Silence Proshell Jacket Pánské Black 2.0, vel. XL

Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Jako nová, párkrát nošená. Důvod prodeje: nesedí. Stále v záruce do 17. 10. 2024. Bunda Silence Proshell je nepromokavá, plně podlepená bunda vyrobená z 3vrstvé a čtyřsměrně strečové tkaniny. Podlepené švy spolu s membránou Hypershell® Pro činí bundu voděodolnou. Díky membráně ve 4směrné strečové tkanině je bunda tichá a hladká. Bunda má sportovní střih a ventilační zipy v podpaží, díky kterým bundu Silence ProShell využijete při všech druzích outdoorových aktivit. Aktualizovaný model s novou, vylepšenou látkou s lepším... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 690
 Kč

Podobné inzeráty

Pánská bunda SPYDER - Gore-Tex
Před 2 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Prodám pánskou zimní bundu (na lyže nebo snowboard) velikost XL, nepromokavá, bez poškození, podlepené švy, větrání, membrána... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 900
 Kč
Zimní bunda LINDEX FIX vel. 92
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Zimní bunda LINDEX FIX vel. 92: Funkční zimní bunda s vodním sloupcem 10 000 mm, podlepené švy, sněžný pás, fleecová pod... (více v detailu)
Hlavní město Praha
550
 Kč
Pánská bunda SPYDER - Gore-Tex
Před 2 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Prodám pánskou zimní bundu (na lyže nebo snowboard) velikost XL, nepromokavá, bez poškození, podlepené švy, větrání, membrána... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 900
 Kč
RAF JACKET vel. Obvod hrudníku 90-95cm
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
https://www.air-shop.cz/index.php/letecke-bundy-panske/raf-panske/raf-jacket-detail Tato bunda byla skvěle navržena, kombinuje maximální teplo a pohodlí s nejlepším množstvím mobility. Silná, přírodní ovčí vlna zajišťuje skvělou izolaci, přesto je bunda považována za relativně lehkou a velmi pohodlnou. RAF bundy mají dlouhé rukávy se zipy na konci, takže je možné pohodlně nosit rukavice, popř. si délku rukávů upravit individálně. Límec se může postavit a zajistit přezkou tak, aby poskytoval dodatečnou ochranu krku a obličeje proti chladu. Proti vniknutí studeného vzduchu na záda slouží stahovací pásek na spodním okr... (více v detailu)
Olomoucký kraj
9 375
 Kč
Cyklistická bunda Northwave Extreme H2O
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Velikost S. Nová, jednou nošená a jednou vypraná. Na mě moc tepla. Ceníková cena 3700 Kč. Poštovné 79 Kč do pobočky zásilkovny, ppl parcelboxu nebo balíkovny. Platba předem na účet, na dobírku nezasílám. Koukněte i na další inzeráty s cyklo věcmi. Northwave Extreme H2O Jacket je výborná cyklistická bunda s dlouhými rukávy a nepromokavou a prodyšnou membránou, která nabízí vodní sloupec 10 000 mm. Membrána je čtyřsměrně strečová a nijak tedy nebrání dokonalé volnosti pohybu. Bunda má anatomický střih s prodlouženými zády, který počítá s ohnutou pozicí na kol, stejně jako ergonomicky tvarovaný lím... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
990
 Kč
Pánská bunda KARA, pravá kůže (XL)
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Dobrý den, volná bunda s límcem. Značka KARA. Pravá kůže. Velikost XL. Preferuji osobní odběr Pardub... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 900
 Kč
Pánská vintage bunda BOGNER SPORT - XXL.
Přidáno včera - Pardubický kraj - SBAZAR
Lehka bunda Bogner sport Tmave modra bunda s podsivkou. Zanovni bunda s mnoha kapsami, sportovni strih s odepinaci kapuci. Kapsy jsou na suchy zip. Vypracovana s mnoha d... (více v detailu)
Pardubický kraj
550
 Kč
Rossignol lyžařská bunda, vel. XL
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám pánskou lyžařskou bundu Rossignol, vel. XL, barva hnědá. Má 4 zevní kapsy (z toho jedna na rukávu), + 1 náprsní kapsu na zip, odepínatelnou nastavitelnou kapuci s kšiltem, sněhový pás, prodloužený zadný díl, větrání v podpaží, krytí zipu, dolní stahování, manžety rukávu na suchý zip. Je starší a troch... (více v detailu)
Středočeský kraj
200
 Kč
Prodám dětské rukavice Reima
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Rukavice jsou jednou vzaté. Jsou jako nové . Pořizovací cena 1070,- Membránové lyžařské prstové rukavice Reimatec Skimba jsou vynikající zateplené rukavice vyrobené z materiálu, který je odolný vůči větru, vodě i nečistotám. Díky membráně Hipora jsou rukavice plně nepromokavé a současně prodyšné, díky zateplení PrimaLoft a fleecové podšívce výborně hřejí. Na dlaních, palcích a špičkách prstů je použit zesílený odolný materiál. Na zápěstí se rukavice se stahují pomocí pásků s přezkou, lem rukavic lze stáhnout pomocí šňůrek ... (více v detailu)
Liberecký kraj
600
 Kč
3L Ortler Jacket Men's Ortovox
