Batoh Converse Go 2 Backpack, Červená

Přidáno včera - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízím Stylový batoh na všechno Málo používané ale ve výborném stavu Vnitřní pouzdro na notebook a boční kapsy na láhev s vodou. Dvě pře... (více v detailu)
Hlavní město Praha
690
 Kč

Podobné inzeráty

Batoh Converse Go 2 Backpack, Červená
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím Stylový batoh na všechno Málo používané ale ve výborném stavu Vnitřní pouzdro na notebook a boční kapsy na láhev s vodou. ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
690
 Kč
Koupím batoh Wisport Reindeer 55
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Koupím batoh Wisport® Reindeer o objemu 55 litrů, v pěkném stavu
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Školní batoh Topgal
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Školní batoh Topgal, nošený 1 rok, spousta kapes, reflexní prvky, postranní kapsy na lahev
Liberecký kraj
1 500
 Kč
Dětský batoh Bakugan černo-červený 30x40x15cm
Před 2 dny - SBAZAR
Batoh s motivem oblíbeného seriálového hrdiny Bakugan je praktický a stylový batoh v černo-červené barvě s 3D nášivkou, který zaujme všechny školáky. Tento prostorný batoh má dvě velké kapsy a jednu malou přední kapsu, všechny uzavíratelné zipem. Na bočních stranách batohu jsou dvě praktické kapsy na láhev či ostatní drobnosti. Hlavní kapsa je oddělená přepážkou pro uložení notebooku či tabletu a na vrcholu velké kapsy je výstup na sluchá... (více v detailu)
539
 Kč
batoh Michael Kors, vel. L
Přidáno včera - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám stylový dámský batoh Michael Kors. Typ: JAYCEE LG Backpack Monogram Brown. Tento originál MK batoh má dvě velké kapsy na zip, jednu přední též na zip + posouvatelné popruhy. Nový, pouz... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 000
 Kč
Batoh (krosna) Gemma Turist 75 Cordura
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím tento odolný batoh z kvalitního materiálu cordura. Prožil toho se mnou spoustu a stále vypadá mladý a použitelný. Zažil výměnu/opravu hlavního zipu, pokud si dobře pamatuju. Balí se zepředu pro přehlednost a "kufrový" přístup. Jsou v něm hliníkové vzpruhy které drží formu zad, lze je vyjmout. Když jsem s ním létal letadly tak jsem je vyjmul a používal batoh jako kabinové zavazadlo, protože pak nebyl problém ho zmáčknout do požadovaných rozměrů, a ty vzpruhy ssebou nosit ručně :) Gemma je česká značka, evergreen který zná mnoho skautů jímž jsem byl :) Tyto batohy už se moc najít na eshopech nedají, ale cena tohoto kterou jsem zahlédl je okolo 4000 Kč. • Dvo... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
899
 Kč
Dívčí batoh TOPGAL pro 2.stupeň ZŠ/SŠ
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám dívčí studentský batoh pro 2.stupeň ZŠ/střední škola, černo - růžovo -bílý, tříkomorový,čtyři uzavíratelné kapsy (tři... (více v detailu)
Pardubický kraj
400
 Kč
Školní batoh - aktovka Fantasy Emipo
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Školní batoh s dívčími motivy, s objemem 20litrů a nosností 6kg. Rozměry (š x h x v) 31x19x37 cm Hmotnost 0.99 kg
Olomoucký kraj
400
 Kč
Satch Studentský batoh - Hurly Pearly
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám studentský batoh SATCH - Hurly Pearly. Použitý ale ve velmi dobrém stavu, viz foto. Prémiový zdravotně certifikovaný studentský batoh Satch je určen pro studenty od 2. stupně základní školy nebo od výšky 140cm. Tento „rostoucí“ školní batoh lze maximálně individuálně napasovat na záda a zajistit tím správný vývoj zad a zamezit přetížení a disbalanci. Rostoucí zádový systém lze přizpůsobit na výšku 140 – 180 cm. Díky hrudnímu popruhu a bedernímu pásu dochází až z 50% k přenosu celkové váhy z ramen na pánev, nejstabilnější místo těla – odlehčuje tak ramenům a krční páteři. Batoh... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 000
