Svatý Patrik

Prodáno
Hlavní město Praha
Prodám soupravu vestička, kravata a kšandy, nové, kvalitní od Tulla
Hlavní město Praha
400
 Kč

Podobné inzeráty

Barevné pončo
Před 2 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Barevné pončo Myslím, že pončo je ručně dělané a úplně nové, ale jistá si tím nejsem, tedy dejme tomu stav "použité, jako nové", ať jsem případně z obliga. Občas jsou vidět uzlíky viz foto. Skladováno v čisté skříni. Materiál je nejsp... (více v detailu)
Hlavní město Praha
100
 Kč
Prodám pánskou koženou bundu, USA-TEXAS
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám pánské kožené sako velikost XL. Ruční výroba. Sako bylo zakoupeno v USA-TEXAS. Nové, nenošené, perfektní stav. Materiál kůže, podšívka polyester, korálkové motivy, kožené třásně, kostěné ozdoby, kožené zaplétané lemy. 2x venkovní... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
11 500
 Kč
Montérková souprava Cerva - nová
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nová, velmi kvalitní montérková souprava Cerva Australian Line Stanmore profesional velikost M - 48. Mnoho kapes, reflexní prvky, kov... (více v detailu)
Středočeský kraj
600
 Kč
Kvalitní pracovní bunda a kalhoty velikost XL
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Kvalitní pracovní bunda a kalhoty s laclem XL Pracovní bunda velikost 56/182 cm (XL), s odepínatelnými rukávy a pracovní kalhot... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500
 Kč
Rockino čepice 48, termo legíny 92-98 pro dvojčata
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Rockino zimni hebounka teplounká slušivá čepice vel. 48 pro obvod hlavy 47-50 cm. Nošené, přesto jako nové. S prodloužením na uši, ouskami a zavazováním. Na výšku k čel... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
130
 Kč
Nové dámské hodinky Liebeskind Berlin, PC 4 250,-
Před 3 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
nové, nepoužité model LT-0157-LQ Hodinky v minimalistickém skandinávském designu zaujmou svým nádherným nadčasovým tvarem a jsou prostě ideální pro každou příležitost. Tento model, dokonale zpracovaný z vysoce kvalitních materiálů, se spolehlivým quartzovým strojkem a vodotěsností do 5 ATM, neponechává nic náhodě. Chladné a ležérní - stejně... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 500
 Kč
2x Cherokee kalhoty hnědé jeans se šráky, v. 140
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Krásné, jako nové, noseny prilezitostne. Měli jsme 2x tyto stejné (nabizim i ty nove a to včetně šráků, které tu už tu chybí) a jsou vhodné buď do školy či příležitostně na oslavy apod. Slim střih je ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
60
 Kč
Shein peplum svetr s úpletovou sukní - NOVÉ
Před 6 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Modrý netopýří svetr se sukní zn. Shein ✒ úplně nové, nenošené (špatně zvolená velikost), PC 696 Kč ✒ ideální jako dárek, předám v originálním balení ✒ příjemný teplý vroubkový úplet, nekouše: 100% viskóza ✒ SVETR: véčkový překládaný výstřih (vepředu i vzadu) - peplum styl s volánkem - délka cca 50cm ✒ SUKNĚ: v pase na gumu, délka 52cm, pas 35 - cca 54cm x2, boky 49 - cca 68cm x2 ✒ lze různě kombinovat, svetr vypadá skvěle k džínům i černé pouzdrové sukni ✒ vel. psaná L 40/42 (foceno na postavě 38/178) + poštovné ideálně Zásilkovna 79 Kč, popř. pro klienty ČP může být i Balíkovna (pokud si objednáte přepravu) PODMÍNKY PRODEJE (prosím čtěte): - v případě zájmu, pište přes formulář pod inzerátem (nabídek mám více, tak ať vidím, o který předmět se pří... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
379
 Kč
Boková taška Brandit Side Kick 2
Před 7 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Boková taška o výšce 30 cm od německé značky Brandit. Ideální pro volný čas i cestování. Taška má odnímatelné popruhy a mnoho kapes a kapsiček. Vyrobena z pevného a kvalitního materiálu. Má nastavitelné a odnímatelné popruhy. Má velký počet kapes, boč... (více v detailu)
Ústecký kraj
426
 Kč
Vesta s pravím kožíškem
Před 8 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám nevyužitou a zachovalou kvalitní vestu, vel. č. 54 - 56 na vrchu příjemná a teploučká hnědá látka a uvnitř je praví kožíšek, je zachovalá a velice vhodná pro toho, kdo potřebuje mít záda (ploténky) v teple! Ideální na chalupu atp. Vesta poslouží i jako ,,kočka,, a vyh... (více v detailu)
Ústecký kraj
800
 Kč
Ochranné monterky set
Před 9 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Ochranné monterky GoodPRO, kvalitní materiál viz. popis ve foto. Reflexní prvky. No... (více v detailu)
Jihočeský kraj
500
 Kč
OUTDOOR GARMONT CHRONO GTX BROWN 44,5 / 28,5cm
Před 8 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám zbrusu nové nepoužité velmi kvalitní boty renomované značky Garmont s účtem a plnou zárukou (zakoupeny nyní v září 2024). Ideální bota pro blížící se období podzim - zima - jaro. REÁLNÁ BARVA: PŘIROZENÁ PŘÍRODNÍ TMAVÁ HNĚDÁ Jedny z nejlehčích a nejpohodlnějších bot tohoto typu. které jsou vhodné nejen do přírody, ale i pro každodenní využití. Opravdu zdůrazňuji, že na pohorky jsou až nezvykle pohodlné a chůze v nich je velmi komfortní. Pokud by měl někdo zájem, zde se mi podařilo, objevit CZ recenzi: https://www.svetoutdooru.cz/vybaveni/recenze-gar... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 000
