jelenicové šortky-myslivecky styl

Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Z pozůstalosti prodám sofistikované jelenicové šortky vyrobené v Itálii ,rok 1970. Myslivecky ... (více v detailu)
Zlínský kraj
400
 Kč

Podobné inzeráty

Hnědý stylový kabát
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Tento elegantní kabát v hnědé barvě je ideální volbou pro ty, kteří hledají stylový a sofistikovaný kousek do svého šatníku. Jeho design kombinuje eleganci s praktičností. Design a barva: Kabát je v krásném hnědém odstínu, což z něj dělá univerzální a nadčasový kousek, který se snadno kombinuje s různými outfity. Bez zapínání: Tento kabát nemá klasické zapínání, což mu dodává uvolněný a moderní vzhled. Pásek: Kabát je opatřen páskem, který lze uvázat a tím zvýraznit pas, což dodá outfitu strukturovaný a ženský vzhled. Kapsy: Na přední straně jsou dvě prakti... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 500
 Kč
Hnědý stylový kabát, Nový
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Tento elegantní kabát v hnědé barvě je ideální volbou pro ty, kteří hledají stylový a sofistikovaný kousek do svého šatníku. Design a barva: Kabát je v krásném hnědém odstínu, což z něj dělá univerzální a nadčasový kousek. Bez zapínání: Tento kabát nemá klasické zapínání, což mu dodává uvolněný a moderní vzhled. Pásek: Kabát je opatřen páskem, který lze uvázat a tím zvýraznit pas, což dodá outfitu strukturovaný a ženský vzhled. Kapsy: Na přední straně jsou dvě prakt... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 500
 Kč
Thor Steinar kapsáče
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Velikost 4XL,pas 52-64 cm (široká guma v pase), délka nohavice 105cm. Spousta kapes. Jako... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 750
 Kč
dámský jelenicový kostým
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
originál bavorský myslivecký dámský kostým z pravé jelenice, béžové barvy. velikost 40, pas 70 cm
Hlavní město Praha
Neuvedeno
PÁNSKÉ ŠORTKY INDICODE V. 56/58 (XL) nové
Před 3 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
PÁNSKÉ ŠORTKY INDICODE V. 56/58 (XL) Barva: zelená Materiál: 100% bavlna Mají sedm kapes. Zapínají se na knoflík a zip... (více v detailu)
Kraj Vysočina
275
 Kč
Stylové černé šortky NENOŠENÉ velikost M
Před 4 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Top stav, šortky nebyly ani jednou použité Celou dobu jsou pěkně složené ve skříni a ne někde p... (více v detailu)
Olomoucký kraj
149
 Kč
Pánské modré džíny
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám pánské džíny, modré, 100% bavlna, pevná, silnější látka, velmi dobrý stav, velikost 34, zip, 5 ka... (více v detailu)
Středočeský kraj
150
 Kč
5) Dámský vlněný kabát, vel.48
Před 1 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Bezvadný stav, pouze jednou vzatý.Značka F&F,zakoupen za 1699Kč.Materiál: 50% vlna,36% polyester,14% viscosa a polyamid,s podšívkou ze 100% polyester.Dvě postranní kapsy, mírně rozšířený střih do písmene A, s pěti poutky a páskem na zavázání že stejné látky, velký šálový límec, zapínání na dva knoflíky a v předu kabátu jsou tedy č... (více v detailu)
Ústecký kraj
299
 Kč
dámské šortky Fishbone, XS
Před 4 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám šortky značky Fishbone, velikost XS, pískové barvy.Délka 44 cm, výška předního sedu: 18 cm, zadního: 31... (více v detailu)
Pardubický kraj
179
 Kč
Fendi First: Stylové sluneční brýle - Ideální stav
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím nádherné sluneční brýle Fendi First v mátově zelené barvě. Jsou ve výborném stavu, téměř nepoužívané, se všemi fakturami, které potvrzují jejich originalitu! - Barva: Mátově zelená - Rámeček: Obdélníkový, acetátový - Zlaté kovové det... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 999
 Kč
Dámské džíny Bonprix 48/50
Před 4 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám zcela nové, nenošené dámské džíny. Tmavě modré, velmi pěkné. Velmi pěkné ozdobné štepování na kapsách. Pět kapes. Velikost cca 48/50 Délka 109 cm Původní cena 599 Kč Cena 200 Kč Platí do smazání. Mrkněte i na jiné inzeráty sklo, porcelá... (více v detailu)
Jihočeský kraj
200
 Kč
Jarní/podzimní tenká péřová bundička 2v1 Reima Fleet vel.134
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím nošenou slabou péřovou bundičku na jaro/podzim, která je lehká jako pírko, a navíc 2-v-1: Rukávy na zip lze odepnout a proměnit bundu na skvělou vestu. Větruodolný materiál ripstop je prodyšný a díky lehkému zateplení udrží děti v teple. Bunda má krásnou tyrkysovou barvičku (nelze na fotkách zachytit)a spoustu užitečných detailů - 2 boční kapsy, reflexní prvky, elastické zakončení okraje kapuce, rukávů a spodního l... (více v detailu)
Hlavní město Praha
699
 Kč
Podzimní tenká péřová bunda 2v1 Reima Fleet v.134
Před 1 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízím nošenou slabou péřovou bundičku na jaro/podzim, která je lehká jako pírko, a navíc 2-v-1: Rukávy na zip lze odepnout a proměnit bundu na skvělou vestu. Větruodolný materiál ripstop je prodyšný a díky lehkému zateplení udrží děti v teple. Bunda má krásnou tyrkysovou barvičku (nelze na fotkách zachytit) a spoustu užitečných detailů - 2 boční kapsy, reflexní prvky, elastické zakončení okraje kapuce, rukávů a spodního ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
