Pyžamo vel.M/L

Prodáno
Nošeno, ale na mě poslední dobou nějak příliš teplé:) barva
89
 Kč

Podobné inzeráty

Dámská oversized košile.
Před 2 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Prodám delší košili Zara, vel.uvedena S, ale může být i M, L. Top stav.
Liberecký kraj
280
 Kč
Pyžamo se srdíčky
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Růžové pyžamo zdobené motivem srdíček. Nové. Perfektní pohodlný materiál
Moravskoslezský kraj
249
 Kč
Cestovní taška na kolečkách 145 l
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
3 kolečka. Madlo pro lepší manipulaci. Vyrobena z voděodolného materiálu Polyes... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
899
 Kč
DAMSKÁ SUKNĚ. SIMPLE CITY. PRUŽNÁ. VEL 12-40. NOVÁ
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Tmavě černá sukýnka na běžné denní nošení. Městský styl. Celoroční. Jednoduchý střih. Uzký, rovný. Přiléhavý. Klasický vyšší pas. Bez zapínání, V pase širší pružná guma. Široká 4 cm. Žádné kapsy, ozdoby... Středně silný material. Bez podšívky Sukýnka je měkká, pohodlná. Nemačká se, nežehlí...hezk... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
149
 Kč
Luxusní značkový overal Pretty Lavish, v. 46
Přidáno včera - Olomoucký kraj - SBAZAR
Nádherný výrazný kousek.A krásná zelená barva. Super kombinace v tomto případě. Klidně oversize. Výrazný výstřih překřížený napevno - se sklady, zvonové rukávy a široké nohavice, dlouhá vázačka všitá jak do horního tak do spodního dílu, možno vázat dozadu, omotat kolem- pasu dle postavy. Délka 160 cm, rukáv 65 cm, hrudník 60 cm* 2 a více (výstřih dovolí) pas 45 - 50... (více v detailu)
Olomoucký kraj
659
 Kč
Pyžamový kabátek
Před 6 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Velikost L. Posílám zásilkovnou.
Pardubický kraj
80
 Kč
Propinaci panske pyzamo SCHIESSER vel XXL
Před 5 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabizim panske propinaci pyzamo zn SCHIESSER vel XXL ROZMĚRY Prsa 128 cm , delka kabatku 82cm rukávy 61 cm Kalhoty pas na gumu , ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
300
 Kč
Bodyflirt džínové volánové šaty
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Dámské letní krátké šaty s 3/4 rukávy zn. Bodyflirt ✒ hluboký véčkový výstřih ✒ volánové lemování ✒ jemný materiál nepruží: Tencel (100% Lyocell) ✒ ve velmi dobrém stavu ✒ pásek a řetízek není součástí ani na prodej ✒ vel. psaná 44 (jen pro představu foceno na postavě 38/178), délka 96cm, prsa cca 58/59cm x2, boky cca 71cm x2, 3/4 rukáv 48cm od ramene + poštovné ideálně Zásilkovna 79 Kč, popř. pro klienty ČP může být i Balíkovna (pokud si objednáte přepravu) PODMÍNKY PRODEJE (prosím čtěte): - v případě zájmu, pište přes formulář pod inzerátem (nabídek mám více, tak ať vidím, o který předmět se přímo jedná) - pokud neobdržíte odpověď na svůj dotaz, prosím, ozvěte se znovu (... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
269
 Kč
Infinity Kappa 8
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám výborné americké reproduktory Infinity Kappa 8, jeden z posledních odkazů báječného konstruktéra Arnolda Nudella. Získáte velký plný bas, basáky s unikátní grafitovou membránou dostaly nové pěnové závěsy pro kvalitní poslech na další roky, brilantní, přitom neunavující výšky z páskového výškáče Emit K, který je i zezadu pro prostorovější zvuk. Středy mají na starosti obnovený Polydome a Polygraph, všechno proprietární měniče, osazované pouze v reproduktorech Infinity. Žádné scanspeaky, nebo SB Acoustics, peerless atd. Dále máte možnost jemně doladit výšky a středy sadou potenciometrů, když byste měli nesouměrný akustický prostor, jednu bednu... (více v detailu)
