Prostorná velká kabelka taška

Prodáno
Zlínský kraj
Ma latkovou podsivku. Hlavní uzavírání na zip. Kabelka má Crossbody remen (odnimatelny a prizpusobitelny). Jinak přes rameno kra
Zlínský kraj
499
 Kč

Podobné inzeráty

Prostorná velká kabelka taška
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Ma latkovou podsivku. Hlavní uzavírání na zip. Kabelka má Crossbody remen (odnimatelny a prizpusobitelny). Jinak přes rameno krat... (více v detailu)
Zlínský kraj
499
 Kč
Kabelka hořticová.
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Kabelka hořticové barvy na přední straně s medvídkem. Výška 37 cm, šířka 43 cm a dno 14 x 30 cm. Zapínání na zip, ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
370
 Kč
Velká prostorná kabelka Sisley
Před 4 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám velkou hnědou kabelku Sisley. Je prostorná, má dvě manší uši a dlouhý popruh. Uvnitř vetši kapsa na zip a na druhé strané menší kapsičky. I přesto, že byla používan... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 000
 Kč
Velká prostorná taška CoolPack - NOVÁ
Před 2 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Velká CoolPack taška černá s barevnými motýly - NOVÁ nenošená, pouze jsem odstranila a zatavila nejkratší uši (viz.foto). Taška má popruhy přes rameno a nebo... (více v detailu)
Středočeský kraj
399
 Kč
Kabelka Pepe Jeans
Před 4 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Malá kabelka Pepe Jeans. Nošená cca 2 měsíce, jak nová - top stav, v záruce - PC: 1.900,- Kč. Vyrobeno z eko-kůže. Součástí je i peněženka na mince. Odnímatelný popruh. Přihrádka na zip uvni... (více v detailu)
Pardubický kraj
870
 Kč
Starákožená kabelka "lakýrka" do ruky
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Krásná stará kožená kabelka lakýrka po pratetě. Kabelka má 2 kratší uši a 1 kapsu na zapínání (uvnitř menší kapsička), přikládám i s... (více v detailu)
Středočeský kraj
590
 Kč
Kabelka crossbody
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Damska crossbody kabelka, mensi, ale vejde se do ni spousta veci. Jedna hlavni kapsa na zip, uvnitr mensi na zip na drobno... (více v detailu)
Hlavní město Praha
200
 Kč
Velká kabelka s výšivkou
Před 4 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Velká kabelka na jedno rameno. Značka Deichmann. Dvě vnější kapsy na zip. Lehce poprask... (více v detailu)
Liberecký kraj
100
 Kč
Prostorná černá kabelka do ruky/přes rameno
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Zajímavá černá kabelka se zlatými vzory, delší ucho se dá nastavit nebo zcela odepnout. Vypadá skvěle! Používaná, v dobrém stavu - ucha jen ošoupaná, ji... (více v detailu)
Hlavní město Praha
89
 Kč
Kabelka Miss Lulu černá přes rameno
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Kabelka Miss Lulu černá přes rameno ozdobená vpleteným kovovým kroužkem na předním panelu. Podšitý vnitřní prostor je rozdělený zipovou kapsou na zip na dvě komory, tři postranní kapsy. Dlouhá držadla pro nošení v ruce i přes rameno + od... (více v detailu)
Středočeský kraj
289
 Kč
Kabelka Miss Lulu černá přes rameno
Před 5 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
ozdobená vpleteným kovovým kroužkem na předním panelu. Podšitý vnitřní prostor je rozdělený zipovou kapsou na zip na dvě komory, tři postranní kapsy. Dlouhá držadla pro nošení v ruce i přes rameno + odnímatelný crossbod... (více v detailu)
Středočeský kraj
289
 Kč
Větší kabelka umělý semiš, NOVÁ
Před 4 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám celočernou kabelku z umělého semiše, s detaily z černé koženky - koupena v Bonprix. Je úplně nová, nenošená. Vhodná i jako dárek. Má pevné dno, možnost nošení s jedním kratším uchem (vejde se přes rameno) nebo ... (více v detailu)
Ústecký kraj
200
 Kč
Větší dámská kabelka
Před 3 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám větší dámskou kabelku s pevnými boky. Je zlaté barvy se zajímavými šedými a černými detaily. Nošená jen párkrát, nyní nevyužitá - je jako nová. Rozměry jsou cca: výška 30 cm, délka 35 cm dole a 45... (více v detailu)
