Havaianas dámské žabky, vel. 37/38

Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Dámské flip-flop sandály/ žabky značky Havaianas. Barva máskáčová, zelená. Vel. EUR 37-38, USA 4-5, BRA 35-36. Málokrát nošené, velmi dobrý stav. Více viz fotky. (Na žádost lze poslat více fotek.) Věci, u kterých to dává smysl, lze po domluvě zaslat přes Zásilkovnu za 85 Kč, Balíkovnu za 75 Kč nebo PPL 82/84 Kč (dle velikosti) (cena za dopravu... (více v detailu)
Hlavní město Praha
49
 Kč

Podobné inzeráty

Dámské nazouváky na podpatku, vel. 36
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Dámské nazouváky s plnou špičkou, na podpatku, hnědá a černá barva, kožené, vel. 36. Velmi dobrý stav. Včetně krabice. Více viz fotky. (Na žádost lze poslat více fotek.) Věci, u kterých to dává smysl, lze po domluvě zaslat přes Zásilkovnu za 85 Kč, Balíkovnu za 75 Kč nebo PPL 82/84 Kč (dle velikosti) (cena za dopravu + 6 Kč za pr... (více v detailu)
Hlavní město Praha
119
 Kč
Dámské džíny Diesel, vel. 28
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Dámské jeans Diesel, modré, vel. 28, nenošeny. Více viz fotky. (Na žádost lze poslat více fotek.) Věci, u kterých to dává smysl, lze po domluvě zaslat přes Zásilkovnu za 85 Kč, Balíkovnu za 75 Kč nebo PPL 82/84 Kč (dle velikosti) (cena za dopravu + 6 Kč za práci a materiál) nebo jinak dle domlu... (více v detailu)
Hlavní město Praha
149
 Kč
Dámské džíny Cheap Monday, vel. 31/34
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Dámské jeans Cheap Monday, bílé, vel. 31/34, s dekorem záplat přes díry, dolní lem přiznaně roztřepen, 98 % bavlna a 2% elastan, nenošeny. Více viz fotky. (Na žádost lze poslat více fotek.) Věci, u kterých to dává smysl, lze po domluvě zaslat přes Zásilkovnu za 85 Kč, Balíkovnu za 75 Kč nebo PPL 82/84 Kč (dle velikosti) (cena za dopravu + ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
199
 Kč
Dámské kalhotky Umbro, vel. L, set 2ks, nenošené
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Dámské kalhotky Umbro. Velikost L, set 2ks, černá a šedá barva s bílou gumou, 95% bavlna a 5% eleastan. Nenošené, nevhodná velikost, ale protože zakoupeno v Polsku, tak se nevracely. Více viz fotky. (Na žádost lze poslat více fotek.) Věci, u kterých to dává smysl, lze po domluvě zaslat přes Zásilkovnu za 85 Kč, Balíkovnu za 75 Kč nebo PPL 82/84 Kč (dle velikost... (více v detailu)
Hlavní město Praha
99
 Kč
Šátek shemag/palestina
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Šátek shemag/palestina, černo-bílá, cca 105 x 105 cm. Nepoužito. Více viz fotky. (Na žádost lze poslat více fotek.) Věci, u kterých to dává smysl, lze po domluvě zaslat přes Zásilkovnu za 85 Kč, Balíkovnu za 75 Kč nebo PPL 82/84 Kč (dle velikosti) (cena za dopravu + 6 Kč za práci a materiál) nebo jinak ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
49
 Kč
Dámské modré sportovní tílko, vel. S
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám (popř. vyměním) dámské modré sportovní tílko, vel. S. Pružné, všitý "podprsenkový" díl - viz foto pro větší podporu při cvičení. Šířka celkem (z obou stran) - 70 cm, délka - 32. P... (více v detailu)
Hlavní město Praha
70
 Kč
Pepino dětské zimní boty vel. 23
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Značkové boty Ricosta Pepino, dle výrobce zateplené merino vlnou, ale my je měli na mírnou/končící zimu. Lze poslat.
