Sportovní oděv “modrák”

PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! Prodám sportovní oděv “modrák” komplet: 1000,- Samostatně: Triko: 90,- Kraťasy: 200,- Mikina: 400,- Tepláky: 400,- Velikost sedí pro: M/L... (více v detailu)
1 000
 Kč

Podobné inzeráty

Maskáčová souprava celoroční vz.: 95
PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! Prodám maskáčový vz.: 95 celoroční komplet: 1800,-/souprava Samostatně: 1000,-/ks Velikost sedí pro: M/L. Pro více info:... (více v detailu)
1 800
 Kč
Pracovní maskáčový oděv komplet
PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! Prodám maskáčový pracovní oděv komplet, vč. čepice. Komplet: 1400,-/ Jednotlivě. 800,-/ks Velikost sedí pro: M/L. Pro více i... (více v detailu)
1 400
 Kč
Zelené khaki triko
PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! Krátké triko: 90,-/ks Dlouhé triko: 80,-/ks Od každého mám několik kusů, záleží na domluvě. Velikost sedí pro: M/L. Pro více ... (více v detailu)
Sofshell bunda
PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! Prodám softshell bundu. Vadný zip, jinak perfektní stav. Samostatně: 1200,-/ks Velikost sedí pro: M/L. Pro více info: t... (více v detailu)
1 200
 Kč
Mikina pod balistiku + vystýlky
PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! Prodám maskáčovou mikinu pod balistiku s vystýlkami za 400,-. Velikost sedí pro: M/L. Pro více info: tel.: 777... (více v detailu)
Dámské Sportovní legíny adidas 2x černé a 1x šedivé.
Před 7 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám sportovní legíny adidas vel. S (stav velmi dobrý, pár... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Tepláková souprava
Před 10 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízím teplákovou soupravu, sportovní souprava, mikina: 2x50cm, délka rukávu 58cm, délka zad 63cm... (více v detailu)
Jihočeský kraj
99
 Kč
Dukla
Před 16 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám oblečení Dukla Praha - Velikost M Všechny věci jsou téměř nepoužívané a ve skvělém stavu. Možnost zakoupit jednotlivé kusy. Pokud máte zájem, napište mi na email. ... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Tepláková souprava
Před 19 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízím teplákovou soupravu, sportovní souprava, mikina: 2x50cm, délka rukávu 58cm, délka zad 63cm... (více v detailu)
Jihočeský kraj
99
 Kč
Značkový set Nike.
Značknový set Nike. Sleva Dobrý den, prodávám set Nike AIR Sportswear, který obsahuje tepláky, bundu a mikinu. Ceny: Celý set s bundou, tepláky a mikinou: 2800kč,- Samotná bunda:1500kč,-(původní cena:3000kč,-) Odkaz na stránku kde jsem bundu objednával:https://www.zalando.cz/nike-sportswear-air-lehka-bunda-medium-olive-ni122s0lq-n11.html Samotné tepláky:1000kč,-(původní cena:2200kč,-) Odkaz na stránku kde jsem tepláky objednával:https://www.zalando.cz/nike-sportswear-air-pant-teplakove-kalhoty-medium-olivewhite-ni122e0cj-n11.html Samotná mikina: 500kč,-(původní cena: netuším) (O ceně neh... (více v detailu)
1 490
 Kč
ESSENTIALS set mikina+kratasy
Před 62 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
ESSENTIALS set mikina+kratasy Vieme zohnať aj iné veci napr: oblečenie, kabelky, boty, hodinky, slnečné okuliare , opasky, tricka atd (poslite v prípade záujmu foto na whatsapp) -Veľkosť: M -nova-vysacky -Top kvalita Pozrite si celu pon... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 500
 Kč
Sportovní funkční nákrčník
Před 104 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
zakoupený ve Sportuj stylově, nevhodný dárek, PC: 400,- Kč, je NOVÝ!! ideální na běh a outdoorové sportovní aktivity i vysoko... (více v detailu)
Zlínský kraj
280
 Kč
Sportovní souprava Calvin Klein
Před 152 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Krásná černá bavlněná sportovní souprava Calvin Klein, originál ručím, kupovaná na Zalando. Bavlna. Mikina má kapsu. Tepláky mají boční kapsy. Vel. S-M. Míry v ... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 200
 Kč
Značkový set Nike, Sleva
Před 239 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Dobrý den, prodávám set Nike AIR Sportswear, který obsahuje tepláky, bundu a mikinu. Ceny: Celý set s bundou, tepláky a mikinou: 2800kč,- Samotná bunda:1500kč,- Samotná mikina: 500kč,-(původní cena: netuším) (O ceně nehodlám smlouvat jelikož je to velmi férová.) Doklad pravosti: Jako d... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 990
 Kč
Kraťasy na kolo cyklodres ELEVEN lacl vložka, M
Před 134 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Nabízím pánský komplet: kraťasy na kolo s laclem, cyklodres černé, bílé, červené barvy ve vel. M od zn. ELEVEN Sportswear. Přiléhavý střih se šlemi a cyklistickou vložkou (příjemná členěná cyklistická vložka). Zakončení nohavic širokou gumičkou. Šle síťované, prodyšné, odrážejí se pasky. Materiál pružný: 80% polyamid, 20% elastan. Stav dobrý, jen trochu zašité kraťa... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
329
 Kč
Černo-červená tepláková sportovní souprava vel.S/M
Před 124 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Prodám černo-červenou sportovní teplákovou soupravu, je kvalitní, krásná málo nošená, tepláky vůbec a mikina párkrát.Obojí v pěkném stavu... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
250
 Kč
Tenká tepláková souprava + triko vel.86
Před 905 dny - Olomoucký kraj - EMIMINO
Málo nošená, triko vůbec. Tepláky: délka 42cm, pas 2×20cm. Mikina: délka 33cm, délka... (více v detailu)
Olomoucký kraj
80
 Kč
Další nabídky najdete zde: Sportovní oblečení