Andělská křídla

Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám párkrát použitá andělské křídla na focení. Délka v nejde... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 700
 Kč

Podobné inzeráty

Župan, dlouhý, maxi, samet, dámský
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Odběr - v KARVINÉ, nebo zašlu. --- značka Trikota - polyamid, samet --- 2 boční kapsy, na zavazování - v pase lze přizpůsobit, vázačky (viz... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
300
 Kč
Prodám svatební šaty
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Velikost 36, jsou na šněrování, takže se postavě určitě přizpůsobí, odhaduji velikost 34-40. Maji tzv andělská křídla místo závoje, d... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 500
 Kč
Svatební závoj
Před 3 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám bílý jednovrstvý tylový svatební závoj. V nejdelším místě délka 85... (více v detailu)
Pardubický kraj
350
 Kč
Andělská křídla kostým peří
Před 7 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Andělská křídla kostým peří, andělská křídla se svatozářem p... (více v detailu)
Kraj Vysočina
120
 Kč
Fendi Flow: Luxusní Tenisky - Perfektní stav
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám exkluzivní Fendi Flow tenisky z pravé kůže v zelené barvě. Tenisky jsou pouze párkrát nošené, jsou včetně veškerých faktur prokazujících originalitu! - Velikost: 38 - Výška podpatku: 30 mm - Vázání: Nastavitelné elastické šněrování, boční zip - Design: FF vzor na jazyku, reliéfní logo na... (více v detailu)
Hlavní město Praha
16 999
 Kč
Dámské oblečení: HI-TEC, b.young, BonPrix, Takko, XXBY MEXX
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ztenčuji šatník :-) Měla jsem párkrát na sobě. Dámské softshellové kalhoty Hi-Tec LADY ALVARO II (vel. L) jsou ideální na sport, turistiku a volnočasové aktivity. Jistě oceníte příjemný, pohodlný a vysoce funkční materiál. Kalhoty mají řadu technických a designových prvků. Sportovní jednoduchý střih, dvě kapsy na zip, v pase na bocích zřaseno gumou pro lepší komfort. Cena: 1150,- Nošené, zn. Takko fashion - modré kraťase / shorts (vel. W31). Cena: 250,- /kus Nošená, XXBY MEXX sukně (vel. D/NL 40, FR 42, I 44) Cena: 350,- Nošené, kalhoty zn. B.YOUNG (vel. 40), na pravé nohavici je flíček viz. foto, zohledněno v ceně. Cena: 250,- Nošené, těhotenské černé legíny, zn. BonPrix Collection (BPC), vel. EUR 48/50. Cena: 300,- Nošené, těhotens... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Přívěšek na klíče - rúzné druhy
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Tento výrobek je vyroben za pomocí 3D tiskárny. Barvy na výběr (stále se snažíme rozšiřovat): - černá - modrá - růžová - neonově zelená - stříbrná - bílá Doporučujeme 3d výrobek nevystavovat teplotě vyšší než 70 stupňů celsia. V případě zájmu o barvu, která není v nabídce, nás neváhejte kontaktovat. Snažíme se rozšiřovat barevnou škálu dle možností našich a podle zákazníků. ------------------------------------------------------------------------------------ cena od 29Kč Cena uvedena za 1 kus/sadu Po domluvě se dá zásilka zaslat obyčejně :) (Foto ilustrační, výrobky vyrábím, tak... (více v detailu)
Ústecký kraj
29
 Kč
Žeton do nákupního košíku - různé druhy
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Tento výrobek je vyroben za pomocí 3D tiskárny. Barvy na výběr (stále se snažíme rozšiřovat): - černá - modrá - růžová - neonově zelená - stříbrná - bílá Doporučujeme 3d výrobek nevystavovat teplotě vyšší než 70 stupňů celsia. V případě zájmu o barvu, která není v nabídce, nás neváhejte kontaktovat. Snažíme se rozšiřovat barevnou škálu dle možností našich a podle zákazníků. ------------------------------------------------------------------------------------ Cena uvedena za 1 kus/sadu Po domluvě se dá zásilka zaslat obyčejně :) (Foto ilustrační, výrobky vyrábím, takže se m... (více v detailu)
Ústecký kraj
25
 Kč
NOVÁ RUČNĚ VYROBENÁ ANDĚLSKÁ KŘÍDLA-SRDCE-31CM
Ručně vyřezávaná na Bali z obnovitelného dřeva Albese, natřená bílou barvou. Každá z těchto dekorací je vyrobena ručně, takže každý kus je jedinečný. Tato hezká ručně vyrobená andělská křídla jsou krásný dárek nebo domácí dekorace. Vypadají pěkně zavěšená na stěně nebo dveřích nebo třeba n... (více v detailu)
339
 Kč
NOVÁ RUČNĚ VYROBENÁ ANDĚLSKÁ KŘÍDLA-SRDCE-24CM
Ručně vyřezávaná na Bali z obnovitelného dřeva Albese, natřená bílou barvou. Každá z těchto dekorací je vyrobena ručně, takže každý kus je jedinečný. Tato hezká ručně vyrobená andělská křídla jsou krásný dárek nebo domácí dekorace. Vypadají pěkně zavěšená na stěně nebo dveřích nebo třeba n... (více v detailu)
299
 Kč
Dívčí župan 12-14 let, top stav.