 Kč
Batoh Topgal TERI
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Dámský a dívčí sportovní a studentský batoh. Polstrovaná kapsa na notebook a druhá na tablet, pevný zádový systém s polstrováním a hliníkovou výztuhou, vhodný do školy i na sport. Ideální pro všechny dívky s výškou od 150 cm. Elegantní a funkční design ocení aktivní maminky nebo studentky, které hledají praktický batoh na každodenní cestu do školy. V zadní hluboké komoře batohu je polstrovaná kapsa na notebook (do velikosti cca 15,4"). Na ní je našitá ještě jedna menší polstrovaná kapsa na tablet, mobil, powerbanku nebo cokoliv, co potřebuje zacházení jako v bavlnce. Zadní komora je opravdu objemná a pojme většinu každodenního těžkého nákladu. V přední úzké komoře oceníte síťovou kapsu na zip. Záda bato... (více v detailu)
Zlínský kraj
800
 Kč
Taška batoh na notebook
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám novou nepoužitou brašnu značky ELLEHAMMER (nevhodný dárek) Funkce: Pojme 15.4” notebook Ochranná kapsa na tablet Přední kapsa na zip s organizérem Zapínání na... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
500
 Kč
Dětský anatomický batoh Star Wars na výlety
Před 1 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Batoh je s anatomicky tvarovanými zády. Má délkově nastavitelné ramenní popruhy a má reflexní pruhy. Skládá se ze 2 kapes + 1 přední menší kapsa na drobnosti. Na bocích jsou 2 kapsy (třeba ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
250
 Kč
Dámský batoh Michael Kors
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Novy dámský batoh Šířka: 24 cm Výška: 29 cm
Hlavní město Praha
2 899
 Kč
Batoh American Tourister
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Mestsky batoh American Tourister tri oddelene velke kapsy s pouzdrem na NB / Tablet mnoho mal... (více v detailu)
Pardubický kraj
900
 Kč
Trekingový batoh Gregory Katmai modrý
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám trekingový batoh Gregory Katmai 55 l M-L 46-56 cm. Batoh je jednou použitý, bohužel na manželku 160 cm je velký. Perfektní jsou pevná záda. Na batoh je záruka, koupen v roce 2024. Pořizovací cena je 6500 kč. S objemem 55 litrů nabízí Katmai 55 RC dostatek prostoru pro vaše vybavení a potřeby na dlouhé cesty. Hlavní kapsa je prostorná a snadno přístupná, umožňující pohodlné uspořádání a organizaci věcí. Navíc je vybavena přídavnými bočními kapsami a přední kapsou s přístupem shora, abyste měli veškeré vybavení snadno dostupné. Batoh je vyroben z odolných a kvalitních materiálů, které zajišťují odolnost proti opotřebení a dlouhou životnost. Odolný nylonový materiál chrání vaše věci před poškozením a zabraňuje pr... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 444
 Kč
Školní batoh Topgal, penál zdarma
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám dívčí školní batoh, tašku, zn. Topgal, vel. 2.-5. třída, vypraný, čistý, používaný, reflexní prvky odřené, v síťované kapse díra – viz. foto, přidám zdarma penál – používaný, lehce vybarvený, cena 200 Kč, prosím jen e-mail, koukněte i na mé ostatní inzeráty, ušetříte na poštovném Popis výrobce: Hlavní předností batohu jsou velmi kvalitně polstrovaná záda, které výborně doléhají. Záda jsou vyztužená lehounkou hliníkovo... (více v detailu)
Jihočeský kraj
200
 Kč
Černý batoh Emporio Armani
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Batoh má drobné známky nošení (u zipu je lehce odřený, viz foto), zohledněno v ceně. Jinak bez vad. Vleze se formát A4. Původní cena 6 799 Kč, samozřejmě originál, koupeno na Answear. Doprava dle dohody. V Praze můžu předat osobně. - V... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 000
