Aku Lerosa, Gore-Tex, vel.38

Aku Lerosa, Gore-Tex, vel.38
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nové, nenošené Gore-texové trekingové boty jsou určeny pro turistiku v běžných i horských terénech. Velmi dobře stahují kotník. Boty s pevným došlapem. Podešev  VIBRAM® Plume Hiking EVA Svršek  Kůže / Air 8000® / GORE-TEX® AS – AIR SYSTEM (PRODYŠNOST): AIR8000® a INFINITY AIR jsou dvě jedinečná řešení, která AKU používá pro prodyšno... (více v detailu)
Před 4 dny
Středočeský kraj
1 590
 Kč

Podobné inzeráty

NOVÉ Sandály outdoor typu Keen, s membránou 41, překapávač
NOVÉ Sandály outdoor typu Keen, s membránou 41, překapávač
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
NOVÉ Sandály outdoorové, s uzavřenou špičkou, otevřená pata, typově podobné Keen, s membránou, velikost 41, UK 7,5. Air & fresh , vysoká prodyšnost pro příjemné klima nohou, optimální cirkulace vzduchu díky speciální perforaci. Vlhkost je odváděna ven. Podrážkou ... (více v detailu)
Před 1 dny
Hlavní město Praha
249
 Kč
Pánské tenisky Nike Air Max Bolt - vel. 46 EU
Pánské tenisky Nike Air Max Bolt - vel. 46 EU
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám originální pánské tenisky "Nike Air Max Bolt" vel. 46 EU s dokladem o koupi. Byly kupovány před dvěma roky v prodejně Dual Sport za cenu 2600,-Kč. Nošeny je půl roku. Velice zachovalý stav. Popis: Pánská obuv Nike Air Max Bolt vnese do ulic nový svěží nádech. Polstrování na lemu a jazyku je úžasně pohodlné a kombinace povrchových úprav vytváří působivý kreativní model, který navíc dlouho vydrží. Dvojitá vrstva tlumení Nike Air v ... (více v detailu)
Před 1 dny
Moravskoslezský kraj
699
 Kč
Prodám dámské trekové boty Asolo Fandango vel.38
Prodám dámské trekové boty Asolo Fandango vel.38
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám jednou použité dámské kotníkové boty Asolo Fandango duo velikost 38 s Gore-Tex membránou, jsou jako nové, felky na kůži od nerovnoměrného zasychání KONTAKT: kalina.ondrej53@email.cz Asolo Fandango Duo GV ML jsou vhodné na lehký trek, nezklamou vás ale ani v náročnějším terénu. Svršek ze silné nubukové kůže je velmi odolný vůči opotřebení a také průnik... (více v detailu)
Před 3 dny
Středočeský kraj
2 199
 Kč
Meindl Air Rev. 1.5 471976 vel.UK9/EU43 - levně - zabalené
Meindl Air Rev. 1.5 471976 vel.UK9/EU43 - levně - zabalené
Před 5 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám levně ještě zabalené nepoužité boty Meindl Air Rev. 1.5 471976 vel.UK9/EU43 . Doporučená cena 659 nyní v AKCI za 2950,- velikost uvedena na štítku viz další foto více o typu a velikosti viz.další obrázek.Vysoké turistické boty Meindl Air Revolution 1.5 - jsou modelem určeným pro všechny, kteří rádi vyrážejí na stezky. Svršek těchto bot je vyroben ze... (více v detailu)
Před 5 dny
Ústecký kraj
2 950
 Kč
Asolo Sherpa GV vel.44
Asolo Sherpa GV vel.44
Před 7 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji pánské boty Asolo Sherpa GV vel. 44 Původní cena 6500,- byli kupovány v roce 2020 a použity jednou na sněhu a on té doby leží. Perfektní stav. Popis s internetu: Pánské horolezecké boty Asolo Sherpa GV MM black/silver Doprava zdarma po celé ČR! Celokožená obuv pro VHT a horolezectví. Konstrukce s minimem švů a klasickou gumovou obsázkou po celém obvodu boty. Gore-TexVibram Pevná celokožená horolezecká obuv vhodná pro letní i zimní výstupy. Propracovaná konstrukce a použití tech nejmodernějších technologií zajistí maximální výkon při náročných výstupech. Inovovaná podešev Vibram® Ascent je mimořádně lehká a zároveň pevná. Díky svému designu je nenáročná na údržbu a není nutné ji často čistit. Skládá se ze dvou vrstev s různou hustotou, mezipodešev je z mikroporézní gumy s možností použití poloautomatických maček. Systém Asobrake zvyšuje bezpečnost při komplikovaných sestupech. Dvojitý nastavitelný jazyk pro maximální pohodlí. GORE-TEX® Performance Comfort membrána... (více v detailu)
Před 7 dny
