Sporttester Suunto 5

PlaceholderNo Image
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodam sporttester znacky Suunto model Suunto 5. Pouzivan zhruba 3 roky hlavne na beh, fotbal, turistiku, plavani a walking. Je plne f... (více v detailu)
Před 2 dny
Jihomoravský kraj
1 700
 Kč

Podobné inzeráty

Sportovní / turistické hodinky Suunto Traverse
Sportovní / turistické hodinky Suunto Traverse
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám starší,ale téměř nepoužívané hodinky Suunto Traverse v perfektní kondici (viz foto). Originální balení s nabíjecím kabelem a návodem použití. GPS, GLONASS, barometr, výškomě... (více v detailu)
Před 2 dny
Královéhradecký kraj
4 500
 Kč
PRODÁM SPORT TESTER GPS HODINKY
PRODÁM SPORT TESTER GPS HODINKY
Před 3 dny - Liberecký kraj - BAZOS
PRODÁM SPORT TESTER GPS HODINKY - 1 PRODÁM ZÁNOVNÍ GPS HODINKY. PÁRKRÁT POUŽÍVANÉ!!! SUUNTO SPARTAN SPORT WRIST HR LIMITED EDITION PERFORMANCE GPS hodinky Suunto Spartan Sport Wrist HR Gold používají jak všestranní sportovci, tak milovníci aktivního životního stylu. Hodinky mají GPS a optický snímač Valencell pro 24hodinový monitoring tepu. K dispozici máte více než 80 sportů. Hodinky mají vynikající poměr cena/výkon. 1. hrudní pás na principu EKG je součástí balení Hlavní parametry Spartan Sport Wrist HR  GPS, kompas, teploměr, akcelerometr, drobečková navigace.  Optický snímač tepu v hodinkách (méně přesný než hrudní pás na principu EKG).  Přesný snímač tepu – hrudní pás Suunto Smart Sensor (je součástí balení)  GPS výškom... (více v detailu)
Před 3 dny
Liberecký kraj
3 400
 Kč
Pánské hodinky Pierre Lannier Cityline 203F033
Pánské hodinky Pierre Lannier Cityline 203F033
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám nové pánské hodinky Pierre Lannier Cityline 203F033 Velikost ciferníku - Střední (šířka 25 mm - 39 mm) Střední velikost ciferníku je vhodná pro většinu lidí a nabízí dobrou rovnováhu mezi čitelností a pohodlím při nošení. Hodinky s ciferníkem této velikosti se snadno hodí k různým stylům a příležitostem, a jsou ideální pro ty, kteří hledají hodinky pro každodenní nošení. Typ skla - Minerální sklo Minerální sklo je vyrobeno z kaleného skla, které je odolné proti poškrábání a nárazu. Tento typ skla je často používán u středně drahých a vysoce kvalitních hodinek. Minerální sklo je silnější než obyčejné sklo a méně náchylné k poškození, což zajišťuje, že vaše hodinky zůstanou chráněny a čitelné déle. Typ strojku - Quartz - Baterie Quartzové hodinky jsou poháněny baterií, která dodává energii krystalu křemíku, který osciluje s konstantní frekvencí a udržuje přesný čas. Quartzové hodinky jsou obecně velmi přesné a spolehlivé s menší potřebou údržby než automatiky. Baterie v quart... (více v detailu)
Přidáno včera
Zlínský kraj
1 600
 Kč
Amazfit GTS 4 Mini Black
Amazfit GTS 4 Mini Black
Před 9 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji chytré hodinky Amazfit GTS 4 Mini Black, které jsou ideálním společníkem pro vaše každodenní aktivity a sportovní výkony. Tento elegantní a kompaktní model vyniká širokou škálou funkcí a dlouhou výdrží baterie. Hlavní vlastnosti: Displej: 1,55" AMOLED s vysokým rozlišením Baterie: Výdrž až 14 dní na jedno nabití Funkce: měření srdečního... (více v detailu)