Hlavní město Praha
32 900
 Kč
Dámská péřová VESTA - zn. BOGNER - vel. 38 (M) -
Před 7 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
100% originál! Nabízím málo nošenou, velmi pěknou, prošívanou červenou péřovou vestu s typickými písmenky "B" na všech zipech. Vesta je celopropínací, na PD 2 kapsy na zip, spodní lem rovný + na ZD delší a do obloučku, materiál šusťák. Vesta je v krásném stavu, pouze aplikace nad spodním lemem m... (více v detailu)
Olomoucký kraj
390
 Kč
Městský PC batoh 17.3 Tigernu, XL Black
Před 8 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám nový, městský batoh Tigernu T-B3143XL. Osobně lze převzít v Praze na metru Nové Butovice nebo po domluvě v Příbrami. Batoh na notebook Tigernu v sobě schovává obrovský úložný prostor, který lze ještě více rozšířit. Jeho největší kapsa je vyrobena pro uložení až 17,3 palcového zařízení. Kromě toho do něj vměstnáte vše, na co si jen vzpomenete. V jednu chvíli tak přenesete s počítačem i tablet, knihy, sešity, psací potřeby, powerbanku, kabely a další doplňky. Zip na zadní straně dokáže po úplném rozepnutí zvětšit hloubku batohu o dalších 6 centimetrů. Přes svoji velikost je stále dostatečně lehký a důmyslné polstrování na zádech a vnitřku ramenních popruhů přispívá k pohodlnému nošení. Boční kapsy pojmou další doplňky jako jsou například deštník nebo láhev na pití. ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 650
 Kč
Městský PC batoh 17.3'' - Tigernu, T-B3143XL Black
Před 9 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám nový, městský batoh Tigernu T-B3143XL. Osobně lze převzít v Praze na metru Nové Butovice a nebo v Příbrami. Mohu zaslat i přes Balíkovnu + 70Kč. Batoh na notebook Tigernu v sobě schovává obrovský úložný prostor, který lze ještě více rozšířit. Jeho největší kapsa je vyrobena pro uložení až 17,3 palcového zařízení. Kromě toho do něj vměstnáte vše, na co si jen vzpomenete. V jednu chvíli tak přenesete s počítačem i tablet, knihy, sešity, psací potřeby, powerbanku, kabely a další doplňky. Zip na zadní straně dokáže po úplném rozepnutí zvětšit hloubku batohu o dalších 6 centimetrů. Přes svoji velikost je stále dostatečně lehký a důmyslné polstrování na zádech a vnitřku ramenních popruhů přispívá k pohodlnému nošení. Boční kapsy pojmou další doplňky jako jsou například deštník nebo ... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 700
 Kč
Orsay společenské krátké šaty s perličkami
Před 7 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Dámské značkové letní áčkové šaty Orsay ✒ společenské, večerní, party ✒ se spodničkou ✒ na zádech dlouhý zip ✒ bohatě nabíraná sukně ✒ dělají pěknou postavu ✒ přední díl zdobený perličkami ✒ párkrát vzaté, top stav ✒ pásek není součástí ani na prodej ✒ materiál nepatrně poddajný ✒ vel. psaná 36, unosí i 38 (foceno na postavě 38/178), délka 89cm, prsa 43 - cca 48cm x2, pas 36 - cca 39cm x2, boky volné + poštovné ideálně Zásilkovna 79 Kč, popř. pro klienty ČP může být i Balíkovna (pokud si objednáte přepravu) PODMÍNKY PRODEJE (prosím čtěte): - v případě zájmu, pište přes formulář pod inzerátem (nabídek mám více, tak ať vidím, o který předmět se přímo jedná) - pokud neobdržíte odpověď na svůj dotaz, ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
299
 Kč
Mix svatebních šatů velmi levně, v ČB