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Technickou pánskou bundu ORTOVOX 3L ORTLER JACKET M s neporézní membránou můžeš nosit celý den nebo ji mít v batohu jako zálohu, pokud tě přepadne sněžení, déšť nebo vítr je lehká, sbalitelná a zároveň odolná. Výborná prodyšnost a větrací zipy ti zaručí komfort i při náročné fyzické aktivitě. Technické propracování, atletický střih a strečový materiál poskytují dokonalou volnost pohybu.Lehký, nepromokavý, 100% větruodolný a vysoce prodyšný materiál DERMIZAX NX ošetřený voděodpudivou DWR úpravo... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
8 500
 Kč
Pánské vesty, bundy, kabát vel. L, XL
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Černý plátěný kabát Cropp vel. L 399 Kč Plátěná bunda Bershka, chybí zoubky v zipu, ale zip funguje 100 Kč Šedá vesta Outerwear PRODÁNO Zelená vesta Cropp vel. L PRODÁNO ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 234
 Kč
s.Oliver pánská podzimní bunda vel. L
Nabízím úplně novou kvalitní bundu od značky s.Oliver velikost L. Bunda vhodná na jaro, léto a podzim. Rozměry: ší... (více v detailu)
1 100
 Kč
Bunda vel. XL
Přidáno včera - Karlovarský kraj - SBAZAR
Bunda je v TOP stavu, uvedená velikost je XL, zn. Lambeste, materiál poliester+spandex, je b... (více v detailu)
Karlovarský kraj
180
 Kč
Pánská Zimní Bunda Bomber Vel. S -M
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Pánská Zateplená Zimní Bunda značky Good for Nothing Velikost S-M Bomber Bunda s Pevnou Kapucí a Umělou... (více v detailu)
Zlínský kraj
650
 Kč
Pánská Zateplená Zimní Bund Vel. S-M
Přidáno dnes - Zlínský kraj - SBAZAR
Pánská Zateplená Zimní Bunda značky Good for Nothing Velikost S-M Bomber Bunda s Pevnou Kapucí a Umě... (více v detailu)
Zlínský kraj
650
 Kč
s.Oliver pánská podzimní bunda vel. L
Přidáno včera - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízím úplně novou kvalitní bundu od značky s.Oliver velikost L. Bunda vhodná na jaro, léto a podzim. Rozměry: š... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 100
 Kč
Pánská Outdoorová bunda vel.l - xl zn.Killtec
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Pánská Outdoorová bunda vel.l - xl zn.Killtec,krásná jako nová, krémové barvy,spousta kapes,stav viz.foto,na p... (více v detailu)
Plzeňský kraj
520
 Kč
Pánská prošívaná bunda zn. Reserved
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Bunda klasického střihu vyrobená z prošívané látky. - nízký stojáček - dlouhé rukávy - zapínání na zip - dvě boční kapsy - dodatečná vnitřní kapsa n... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
550
 Kč
pánské oblečení velikost XL
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
1. přechodová jarní bunda s podšívkou, černo - tmavě modrá, uvnitř byla oddělitelná mikina, jíž není součástí, bunda je nošen, vel.odpovída XL-XXL, 160,-- 2. funkční sportovní triko JITEX, tmavě zelené, více nošené, v pořádku, 110,-- 3. mikina sytě červená TIME OUT,výborný stav,kvalitní, 23... (více v detailu)
Olomoucký kraj
60
 Kč
Softhejlová bunda vel. XL
Přidáno včera - Karlovarský kraj - SBAZAR
Bunda je v TOP stavu, softhejlová, uvedená velikost je XL, zn. HI-TEC, délk... (více v detailu)
Karlovarský kraj
400
 Kč
Horsefeathers Pánská Snowbordová Bunda Vel. M - L
Před 1 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Horsefeathers Snowbordová Pánská Bunda PC - 1999,- Kč Velikost - M-L Rozměry: Šíře přes hruď- 60 cm, délka bundy měřená ... (více v detailu)
Zlínský kraj
750
 Kč
Pánská bunda Lavecchia
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - SBAZAR
Velmi teplá pánská zimní bunda od trendové značky LAVECCHIA. Větruodolná a odpuzuje déšť, vhodná do každého počasí. V přední části oblasti hrudníku má parka další dvě kapsy s druky. Tato stylová pánská zimní parka je absolutním univerzálem a má vše, co by zimní bunda měla mít. Teplá plyšová podšívka na vnitřní straně v kombinaci s dobrou podšívkou a souvislým zipem vás ochrání před větrem a počasím. Skrytý zip chrání před tepelnými ztrátami, vlhkostí a vlhkostí. Přesvědčí vás střih této bund... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 000
 Kč
Bunda pánská černá EXE Jeans-Exe Unltd-vel.XL
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Pánská, sportovně šitá nepromokavá zateplená černá bunda zn.EXE Unltd. (EXE Jeans). Mladistvý vzhled. Složitě řešený střih mnoho kapsiček n... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
550
 Kč
bunda pánská - na lyže - pěkná s kapucí - vel. L
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
velice pěkná zimní pánská bunda na lyže - u nás malá , míry viz foto
Středočeský kraj
200
 Kč
QUIKSILVER bunda vel. y XL , odpovida panske S větru a vodě
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
QUIKSILVER bunda vel. y XL , odpovida panske S větru a voděodolna stav 8/10 , stav viz foto PC 2890,- preferuji osobni pevzetí ,dobirka možn... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
399
 Kč
Další nabídky najdete zde: Zimní oblečení