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Asolo Runout GV grey/graphite pánská 45
Asolo Runout GV grey/graphite pánská 45
Před 7 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji pánské boty Asolo Runout GV grey/graphite vel. 45 Původní cena 4390,- byli kupovány v roce 2019 a velmi málo používany, poslední 2 roky jsou v krabici. Perfektní stav. viz foto. Cenu nabídněte Popis s internetu: Lehoučké nástupové boty z hydrofobního mikrovlákna. Použité mikrovlákno má mimořádnou pevnost a odolnost a je přirozeně hydrofobní. Oproti kůži není potřeba používat impregnační a výživové prostředky. Svrchní materiál dodává botě také lehkost. Speciální podešev Vibram® Friction s hladkou špičkou a s mimořádnou přilnavostí i na mokré skále či ferátovém železe. Odpružená pata ... (více v detailu)
Před 7 dny
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
PEPPERTS Dívčí outdoorová obuv vel.34 stélka 23cm
PEPPERTS Dívčí outdoorová obuv vel.34 stélka 23cm
Před 9 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Air & Fresh patentovaná technologie Pro perfektní klima nohou Patentované ventilační otvory zajišťují optimální klima nohou a komfort při nošení Odpuzující vodu Odpuzující nečist... (více v detailu)
Před 9 dny
Středočeský kraj
130
 Kč
Dětská obuv Nike AIR MAX EXCEE velikost 37,5
Dětská obuv Nike AIR MAX EXCEE velikost 37,5
Před 13 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Boty Nike AIR MAX EXCEE jsou oslavou legendárního modelu Air Max 90 a přicházejí s originálním designem. Tyto nízké boty jsou vyrobeny ze směsi materiálů, která zvyšuje jejich odolnost. Síťovina zaručuje prodyšnost modelu a prošívané detaily podtrhují řemeslné zpracování. Mezi prvky, které jsou inspirovány modelem A... (více v detailu)
Před 13 dny
Pardubický kraj
349
 Kč
NOVÉ trekové boty, vel. cca 39,5
NOVÉ trekové boty, vel. cca 39,5
Před 26 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Nové trekové botyUvedená velikost 41, ale odpovídá spíš standardní EUR 39-40. Délka vnitřní stélky je 27 cm, délka prostoru pro chodidlo cca 26,5 cm. Pánské boty AKU Mio GTX jsou primárně určeny pro turistiku a treking. Boty jsou lehké, dobře prodyšné, vhodné do všech terénů. Svršek bot je vyroben za použití kůže a technologie Air8000. Pro odolnost vůči poškození jsou boty vybaveny ochranou špice. Ke zvýšení pohodlí jsou boty osazené podešví Vibram Megagrip, která zaručuje výbornou při... (více v detailu)
Před 26 dny
Moravskoslezský kraj
1 999
 Kč
Merrell MQM 3 GTX Pánské outdoorové boty
Merrell MQM 3 GTX Pánské outdoorové boty
Před 265 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Merrell MQM 3 GTX jsou lehké pánské outdoorové boty, inspirované zkušenostmi a požadavky sportovců pro rychlý pohyb po horách. Obuv má všechny technologie potřebné pro to, aby vás bezpečně a přitom rychle přenesly přes vrcholky hor.Gore-Tex membrána udrží nohy v suchu a pohodlí a zvyšuje prodyšnost při všech aktivitáchprodyšný svršek z materiálu Mesh a TPUtradiční šněrování z plně recyklovaného materiáluvšitý jazyk zabraňuje vniku nečistotzesílená o... (více v detailu)
Před 265 dny
Moravskoslezský kraj
1 600
 Kč
Botasky na vel.38 vhodné do tělocvičny.
Botasky na vel.38 vhodné do tělocvičny.
Před 303 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Nabízím dámské sportovní boty na vel.38, zn.Lotto.Dámská sálová obuv Lotto JUMPER 400 II W, která se vyznačuje svou prodyšností a odolností. Boty mají nebarvící gumovou podešev. Díky všestrannosti bot je využijete na široké spektrum sálových sportů.3-S je soubor technickýc... (více v detailu)
Před 303 dny
Kraj Vysočina
150
 Kč
Dámské boty orig.Dr.Martens  vel.38
Dámské boty orig.Dr.Martens vel.38
Před 161 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Krásné, kvalitní kožené boty značky Dr. MARTENS, originál ve výborném stavu. Stélka měří 24 cm. Jen drobné vrásky v ohybech- barva. Pc.4500.- Podrážky Air Wair- v... (více v detailu)
Před 161 dny
Liberecký kraj
950
 Kč
Další nabídky najdete zde: Boty