Před 7 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízím mix různých svatebních šatů plus jedné sukně a pár doplňků – nejradši bych to předala vše dohromady v Českých Budějovicích. Prodej jednotlivých šatů je po domluvě také možný, ale počítejte s cenou kolem 1000kč/kus. Víc se vyplatí koupit vše komplet. Pokud by došlo na zaslání poštou, počítejte s vyšším poštovným, možná bych to i rozdělila do dvou balíků. Super nabídka nejen pro svatební salony, na další prodej, pro šikovné ruce k dalším přeměnám, na focení či do filmu, ale i jako možnost, jak získat za pár korun hezké svatební šaty pro sebe, kdy si budete moci v klidu domova vybrat z více kusů a na případném dalším prodeji nevyužitých šatů klidně ještě pár tisíc vydělat. Stav jednotlivých šatů je smíšený, většinou skvělý, jen poznamenaný špatným skladováním (zmačkané), nic nemá výraznější vadu, nějaké mohou mít drobný nedostatek, který lze opravit či nevadí/není vidět, před vynesením potřebují vyžehlit-vyvěsit, minimálně dva kusy jsou úplně nové, šaty Romantica nikdy nepoužité,... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 500
 Kč
Riflové šaty
Před 12 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Velikost L. Boky 2*50 cm, délka 106 cm. Nové, kupované tady. Materiál je pružný. Moc krásné oblečené.
Olomoucký kraj
490
 Kč
Vintage dlouhá černá kožená dámská bunda / kabát
Před 11 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
zn. Gala Prostějov, přelom 80. / 90.let, velikost není uvedená, odhaduju tak 38/40, foto na postavě 38, v. 167cm a velikostně pohodlná, trochu oversized, trendy retro střih, zapínání na 3 knoflíky... šíře napříč pod rukávy 59cm, boky napříč 60cm, dole pak stažená na šíři 50cm, délka 91cm ... materiál kůže, uvnitř podšívka - kabát je vhodný na jaro a podzim. Vintage bunda, čistá a v zachovalém stavu - kůže nese nějaké stopy... (více v detailu)
Hlavní město Praha
380
 Kč
Shein květinové midi šaty s dlouhými rukávy
Před 10 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Dámské kvítkové letní dlouhé šaty Shein ✒ véčkový překládaný výstřih ✒ v pase gumičky ✒ sukně se spodničkou ✒ materiál nepruží: 100% polyester ✒ ve velmi dobrém stavu ✒ pásek a řetízek není součástí ani na prodej ✒ vel. psaná 1XL/44, unosí i 42 (jen pro představu foceno na postavě 38/178), délka 123cm, prsa cca 65cm x2, pas 42 - cca 61cm x2, boky cca 70cm x2 (měřeno na spodničce, svrchní látka volnější), dl. rukáv 61cm od ramene + poštovné ideálně Zásilkovna 79 Kč, popř. pro klienty ČP může být i Balíkovna (pokud si objednáte přepravu) PODMÍNKY PRODEJE (prosím čtěte): - v případě zájmu, pište přes formulář pod inzerátem (nabídek mám více, tak ať vidím, o který předmět se přímo jedná) - pokud neobdržíte odpověď ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
269
 Kč
nová pánská pyžamy
Před 13 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám troje nová pánská pyžama, materiál bavlna, velikost XL, nepište SMS, ... (více v detailu)
Středočeský kraj
90
 Kč
Pyžamo vel.M/L
Nošeno, ale na mě poslední dobou nějak příliš teplé:) barva... (více v detailu)
Shein peplum svetr s úpletovou sukní - NOVÉ