Jihomoravský kraj
180
 Kč
Panské žabky, pantofle vel. 43 zn. Crocs
Před 4 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nošené synem v létě. Barva modrá, stav dle detailních fotek.
Jihočeský kraj
750
 Kč
Dámské kožené lodičky Baťa Insolia, vel. 40,5
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
dobrý den, nabízím dámské kožené lodičky Baťa. Boty jsou 1x vzaté, nesedla mi velikost. Možnost osobn... (více v detailu)
Středočeský kraj
299
 Kč
Dámské boty vel. 38
Před 3 dny - Hlavní město Praha - VSE_ZA_ODVOZ
Daruji za odvoz boty dle foto ve vel. 38. Kožený semiš, kožená stélka, kožená podrážka... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Zdarma
 Kč
Dámské zimní kotníčkové boty, NOVÉ, vel. 40
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Nabízím moderní NOVÉ černé kotníčkové boty se zipem na vnitřní straně. Svrchní materiál imitace kůže, podešev syntetická, vzorovaná podrážka na platformě. Stélka 25,5 cm je měřena až do špičky, výška bot 17,5 cm, podpatek 7 cm. NOVÉ - lze věnovat i jako vánoční dárek. Pro... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
300
 Kč
Panské žabky, pantofle * vel. 43 * zn. Crocs
Před 5 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Nošené synem v létě. Barva modrá, stav dle detailních fotek.
Jihočeský kraj
750
 Kč
Dámské kožené kotníkové Melvin&Hamilton, černé, vel. 39
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám dámské černé kožené kotníkové oxfordky (=design na špičce) značky Melvin & Hamilton. Pořizovací cena 4400 Kč. Mají nadčasový design! Barva černá, ale má zajímavý kovový (bronzový) třpyt, který je v zajímavém kontrastu s modrou podrážkou. Stylem jsou víceúčelové - formální, sportovní i k sukni se dobře hodí. Boty jsou neuvěřitelné lehké (pravděpodobně díky materiálu pod... (více v detailu)
Hlavní město Praha
690
 Kč
VAGABOND dámské zimní kožené boty vel. EUR 40
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - SBAZAR
Předmětem prodeje jsou tyto dámské zimní kožené boty - kozačky zn. Vagabond s mohutným kožíškem uvnitř. Velikost je výrobcem deklarována jako EUR 40, délka vnitřní stélky je 26 cm. Obuv je na šněrování, ale má ještě po s... (více v detailu)
Plzeňský kraj
299
 Kč
Holčičí sandálky Baťa - vel. 31
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Zapomněly jsme na ně a už jsou malé. NOVÉ. Super k sukýnkám/šatičkám/kraťáskům. Kožené. Vel. 31, stélka 19,8 - 2... (více v detailu)
Olomoucký kraj
150
 Kč
Boty černé pánské společenské vel. č. 41
Před 4 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Dobrý stav, délka stélky 26 cm, lze poslat Zásilkovnou nebo Balíkovnou dle ceníku.