 Kč
Prodám pánská kožená bunda, USA-TEXAS
Před 10 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám pánské kožené sako velikost XL. Ruční výroba. Sako bylo zakoupeno v USA-TEXAS. Nové, nenošené, perfektní stav. Materiál kůže, podšívka polyester, korálkové motivy, kožené třásně, kostěné ozdoby, kožené zaplétané lemy. 2x venkovní... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
11 500
 Kč
Černé kožené prodloužené sako KARA
Před 11 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám kvalitní kožené sako, viz. fotografie. Zakoupeno v prodejně KARA. Ve... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
=LEVNĚ MEGABALÍK ODĚVŮ DO RESTURACE/PROVOZOVEN =
Před 12 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
=MEGABALÍK PRACOVNÍHO OBLEČENÍ DO RESTURAČNÍHO PROVOZU= Stav zboží: nové, z ukončené prodejny pracovních oděvů-MIX odběr celého balíku, prodej. cena zhruba 10 000... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Kompresní ponožky ,podkolenky 4 páry Vel. S/M
Před 12 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Kompresní ponožky ,podkolenky 4 páry Vel. S/M ponožky jsou barevné a poskytují spoustu zábavy při nošení. Všechny naše ponožky jsou pečlivě navrženy a vzor je velmi výrazný. Sooverki je značka, která kombinuje módu, výkon a pohodlí. Cenově dostupné a snadno přístupné, tyto vysoce kvalitní kompresní ponožky jsou ideální pro ty, kteří potřebují stát po dlouhou dobu. Náš produkt je také vynikajícím doplňkem pro domácí sporty. Materiál našich kompresních ponožek je ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
170
 Kč
LEGÍNY vel. 128/134 - 3ks
Před 13 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodam 3ks leginek: - modre NOVE, thermo (idealni lyže apod) - svetle šedé OK - tmavě šedé = ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
120
 Kč
Kravaty
Před 15 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám 3 kvalitní značkové kravaty posílám přes balíkovnu a zásilkovnu 30kc za kus
Zlínský kraj
90
 Kč
Nový, elegantní rám brýlí Jaguar bb9
Před 14 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Velmi elegantní přípravek Jaguar Navrženo tak, aby vypadalo skvěle na každé tváři a v jakémkoli stylu. Pokud hledáte výjimečné brýle, je to ideální volba. Rámy nové, b... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 500
 Kč
Bílé vintage plátěné ubrousky s ruční výšivkou 6 ks
Před 15 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nové, vintage, čistě bílé, plátěné ubrousky 45 x 47 cm, s něžnou ruční výšivkou různých kvítků vždy v jednom z rožků. Výšivka je hand... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
300
 Kč
Pracovní kalhoty s laclem vel. 58
Před 15 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Úplně nové, nepoužité. Montérky s náprsenkou a multifunkčními kapsami. Jejich střih je moderní a velmi pohodlný. Kapsa na metr, poutko na kladivo. Reflexní pásky jsou samozřejmostí. Zesílená kolena. Zdvojená látka a prošití sedu zajišťují delší životnost pracovních kalhot s l... (více v detailu)
Středočeský kraj
200
 Kč
šaty do tanečních Eva&Lola Coolboutique S pudrové
Před 16 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nové, s visačkou, nevyužijeme, zakoupené v Praze v Coolboutique. Velikost S krátké šaty vhodné pro družičky, na oslavu či ples elegantní krajkový živůtek a širší pohodlná ramínka kolová sukně se spodničkou pro neprůhlednost š... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 490
 Kč
Retro hračka: fotbal pružinový. CHEMOPLAST Brno
Před 16 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám velký stolní fotbal ze 70.let 20. století, zachovalý, výrobce Chemoplast Brno, včetně originálního obalu a základní dřevěné desky. Včetně olověné kuličky - balonu. Na jedné brance chybí ukazatel skore. viz reálné fotky. Pěkný dárek. Cena 700kč Brno nebo pošta 300 / Zasilkovna *** *** 2x Kopačky Adidas: Obuv na fotbal - ve stylovém designu z kvalitní a odolné syntetické kůže. Vhodné pro hráče hrající na pevném přírodním povrchu a trávě. Kopačky s technologií TRAXIO... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
700
 Kč
Souprava oblečení John Deere
Před 19 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Levně prodám pěknou a kvalitní soupravu oblečení od firmy John Deere, velikost M, tričko nové/nepoužité, tepláky 1x vyprané. Tričko má volně ložené přes prsa 5... (více v detailu)
Plzeňský kraj
500
 Kč
Modrý termobatoh Burton Big Buddy Pack nový
Před 20 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám kvalitní termobatoh originál Burton Big Buddy Pack, s izolovanou chladící kapsou. Hlavní kapsa ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
790
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní oblečení