Před 12 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Modrý netopýří svetr se sukní zn. Shein ✒ úplně nové, nenošené (špatně zvolená velikost), PC 696 Kč ✒ ideální jako dárek, předám v originálním balení ✒ příjemný teplý vroubkový úplet, nekouše: 100% viskóza ✒ SVETR: véčkový překládaný výstřih (vepředu i vzadu) - peplum styl s volánkem - délka cca 50cm ✒ SUKNĚ: v pase na gumu, délka 52cm, pas 35 - cca 54cm x2, boky 49 - cca 68cm x2 ✒ lze různě kombinovat, svetr vypadá skvěle k džínům i černé pouzdrové sukni ✒ vel. psaná L 40/42 (foceno na postavě 38/178) + poštovné ideálně Zásilkovna 79 Kč, popř. pro klienty ČP může být i Balíkovna (pokud si objednáte přepravu) PODMÍNKY PRODEJE (prosím čtěte): - v případě zájmu, pište přes formulář pod inzerátem (nabídek mám více, tak ať vidím, o který předmět se pří... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
379
 Kč
Pánské dlouhé tmavě modré pyžamo Pier One
Před 14 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám pánské tmavě modré pyžamo značky Pier One. 100% bavlna. Velikost L. Délka kalhot 95 cm. Šířka pasu vepředu 42 cm (pas je na gumu). Délka trička 70 cm, délka rukávu 60 cm, šířka od podpaží ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
150
 Kč
H&M košilové dlouhé šaty s květinami
Před 13 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Dámské květované halenkové midi šaty H&M - celo-propínací na knoflíky - zakulacený dolní lem, po stranách malé rozparky - dl. rukávy se širokou manžetou a rozparky - lze různě kombinovat, např. přehoz k tílku a kraťasům / džínům / legínám - materiál nepruží: 100% polyester - ve velmi dobrém stavu - ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
269
 Kč
H&M košilové dlouhé šaty s květinami
Před 12 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Dámské květované halenkové midi šaty H&M ✒ celo-propínací na knoflíky ✒ zakulacený dolní lem, po stranách malé rozparky ✒ dl. rukávy se širokou manžetou a rozparky ✒ lze různě kombinovat, např. přehoz k tílku a kraťasům / džínům / legínám ✒ materiál nepruží: 100% polyester ✒ ve velmi dobrém stavu ✒ pásek a řetízek není součástí ani na prodej ✒ vel. psaná S, ale klidně unosí i M a L (foceno na postavě 38/178), délka 119cm, prsa cca 56/57cm x2, boky cca 61/62cm x2, dl. rukáv 56cm od ramene + poštovné ideálně Zásilkovna 79 Kč, popř. pro klienty ČP může být i Balíkovna (pokud si objednáte přepravu) PODMÍNKY PRODEJE (prosím čtěte): - v případě zájmu, pište přes formulář pod inzerátem (nabídek mám více, tak ať vidím, o který předmět se přímo jedn... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
269
 Kč
Stylové kožené sako zn. STEVE vel. 48
Před 14 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji pánské sako STEVE Menswear, velikosti 48. Zapínání na knoflíky. Nebyla příliš nošená, vyčištěná, naimpregnovaná. Nekuřácká domácnost, nekuřák. Materiál: - přírodní svršku: 100% přírodní kůže - materiál podšívky: 100% polyester V... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
400
 Kč
Only košilové dlouhé šaty
Před 12 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Dámské halenkové midi šaty zn. Only ✒ celo-propínací na knoflíky ✒ náprsní kapsy ✒ krátké rukávy s ohrnutým detailem ✒ v pase poutka na pásek (pásek není součástí ani na prodej) ✒ materiál nepruží: 100% polyester ✒ ve velmi dobrém stavu (mají i náhradní knoflík) ✒ vel. psaná 38, unosí i 40 (foceno na postavě 38/178), délka 113cm, prsa cca 56cm x2, boky cca 59/60cm x2 + poštovné ideálně Zásilkovna 79 Kč, popř. pro klienty ČP může být i Balíkovna (pokud si objednáte přepravu) PODMÍNKY PRODEJE (prosím čtěte): - v případě zájmu, pište přes formulář pod inzerátem (nabídek mám více, tak ať vidím, o který předmět se přímo jedná) - pokud neobdržíte odpověď na svůj dotaz, prosím, ozvěte se... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
199
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní oblečení