.0-6 měs. na Vánoce. Barva bílá, duhové flitry, sněho... (více v detailu)
Jihočeský kraj
399
 Kč
Bílé tričko Mexx velikost 62
Před 20 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám krásné bile tričko značky Mexx, velikost 62
Středočeský kraj
50
 Kč
Heboučký bílý župan s kapucí, vel. 62, jako nový
Před 68 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Heboučký bílý župan s kapucí, vel. 62, délka odshora dolů 42 cm, jako nový, jen uvnitř fl... (více v detailu)
Jihočeský kraj
49
 Kč
Dívčí bílá sukně vel. 128, 6-8 let
Před 91 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Dívčí bílá karnevalová sukně Princezna vel. 128, 6-8 let (délka 77 cm). Platba na účet s pošt... (více v detailu)
Hlavní město Praha
80
 Kč
Dívčí sukně bílá
Dívčí sukně bílá d. 32 cm, pas 29 cm
Nová pin-up godetová cíchová sukně Mexx vel.38
Před 562 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Neobvyklá bohatá dvouvrstvá sukně Mexx, nabraná do sedla, které se zapíná na řadu kovových knoflíků. Svrchní materiál vypadá jako cícha - bílá s modrými tenkými proužky (97% bavlna, 3% elastan). Spodní vrstva je užší, bílá a na d... (více v detailu)
Hlavní město Praha
416
 Kč
Nové bílé dupačky vel. 62 a čepice
Před 322 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám nové moc hezké bílé dupačky vel. 62 s visačkou. Bílá pletená čepice je nová, nenosená K tomu přidám použité slonovinové dupačky. Má vad na 1 nohu, jina... (více v detailu)
Hlavní město Praha
185
 Kč
Nové bílé letní šatičky Zara 104 cm, 3-4 r.
Nové bílé letní šatičky Zara 104 cm, 3-4 r., bavlna, část sukně se spodničkou, velmi příjemný materiál
120
 Kč
Luxusní dlouhé bílé volánové šaty
Před 457 dny - Královéhradecký kraj - EMIMINO
JAKO NOVÉ - NOŠENÍ NENÍ ZNÁT. VELMI PŘÍJEMNÝ VZDUŠNÝ MATERIÁL 69% BAVLNA A 31% PES. CELÉ JSOU PODŠITÉ BÍLOU PODŠÍVKOU - 100% PES. PŘEDNÍ I ZADNÍ SEDÝLKO JE ŽABIČKOVÉ - MÁ RŮŽOVÉ REFLEXNÍ VYŠÍVÁNÍ A VPŘEDU STŘÍBRNÉ HVĚZDIČKY - PRUŽÍ A PERFEKTNĚ PADNOU - NEODSTÁVAJÍ. REGULOVATELNÁ RAMÍNKA JAKO U PODPRSEN... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
300
 Kč
Dámská sukně vel.38 H&M
Před 907 dny - Hlavní město Praha - EMIMINO
dámská sukně vel.38 H&M,délka 30cm, pas 40cm,lze stáhnout pomocí šňůrky v pase
Hlavní město Praha
30
 Kč
6ks balík 2 x body, kabátek, čepice, sukně v.68
Před 907 dny - Pardubický kraj - EMIMINO
cena za 6ks Bílý komplet s kachničkami PRODÁN!!! Používaný ľahší maslovobiely kabátik či mikinka, so srdiečkovými gombíkmi/knoflíkmi a vyšitým husľovým kľúčom a notičkami. Slovenský výrobca ARI, 100% polyester, zvláštny materiál akoby rezíkatý/vrúbkovaný flees viď detail. Okrem nevýrazných žmolkov som nenašla inú vadu. Miery cca: š. 28,5cm, d.28,5cm, rukáv zospodu 14,5cm Čiapka má jemnučký nebadateľný chĺpok, ručne pletená z baby priadze podobnej bavlne, s vyšívanými motýlikmi farebne ladia s notičkami na kabátiku. 2 kusy bavlnených body s krátkym rukávom, príjemná tenká bavlna, málo nosené, veľmi pekný stav, žlté bez vád iba jemnučký chlpok od prania takmer neviditeľný, zelené má chĺpky trošku výraznejšie ale nič vážn... (více v detailu)
Pardubický kraj
59
 Kč
Nové společenské šaty s korálky Miss Selfridge vel.44
Před 310 dny - EMIMINO
Rafinované zdobené šaty, krásné na léto, do společnosti. Jsou ze dvou vrstev, podšité ve předu, vzadu jen sukně, na zádech je pouze jemná průhledná síťová vrstva. Ta je všude bohatě pošitá flitry a korálky. Střih šatů je jen mírně rozšířený, korálkové aplikace opticky tvarují postavu. Materiál je velmi pružný, jak podšívka tak svrchní vrstva, oba polyester. Zapínají se ... (více v detailu)
850
 Kč
Chladivý neonový svetr Mexx vel.42
Před 913 dny - EMIMINO
Moderní minimalistický svetřík na jeden knoflík zn. Mexx, s velkorysým výstřihem, barva neonově růžová do korálové. Úplet je velmi hladký, úhledný, chladivý, jemně žebrovaný. Díky materiálu a vzoru svetřík nesplývá, ale lehce od těla odstává. Velikost XL, míry:... (více v detailu)
370
 Kč
Cípatá sukně imitující kůži, S-M
Před 915 dny - EMIMINO