Pardubický kraj
350
 Kč
KARL LAGERFELD BAREVNÁ KABELKA
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Lehká barevná kabelka značky Karl Lagerfeld . Zapínání na patentku a zip, má spoustu kapsiček. Není z kůže, ani koženky, je z lehkého omyvatelného materiálu. Nast... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 490
 Kč
Kabelka Louis Vuitton
Před 4 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Prodám originál Crossbody kabelku Louis Vuitton, Monogram z roku 2005, vyrobena ve Francii. 50% kůže, 50% plátno. Nastavitelný popruh 73 cm. Přední vnější kapsa na zip, horní zapínání na zip. Šířka 26 cm, výška 25 cm, hloubka 1,5 cm. Kabelka byla nošená, ale je velmi zachovalá, má pouze mírně popras... (více v detailu)
Ústecký kraj
5 000
 Kč
Kabelka černá značka Agnes
Před 6 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Kabelka černá značka Agnes. Šířka 32 cm, výška 26,5 cm, dno 10 cm. Odepínací nastavitelný popruh. Uvnitř dělená, 2 otev... (více v detailu)
Olomoucký kraj
100
 Kč
Velká taška Nike, neon, nová
Před 5 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Objemná a prostorná taška s jednou velkou komorou, Pevný, protisměrný zip s atraktivními koncovkami Uvnitř malá kapsa na zip Vně dvě velké, hluboké kapsy na zip Ucha jsou dostatečně dlouhá, uprostřed patent, tašku lze pohodlně nosit přes rameno, Na dotek příjemný materiál ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 200
 Kč
Velká taška Nike stříbrná, nová
Před 5 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Objemná a prostorná taška s jednou velkou komorou, Pevný, protisměrný zip s atraktivními koncovkami Uvnitř malá kapsa na zip Vně dvě velké, hluboké kapsy na zip Ucha jsou dostatečně dlouhá, uprostřed patent, tašku lze pohodlně nosit přes rameno, Na dotek příjemný materiál... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 200
 Kč
Dámská kabelka RIEKER - Barva hnědá
Před 5 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Model: H1012-22 Dámská kabelka od značky Rieker ve stylu Crossbody se vzorovaným pruhem. Na přední straně se nachází menší kapsa, která slouží k uložení různých drobností. Taška se uzavírá praktickým zi... (více v detailu)
Zlínský kraj
550
 Kč
Kabelka z prave kuze
Před 7 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Kabelka z prave kůže hnedorerate barvy, crossbody , PaoloPeruzzi.Bez poškození pouze znamky noseni 2 roky.Uzávěr na dva patenty, falešná preska.Uvnitr 3 komory z toho jedna na zip, 1 k... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 950
 Kč
Velká cestovní kabelka
Před 6 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám Má 3 velké kapsy Vyzvednutí Tachov nebo možnost poslat
Plzeňský kraj
250
 Kč
Velká cestovní taška - barevná
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám velkou cestovní tašku barevnou, nepoužívanou a nepoškozenou, perfektní stav, viz foto. Dlouhá je 60 cm a na každé straně jsou ještě kapsy na zip, což může prodloužit tašku o dalších 15 cm. Šířka je 33 cm a výška je 35 cm. Další kapsa j... (více v detailu)
Středočeský kraj
150
 Kč
Kabelka velká Smajdis
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nenošená, velká a prostorná kabelka Smajdis. Lze použít i jako příruční zavazadlo. Ručně šitá na zakázku. Popruhy dost dlouhé na nošení přes rameno+přídavný ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500
 Kč
Dámská crossbody kabelka zn.Benetton NOVÁ
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám dámskou crossbody kabelku zn.Benetton. Kabelka má mnoho kapes, koupená v zahraničí, NOVÁ, originál, vče... (více v detailu)
Hlavní město Praha
600
 Kč
Bílá a černá dámská kabelka
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Bílá (Baťa), kožená, dostatečně prostorná. Rozměry: výška 24 cm, šířka 30 cm, hloubka 16 cm. PC: 1299,- nyní 550,- Černá Tommy Hilfiger, vrchní materiál: Polyurethan - PUR (recyklovaný). Podšívka: Textil. Do kabelky není problém... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Oblečení