 Kč
školní batoh Coocazoo
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám batoh od značky Coocazoo ve výborném stavu. Byl nošen pouze 3 roky mou dcerou, která se o něj dobře starala. Batoh je velice pohodlný, jelikož má prodyšné záda z pěnového air mashu, tím pádem na záda pěkně padne. Po celém dnu nošení, tohoto batohu, nic nebolí. Je velice lehký a taky dobře prostorný. Má 5 kap... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
550
 Kč
školní aktovka batoh pro 1.stupeň, Bagmaster
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Rok použivaný školní batoh zn.Bagmaster vhodný pro první stupeň. Známky běžného používání. Jedna malá vnitřní kapsa je uvnitř lehce natrhnutá stačí však sešít, já už se s tím nezdržuji máme batoh nový. Původní cena 1699,- prodám za 599,- Čtyřkomorový, svými rozměry vhodný i pro drobnější děti 1 boční síťovaná kapsa vhodná na láhev ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
599
 Kč
BAGMASTER, lehký batoh pro větší školáky
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Školní, lehký batoh pro větší školáky, jako nový. Velmi málo používaný. Batoh má vyztužená záda, hrudní pás a nastavitelné ramenní popruhy, které správně obepnou postavu. Má tři velké komory. V hlavní z nich je polstrovaná kapsa na notebook velký až 15”. V přední kapse je praktický organizér na mobi... (více v detailu)
Středočeský kraj
500
 Kč
Nový dívčí batoh
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nový dívčí batoh s motivem Disney, s myškou Minnie a Kačenkou Daisy. - Nastavitelné, polstrované ramenní popruhy - ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
400
 Kč
Školní batoh zn. Dakine 25l
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji školní 25 litrový batoh zn. Dakine v dobrém stavu, v hlavní kapse pod zipem je poškozená pogumovaná vrstva o velikosti 8x2 cm (viz foto). Popis batohu: polstrovaná záda, výškově nastavitelné, polstrované popruhy, hlavní kapsa na dvoucestný zip s polstrovanou přihrádkou na notebook, přední termo kapsa se zipem na svačinu, za ní je... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
200
 Kč
modrý batoh s liškou FJALLRAVEN KANKEN
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
modrý batoh s liškou FJALLRAVEN, model KANKEN. Byl málo použitý, teď jen skladován. Má vnit... (více v detailu)
Hlavní město Praha
800
 Kč
Batoh Crumpler Beehive - červeno / modrý
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám nový batoh. Je to škoda, že se musí nosit na zádech a oči majitele přichází o takovou pastvu. Oči okolí, ale spolehlivě otočí. Batoh Beehive má nejen pěkný vzhled, ale nabízí i praktické vnitřní uspořádání. Velké vrchní víko na zip umožňuje pohodlný vstup do hlavní komory batohu, kde je v zádové části situovaná kapsa pro notebook. Spodní komora je svými rozměry uzpůsobena pojmout samostatné pouzdro k uložení fototechniky či jiného nákladu. Vnitřní dělící přepážka mezi vrchní a spodní komorou je opatřena zipem, aby bylo možné obě komory propojit. Uvnitř všitý pásek zakončený kovovou karabinou je vhodný k připnutí svazku klíčů, které jsou díky tomu vž... (více v detailu)
Hlavní město Praha
765
 Kč
Batoh Hannah Wanderer 45l
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Zcela nový dvoukomorový batoh o objemu 45 litrů má horní a spodní vstup do hlavní komory. Posuvný zádový systém Vario na suchý zip lze přizpůsobit délce zad, stejně tak nastavitelné polstrované ramenní popruhy a bederní pás s kapsou. Zádový systém i ramenní popruhy jsou zároveň vyrobené z prodyšné a rychlesc... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 300
 Kč
Další nabídky najdete zde: Oblečení