699
 Kč
Kabelka styl Birkin, černá kůže.
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám kabelku ve stylu Birkin. Černá masivní kůže. Kování ve stříbrné barvě. Do ruky nebo na zápěstí, štíhlá dá i přes rameno. Rozměry š 35 x v 27 cm. Dno 39 x 13 cm. Ucha 46 cm. zavřená na zip 33 cm. Uvnit... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 200
 Kč
Bunda hitec xl
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Bunda hitec xxl ale je spíše XL. původní cena 2500 zásilkovna 79 při platbě předem. dobírka ne.pri rychlém jednání poštovné v ceně. Hi-Tec BICCO Pánská zimní lyžařská bunda Hi-Tec BICCO II je vhodná jak na zimní sporty, tak také nošení ve městě. Použité materiály jsou zárukou vysoké ochrany proti nepříznivým klimatickým podmínkám a zároveň poskytováním velké míry komfortu. Sněžný pás ochrání proti proniknutí sněhu a větru. Díky dobře padnoucímu střihu se stane oblíbenou součá... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 100
 Kč
Dámská bunda NELL vel. XL
Před 5 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám téměř nenošenou (na sobě max. 3x) dámskou zimní bundu značky NELL. TOP stav - odepínací kapuci a s vyšší stojáček - po celé dálce zapínání na zip, v horní části je krytý lištou na druky - regulovatelný dolní okraj rukávů - 3 vnější kapsy na zip - 2 vnitřní kapsy – jedna náprsní kapsa na zip a... (více v detailu)
Kraj Vysočina
800
 Kč
Myslivecký kabát
Před 11 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Myslivecká uniforma, lesnická uniforma, lesnický kabát cena za kus myslivecká bunda 500 kč myslivecký kabát 800... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
300
 Kč
divci softschellova bunda zn. Euro Jeans vel. 110
Před 10 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
softschellova bundicka zn.Euro Jeans vel. 110, s kapuci. barva seda, ruzova, cerna - prakticke karo. uvnitr cerna, pocesana. tvarovana. zapinani na zip az do kapuce. kapuci lze zipem odepnout.... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
130
 Kč
dámské šortky Fishbone, XS
Před 10 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám šortky značky Fishbone, velikost XS, pískové barvy.Délka 44 cm, výška předního sedu: 18 cm, zadního: 31... (více v detailu)
Pardubický kraj
179
 Kč
Bunda G-Loft ISG 2.0 Jacket - modrá, velikost XL
Před 7 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nová bunda Bunda G-Loft ISG 2.0 Jacket - modrá, velikost XL, koupená 12. 5. 2024, čili stále v záruce, prodáváno i s fakturou pro případnou reklamaci, ale u tak kvalitní bundy ani nepředpokládám, že bude potřeba. Nesedí velikost a nestihl jsem vrátit ve 14denní lhůtě. ----------- Nová bunda G-Loft ISG 2.0 je nová verze multifunkční bundy Carinthia. Tento hybridní model byl navržen na základě specifických požadavků příslušníků uniformovaných složek. Spojuje špičkové vlastnosti softshellové bundy (GORE® softshell) s výhodami technologie G-LOFT. Poskytuje tedy nejen ochranu před nepřízní počasí, ale díky systému G-LOFT Body nabízí i tepelný komfort a prodyšnost. odnímatelná kapuce, kterou lze ale i sbalit do límce kapuce je nastavitelná pomocí pružných tkanic ve dvou směrech vysoký límec s fleecovou ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
7 990
 Kč
Umělá kůže bunda Brooklyn street style vel.M úplně nová
Před 11 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Úplně nová bunda z umělé kůže Brooklyn street oversize style, dovezeno z USA.Délka 79cm, šířka přes prsa mez... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 299
 Kč
Stylové černé šortky NENOŠENÉ velikost M
Před 12 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Top stav, šortky nebyly ani jednou použité Celou dobu jsou pěkně složené ve skříni a ne někde p... (více v detailu)
Olomoucký kraj
149
 Kč
Piazza Italia nový pánsky sakový kabátik zateplený M
Predám nový pánsky sakový kabátik Piazza Italia v.M , šírka cez prsia 54 cm meraná pod rukávmi, dĺžka 72 cm, rukáv od pleca 63 cm, plecia 44cm, pekne strihaný- tvarovaný užš... (více v detailu)
Neuvedeno
DAG STYLE obaly na jídelní lístky 10ks
Před 15 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Nové a nepoužité Vyrobeno v Itálii : Kompletně navrženo a vyrobeno v Itálii. Vyrobeno z netoxického PVC materiálu, velmi odolné, 100% lze dezinfikovat a je bezpečný pro vaši firmu. Vhodné pro hloubkové čištění, snadné odstranění, lehké a vodotěsné. Formát pro int... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
390
 Kč
Prodám novou černou peněženku ve stylu borsetta
Před 17 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Nabízím novou, elegantní černou peněženku ve stylu borsetta. Tento stylový doplněk je ideální pro každodenní použití nebo jako sofistikovaný dárek. Peněženka je prostorná a praktická, navíc ni... (více v detailu)
Jihočeský kraj
220
 Kč
Další nabídky najdete zde: Oblečení