Jihočeský kraj
400
 Kč
Dámské lodičky světle hnědé semišové vel. 40 NOVÉ
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám úplně nové a nenošené střevíčky na vysokém podpatku (10 cm). Barva je dle prodejce koňaková, může být pojmenována i jako velbloudí. taková světle hnědá s mírným rezavým nádechem... (více v detailu)
Středočeský kraj
230
 Kč
Zimní boty VIKING Beito GTX - vel. 32
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
dětské (chlapecké) zimní boty zn. VIKING, model BEITO GTX - vel. 32, barva černá velmi lehké, s membránou Gore-Tex, na suchý zip, reflexní prvky, protiskluzová podrážka s hrubým vzorkem lze prát v pračce na 30°C vyjímatelná s... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 200
 Kč
Zimní boty Superfit s goretexem - vel. 39
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím zimní boty Superfit s goretexem po synovi. Zapínání z boku na zip + utažení lze regulovat tkaničkami. Boty jsou nošené jednu sezónu. Délka stélky 25,3 cm. Popis výrobce: Zimní obuv Superfit s membránou GoreTex. Je extrémně lehká, s maxim... (více v detailu)
Středočeský kraj
690
 Kč
Boty Clara Barson dámské vel. 41 Nové
Před 3 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Model: Lehké letní lodičky na platformě s vysokým klínovým podpatkem. Extra vysoký pevný podpatek. Zapínání přezkou na vnější boční straně obuvi. Polstrovaná měkká vložka. Odolná podešev. Moderní a pohodlné lodičky jsou perfektním společníkem k mnoha příležitostem. Vysoký podpatek boty působí ležérně, a na špičce je zdobí je malá mašle. Opravdu pohodlné lodičky se hodí k šatům, sekním i džínám. Dokonale funkční design a pohodlí. Výrobce: Clara Barson Kategorie: Dámská letní obuv Výška podpatku: 7,5 cm Zapínání: Přezka Špička: Otevřená Podrážka: Klínek Materiál svršek: Syntetická useň Materiál stélka: Syntetická useň Barva: Odstín hnědé Design a doplňky: Vnitřní hladká podšívka, odstín tříslově hnědé. Pevný stabilní podpatek Hmotnost cca: 280g Běžná cena: 699,00-Kč Cena k jednání: 119,00-Kč Stav: nové, nikdy nepoužité, plně funkční, viz reálné foto, prodej pozůstalosti, jistě dobře poslouží. Kontakt, dotazy k vystavené nabídce, prosím prostřednictvím e-mail zprávy. (Fiktivní t... (více v detailu)
Zlínský kraj
119
 Kč
Nové dámské kožené pracovní boty, vel. 39
Před 4 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Nabízím k prodeji dámské kožené pracovní boty, velikost 39. Délka stélky 25 cm. Boty maji vyztuženou špici a jsou antistatické. Mají větrac... (více v detailu)
Olomoucký kraj
300
 Kč
Běžecké boty dámské New Balance Fresh Foam EU 37,5 Top stav
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji dámské běžecké boty, super stav, stav nových. Velikost EU 37,5 - US 7 - UK 5 - cm 24. V zaruce 05/2026 Běžecké boty New Balance Fresh Foam Hierro WTHIMCCG jsou modelem pro muže určeným pro běh v náročném terénu. Vnější podrážka je Vibram, což znamená, že se guma méně opotřebovává, lépe přilne k povrchu a je odolná vůči bahnu. Vhodně rozmístěné hroty běhounu mají vliv na dobrou přilnavost v terénu, usnadňují rozjíždění a sjíždění a zabraňují smyku. Silnější vrstva gumy pod patou usnadňuje konvergenci. V mezipodešvi byla použita technologie Fresh Foam, díky které byla zajištěna vysoká úroveň amortizace a pěnové odezvy, což bude mít přímý vliv na bezpečnost a pohodlí při běhu. Svršek se přizpůsobí chodidlu, poskytuje pohodlí i bezpečí (vyztužený materiál chrání prsty před nárazy do kamenů a kořenů). Hierro je název na počest nejméně osídlenéh... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 999
 Kč
Dámský černý svetr s kr.rukávem, vel. S-M, zn. C&A
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám (popř. vyměním) dámský černý svetr pletený i stříbrnou nití, vel. S-M, zn. C&A. Délka - 65 cm, šířka celkem (z obou stran) - 80. Materiál vyfocen. Pěkný stav. Na ceně se příp. dá ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
150
 Kč
Nové dámské pracovní boty CXS VIS S1, vel. 38
Před 4 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Nabízím k prodeji dámské pracovní boty CXS VIS S1. Vel. 38. Boty jsou nové. Polobotka, textilní, s ocelovou špicí. Materiál: svršek z odolného 1,5mm polyesteru, 3-vrstvá prodyšná textil... (více v detailu)
Olomoucký kraj
300
 Kč
Zimní kožené armádní kanady vel. 8 (ČSLA) - nové
Před 4 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Dlouhodobě skladované originální zimní kožené důstojnické kanady ČSLA. TOP stav - viz fotky. Velikost 8. ► SLEVY: v případě odběru více zboží z mé nabídky. Podívejte se na všechny inzeráty. ► OSOBNÍ PŘ... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 799
 Kč
Další nabídky najdete zde: Boty