Před 9 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Hezký růžový župan zn. Runto Robe je jen dvakrát použit, ale je vypraný, stále krásný, jako nový. Je to správný společník kdekoliv u vody nebo bazénu. Vyrobeno z jemn... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
200
 Kč
Společenské šaty Zara
Před 11 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
měla jsem párkrát na plese, ale z důvodu stěhování do zahraničí již nevy... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
70
 Kč
Reprodukce batohu horských myslivců
Před 11 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Dobrý den, prodám reprodukci batohu horských myslivců. Batoh je vyrobený z plátna, jenom dno a vnitřní zátěr je asi z polyuretanu kvůli vodě. Řemeny jsou kožené. Do vnitřní části k zádům se dá dát skládací BW karimatka, která batohu dělá... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500
 Kč
Kovový zip modrý, silný, délka 18 cm - 10 ks
Před 12 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Vyrobeny v roce 2000, nové. Cena za jeden 10,- Kč, za všechny 90,- Kč Zaslání na výdejní místo nebo... (více v detailu)
Kraj Vysočina
10
 Kč
Andělská křídla z naplaveného dřeva
Před 14 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám andělská křídla z naplaveného dřeva. Rozměry: Výška 54 cm Šířka 46 cm Bohužel pro ně nemám vhodné mís... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 250
 Kč
CHRÁNIČE na in-line , skateboard
Před 15 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám párkrát použité chrániče pro děti od 25-50 kg. Popis Chrániče by se měly stát neodmyslitelnou pomůckou při jakékoliv sportovní aktivitě, kde je zvýšené riziko úrazu. Chrániče Street Gear IV se skládají dohromady ze šesti chráničů a to kolen, loktů a dlaní. Jej... (více v detailu)
Pardubický kraj
200
 Kč
Náramek ANDĚLSKÉ POHLAZENÍ
Před 17 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Ručně vyrobený náramek. Délka cca 17-18 cm Vyhovuje pro obvod zápěstí cca 15,5-16 cm Velikost korálků 4 mm S andělskou rondelkou Náramek navlečen na ela... (více v detailu)
Hlavní město Praha
140
 Kč
LUXUSNÍ DÁMSKÝ KOŽICH RUČNÍ VÝROBA
Před 17 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Prodám dámský luxusní kožich (model panenka) z ruční dílny Kožešníci a rukavičkáři výrobní družstvo Praha. Exkluzivní a kvalitní zpracování a ušití. Stav 100%, stav nového zboží - velmi málo nošený - viz fota. Měřeno od ramen ke spodnímu okraji 70 cm, přes prsa 47 cm, šířka ramen 50 cm, délka rukávu 37 / 53 cm. Odhad velikosti je 36, S/M. Zapínání na 2 knoflíky poutkem, ve... (více v detailu)
Karlovarský kraj
5 000
 Kč
Lehounká zavinovací sukně New Look
Před 17 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Lehoučká, vzdušná a velmi elegantní zavinovací sukně New Look. Bílý podklad se vzorem černých květin. 100% viskóza. Zavazování na boku a v pase v místě zavinutí 2x zapínání na knoflík (viz foto). Sukně je jako nová, málo nošená, bez vad. Materiál je velmi příjemný, jemný, chladivý, ideální na léto. Látka je pevná, nepruží, vzhledem k zapínání na knoflíky velikost sukně není "univerzální" jako u jiných zavinovacích sukní - proto dobře měřte! Šířka v pase 42 cm, maximální délka 77 cm (vzhledem k podobě střihu bude sukně místy sahat téměř do půli lýtek a míst... (více v detailu)