Elastická delší pouzdrová sukně do tenkého pružného lemu, se vzorem imitujícím sešívanou kůži, ozdobená velkým cípatým volánem po celé šířce. Sukně je podšitá pružnou spodničkou proti lepení na punčocháče. Bezva sta... (více v detailu)
281
 Kč
Elegantně sportovní sukně vel.40
Před 910 dny - EMIMINO
Perfektně vypadající pouzdrová sukně s širokým využitím. Hodí se jako elegantní kousek do práce, ale díky jemným sportovním prvkům jako je štepování a kontrastní lem na dolním okraji i na volný čas. Materiál je velmi příjemný na omak, mírně pružný a nekrčí se. Barva je studená tmavá šedá lehounce do modra, spodní lem světle šedý, štepování světlé. Sukně je vypodšívk... (více v detailu)
500
 Kč
Bílá folklórní vyšívaná košilka Riviera vel.40
Před 911 dny - EMIMINO
Bílá košilka s vyšívaným sedlem ozdobeným flitříky, má širší ramínka pod které se schovají i ramínka podprsenky. Přední díl se pod prsy dá utáhnout a nařasit šňůrkou, vzadu ve stejné výšce je všitá gumička. Moc pěk... (více v detailu)
160
 Kč
Písková sukně s výšivkou Hennes vel.36-38
Před 914 dny - EMIMINO
Sukně lady délky, velmi mírně rozšířená, z materiálu imitující semiš, barva béžová až písková. Sukně nemá podšívku, materiál příjemně pruží, 95% polyester, 5% elastan. Výšivka kytičky na jedné straně. Super stav bez vad. Rozměr uvede... (více v detailu)
357
 Kč
Zimní bílá bunda Only, vel.36
Před 915 dny - EMIMINO
Bílá kratší bunda na podzim a mírnou zimu zn. Only, materiál je pevná džínovina 100% bavlna, vnitřek je zateplený, futro a podšívka polyester. Zapínání na zip, kapsy se zapínají na suchý zip. Bunda se dá prát na 30 stupňů. Velikost S, rozměry: ramena 41 cm, prsa 98 cm, pas 86 cm, šířka u dolního okraje 84 cm, dé... (více v detailu)
697
 Kč
Nové černé silonky punčochy bílý vzor
Před 855 dny - Královéhradecký kraj - EMIMINO
Nové černé silonky punčochy bílý vzor Nevhodný dárek, nenošené. Poštovné: 65 Kč balíkovna
Královéhradecký kraj
89
 Kč
Efektní tmavě fialová sukně vel.50
Před 655 dny - EMIMINO
Velmi pěkná, elegantní delší pouzdrová sukně s efektním asymetrickým nařaseným převisem na předním díle. Zip vzadu. Barva tmavě fialová. Materiál 75% polyester, 25% viskóza, podšívka acetát. Velikost... (více v detailu)
450
 Kč
Dámská sukně na zimu
Před 909 dny - Jihočeský kraj - EMIMINO
krásná sukně pro zimní, podzimní i jarní nošení ........... vypodšívkovaná ........ na zadním díle zapínání na zip ...... velice málo nošená, zcela bez vady ....... TOP STAV ....... velikost psaná 38 ....... vyrobeno v komb... (více v detailu)
Jihočeský kraj
150
 Kč
Černobílá květovaná lehounká sukně Laura Ashley
Před 307 dny - Královéhradecký kraj - EMIMINO
DVĚ VRSTY - PRNÍ POLOPRŮHLEDNÁ VRSTVA - RYCHLESCHNOUCÍ MATERIÁL - VZDUŠNÝ A LEHOUNKÝ - ČERNOBÍLÁ KOMBINACE KVĚTŮ - DRUHÁ VRSTVA BÍLÁ S ČERNÝM PUNTÍKY - LESKLÁ A CHLADIVÁ - UKONČENÁ KRAJKOU. PO STRANĚ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
80
 Kč
Společenská cípatá sukně Barisal vel.38
Před 914 dny - EMIMINO
Černá asymetrická dlouhá pouzdrová sukně, její šikmý okraj je lemovaný zvlněnými volánky, které tvoří cípky a krásně se při pohybu vlní. Materiál sukně je hladký, padavý, není elastický - 100% polyester. Sukně je podšitá kratší podšívkou. Velikost 38 odpovídá. Míry: pas 72 cm, bok... (více v detailu)
442
 Kč
Nová volánová sukně z pevné bavlny - džínoviny vel.L
Před 912 dny - EMIMINO
Těžká bavlněná sukně, materiál se dá popsat i jako khaki džínovina. V bocích úzká, sedlo má ve předu i vzadu náznak špičky, do sedla jsou všité postupně dva volány. Zdobená je kovovými očky a výšivkou s našitými flitříky, v pase poutka na pásek. Bez p... (více v detailu)
350
 Kč
Značkový trenčkot Margit Brandt XS-S
Před 913 dny - EMIMINO
Značkový černý jarní – podzimní plášť, trenchcoat, od Margit Brandt Copenhagen. Má velmi originální zapínání – dírky na obou stranách. Plášť nebyl nošený, v top stavu, ale původní zapínání z důvodu ztráty jsem nahradila kousky černé pásovky s dvojicemi stříbrných knoflíků. Stačí tedy rozepínat jednu stranu jako u klasického kabátu. Materiál 100% kvalitní pevná bavlna, podšívka 100%polyester – velmi pěkná bílá až... (více v detailu)
1 100
 Kč
Další nabídky najdete zde: Oblečení