Před 9 dny
Středočeský kraj
1 499
 Kč
PRODÁM SPORT TESTER GPS HODINKY
PRODÁM SPORT TESTER GPS HODINKY
Před 14 dny - Liberecký kraj - BAZOS
PRODÁM SPORT TESTER GPS HODINKY - 1 PRODÁM ZÁNOVNÍ GPS HODINKY. PÁRKRÁT POUŽÍVANÉ!!! SUUNTO SPARTAN SPORT WRIST HR LIMITED EDITION PERFORMANCE GPS hodinky Suunto Spartan Sport Wrist HR Gold používají jak všestranní sportovci, tak milovníci aktivního životního stylu. Hodinky mají GPS a optický snímač Valencell pro 24hodinový monitoring tepu. K dispozici máte více než 80 sportů. Hodinky mají vynikající poměr cena/výkon. 1. hrudní pás na principu EKG je součástí balení Hlavní parametry Spartan Sport Wrist HR  GPS, kompas, teploměr, akcelerometr, drobečková navigace.  Optický snímač tepu v hodinkách (méně přesný než hrudní pás na principu EKG).  Přesný snímač tepu – hrudní pás Suunto Smart Sensor (je součástí balení)  GPS výškoměr (vlivem ... (více v detailu)
Před 14 dny
Liberecký kraj
3 500
 Kč
Suunto 9 Baro, limit edition Titanium Ironman
Suunto 9 Baro, limit edition Titanium Ironman
Před 15 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám Suunto 9 Baro Ironmany, limitovaná edice titanových hodinek. Dva řemínky,... (více v detailu)
Před 15 dny
Liberecký kraj
5 000
 Kč
Sportovní hodinky Suunto 9 Baro - jako nové
Sportovní hodinky Suunto 9 Baro - jako nové
Před 15 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám multisportovní hodinky Suunto 9 Baro s GPS, měřením tepu, přesným barometrem a safírovým sklem. Kupované v českém obchodu v roce 2020. Hodinky jako nové, nepoužívané, nevyužité - jen pravidelně dobíjené (koupil jsem si jiné). Plně funkční! Podrobný popis na stránkách prodejce HSH sport. S... (více v detailu)
Před 15 dny
Královéhradecký kraj
3 600
 Kč
Hodinky Suunto 5 Peak
Hodinky Suunto 5 Peak
Před 134 dny - SBAZAR
Prodám použité, funkční sportovní hodinky Suunto 5 Peak.Osobní předání v Brně a okolí.
Před 134 dny
1 399
 Kč
Hodinky Digitál - Suunto style
Hodinky Digitál - Suunto style
Před 203 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Hodinky Digitál Suunto style Hodinky Digitál Suunto style Ohsen , vodotěsnost 50m -12/24 hod... (více v detailu)
Před 203 dny
Hlavní město Praha
450
 Kč
HODINKY SUUNTO 5
HODINKY SUUNTO 5
Před 863 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Prodám výborné hodinky SUUNTO 5. Velmi dobré sportovní hodinky se spoustou možností sledování sportovních aktivit. 2 roky staré. Běžn... (více v detailu)
Před 863 dny
Jihomoravský kraj
1 200
 Kč
SUUNTO 5 GRAPHITE COPPER PERFORMANCE
SUUNTO 5 GRAPHITE COPPER PERFORMANCE
Před 745 dny - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
hrudni pas na mereni tepu. Zaruka do 2023. Multisportovní chytré GPS hodinky SUUNTO 5 G1 GRAPHITE COPPER s výborným poměrem cena/výkon. Funkčně vycházejí z TOP modelu Suunto 9. Vyrobeny ve Finsku podobně, jako TOP modely Suunto. Ideální pro sportovce, které lákají funkce profesionálních hodinek, a raději zvo... (více v detailu)
Před 745 dny
Plzeňský kraj
2 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Doplňky a šperky