Plzeňský kraj
250
 Kč
Latexový korzet Rubber Eva
Před 18 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám latexový korzet s vykrojeným poprsím značky Rubber Eva. Korzet je vyroben z gumy celkové tloušťky cca 1 mm (2x0.5 mm). Pro výrobu byl požit latex zn. Supatex - v barvě perleťová stříbrná (pearlsheen silver). Korzet je z vnitřní strany klasicky černý. V místě šněrování je korzet opatřen latexovou chlopní (opět dv... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 500
 Kč
Náramek ANDĚLSKÉ POHLAZENÍ
Před 19 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Designový, ručně vyrobený náramek ANDĚLSKÉ POHLAZENÍ Délka cca 17-18 cm Vyhovuje pro obvod zápěstí cca 15,5-16 cm Velikost korálků 4 mm S andělskou rondelkou Náramek ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
99
 Kč
Náramek ANDĚLSKÁ TRÁVA
Před 19 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Designový, ručně vyrobený náramek ANDĚLSKÁ TRÁVA Délka cca 17-18 cm Vyhovuje pro obvod zápěstí cca 15,5-16 cm Velikost korálků 6 mm S andělskými rondelkami Náramek n... (více v detailu)
Hlavní město Praha
99
 Kč
Náramek ANDĚLSKÁ WENDY
Před 19 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Designový, ručně vyrobený náramek ANDĚLSKÁ WENDY Délka cca 17-18 cm Vyhovuje pro obvod zápěstí cca 15,5-16 cm Velikost korálků 4 mm Se srdíčkem, střapcem a andělskými rondelkam... (více v detailu)
Hlavní město Praha
99
 Kč
Ortopedické kožené tenisky Looke Nicolla, vel. 37
Před 17 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám ručně vyráběné zdravotní boty francouzské značky Looke, model Nicolla v bílé barvě a velikosti 37. Tenisky jsou ve velmi dobrém stavu, jen místy obarvené od riflí, určitě půjde vyčistit. Běžná prodejní cena 2. 190 Kč. Modní obuv ozvláštněna zajímavým vzorem, který ji dodává na prodyšnosti. Kvalitní kůže je již u značky Looke zárukou a pryžová podešev dává botě absolutní komfort. Jednoduše sladíte jak k sukni tak ke kalhotům. Dámské tenisky Looke z pevné kůže, které jsou vhodné i do teplejšího počasí. Boty vyrobeny z kvalitní kůže se vzorovaným perforovaným svrškem, jenž je skvělý pomocník právě při ochlazování Vašich chodidel v teplém jarním i letním dni. Obuv na první pohled vyniká originální podrážkou ve stylu černo bílých čar. O Vaše pohodlí se postará měkčená stélka, která se přizpůsobuje chodidlu. Boty Vás proto neomrzí ani po delší procház... (více v detailu)
Zlínský kraj
369
 Kč
Brašna Crumpler - Proper Roady Sling M, nová
Před 19 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Praktická brašna pro každodenní použití, vyrobená z voděodolného nylonu Chicken Tex Supreme. Je určená pro notebook do velikosti 13, příslušenství, dokumenty formátu A4 a věci denní potřeby. Přední klopa je uzavíratelná velmi pevným suchým zipem. Vnitřní polstrovaná kapsa na notebook je vybavena pojistkou proti jeho vypadnutí. V hlavní části nale... (více v detailu)
Hlavní město Praha
599
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní oblečení