Nový batoh na notebook HP Pavilion Accent

Nový batoh na notebook HP Pavilion Accent
Před 50 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám nový batoh na notebook, poštovné v ceně.Batoh s módním designem a výraznou kombinací barev pro notebook až do úhlopříčky 15,6" disponuje polstrovanou kapsou, která dobře ... (více v detailu)
Před 50 dny
Hlavní město Praha
279
 Kč

Podobné inzeráty

Školní batoh Topgal  - Jak nový
Školní batoh Topgal - Jak nový
Před 13 dny - Ústecký kraj - BAZOS
POKUD JIŽ POKUKUJETE PO KOUPI AKTOVKY/BATOHU PRO 1.TŘÍDU, NEBO JEN CHCE VAŠE DÍTĚ ZMĚNU V NOVÉM ŠKOLNÍM ROCE (2.-3. TŘ. )ZA ROZUMNOU CENU, NABÍZÍM TENTO SKVĚLÝ BATOH PRO DĚVČE. JE K NĚMU I PENÁL. PŮVODNÍ CENA 2.200 Kč ZA SET. NYNÍ 500 KČ. Je v naprosto skvělém stavu!! Batoh je připraven mít novou malou majitelku. Pouze osobní odběr. Ať můžete batoh osobně prohlédnout. Pandí batůžek pro malé školačky navíc . Ideální volba pro školačky na prvním stupni ZŠ. Navíc, batoh neváží ani kilogram a pojme spoustu nákladu! Batoh je lehký hlavně díky lisovaným tvarovaným zádům. Ramenní popruhy jsou měkce polstrované, ergonomicky tvarované a nastavitelné v jejich spodní i horní části. Hrudní popru... (více v detailu)
Před 13 dny
Ústecký kraj
250
 Kč
XD Design Městský bezpečnostní batoh Bobby Com
XD Design Městský bezpečnostní batoh Bobby Com
Před 17 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Je zcela novým včetně originální krabice. Stylový městský batoh na notebook, který nelze vykrást ani proříznout Důmyslně umístěné kapsy a zipy chrání vaše věci před zloději Skryté kapsy na mobilní telefon, kartu a peněženku Odolný proti vlhkosti Opatřený pěnou, která ho chrání proti nárazů Výjimečně lehký váží pouhých 820 gramů Pojme notebook s úhlopříčkou do 14" a 9" tablet Zhotoven z kvalitního polyesteru 300D/600D, který není možné proříznout Rozkládá tíhu batohu rovnoměr... (více v detailu)
Před 17 dny
Hlavní město Praha
1 300
 Kč
Batoh Dicota elegantní černý PC 3127,-
Batoh Dicota elegantní černý PC 3127,-
Před 49 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízím elegantní, černý batoh od kvalitní značky Dicota. Vhodný do města, práce, na notebook atd. Pořizovací cena 3127,-. Batoh je voděodolný, má mnoho přihrádek a perfektně se nosí. Rozměry: 440 x 320 x 200 mm.DICOTA Eco Backpack PRO 15-17.3" černáSamostatná přihrádka na notebook s protiskluzovou technologií a EVA pěnou velmi dobře tlumí nárazy a nabízí tak vynikající ochranu pro vaše zařízení. Rozšiřitelná hlavní přihrádka nabízí velkorysý úložný prostor a kapsu na tablet do velikosti ... (více v detailu)
Před 49 dny
Hlavní město Praha
990
 Kč
Notebook HP Pavilion 15-p204nc beatsaudio
Notebook HP Pavilion 15-p204nc beatsaudio
Před 120 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Prodám přeinstalovaný 15,6" velký notebook HP Pavilion 15-p204nc v konfiguraci s čtyřjádrovým procesorem AMD A105745M o frekvenci 2,1 GHz, 16 GB (2x8GB) DDR3 operační paměti RAM, 500GB pevným diskem rychlým 2.5 SSD diskem, grafickou kartou AMD Radeon R7 M260 s vlastní pamětí 2 GB, HDMI, 3x USB 3.0 a ope... (více v detailu)
Před 120 dny
Královéhradecký kraj
4 800
 Kč
Nová taška na notebook Crumpler Dinky Di
Nová taška na notebook Crumpler Dinky Di
Před 248 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám novou tašku na notebook Crumpler Dinky Di Laptop Messenger LZáruka 12 měs.Praktická brašna pro každodenní použití, vyrobená z voděodolného nylonu Chicken Tex Supreme. Je určená pro 15.6 palců notebook, příslušenství, dokumenty formátu A4 a věci denní potřeby. Přední klopa je uzavíratelná dvěmi přezkami a suchými zipy. Vnitřní polstrovaná kapsa na notebook je vybavena pojistkou proti jeho vypadnutí. Součástí přepážky mezi hl... (více v detailu)
Před 248 dny
Hlavní město Praha
699
 Kč
Další nabídky najdete zde: Oblečení