Modrý set batoh, peněženka, hodinky, kapsička NOVÉ

Prodáno
Plzeňský kraj
Nevhodný dárek, cena za komplet. Batoh cca 31×26 hore / 29 dole×1
Plzeňský kraj
220
 Kč

Podobné inzeráty

Vak - Batoh, logo MARVEL
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám vak - batoh. - oficiální licence MARVEL - materiál : polyester - rozměry : 48 x 35 cm - uvnitř je kapsička na zip - dá se nosit : ... přes rameno ...v ruce ...na zádech jako batoh - zatahovac... (více v detailu)
Olomoucký kraj
400
 Kč
Batoh maskáčový 50 l
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Maskáčový batoh o objemu cca 50 l. Polstrovaná záda i ramenní popruhy. S bederním pásem. Libovolně nastavitelné ramenní popruhy i bederní pás. Batoh lze nahoře stáhnout tkaničkami. Batoh má dvě postranní kapsy, d... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
299
 Kč
Dámský batoh Michael Kors
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Novy dámský batoh Šířka: 24 cm Výška: 29 cm
Hlavní město Praha
2 899
 Kč
Plzeňský kraj
400
 Kč
Batoh Converse Go 2 Backpack, Červená
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím Stylový batoh na všechno Málo používané ale ve výborném stavu Vnitřní pouzdro na notebook a boční kapsy na láhev s vodou. ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
690
 Kč
Hnědá kožená taška Gianni Conti
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
- uvnitř má jednu velkou a jednu menší kapsu na zip + 2 kapsičky na mobil/karty, m... (více v detailu)
Hlavní město Praha
490
 Kč
Nová kabelka pro fanynku fotbalu
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám novou kabelku ve tvaru fotbalového míče s píšťalkou, d... (více v detailu)
Plzeňský kraj
500
 Kč
BATŮŽEK batoh do města
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Nabízím stylový batůžek batoh do města. Barva bílá šedá hnědá. Zavíráni na magnet a zatahovaní na šňůru. Vevnitř kapsička na zip + dvě kapsičky na magnet zvenku + kapsa na zip na poklopu. Nas... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
149
 Kč
Pánské džíny LEVI STRAUSS modernější
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám nové pánské džíny zn. LEVI STRAUSS. Dovoz z USA. Velikost 30/32, šířka pasu 80 cm a délka nohavice... (více v detailu)
Jihočeský kraj
300
 Kč
Ledvinka Indy - zn. Thao
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Nepoužívaná, nefalšovaný nepálský originál. Praktická ledvinka, lze připnout kolem pasu, přes hrudník nebo jako kabelku Rozměry: 16 x 29 c... (více v detailu)
Olomoucký kraj
150
 Kč
Nový dámský městský batoh
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Délka cca 40 cm, šířka dna cca 10 cm. Zakoupeno v obchodě CVRK Praha. Původní cena CZK 1.520
Hlavní město Praha
1 300
 Kč
Pánská nová slim modrá košile H&M/L/2x58cm
Před 2 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Pánská košile H&M. Nová, bez visaček. Psaná vel. L. Bez kapsy. Slim fit - vyštíhlený střih. Kvalitní hladší materiál. Easy iron - snadné žehlení. Spodní lem košile je do oblouku. Barva: světle modrá - žihaná bílou. 35% bavlna, 65% polyester. Věnujte pozornost rozměrům: Šíře ramen: 48 cm. Okolo krku: ... (více v detailu)
Liberecký kraj
149
 Kč
Taška batoh na notebook
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám novou nepoužitou brašnu značky ELLEHAMMER (nevhodný dárek) Funkce: Pojme 15.4” notebook Ochranná kapsa na tablet Přední kapsa na zip s organizérem Zapínání na... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
500
 Kč
Bagmaster školní batoh nový
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Školní batoh Theory 9 B PINK/GRAY/GRAY Bagmaster 3.-5. třída ZŠ. Dvoukomorový, prostorný školní batoh od 3. třídy základní školy. Polstrovaná záda. Polstrované anatomické ramenní popruhy. Stabilní zpevněné dno, zpevněné boky batohu pro stabilitu batohu. Organizér, reflexní prvky, boční kompresní pásky. - Batoh se dvěma předními kapsami na zip od 3.třídy ZŠ - Prostorná hlavní komora – se separační kapsou na učebnice nebo školní desky - Uvnitř hlavní komory všité polstrované výztužné bočnice (výška 18 cm), na suchý zip, které zpevní celý batoh. - Druhá komora vhodná pro A4 (školní desky) - V přední horní hlubší kapse – přehledný organizér – kapsička na mobil, klip na klíče, síťovaná kapsička na gumu a větší kapsička na zip - Spodní kapsa na zip – vhodná na svačinový box nebo na penál - Polstrovaný zádový systém s odvětráváním - Polstrované, nastavitelné popruhy s reflexním prýmkem - Boční kompresní popruhy - Boční kapsy vhodné na láhev - Polstrované dno z 1680 D materiálu – stabilní – š... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
799
 Kč
Batoh UCON ACROBATICS Lotus Hajo Medium
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám zcela nový batoh UCON ACROBATICS Lotus Hajo Medium tmavošedý Důvod prodeje: nevhodný dárek Včetně faktury a zár... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 750
 Kč
Běžkařský set Fischer
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Turistické běžky Fischer se šupinkami proti prokluzu v super stavu, jen jedna malá rýžka u šupinek, SNS vázání Salomon, šíře 51-49-50... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 300
 Kč
Krosna Asinaidi 76 l
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Outdoorový batoh Asinaidi 76 l. Praktický společník na horské túry, cestování i horolezectví. Velmi komfortní a pohodlný na nošení. Kvalitně a precizně zpracovaný batoh. Vyztužené ramenní popruhy a bederní pás. Libovolně výškově nastavitelné a pás za... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
399
 Kč
Cestovní taška
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Cestovní taška s kapsičkami po straně a podél celé tašky, délka cca 70 cm.
Hlavní město Praha
200
 Kč
Dámský batoh+ledvinka
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Dámský batoh Vuch Oslo+ledvinka Reaper Nerv. Vše nové za 400 korun Dámský batoh Vuch Oslo můžete nosit kamkoliv. Uděláte s ním parádu v přírodě i ve víru velkoměsta - Má velký hlavní prostor s několika vnitřními kapsami - Velký hlavní prostor s kapsičkou na drobnosti na zip - Odepínací ucho s možností úchytů na kočárek - Nastavitelné ramenní popruhy - 2... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
400
 Kč
batoh zn. Bugatti
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nový značkový batoh, barva sytě černá (fotky barvu zkreslují), rozměry: výška 42 cm, šířka nahoře: 30 cm, dole: 36 cm, hloubka nahoře: 8 cm, dole: 15 cm. V pohodě se vejde rozměr A4. ... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 000
 Kč
pracovní oblečení , montérky vel 50-52 nové
Přidáno včera - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám nové a nezkoušené pacovní montérky. Montérky mají nad levou kapsou vyšité firemní logo cca 4x7 cm. Na fotkách není, ze zjevných důvodů jsem je digitálně vymazal. Kalhoty do pasu Ardon 2x, 100% bavlna vel.52 , cena 250,-K... (více v detailu)
Středočeský kraj
250
 Kč
Nová dámská blůzka/ top/ tunika M/L
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nová dámská blůzka/ top/ tunika M/L se zlatým Nová ještě nevypraná (z důvodu nevhodné velikosti), velikost - psaná M - buď jako oversize M nebo běžná L, prosím měřte: průramky 55 cm, vnější rukáv 59 cm, délka 65 cm. 179 Kč Nová dámská blůzka/ top/ tunika M/L - páv Nová ještě nevypraná (z důvodu nevhodné velikosti), velikost - psaná M - buď jako oversize M nebo běžná L, prosím měřte: průramky ... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
DAMSKÁ SUKNĚ. SIMPLE CITY. PRUŽNÁ. VEL 12-40. NOVÁ
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Tmavě černá sukýnka na běžné denní nošení. Městský styl. Celoroční. Jednoduchý střih. Uzký, rovný. Přiléhavý. Klasický vyšší pas. Bez zapínání, V pase širší pružná guma. Široká 4 cm. Žádné kapsy, ozdoby... Středně silný material. Bez podšívky Sukýnka je měkká, pohodlná. Nemačká se, nežehlí...hezk... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
149
 Kč
Prodám nové teplé dívčí šaty pepperts 170/176
Přidáno včera - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodám nevyužité nové dívčí teplejší kárované šaty od 13 let, pouze vyprané, směs polyesteru viskózy a elastanu, možnost stažení páskem v pase, krásně jemné, šířka pod rukávy 49-52 cm x 2, délka rukávů od krku 70 cm, d... (více v detailu)
Jihočeský kraj
125
 Kč
Puma Prime Street - Bungee Cord 8L - NOVÝ
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
-rozměry cca: 40 x 29 x 12 cm -hlavní komora na zip vhodná i k uložení notebooku (15'') -jedna přední vert... (více v detailu)
Hlavní město Praha
100
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní oblečení